15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design de bucătărie și interioare cu fereastră P44T

În clădirile tipice P-44T, apartamentele sunt destul de spațioase, cel mai adesea două sau trei camere, cu tavan relativ înalt, bucătării spațioase. Designul original al bucătăriei p44t cu fereastră de golf arată proaspăt, această cameră este întotdeauna bine luminată.

Bucătărie cu fereastră.

Amenajarea interioară a unei bucătării cu fereastră în clădirea P44T.

Caracteristicile aspectului bucătăriei cu fereastră

Principalul avantaj al caselor P-44T este că bucătăria poate fi făcută în aproape orice cameră. O parte din spațiu iese în față, fiind în același timp o continuare a camerei. Într-o fereastră de golf, este ușor de echipat aproape orice zonă posibilă – o sală de lucru, de luat masa, pentru odihnă și relaxare, o seră. Marginea mărește suprafața bucătăriei cu mai multe „pătrate”, poate fi triunghiulară (jumătate de fereastră), trapezoidală, unghiulară.

Bucătărie cu fereastră P44T.

Bucătărie cu fereastră de golf cu zonă de luat masa.

De ce este utilă fereastra de golf??

Fereastra de golf vă permite să umpleți spațiul bucătăriei cu lumină, datorită soarelui, ale cărui raze vin prin mai multe ferestre mari situate în apropiere. Zona ferestrelor de golf este un element arhitectural interesant – spre deosebire de balcon, în casele P-44T este izolată calitativ. Aici, de exemplu, este ușor să faci o grădină de iarnă prin separarea unei astfel de zone suplimentare cu uși glisante din sticlă..

Zonă de fereastră în bucătărie.

Geamul ușor facilitează pătrunderea soarelui prin ferestrele mari.

Avantaje și dezavantaje

La fel ca orice altă configurație de cameră, o cameră cu margine arhitecturală are mai multe avantaje:

 • suprafață mare în comparație cu o cameră obișnuită;
 • multe ferestre, care economisesc energie electrică;
 • canapea într-o fereastră spațioasă spre bucătărie p44t – o idee originală și confortabilă;
 • aspectul este foarte interesant;
 • chiar și un mic studiu cu un birou se va potrivi aici.

Idei pentru decorarea unei bucătării cu fereastră.

Designul spațiului de bucătărie cu fereastră de golf vă permite să aduceți la viață cele mai originale idei de design.

Există, de asemenea, dezavantaje:

 • atunci când amplasați un colț de lucru aici, este dificil să conduceți apă, gaz, electricitate, iar proiectul va trebui să fie coordonat cu organizațiile de construcții;
 • pentru a decora fereastra de golf cu perdele, este necesară o cornișă de o formă specială;
 • o cască pentru o astfel de cameră este de obicei scumpă, deoarece este făcută la comandă.

Canapea în fereastră.

Decorarea unei ferestre de golf în bucătărie cu o canapea.

Amenajare bucătărie cu fereastră P-44T

În orice bucătărie, există două zone principale – o sală de lucru și o sufragerie. Suprafața bucătăriei într-un apartament cu o cameră P-44T este de aproximativ 7-8 metri, într-un apartament cu “două camere” sau “trei ruble” – până la 13 metri pătrați. Această din urmă opțiune vă permite să organizați nu numai zone de gătit și de luat masa, ci și un loc de dormit pentru una sau două persoane..

Căști în fereastra de golf.

Seturile de bucătărie proiectate pentru fereastra de golf sunt mai scumpe decât de obicei.

Cum să vă planificați cel mai bine bucătăria:

 • Amplasarea în două rânduri a setului cu cască – fereastra rămâne liberă aici, puteți pune o canapea în ea, plante în căzi, o masă.
 • Aspect în formă de L – captează colțul mai aproape de ușă, zona de luat masa este situată pe peretele opus sau într-o pervaz, un bufet sau un televizor de pe consolă ocupă spațiu liber.
 • În formă de U – cel mai potrivit pentru o bucătărie cu fereastră. Zona de luat masa aici este situată în spatele barei, în dreapta sau în stânga, cea mai mare parte a zonei de lucru se află în spațiul de margine.
 • În formă de G – potrivit pentru spații combinate, are de obicei un mic contor de bare.

Bucătărie cu fereastră.

Dispunere de bucătărie în formă de U cu fereastră.

Zona de cină

Zona de luat masa constă dintr-o masă cu scaune sau o canapea mică, care este încorporată într-o pervaz, așezată lângă un perete liber. Puteți aloca spațiu cu un podium, ecran, contor de bare. Camera este iluminată cu un candelabru de plafon pe un cablu lung, mai multe aplice.

bucătărie cu decor de ferestre.

Interior de bucătărie cu fereastră de golf în zona de luat masa.

Zona de lucru

Este destul de dificil să echipezi un loc de gătit în periferie – va trebui să „tragi” comunicațiile aici, adică să conduci gaz, apă, electricitate. Pentru a vă asigura că există suficientă lumină în pervaz chiar și pe întuneric, lămpile sunt folosite pe pete, șine speciale. Un frigider înalt nu este așezat în fereastra de golf – va ascunde fereastra, este permisă utilizarea versiunii orizontale.

Zona de lucru a bucătăriei.

Spațiu de lucru pentru bucătărie în fereastra de golf.

Alegerea unui stil pentru proiectarea unei bucătării cu ferestre

Amenajarea unei bucătării moderne cu fereastră p44t este realizată în stiluri foarte diferite: clasic și modern, provence și mansardă, high-tech și minimalism. Fiecare stil este caracterizat de o anumită schemă de culori, materiale, elemente decorative.

Clasic

Într-o bucătărie clasică, este de dorit să se respecte simetria, cea mai corectă geometrie. Toate mobilierele sunt realizate din lemn natural, mânerele căștilor sunt de obicei metalice. Pe pereți și tavan există o mică cantitate de decorațiuni din stuc..

Bucătărie clasică cu fereastră.

Design clasic de bucătărie cu fereastră.

Modern

Interiorul modernist se distinge prin liniile curgătoare ale setului cu cască și ale altor articole de mobilier. Există multe suprafețe lucioase din lemn lăcuit, MDF, PAL. Este mai bine să decorați pereții cu tapet foto, șorțul de bucătărie este din plastic.

Bucătărie modernă cu fereastră.

Design modern de bucătărie cu fereastră.

High Tech

Decorarea interioară de înaltă tehnologie se realizează în principal în culori reci. Dintre materiale sunt preferate metalul cromat, sticla modelată și transparentă. Ferestrele de golf sunt decorate cu jaluzele argintii sau gri-albastre.

Bucătărie de înaltă tehnologie.

Bucătărie de înaltă tehnologie cu fereastră.

Provence

Setul este făcut ușor, de obicei din lemn; este de preferat să amplasați zona de luat masa lângă fereastră, decorându-l cu mobilier din răchită. Sunt potrivite și perdele florale scurte, alte draperii cu acest imprimeu..

Soluție de culoare

Geamul pare întotdeauna suficient de spațios datorită iluminării bune. Alegerea culorilor reci sau calde depinde de locul în care se deschid ferestrele: pentru nord, nord-vest, sunt preferabile nuanțele „fierbinți”, pentru sud, sud-est, sunt potrivite tonurile reci..

Design bucătărie cu fereastră.

Amenajarea interioară a unei bucătării cu fereastră în culori pastelate.

Cele mai frumoase combinații de culori:

 • gri agat cu vinete;
 • galben însorit cu albastru deschis;
 • verde măslin cu castan;
 • violet amarant cu bej;
 • gri-violet cu roz pal;
 • dovleac cu verde menta;
 • maro auriu cu corali;
 • cremos cu sparanghel;
 • portocaliu roșiatic cu safir pal.

Bucătărie cu fereastră.

Bucătărie cu fereastră de golf în nuanțe de verde.

Sfat: mai mult de două sau trei culori într-un singur interior nu sunt de obicei combinate – camera va deveni prea colorată.

Accesorii, decor

Practic toate articolele mici care sunt folosite aici într-un fel sau altul sunt considerate a fi accesorii ale spațiului de bucătărie. Acestea sunt vase și tacâmuri, mașini mici de bucătărie și rafturi suspendate pentru ochelari deasupra barei, plăci de tăiat și panouri de control „casă inteligentă”..

decorarea unei bucătării cu fereastră.

Design modern de bucătărie cu fereastră.

Imaginile de fundal și imaginile încadrate pe pereți, florile proaspete în ghivece și vaze, câteva figurine și fotografiile de familie sunt utilizate ca decor..

Sfaturi pentru amenajarea unei bucătării cu vitrina P-44T

Designerii de interior profesioniști sfătuiesc, atunci când decorează clădirile din seria P-44T, și anume bucătăriile lor, să respecte o schemă de culori acceptabilă, să ia în considerare dimensiunea camerei. Bucătăria finisată trebuie să fie cât mai convenabilă și mai sigură posibil. Dacă spațiul din bucătărie pare prea înghesuit, acesta este combinat cu camera de zi.

bucătării în clădiri P44T.

Proiectare bucătărie în clădiri P44T.

Concluzie

Structurile P-44T sunt considerate dificil de proiectat, datorită prezenței unei proeminențe arhitecturale. Designerii continuă să dezvolte noi opțiuni interesante pentru orice ocazie. Fotografiile cu descrieri pe Internet, precum și în numeroase publicații tipărite, vor ajuta la crearea unei bucătării de vis într-o cameră cu fereastră, o jumătate de fereastră.

Video: Bucătărie cu fereastră în p44t

50 de idei foto de design de bucătărie cu fereastră P44T

Previous Post
Gamla “resväskor” i inredning
Next Post
تصميم الضوء الثاني: مزايا وعيوب