15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu sledovat, jak Hulu žije v televizi?

Shrnutí článku

Jak mohu Hulu žít na své televizi? Nainstalujte aplikaci HULU na chytrou televizi, přihlaste se na svůj účet a začněte streamovat. Můžete sledovat Hulu + Live TV na jakémkoli zařízení, které podporuje standardní streamovací službu Hulu. Pokud nemůžete vidět, jak Hulu žije ve svém televizi, zkuste odstraňování problémů odhlášením a přihlášením znovu, smazáním a opětovném stažení aplikace a kontrolou rychlosti stahování internetu internetu. Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou.

Mohu sledovat Hulu Live v televizi?

Otázky a odpovědi

1. Můžete přimět Hulu naživo na jakékoli televizi?
Můžete sledovat Hulu + Live TV na každém zařízení, které podporuje standardní streamovací službu Hulu, včetně Apple TV, Roku, Amazon Fire TV Devices, PS5, PS4, All Modern Xbox Consols, vybrat Samsung, LG a Vizio Smart TVS, Nintendo Switch, a více.

2. Proč nemohu vidět, jak Hulu žije v televizi?
Odstraňování problémů Hulu nebo Hulu s živou televizí. Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte.

3. Kolik televizorů můžete použít s Hulu Live TV?
Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Pokud si chcete užít živou televizi Hulu + současně na více než dvou podporovaných zařízeních, můžete vždy přidat neomezenou obrazovku.

4. Jaké vybavení je potřebné pro živou televizi Hulu?
Hulu podporuje streamování na webových prohlížečích, mobilních zařízeních, tabletách, streamovacích tyčích, herních konzolách, chytrých televizorů a set-top boxech. Některá podporovaná zařízení zahrnují tablety Amazon Fire, Amazon Fire TV a telefony a tablety Android.

5. Jaký je rozdíl mezi Hulu a Hulu Live TV?
Hlavní rozdíl mezi Hulu vs Hulu Live TV spočívá v tom, že Hulu + Live TV vám dává přístup ke všem obsahu Hulu na vyžádání a desítky živých televizních kanálů. Hulu i Hulu + Live TV nabízejí celou řadu plánů a doplňků pro přizpůsobení vašeho zážitku z televizního streamování.

6. Musíte platit více za živou televizi na Hulu?
Kromě doplňků Premium a Partner jsou doplňky živých televize, stejně jako neomezené obrazovky, k dispozici pro další měsíční poplatek.

7. Proč nemohu přimět Hulu naživo na své televizi Samsung?
Některé televizní modely Samsung nemusí být plně kompatibilní s aplikací Hulu. Ověřte, zda je váš televizní model oficiálně podporován Hulu a zkontrolujte požadavky na kompatibilitu. Vymažte mezipaměť aplikace v nastavení televize Samsung.

8. Můžete získat místní kanály na Hulu?
Hulu nabízí živé sítě jako CNN, Fox News, MSNBC a také místní pokrytí ve vaší oblasti od ABC, CBS, Fox, NBC a dalších.

9. Mohou 2 domácnosti sdílet Hulu Live?
Dva lidé mohou streamovat současně z různých zařízení se základním účtem Hulu. Odběratelé živých televizorů se mohou rozhodnout pro doplněk „Neomezeného obrazovky“ pro streamování na jakémkoli zařízení připojeném k domácí síti zákazníka nebo na třech mobilních zařízeních, pokud jsou mimo síť.

10. Proč nemohu sledovat Hulu žít na více televizorů?
Budete moci streamovat prémiový obsah z celkem pěti obrazovek-tři z nich mohou být na mobilních zařízeních mimo domov.

Mohu sledovat Hulu Live v televizi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu Hulu žít na své televizi

Jak sledovat Hulu na inteligentní televizory aplikaci Hulu ve vaší televizi a přihlaste se. Přejděte do obchodu s aplikacemi ve své chytré televizi a vyhledejte Hulu. Nainstalujte aplikaci Hulu a přihlaste se na svůj účet.Začněte streamovat. Najděte, co chcete sledovat a začít streamovat Hulu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přimět Hulu naživo na jakékoli televizi

Můžete sledovat Hulu + Live TV na každém zařízení, které podporuje standardní streamovací službu Hulu, včetně Apple TV, Roku, Amazon Fire TV Devices, PS5, PS4, All Modern Xbox Consols, vybrat Samsung, LG a Vizio Smart TVS, Nintendo Switch, a více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vidět, jak Hulu žije v televizi

Odstraňování problémů Hulu nebo Hulu s živou televizí

Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů můžete použít s Hulu Live TV

dvě obrazovky

Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Pokud si chcete užít živou televizi Hulu + současně na více než dvou podporovaných zařízeních, můžete vždy přidat neomezenou možnost obrazovky, takže každý ve vaší domácnosti se bude dívat doma, kdykoli chtějí.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké vybavení je potřebné pro živou televizi Hulu

Hulu podporuje streamování na webových prohlížečích, mobilních zařízeních, tabletách, streamovacích tyčích, herních konzolách, inteligentních televizorů, herních konzolách a set-top boxech, včetně: tablety Amazon Fire tablety. Amazon Fire TV (Fire OS 5.0 a později) telefony a tablety Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Hulu a Hulu Live TV

Hlavní rozdíl mezi Hulu vs Hulu Live TV je ve jménu: Hulu + Live TV vám poskytuje přístup ke všem obsahu Hulu na vyžádání a desítky živých televizních kanálů. Hulu i Hulu + Live TV nabízejí řadu plánů s doplňky, které vám umožňují přizpůsobit váš zážitek z televizního streamování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit více za živou televizi na Hulu

Kromě doplňků Premium a Partner (jako jsou HBO, Showtime, Cinemax, Starz a ESPN+), jsou k dispozici následující živé televizní doplňky pro další měsíční poplatek: Neomezené obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu přimět Hulu naživo na své televizi Samsung

Některé televizní modely Samsung nemusí být plně kompatibilní s aplikací Hulu. Ověřte, zda je váš televizní model oficiálně podporován Hulu a zkontrolujte požadavky na kompatibilitu. Mezipaměť aplikace Hulu může být poškozena, což vede k problémům s výkonem. Vymažte mezipaměť aplikace v nastavení televize Samsung.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete získat místní kanály na Hulu

Kdekoli dostanete své zprávy, máme živé sítě, na kterých vám záleží. Sledujte národní kanály jako CNN, Fox News a MSNBC a získejte místní pokrytí ve vaší oblasti od ABC, CBS, Fox, NBC a dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou 2 domácnosti sdílet Hulu Live

Dva lidé mohou streamovat současně z různých zařízení najednou, pokud mají základní účet Hulu. Odběratelé živých televize se však mohou rozhodnout pro doplněk „Neomezené obrazovky“ pro streamování na jakémkoli zařízení připojeném k domácí síti zákazníka nebo na třech mobilních zařízeních, pokud jsou mimo síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat Hulu žít na více televizorů

Budete moci streamovat prémiový obsah pouze z celkem pěti obrazovek-z nichž tři mohou být na mobilních zařízeních mimo domov-najednou. Pokud tento limit překročíte, narazíte na chybovou zprávu „příliš mnoho proudů“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje živá televize Hulu kabelová skříňka

Kromě internetu budete potřebovat podporované zařízení pro streamování do vaší televize včetně Roku, Apple TV, Amazon Fire TV a Amazon Chromecast. Můžete také streamovat Hulu + Live TV prostřednictvím herní konzole, jako jsou Xbox One, Nintendo Switch a PlayStation 4. Doporučujeme použít inteligentní televizi k minimalizaci vašich dálkových ovladačů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete kabel pro živou televizi Hulu

Hulu Plus Live TV je vynikající volbou pro lidi, kteří chtějí řezat kabelový kabel. Kromě přenášení desítek živé zábavy, zpráv a sportovních kanálů poskytuje služba také přístup k působivé knihovně filmů a televizních pořadů na vyžádání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký druh televize potřebujete pro Hulu Live

Požadavky na systém

Hulu Live můžete použít s vybranými zařízeními pro Android a iOS, včetně Android TV a Apple TV. Můžete také použít většinu streamovacích zařízení, včetně Fire TV, Chromecast a Roku. Hulu Live bude také spolupracovat s určitými inteligentními televizory od Vizio, Samsung, LG a dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které streamovací zařízení je nejlepší pro Hulu Live TV

Hulu + Live TV: Fire TV Stick 4K Max

Nejlepším streamovacím zařízením pro živou televizní službu Hulu ve výši 70 $ za měsíce je Amazon Fire TV, i když jen proto, že můžete snadno spustit živé kanály hlasem pomocí hlasových příkazů Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje rozdíl mezi Hulu a Hulu Live TV

Hlavní rozdíl mezi Hulu vs Hulu Live TV je ve jménu: Hulu + Live TV vám poskytuje přístup ke všem obsahu Hulu na vyžádání a desítky živých televizních kanálů. Hulu i Hulu + Live TV nabízejí řadu plánů s doplňky, které vám umožňují přizpůsobit váš zážitek z televizního streamování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat, jak Hulu žije ve dvou různých domech

Mohu použít Hulu v obou našich živých televizních plánech, jsou určeny pro jednorázové použití. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které televizory Samsung pracují s Hulu Live

Hulu podporuje televizory Samsung od roku 2016 nebo novějších. Můžete si také stáhnout aplikaci Hulu na řadě dalších podporovaných zařízení, ale mějte na paměti, že obsah a funkce, ke kterým máte přístup, se budou lišit v závislosti na vašem plánu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji inteligentní televizi pro Hulu Live

Hulu podporuje streamování na webových prohlížečích, mobilních zařízeních, tabletách, streamovacích tyčích, herních konzolách, inteligentních televizorů, herních konzolách a set-top boxech, včetně: tablety Amazon Fire tablety. Amazon Fire TV (Fire OS 5.0 a později) telefony a tablety Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemám své místní kanály na Hulu

Chybí mi kanály nebo mám špatné místní přidružené subjekty

Zadejte svůj aktuální PSČ a zjistěte, které kanály by měly být ve vaší oblasti k dispozici. Pokud vidíte různé místní přidružené subjekty nebo si všimnete, že určité kanály zcela chybí, dokončete rychlý napájecí cyklus, abyste obnovili vaše připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Hulu a Hulu Live TV

Hlavní rozdíl mezi Hulu vs Hulu Live TV je ve jménu: Hulu + Live TV vám poskytuje přístup ke všem obsahu Hulu na vyžádání a desítky živých televizních kanálů. Hulu i Hulu + Live TV nabízejí řadu plánů s doplňky, které vám umožňují přizpůsobit váš zážitek z televizního streamování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem domova Hulu

Pokud vás zajímá, jak oklamat Hulu Live Location Tracker a získat přístup k více než 70 000 televizních epizodách a filmech dostupných v knihovně Hulu, budete potřebovat dobrý VPN. OBELENÍ HULU GEO-RESTRISTICTIONS: Přihlaste se k odběru VPN, který má servery v USA, jako je ExpressVPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sdílím Hulu s někým jiným

Chcete -li použít funkci Watch Party Hulu, vyhledejte ikonu Watch Party na podrobnostech podporovaných titulů. Vyberte jej a poté zahájte párty. Získáte odkaz, který můžete poslat jiným lidem, kteří se možná budou chtít připojit a sledovat spolu s vámi. Je to tak snadné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat Hulu na 2 televizory v mém domě

Předplatitelé Hulu jsou schopni streamovat ze dvou různých obrazovek najednou. Zatímco dohoníte včerejší epizody v jedné místnosti, zbytek rodiny se může usadit na filmovou noc v jiné – už žádné boje o dálkové ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem Hulu Live Home Location

Živá televize společnosti Hulu není v zemích u u dostupná.S., Ale VPN může pomoci maskovat vaši polohu a poskytnout vám přístup. Hulu vám neumožňuje sledovat živou televizi z více míst, takže někdo nemůže sledovat Hulu z vaší domácí sítě, když jste mimo zemi, která se k ní snaží získat přístup z VPN.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Los teléfonos desbloqueados obtienen actualizaciones más rápido??
Next Post
Potřebujete kabelovou televizi, abyste získali hulu?