15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jsou sledovací jednotky lepší?




Článek: Jsou sledovací jednotky lepší?

souhrn

Jaký je rozdíl mezi dohledem a běžnými pevnými disky:

Rozdíl mezi dohledem a pravidelnými pevnými disky spočívá v jejich designu a zamýšleném použití. Zatímco pravidelné pevné disky jsou navrženy tak, aby čteny, psaní a přenos dat najednou, pevné disky sledování jsou navrženy tak, aby upřednostňovaly operace zápisu, což je činí vhodnější pro sledovací systémy.

Mohu použít sledovací jednotku jako pravidelnou jízdu:

Použití sledovací jednotky na PC může vytvořit úzký profil, protože počítače pracují ve vyšších příkonech než sledovací systémy. Pohon se může snažit zvládnout napětí, což vede k selháním systému a kratší životnost pohonu.

Jaký je rozdíl mezi sledovacími jednotkami a NAS disky:

Jednotka NAS (Síť připojená k úložišti) je optimalizována pro náhodné vyhledávání dat a je navržena tak, aby byla napájena 24 hodin denně. Na druhé straně je sledovací jednotka speciálně vyladěna pro streamování dat na az disku, což je vhodnější pro nepřetržité nahrávání videa.

Jak dlouho vydrží pevné disky sledování:

Zatímco typický mechanický pevný disk může trvat asi 3 až 4 roky, pevné disky sledování v CCTV rekordérech mají často kratší životnost. Někteří uživatelé možná budou muset každý rok nahradit své pevné disky sledování kvůli napětí nepřetržitého nahrávání videa.

Co dělá sledovací stupeň pevného disku:

Pohony s hodnocením dohledu jsou vysoce kvalitní pevné disky určené k provozu 24/7 po delší dobu bez selhání nebo přehřátí. Na rozdíl od normálních pevných disků PC jsou stavěny sledovací jednotky tak, aby zvládly neustálé záznam více video zdrojů, aniž by se rychle vynořily.

Je pevný disk dozoru stejný jako SSD:

Ne, pevný disk dozoru není stejný jako SSD (Drive s pevným stavem). HDD (jednotky pevného disku) jsou tradiční úložná zařízení se spřádacími talíři pro ukládání dat, zatímco SSD používají novější technologii, která ukládá data na okamžitě přístupných paměťových čipů. SSD jsou rychlejší, tišší, menší, spotřebovávají méně energie a jsou odolnější než HDD.

Co je zvláštní na pevném disku dohledu:

Pevné disky dohledu jsou navrženy tak, aby zvládly těžké pracovní zatížení, protože jsou určeny pro účely kontinuálního skladování. Jsou postaveny tak, aby efektivně spravovaly neustálé psaní dat, s poměrem 90% skladování a 10% přezkoumávání a přehrávání zaznamenaných dat.

Proč používat sledování HDD:

HDD dohledu jsou speciálně navrženy pro účely úložiště 24/7 a dokážou zvládnout těžká psaní pracovní zatížení. Jsou spolehlivé a mohou efektivně ukládat velké množství videozáznamů zaznamenaných sledovacími systémy.

Můžete použít jednotku NAS pro bezpečnostní kamery:

Ano, disky NAS lze použít pro bezpečnostní kamery. Tyto všestranné síťové úložné přílohy lze použít pro různé účely, včetně ukládání souborů, streamování médií a domácího dohledu.

Jak dlouho trvá 1 TB dat pro bezpečnostní kamery:

Doba trvání 1 TB dat pro bezpečnostní kamery závisí na individuálních a obchodních požadavcích. Obecně platí, že záběry bezpečnostní kamery mohou trvat tři měsíce do jednoho roku, než je třeba spravovat nebo vyčistit úložný prostor.

Je SSD lepší než HDD pro video dohled:

Zatímco SSD nabízejí celkově rychlejší výkon ve srovnání s HDD, rozdíl ve zpracování záběrů pro video dohled na serveru je minimální. Pokud je však rozhodující doba rychlého zavádění nebo pokud není server vždy aktivní, může SSD nabídnout výhody. Trvanlivost SSD není hlavním faktorem, protože servery dohledu jsou obvykle stacionární.

Jsou sledovací jednotky lepší?



Jsou sledovací jednotky lepší?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi dohledem a běžnými pevnými disky

Rozdíl mezi stolním vs. dohledem HDD

Kromě výše uvedeného příkladu je standardní pevný disk navržen pro čtení, psaní a přenosu dat najednou. Naproti tomu pevný disk dozoru je navržen tak, aby prováděl operace zápisu maximálně: 90% času a 10% pro přehrávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít sledovací jednotku jako pravidelnou jízdu

Použití takové jednotky na PC skutečně vytváří úzký profil, protože PC pracuje ve vysokých příkonech než sledovací systémy a pohon neustále tlačí napětí dolů, nebo pokud tak neučiní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi sledovacími jednotkami a disky NAS

Jednotka NAS (Síť připojená úložiště) je vyladěna pro náhodné vyhledávání dat, kde mnoho uživatelů pracuje na různých souborech na disku. Je navržen tak, aby byl napájen 24 hodin denně. Sledovací jednotka je vyladěna pro streamování dat na az disku az disku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvají pevné disky sledování

Typický mechanický pevný disk bude trvat v průměru 3 až 4 roky, ale často je to u pevných disků používaných v rekordérech CCTV po jejich životě výrazně kratší. Někteří uživatelé se každý rok ocitnou na výměně pevných disků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá sledovací stupeň pevného disku

Drivy s hodnocením dohledu jsou extrémně vysoce kvalitní, specializované pevné disky navržené tak, aby byly provozovány 24/7 po celá léta na konci bez selhání a bez přehřátí. Normální pevný disk PC bude s největší pravděpodobností vyhořel do 6-8 měsíců od nahrávání několika videozáznam 24/7.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pevný disk dozoru stejný jako SSD

SSD vs HDD: Jaký je rozdíl HDD jsou tradiční úložná zařízení se spřádacími talíři, která čte a zapisují data. SSD používají novější technologii, která ukládá data na okamžitě přístupných paměťových čipů. SSD jsou rychlejší, tišší, menší, konzumují méně energie a odolnější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je zvláštní na pevném disku dohledu

Navrženo pro provozování těžkých pracovních zátěží

Protože jsou určeny pro účely úložiště 24×7, jsou HDD na dohled navrženy tak, aby měly na paměti těžké psaní pracovní zatížení. Fungují na poměru 90-10-90% skladování a 10% přezkumu a přehrávání dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč používat sledování HDD

Protože jsou určeny pro účely úložiště 24×7, jsou HDD na dohled navrženy tak, aby měly na paměti těžké psaní pracovní zatížení. Fungují na poměru 90-10-90% skladování a 10% přezkumu a přehrávání dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít jednotku NAS pro bezpečnostní kamery

Síťové úložiště (NAS) jsou neuvěřitelně univerzální. Mohou být použity pro ukládání souborů, streamování médií nebo dokonce domácího dohledu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá 1 TB dat pro bezpečnostní kamery

Většina úložných zařízení je dodávána s pevným disku 1 TB. Požadavek na úložiště kamery CCTV se navíc může změnit podle individuálních a obchodních požadavků. Obecně platí, že záběry bezpečnostní kamery trvá od tří měsíců do jednoho roku na základě případů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je SSD lepší než HDD pro video dohled

Zatímco jeho celková rychlost je vyšší, rozdíl pro zpracování serveru záběry mezi HDD a SSD je minimální. Pokud váš server není 24/7, může být doba zavádění důležitá, ale. Protože server je vždy stacionární, vyšší trvanlivost SSD není faktorem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou pohony SSD dobré pro dohled

Kromě toho, protože nemají mechanické části, jsou SSD mnohem odolnější a robustnější než HDD, což je činí zvláště atraktivními pro prostředí pro video dohled, zejména tam, kde jsou důležité povětrnostní podmínky a mobilita.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebujete pevný disk pro bezpečnostní kamery

Jednotky pevného disku pro bezpečnostní kamery se používají k ukládání, vybavení a údržbě ukládání dat. Je to volatilní, což znamená, že má nepřetržitý zdroj energie a nepotřebuje, aby byla paměť, aby byla neustále osvěžena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi NAS a NVR

Jednotky NVR zahrnují řadu kanálů (1 kanál = 1 připojení fotoaparátu) a obvykle jsou kompatibilní s ONVIF, což znamená, že lze nainstalovat obrovskou škálu kamer. Kromě několika prodejců je také velkou výhodou oproti systému NAS, že nejsou vyžadovány žádné licence.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá 2tb pro bezpečnostní kamery

Jak dlouho může HDD záznam pro váš DVR/NVR

Nahrávání kanálů 500G HDD 2TB HDD
4 kanály 9.7 dní Třicet osm dní
8 kanálů 4.8 dní Dvacet dní
16 kanálů Čtyři dny Šestnáct dní

7. února 2017

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je dostatečně 2tb pro bezpečnostní kamery

Pravidla palce

99% sledovacích kamer používá mezi 6 GB a 6TB úložiště.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží SSD v DVR

SSD mají dlouhou životnost

Protože SSD nemají pohyblivé části, jsou velmi spolehlivé. Ve skutečnosti většina SSD může trvat více než pět let, zatímco nejodolnější jednotky přesahují deset let. Jak dlouho však vaše SSD vydrží, záleží na tom, jak často do toho píšete data, a můžete je použít k odhadu životnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je největší nevýhoda SSD

Nevýhody. SSD jsou novější technologie a jako takové jsou dražší než HDD. Přestože se dohánějí, může být těžší najít disky pevného stavu s velkým kapacitou. HDD mohou být až 2.5krát větší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou kamery zaznamenat bez pevného disku

Ano. Stále můžete sledovat živá videa s přehráváním, která vaše kamera CCTV nahrává. Chcete -li ušetřit videa pro pozdější použití, budete vyžadovat HDD.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda NVR

Následuje hlavní nevýhody NVR: potenciál pro rizika kybernetické bezpečnosti v důsledku připojení k síti. Často uzavřený systém vyžadující proprietární kamery. Vysoké předem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je NVR lepší kvalita než DVR

Hlavní rozdíl mezi síťovým videorekordérem (NVR) a digitálním videorekordérem (DVR) je v tom, jak zpracovávají surová video data. DVR převádí analogové záběry do digitálního formátu, zatímco NVR obvykle pracuje pouze s digitálními záběry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho bude 1tb trvat na bezpečnostních kamerách

Většina úložných zařízení je dodávána s pevným disku 1 TB. Požadavek na úložiště kamery CCTV se navíc může změnit podle individuálních a obchodních požadavků. Obecně platí, že záběry bezpečnostní kamery trvá od tří měsíců do jednoho roku na základě případů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho bude záznam 1TB DVR

Jak dlouho může HDD záznam pro váš DVR/NVR

Nahrávání kanálů 500G HDD 1TB HDD
4 kanály 9.7 dní Devatenáct dní
8 kanálů 4.8 dní Deset dní
16 kanálů Čtyři dny Osm dní

7. února 2017

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá 1 TB pro 4 bezpečnostní kamery

Jak dlouho může HDD záznam pro váš DVR/NVR

Nahrávání kanálů 500G HDD 1TB HDD
4 kanály 9.7 dní Devatenáct dní
8 kanálů 4.8 dní Deset dní
16 kanálů Čtyři dny Osm dní

7. února 2017

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ztrácí SSD v průběhu času výkon

Každý cyklus P/E postupně zhoršuje paměť buněk SSD, dokud se nakonec nestane. V tomto okamžiku se již nebudete moci spoléhat na SSD pro ukládání informací.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo bloqueo mi perfil de Facebook 2021 en mi iPhone??
Next Post
Kde najdu recyklaci koše na Windows 10?