15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak nastavím svůj DVR?

Blem není kompatibilní s DVR kabelového nebo satelitního poskytovatele, nebo pokud chcete více možností kontroly a přizpůsobení. Mějte však na paměti, že pro přístup k kanálům a obsahu, který chcete nahrávat, budete stále potřebovat předplatné kabelu nebo satelitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak opravit DVR žádný signál

Ujistěte se, že koaxiální kabel je správně připojen k výstupu zdi a zadní části DVR.Vypněte televizi a DVR a odpojte je od nástěnné výstupu po dobu 30 sekund.Znovu připojte koaxiální kabel a napájení na obou zařízeních.Zkontrolujte sílu a kvalitu signálu tím, že přejdete do nabídky Nastavení na vašem DVR.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetovat DVR

Vyhledejte tlačítko Resetování na přední nebo zadní části DVR.Stiskněte a podržte tlačítko Resetování po dobu asi 10 sekund, nebo dokud světla na přední straně DVR začne blikat nebo jednotkové pípnutí.Uvolněte tlačítko Resetování a počkejte, až se restartuje DVR.Podívejte se na webové stránky příručky nebo výrobce, kde najdete konkrétní pokyny, jak resetovat svůj konkrétní model DVR.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit bezpečnostní kameru k televizi

Ano, můžete připojit bezpečnostní kameru k televizoru pomocí různých metod, jako jsou kabely HDMI nebo VGA, nebo pomocí digitálního videorekordéru (DVR) nebo síťového videorekordéru (NVR) s výstupem HDMI. Podrobné pokyny, jak nastavit připojení, se podívejte na uživatelskou příručku nebo pokyny výrobce, kde najdete podrobné pokyny, jak nastavit připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi DVR a NVR

Hlavním rozdílem mezi digitálním videorekordérem (DVR) a síťovým videorekordérem (NVR) je to, jak zpracovávají a ukládají videozáznamy video. DVR používá analogové kamery a zaznamenává záběry na místní pevný disk, zatímco NVR používá IP kamery a ukládá záběry na síťovém zařízení (NAS) nebo v cloudu. Navíc mají NVR často pokročilejší funkce a schopnosti, jako je vzdálený přístup a analytika.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvají DVR nahrávky

Doba, po kterou naposledy DVR naposledy, závisí na několika faktorech, včetně kapacity pevného disku DVR, nastavení kvality videa a množství zaznamenané činnosti. Obecně může DVR s pevným diskem 1 TB ukládat záběry po dobu přibližně 30 až 60 dnů, ale to se může lišit. Je důležité pravidelně kontrolovat a spravovat své nahrávky, abyste zajistili, že máte dostatek úložného prostoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je režim DVR

Režim DVR se týká možností nahrávání a přehrávání digitálního videorekordéru (DVR). V režimu DVR zařízení zaznamenává video záběry z připojených kamer na pevný disk pro pozdější prohlížení a analýzu. Umožňuje uživatelům kontrolovat zaznamenané záběry, hledat konkrétní události a exportovat videoklipy pro další vyšetřování nebo sdílení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zobrazit záběry DVR

Chcete -li zobrazit záběry DVR, budete se muset připojit k DVR buď lokálně, nebo na dálku. Lokálně můžete připojit monitor přímo k DVR pomocí kabelu VGA nebo HDMI. Vzdáleně můžete přistupovat k rozhraní DVR pomocí počítače nebo mobilního zařízení připojeného ke stejné síti jako DVR, nebo přihlášením do online portálu DVR. Po připojení můžete navigovat v nabídce DVR a najít a přehrávat zaznamenané záběry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu přenést nahrávky DVR na USB

V některých případech můžete být schopni přenášet záznamy DVR do úložného zařízení USB v závislosti na konkrétním modelu DVR. Tato funkce není k dispozici na všech DVR, takže je důležité zkontrolovat pokyny pro uživatelskou příručku nebo pokyny výrobce a zjistit, zda váš DVR tuto funkci podporuje. Pokud ano, můžete obvykle připojit skladovací zařízení USB k portům USB DVR a použít rozhraní DVR k výběru a přenosu záznamů do zařízení USB.

[/WPRemark]

Otázky:
1. Jak se ujistěte, že je můj DVR připojen k síti?
2. Musí být DVR připojena k routeru?
3. Proč můj DVR nevykazuje žádný signál?
4. Mohu použít jakoukoli DVR se svými bezpečnostními kamerami?
5. Je DVR připojen k wifi?
6. Jak mohu zkontrolovat, zda jsou televizní přijímač a DVR přijímač připojeni k síti?
7. Může DVR systém fungovat bez připojení k internetu?
8. Zaznamená můj DVR, pokud je kabelová skříňka vypnuta?
9. Co mám dělat, když kabel neříká žádný signál?
10. Jak opravím žádný výstup signálu?
11. Můžete vlastnit svůj vlastní DVR?
12. Jak opravit DVR žádný signál?
13. Jak resetovat DVR?
14. Mohu připojit bezpečnostní kameru k televizi?
15. Jaký je rozdíl mezi DVR a NVR?
16. Jak dlouho trvají DVR nahrávky?
17. Co je režim DVR?
18. Jak zobrazit záběry DVR?
19. Mohu přenést nahrávky DVR na USB?

Odpovědi:
1. Chcete -li zajistit, aby byl váš DVR připojen k síti, musíte:
– Ujistěte se, že váš modem je připojen k internetu.
– Připojte modem k internetovému portu na routeru.
– Připojte DVR k jednomu z datových portů routeru.
– Připojte svůj DVR k monitoru.
2. Ano, DVR musí být připojena k routeru, aby bylo možné komunikovat s připojením k internetu, což vám umožní zobrazit rozhraní DVR online nebo ze smartphonu.
3. Pokud váš DVR nevykazuje žádný signál, měli byste zkontrolovat, zda je DVR/NVR zapnutý a správně připojen k monitoru. Výpadky napájení, náhodné odpojení, vadné napájecí proužky nebo nesprávné nastavení přepínače mohou způsobit, že DVR nezobrazí signál.
4. Ne, nemůžete použít žádné DVR s vašimi bezpečnostními kamerami. Záznamy a kamery vyžadují kompatibilitu na základě výrobce a technologie. Například bezdrátové bezpečnostní kamery se nemusí přirozeně spojit se staršími digitálními videoreklamy (DVR).
5. Většina CCTV DVR a síťových záznamů pro IP kamery nemá vestavěné Wi-Fi. Místo toho mají kabelový ethernetový port. Chcete -li zobrazit své bezpečnostní kamery na dálku přes internet, musíte připojit DVR k routeru pomocí kabelu Ethernet.
6. Chcete -li zkontrolovat, zda jsou přijímač TV a DVR přijímač připojeni k síti, postupujte podle těchto kroků:
– Přejděte do nabídky> Nastavení> Nastavení sítě.
– V dolní části obrazovky vyhledejte stav „kabelového připojeného“ a „připojení k internetu“.
– Pokud není připojen, ujistěte se, že kabel Ethernet je bezpečně vložen do DVR i routeru/modemu.
7. Ano, systém DVR může fungovat bez připojení k internetu, pokud má pevný disk pro ukládání nahrávek. IP kamery i analogové kamery lze použít s nebo bez podpory internetu/Wi-Fi. Připojení k internetu však umožňuje další funkce a vzdálený přístup.
8. Pokud je kabelová skříňka vypnuta, DVR z ní nebude moci nahrávat. Možná budete muset ručně zapnout kabelovou nebo satelitní krabici po výpadu napájení pro nahrávky k obnovení. Pokud DVR začne nahrávat, když je kabelový nebo satelitní box vypnutý, zaznamená prázdnou obrazovku.
9. Když kabel neříká žádný signál, můžete vyzkoušet následující kroky k vyřešení problému:
– Odpojte kabel HDMI od zdrojového zařízení a televize a poté jej bezpečně znovu připojte.
– Pokud problém přetrvává, zkuste použít jiný kabel HDMI.
– Připojte své zdrojové zařízení k jinému portu HDMI v televizi a podle toho změňte vstup televize.
10. Chcete -li na monitoru opravit žádný výstup signálu, můžete vyzkoušet následující kroky:
– Vypněte počítač.
– Odpojte kabel z monitoru do počítače a bezpečně jej připojte.
– Pokud je k dispozici, zkuste použít jiný monitor.
– V některých případech možná budete muset otevřít pouzdro PC a zkontrolovat grafickou kartu.
11. Ano, můžete vlastnit svůj vlastní DVR zakoupením samostatné jednotky. Tyto samostatné krabice jsou skvělou volbou, pokud váš televizor není kompatibilní s DVR kabelu nebo poskytovatele satelitního poskytovatele nebo pokud chcete více možností kontroly a přizpůsobení. Pro přístup k kanálům a obsahu, který chcete zaznamenat, však budete stále potřebovat předplatné kabelu nebo satelitu.
12. Chcete -li opravit DVR, který ukazuje žádný signál, můžete vyzkoušet následující kroky:
– Ujistěte se, že koaxiální kabel je správně připojen k výstupu zdi a zadní části DVR.
– Vypněte televizi a DVR a odpojte je od nástěnné zásuvky po dobu 30 sekund.
– Znovu připojte koaxiální kabel a napájení na obou zařízeních.
– Zkontrolujte sílu a kvalitu signálu pomocí nabídky Nastavení na vašem DVR.
13. Chcete -li resetovat DVR, postupujte podle těchto obecných kroků:
– Vyhledejte tlačítko Resetování na přední nebo zadní části DVR.
– Stiskněte a podržte tlačítko Resetování po dobu asi 10 sekund, nebo dokud světla začne blikat nebo nepiví jednotku.
– Uvolněte tlačítko Resetování a počkejte, až se restartuje DVR.
– Konkrétní pokyny k resetování vašeho konkrétního modelu DVR naleznete na webových stránkách příručky nebo výrobce.
14. Ano, můžete připojit bezpečnostní kameru k televizoru pomocí kabelů, jako je HDMI nebo VGA, nebo pomocí digitálního videorekordéru (DVR) nebo síťového videorekordéru (NVR) s výstupem HDMI. Pokyny k pokynů pro uživatelskou příručku nebo pokyny výrobce pro váš konkrétní model fotoaparátu a televize a nalezení vhodné metody připojení.
15. Hlavním rozdílem mezi digitálním videorekordérem (DVR) a síťovým videorekordérem (NVR) je to, jak zpracovávají a ukládají videozáznamy video. DVR používá analogové kamery a zaznamenává záběry na místní pevný disk, zatímco NVR používá IP kamery a ukládá záběry na síťovém zařízení (NAS) nebo v cloudu. NVR mají často pokročilejší funkce a schopnosti.
16. Doba trvání záznamů DVR závisí na faktorech, jako je kapacita pevného disku DVR, nastavení kvality videa a množství zaznamenané činnosti. Obecně může DVR s pevným diskem 1 TB ukládat záběry po dobu přibližně 30 až 60 dnů. To se však může lišit v závislosti na jednotlivých nastaveních a vzorcích použití.
17. Režim DVR se týká možností nahrávání a přehrávání digitálního videorekordéru (DVR). V režimu DVR zařízení zaznamenává video záběry z připojených kamer na pevný disk pro pozdější prohlížení, vyhledávání a analýzu. DVR umožňují uživatelům kontrolovat zaznamenané záběry, hledat konkrétní události a extrahovat videoklipy pro další vyšetřování nebo sdílení.
18. Chcete -li zobrazit záběry DVR, můžete připojit monitor přímo s DVR pomocí kabelu VGA nebo HDMI pro místní prohlížení. Kromě toho můžete přistupovat k rozhraní DVR na dálku pomocí počítače nebo mobilního zařízení připojeného ke stejné síti jako DVR nebo prostřednictvím online portálu DVR. Po připojení můžete navigovat v nabídce a přehrát zpět nahrané záběry.
19. Schopnost přenášet záznamy DVR do úložného zařízení USB závisí na konkrétním modelu DVR a jeho funkcích. Ne všechny DVR podporují tuto funkčnost. Pokud váš DVR podporuje přenos USB, můžete obvykle připojit úložné zařízení USB k port USB DVR a pomocí rozhraní DVR vybrat a přenášet záznamy do zařízení USB. Podrobné pokyny k přenosu záznamů naleznete v uživatelské příručce nebo pokyny výrobce.
Jak mohu nastavit svůj DVR?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se ujistěte, že je můj DVR připojen k síti

Začínáme, ujistěte se, že váš modem je připojen k internetu.Připojte modem k internetovému portu na routeru.Připojte DVR k jednomu z datových portů routeru.Připojte svůj DVR k monitoru.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musí být DVR připojena k routeru

Aby DVR komunikoval s připojením k internetu, aby bylo možné zobrazit rozhraní DVR online nebo ze smartphonu, musí být DVR připojena k routeru.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj DVR nevykazuje žádný signál

Zkontrolujte, zda je DVR/NVR zapnutý –

První věc, kterou byste měli udělat, je zajistit, aby byl rekordér ve skutečnosti napájen. Výpadky napájení, náhodné odpojení, elektrické proužky, které se zhoršily, nebo dokonce jednoduše skutečný přepínač, který je kliknut špatným způsobem, může způsobit, že váš rekordér nebude zapnutý, když očekáváte, že bude.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít jakoukoli DVR se svými bezpečnostními kamerami

Stručně řečeno, ne, rekordéry a kamery vyžadují kompatibilitu na základě výrobce a technologie. Například bezdrátová zabezpečovací kamera se přirozeně nebude párovat se staršími digitálními videorekordér nebo DVR bez ohledu na výrobce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je DVR připojen k wifi

Většina CCTV DVR a síťových záznamů pro IP kamery má pouze kabelový ethernetový port (bez vestavěného WiFi). Nyní si chcete prohlédnout své bezpečnostní kamery na dálku přes internet a za to, že je třeba připojit DVR k routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolovat, zda jsou televizní přijímač a DVR přijímač připojeni k síti

Přejděte do nabídky>Nastavení>Nastavení sítě> A na dně této obrazovky byste měli vidět připojené k připojenému a připojení k internetu. Pokud ne, zkontrolujte, zda je váš kabel Ethernet bezpečně vložen do portu DVR+ (CM-7500) a do routeru/modem na druhém konci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může DVR systém fungovat bez připojení k internetu

Vše, co potřebuje, je tvrdýdisk v DVR nebo NVR . První fotoaparát IP nebo analogové kamery lze použít s podporou internetu/WiFi nebo bez něj. Je to proto, že tato kamera může použít lokální cloudová data k zaznamenávání záběrů a ukládání do samotného DVR/NVR. Ale s přístupem k internetu si můžete užít funkce jako.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamená můj DVR, pokud je kabelová skříňka vypnuta

Možná budete muset ručně zapnout kabelovou nebo satelitní krabici po výpadu napájení pro nahrávky k obnovení. Pokud DVR začne nahrávat, zatímco je váš kabelový nebo satelitní pole vypnuto, DVR nebude mít vstup a zaznamená prázdnou obrazovku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když kabel neříká žádný signál

Odpojte kabel HDMI od zdrojového zařízení a televize a poté se znovu připojte k zajištění bezpečného připojení. Pokud problém pokračuje, zkuste použít jiný kabel HDMI. Připojte své zdrojové zařízení k jinému portu HDMI v televizi a poté změňte vstup televize tak, aby odpovídal použitému portu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak opravím žádný výstup signálu

Vypněte počítač.Odpojte kabel běžící z monitoru do počítače a připojte jej zpět dovnitř, ujistěte se, že připojení je pevné.OPEZPEČNOST kabelu probíhající z vašeho monitoru do počítače.Pokud je to možné, nahraďte monitor jiným monitorem.Otevřete pouzdro PC a najděte grafickou kartu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vlastnit svůj vlastní DVR

Zatímco většina lidí se rozhodne získat své DVR s vybavením kabelu nebo satelitního poskytovatele, existuje možnost koupit samostatnou jednotku. Tyto samostatné krabice jsou skvělou volbou, pokud váš poskytovatel televize nenabízí službu DVR a může v průběhu času stát méně v závislosti na leasingu/poplatcích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký druh DVR potřebujete pro bezpečnostní kamery

Bezdrátové bezpečnostní kamery lze použít s analogovými kamerami a systémy IP Security. Jakmile se rozhodnete pro požadovaný typ, musíte si vybrat DVR, který je kompatibilní s tímto typem kamery. Analogové kamery vyžadují analogový DVR, zatímco digitální/IP kamery vyžadují digitální/IP DVR.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje DVR internet

Pro následující funkce není zapotřebí připojení k internetu: Živý pohled na krmivo fotoaparátu přes televizi a myš. Přehrávání/export nahrávek přes televizi a myši. Ukládání/vymazání záznamů na vestavěném pevném disku DVR.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je DVR oddělený od kabelové skříňky

DVR lze integrovat do set-top boxu dodávané vaším kabelovým nebo satelitním poskytovatelem, ale také se prodávají jako samostatné jednotky. DVR jednotky Nakupujete videa z obchodů na pevném disku, ale cloudové služby DVR udržují vaše nahrávky na vzdáleném serveru vlastněném poskytovatelem služeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musí být DVR zapnuto, aby bylo možné zaznamenat

Ano, vaše DVR musí být vždy na zaznamenávání průchodů a dalších plánovaných nahrávek. Odpojení DVR může způsobit zmeškané záznamy, nízká/žádná programová data a delší služby služeb. Jako alternativu můžete své DVR vložit do pohotovostního režimu. Další informace naleznete v režimech úspory energie a pohotovostního režimu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje DVR internet

Pro následující funkce není zapotřebí připojení k internetu: Živý pohled na krmivo fotoaparátu přes televizi a myš. Přehrávání/export nahrávek přes televizi a myši. Ukládání/vymazání záznamů na vestavěném pevném disku DVR.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svou televizi, když to neřekne žádný signál

Existuje velmi vysoká pravděpodobnost, že tento problém bude vyřešen pro vás v pořádku, první věc, kterou můžete vyzkoušet. Tady je opravdu nejjednodušší. A ve většině případů bude tento skutečně fungovat, takže možná ne

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jaký vstup by měl být televizor pro kabel

HDMI, nebo „vstup médií s vysokým rozlišením“, je port pro všechna vaše moderní zařízení. Porty HDMI ve vaší televizi se používají jak pro video, tak pro zvuk.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje televize říká žádný signál, když je vše zapojeno

Toto je často výsledek toho, že se vypíná televizní box, který není správně připojen k televizoru, nebo se televizor nastaví na nesprávný vstup. V některých případech, pokud neobdržíte signál v televizi, mohlo by to být výsledek výpadku služeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když se říká, že není signál

Zpráva „bez signálu“ obvykle znamená, že existují problémy s přijetím, i.E., Televize nepřijímá příjem z antény nebo z kabelů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí mít DVR

Porovnejte top DVR

Modelka Cena Podrobnosti
Hápnutí misky 3 nejlepší celkově $ 15.00/mo. Zobrazit plány misky
Tivo Edge pro kabel Nejlepší DVR třetích stran 289 $.99 Zobrazit na Amazonu
Cox Contour Record 24 Většina úložiště 10 $.00–30 $.00/mo. Zobrazit plány COX
DirecTV Genie Best DVR pro sport $ 15.00/mo. Poplatky za pokročilé služby přijímače Zobrazit plány DirecTV

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Už lidé používají DVR

Asi 50 procent u.S. Televizní domácnosti nyní používají DVR, ale toto číslo je ploché a je již několik let. Zatímco starší diváci nadále přijímají DVR, zdá se, že mladší diváci – včetně tisíciletí – se nezajímají.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vlastnit svůj vlastní DVR

Zatímco většina lidí se rozhodne získat své DVR s vybavením kabelu nebo satelitního poskytovatele, existuje možnost koupit samostatnou jednotku. Tyto samostatné krabice jsou skvělou volbou, pokud váš poskytovatel televize nenabízí službu DVR a může v průběhu času stát méně v závislosti na leasingu/poplatcích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravdu potřebuji DVR pro bezpečnostní kamery

Jednoduše řečeno, DVR nebo NVR je navrženo hlavně pro ukládání záběrů bezpečnostní kamery. Bez DVR nebo NVR mohou IP kamery stále fungovat samostatně jako samostatná zařízení pro sledování, stejně jako bezpečnostní kamery s SD kartou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebujete k DVR

Pro službu DVR budete potřebovat DVR schopný set-top box. Pro službu DVR s celým domovem budete potřebovat alespoň jednu set-topovou krabici DVR a také jednu HD set-top boxu pro každou televizi, kde budete sledovat své nahrávky. Pro více informací o tom, které set-top boxy jsou vyžadovány, zavolejte na místní kancelář.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es Coinbase una billetera bitcoin??
Next Post
Má důvěryhodná peněženka soukromý klíč?