15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak používáte Simplisafe?




Článek: Jak používáte Simplisafe?

Shrnutí článku:

Vítejte v Simplisafe. Klávesnice je místo, kde můžete ovládat celý svůj systém SimpliSafe. Můžete jej použít k vyzbrojování systému ve třech různých režimech. Simplisafe je profesionálně sledovaný systém, což znamená, že za monitorování 24/7 platíte měsíční předplatné. Systém pracuje tak, že při spuštění alarmu odesíláte pohotovostní služby. Pokud vaše Wi-Fi zhasne, Simplisafe vás stále chrání, protože pracuje na buněčné síti. Chcete -li doma nastavit alarm SimpliSafe, postupujte podle těchto kroků: Stiskněte tlačítko „OFF“ na klávesnici, zadejte hlavní kolík, přejděte na nastavení systému, upravte chování zařízení. Domácí režim zbraně všechny senzory kromě pohybových senzorů. Když se zhroutí alarm Simplisafe, budete okamžitě informováni různými kanály. SimpliSafe nabízí jak měsíční poplatek, tak měsíční možnosti poplatků v závislosti na vašich preferencích. Standardní monitorovací plán stojí 17 USD.99 za měsíc a zahrnuje 24/7 monitorování a odeslání pro policii, oheň a lékařskou reakci. Simplisafe zavolá policii, pokud deaktivujete alarm pomocí Pin. Váš alarm SimpliSafe nebude pryč v domácím režimu, což vám umožní pohybovat se kolem domu bez obav o falešné poplachy.

Otázky:

1. Jak mohu navigovat?

Vítejte v Simplisafe. Klávesnice je místo, kde můžete ovládat celý svůj systém SimpliSafe. Můžete jej použít k vyzbrojování systému ve třech různých režimech. Když jste doma, můžete aktivovat všechny své senzory.

2. Jak funguje systém SimpliSafe?

Simplisafe je profesionálně monitorovaný systém. Platíte měsíční cenu předplatného za to, že lidé, jejichž celá práce je udržovat 24/7 sledování vašeho systému. Pokud je alarm vypnut, monitorovací služba vám může odeslat pohotovostní služby.

3. Funguje Simplisafe, pokud Wi-Fi vyjde?

Simplisafe vás chrání 24/7! Má modulární modul, který pracuje na buněčné síti místo toho, aby se spoléhal na Wi-Fi. Pokud vaše Wi-Fi přestane fungovat, základní stanice automaticky komunikuje v mobilní síti. Pokud ztratíte elektřinu.

4. Jak nastavím svůj alarm SimpliSafe doma?

Chcete -li nastavit alarm SimpliSafe doma, postupujte podle těchto kroků:
1. Popadněte klávesnici SimpliSafe.
2. Stiskněte tlačítko „Off“.
3. Zadejte hlavní pin.
4. Stiskněte tlačítko „Nabídka“.
5. Zadejte hlavní pin.
6. Přejděte dolů do nastavení systému (2. shora).
7. Stiskněte „Otevřít“ na pravé straně obrazovky.
8. Stiskněte dolů na obrazovce a najděte zařízení, jehož chování chcete upravit.

5. Co dělá tlačítko Domů na jednoduchém plánu?

Tlačítko Home na Simplisafe Arms všechny vaše senzory kromě pohybových senzorů. Umožňuje ozbrojení vstupních senzorů, panických tlačítek, senzorů skvrn, detektory kouře a senzory vody.

6. Co se stane, když se můj alarm Simplisafe zhasne?

Pokud je spuštěn alarm, budete okamžitě informováni prostřednictvím oznámení o tlaku na tlak a textových zpráv alarmů. V závislosti na plánu monitorování a typu alarmu také obdržíte telefonní hovor z monitorovacího centra, abyste ověřili alarm a prodiskutovali své možnosti.

7. Musíte platit měsíčně za Simplisafe?

Můžete si vybrat možnost SimpliSafe bez měsíce. Umožňuje vám vyzbrojit a odzbrojit systém a přijímat upozornění. Volba nakonec závisí na tom, zda chcete výhody a další výdaje profesionálních monitorovacích služeb.

8. Má Simplisafe měsíční poplatek?

Ano, standardní monitorovací plán Simplisafe stojí 17 USD.99 za měsíc. Zahrnuje 24/7 monitorování a odeslání pro policii, oheň a lékařskou reakci. Systém může také detekovat úniky vody a nebezpečné teploty.

9. Volá Simplisafe policii?

Ano, SimpliSafe okamžitě vysílá policii do vašeho domova, když deaktivujete alarm s vaším špendlíkem. Pin Pins je tajný kód, který vám umožní sdělit vaše nebezpečí bez upozornění potenciálního útočníka.

10. Bude můj alarm Simplisafe odejít v domácím režimu?

Ne, v domácím režimu jsou všechny vaše senzory kromě senzorů pohybu ozbrojeny. To vám umožní pohybovat se kolem vašeho domu bez obav z falešných poplachů.



Jak používáte Simplisafe?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu navigovat

Vítejte jednoduše. Bezpečný. Klávesnice je místo, kde můžete ovládat celý svůj jednoduchý. Systém, který můžete použít k vyzbrojování systému ve třech různých režimech, když jste doma, můžete aktivovat všechny své

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje systém SimpliSafe

Simplisafe je profesionálně monitorovaný systém. To znamená, že zaplatíte měsíční cenu předplatného za to, že lidé, jejichž celou práci je udržovat 24/7 sledování na vašem systému. Pokud někdo (nebo něco) zakopne váš alarm, může monitorovací služba Simplisafe odeslat pohotovostní služby pro vás.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Simplisafe, pokud Wi-Fi vyjde

Simplisafe vás chrání 24/7!

Má také modulární modul, který pracuje na buněčné síti místo Wi-Fi. Základní stanice bude automaticky komunikovat v buněčné síti, pokud vaše Wi-Fi přestane fungovat a automaticky přepne na energii baterie, pokud ztratíte elektřinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím svůj alarm SimpliSafe doma

1) Nastavení zařízení GRABUJTE SVÉ KEYPADE.Stiskněte tlačítko „Off“.Zadejte hlavní pin.Stiskněte tlačítko „Nabídka“.Zadejte hlavní pin.Přejděte dolů do nastavení systému (2. shora nahoře) stiskněte „Otevřít“ na pravé straně obrazovky.Stiskněte dolů na obrazovce a najděte zařízení, jehož chování chcete upravit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá tlačítko Domů na jednoduchém plánu

Klíčovým rysem tohoto režimu je to, co jsou ozbrojeny senzory. Domácí režim zbraně všechny vaše senzory s výjimkou pohybových senzorů. Jo, to je pravda! Vaše vstupní senzory, tlačítka paniky, senzory skvrn a environmentální senzory, jako jsou detektory kouře a senzory vody, jsou ozbrojeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když se můj alarm Simplisafe zhasne

Pokud je z vašeho systému spuštěn alarm, budete okamžitě upozorněni prostřednictvím oznámení o tlaku na tlak a textových zpráv alarmů. V závislosti na vašem plánu monitorování a typu spuštěného alarmu, obdržíte telefonní hovor z našeho monitorovacího centra, abyste ověřili alarm a překročili své možnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit měsíčně za Simplisafe

Můžete si také vybrat možnost SimpliSafe bez měsíce poplatků, která je nemonitorována a jednoduše vám umožňuje vyzbrojit a odzbrojit systém a přijímat výstrahy alarmu a fotoaparátu. Nakonec jde o to, zda chcete nebo ne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Simplisafe měsíční poplatek

Standardní monitorovací plán Simplisafe stojí 17 USD.99 za měsíc. Nabízí 24/7 monitorování a policejní odeslání, 24/7 monitorování požáru a požární odeslání a 24/7 lékařská odezva. Systém v tomto plánu může také detekovat úniky vody a nebezpečné teploty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Volá Simplisafe policii

Simplisafe okamžitě vysláte policii do vašeho domova, když deaktivujete alarm s vaším špendlíkem. Je to tajný kód, který vám umožní sdělit, že jste v nebezpečí, aniž byste se zvedli potenciálně násilného útočníka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude můj alarm Simplisafe odejít v domácím režimu

Domácí režim zbraně všechny vaše senzory s výjimkou pohybových senzorů. Jo, to je pravda! Vaše vstupní senzory, tlačítka paniky, senzory skvrn a environmentální senzory, jako jsou detektory kouře a senzory vody, jsou ozbrojeny. To vám umožní chodit kolem vašeho domu a být chráněn, aniž by se obával falešných poplachů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co vyvolává alarm na jednoduchém plánu

Senzory pohybu Simplisafe byly navrženy tak, aby se zabránilo falešným poplachům. Pokud jste však zažili, existuje několik potenciálních problémů, které je mohou způsobit: přímé sluneční světlo zasažení senzoru může vyvolat falešný poplach. Vytápění otvory umístěné v místnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké nastavení by mělo být v noci jednoduché

Domácí režim je navržen pro to, kdy jsou členové domácnosti stále doma, ale přesto chtějí, aby jejich domov byl zajištěn, jako když bude spát v noci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co spustí alarm SimpliSafe

Přímé sluneční světlo zasažení senzoru může vyvolat falešný poplach. Vytápění otvory umístěné v místnosti. Pokud jsou umístěny v zorném poli senzoru, mohou způsobit falešné poplachy. Domácí zvířata, která jsou schopna přiblížit se k senzoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Upozorňuje vás Simplisafe, když jsou otevřeny dveře

Odpověď 1) Ne, základní stanice neoznámí název vstupního senzoru, když jsou otevřeny dveře nebo okno – jen to zvoní. Odpověď 2) Ke každému dveřím přidejte senzor druhého vstupu a nastavte je do tajné upozornění. Tajná upozornění funguje ve všech režimech – off / home / dál.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Simplisafe bez plánu monitorování

Aplikaci Simplisafe můžete použít bez monitorování, ale nedoporučujeme ji. Bez monitorovacího balíčku provede aplikace omezený počet funkcí. Bez monitorovacího balíčku můžete: Zjistěte, zda je bezpečnostní systém nastaven na vypnutí, domov nebo pryč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je jednoduché stejně dobré jako ADT

ADT a Simplisafe jsou vynikající volbou pro domácí zabezpečení. SimpliSafe může být nejlepší pro lidi, kteří chtějí kutilství, přenosný bezpečnostní systém, ty, kteří mají rozpočet nebo nájemci, vzhledem k tomu, že společnost má možnosti la carte a vyžaduje dlouhodobou smlouvu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete stále používat jednoduché bez předplatného

Simplisafe Self-Monitoring

Pokud nechcete platit měsíční poplatek, můžete používat systém domácího zabezpečení bez plánu monitorování, ale samotné to omezuje, jak dobře systém funguje. Pokud se rozhodnete pro samosprávu se svým systémem Simplisafe, ztratíte přístup k těmto funkcím: přístup call centra během nouze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou zloděje deaktivovat jednoduché

Podle odborníka může útočník skrýt hackerské zařízení (které může být napájeno baterií) do 100 stop od cíleného systému, aby zaznamenal kolík přenášený, když je alarm deaktivován. Poté lze pomocí jednoduchého stisknutí tlačítka na mikrokontroléru alarm kdykoli odzbrojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když otevřete dveře s jednoduchou na domácím režimu

Simplisafe vás varuje, že dveře nebo okno jsou otevřené se zprávou na klávesnici, která říká „otevřený senzor 1 vstupního senzoru“ nebo „Otevřený vstupní senzory“, a také s hlasovou výzvou ze základní stanice alarmu vloupání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Volá Simplisafe, pokud se alarm zhasne

Pokud je z vašeho systému spuštěn alarm, budete okamžitě upozorněni prostřednictvím oznámení o tlaku na tlak a textových zpráv alarmů. V závislosti na vašem plánu monitorování a typu spuštěného alarmu, obdržíte telefonní hovor z našeho monitorovacího centra, abyste ověřili alarm a překročili své možnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych v noci nastavit Simplisafe

A: Ne, v noci jsme vložili domácí režim. Všechno funguje kromě detektorů pohybu. Pokud v noci v domě je nějaký pohyb v režimu pryč, alarm se aktivuje. Pokud chcete nechat otevřené okno nebo okna, která mají vstupní senzory, můžete deaktivovat jednotlivé senzory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím platit měsíčně za jednoduché,

Možnosti samosprávného monitorování SimpliSafe začínají bez měsíčního poplatku, který vyžaduje pouze připojení k internetu nebo buněk. To zahrnuje aplikaci Simplisafe, kde si můžete prohlédnout živé videozáznam.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje SimpliSafe bez profesionálního monitorování

Pokud se odhlásíte od profesionálního monitorování, bude váš systém SimpliSafe fungovat jako a "místní poplach." To znamená, že pokud někdo zakopne senzor, stále to vyrazí sirénu. Ale to je ono. Bez monitorovací služby vás nikdo nebude kontaktovat. Nedostanete oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co stojí jednoduché, náklady na měsíc

Vyberte si ze dvou měsíčních plánů profesionálního monitorování: standardní plán na 17 USD.99 za měsíc nebo interaktivní plán na 27 USD.99 za měsíc. Můžete se také rozhodnout pro samosprávu s plánem nahrávání fotoaparátu, který nabízí omezené funkce za levnější cenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si monitorovat samostatně Simplisafe

Může být jednoduché, samosperováno ano, Simplisafe má dva plány na sebepomoci. Jeden je zcela zdarma, ale neumožňuje vám ukládat videoklipy. S 9 $.99 za měsíční plán, získáte inteligentní domácí integrace a neomezené nahrávání až pro pět kamer Simplisafe a přitom se stále monitorujete všechny alarmy.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Estás siendo iluminado??
Next Post
Co znamená klíčová ikona?