15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu přimět svůj iPhone hrát na televizi?



Jak mohu přimět svůj iPhone hrát na televizi?

Shrnutí článku:

Zrcadlování obrazovky iPhone v televizi může být pohodlným způsobem, jak si užít svůj obsah na větší obrazovce. V tomto článku se budeme zabývat běžnými otázkami a poskytneme podrobné odpovědi o tom, jak připojit váš iPhone k televizi, a to jak kabelové, tak bezdrátově. Prozkoumáme různé metody, jako je použití airplay, kabelů, adaptérů a zrcadlení aplikací. Pojďme se ponořit a najít pro vás nejlepší řešení.

1. Proč nemůžu přimět svůj iPhone, aby hrál na mé televizi?

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

2. Jak mohu odrážet svůj iPhone do mého televize bez Apple TV?

Existuje několik způsobů, jak zrcadlit váš iPhone do televize bez Apple TV. Pro připojení iPhone přímo k televizi můžete použít kabel, jako je digitální AV adaptér Apple. Alternativně můžete použít zařízení jako Google Chromecast nebo Roku k zrcadlení iPhone bezdrátově.

3. Jak připojím svůj iPhone k televizi přes USB?

I když není možné připojit zařízení iOS k televizi přes USB přímo, můžete použít adaptéry a převaděče, jako jsou Lightning Cabes, pro připojení zařízení iOS k televizi. Pokud máte iPhone 5 nebo novější, pro zrcadlení iPhone na televizi lze použít připojení Lightning.

4. Jak připojím svůj iPhone k televizi bezdrátově?

Chcete -li připojit iPhone bezdrátově k televizi, můžete použít Airplay. Otevřete ovládací centrum na vašem iPhone, klepněte na ikonu AirPlay a jako cíl přehrávání vyberte svůj Apple TV nebo AirPlay 2-smart TV. Pokud je výzva na televizi, zadejte přístupový kód.

5. Jak mohu spárovat telefon s televizí?

Chcete -li spárovat telefon nebo tablet s televizí, postupujte podle těchto kroků: Při sledování YouTube v televizi otevřete aplikaci YouTube v telefonu nebo tabletu. Ujistěte se, že jste podepsáni na stejný účet a sledujte výzvy na obrazovce pro připojení vašich zařízení.

6. Proč se můj iPhone nebude hrát na mé televizi prostřednictvím HDMI?

Pokud nemůžete hrát svůj iPhone v televizi prostřednictvím HDMI, zkuste následující: Odpojte a znovu připojte adaptér z vašeho iPhone a televize, ujistěte se, že váš kabel VGA nebo HDMI funguje správně a odstraňte všechny prodlužovací kabely nebo převodníky, které by mohly být, které by mohly být, které by mohly být způsobující problémy.

7. Mohu odrážet svůj iPhone do své běžné televize?

Ano, můžete svůj iPhone zrcadlit na běžnou televizi. Jednoduše klepněte na ikonu AirPlay, vyberte televizi nebo Mac ze seznamu a užijte si streamování videí, fotografií a dalšího obsahu z vašeho iPhone na televizi.

8. Kde je nastavení zrcadla obrazovky na iPhone?

Chcete -li najít nastavení zrcadla obrazovky na vašem iPhonu, jednoduše přejeďte dolů na ovládací centrum, najděte ikonu zrcadla obrazovky a klepněte na něj. To vám umožní zrcadlit obrazovku iPhone do kompatibilního televizoru nebo zobrazení zařízení.

9. Jak mohu hrát filmy z telefonu do mého televize pomocí USB?

Chcete-li hrát filmy z telefonu do televize pomocí USB, můžete použít port USB v televizi nebo adaptéru HDMI-to-USB. Připojte kabel mezi telefonem a televizí nebo adaptérem a poté přejděte na tlačítko Zdroj v televizním dálkovém ovládání nebo na obrazovce a vyberte příslušný vstup.

10. Jak mohu streamovat z telefonu do televize?

Chcete-li streamovat obsah z telefonu do televize, ujistěte se, že obě zařízení jsou připojena ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat, vyberte možnost obsazení a vyberte si televizi ze seznamu dostupných zařízení. Po připojení si můžete vychutnat streamování na televizi.

11. Mohu sledovat svůj telefon v televizi?

Ano, můžete sledovat svůj telefon v televizi pomocí technologie zrcadlení obrazovky. Většina moderních chytrých televizorů přichází s vestavěným softwarem zrcadlení obrazovky, který vám umožní vysílat obrazovku telefonu přímo do vaší televize. Jednoduše povolte zrcadlení obrazovky na telefonu i televizi a užijte si obsah na velké obrazovce.

Jak mohu přimět iPhone, aby hrál v televizi?


Jak mohu přimět iPhone, aby hrál v televizi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu přimět svůj iPhone, aby hrál na mé televizi

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odrážet svůj iPhone do mého televize bez Apple TV

3 způsoby, jak zrcadlit iPhone do televize bez Apple TVMirror iPhone na televizi s kabelem. Můžete použít kabel, jako je digitální AV adaptér Apple, snadno připojit iPhone a zrcadlit celou vaši obrazovku s televizí v kvalitě a zvuku 1080p obrazu.Zrcadlí iPhone to TV s Google Chromecast.Zrcadlí iPhone to TV s Roku.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k televizi přes USB

Není možné připojit zařízení iOS k televizi přes USB přímo. Pro připojení zařízení iOS k televizi však můžete použít adaptéry a převodníky, jako jsou kabely Lightning. Pokud máte iPhone 5 nebo novější pro odrážení iPhone na televizi, lze použít připojení Lightning.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k televizi bezdrátově

Zrcadlí váš iPhone na Apple TV nebo inteligentním ovládacím centru TVOPEN na vašem iPhone.Klepněte. , Poté jako cíl přehrávání vyberte svou Apple TV nebo AirPlay 2-smart TV. Pokud se na televizním obrazovce objeví přístupový kód AirPlay, zadejte přístupový kód na vašem iPhone.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat telefon s televizí

Zkušenosti spárováním telefonu nebo tabletu zde jsou kroky. Když sledujete YouTube v televizi, přejděte do telefonu nebo tabletu. Poté otevřete YouTube. Aplikace Ujistěte se, že jste přihlášeni do stejné

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj iPhone nebude hrát na mé televizi prostřednictvím HDMI

1) Odpojte a znovu připojte adaptér od vašeho iPhone, iPad nebo iPod Touch a z televizoru, monitoru nebo projektoru. 2) Ujistěte se, že váš kabel VGA nebo HDMI funguje, protože problém by mohl být s kabelem. 3) Odstraňte všechny prodlužovací kabely nebo převodníky HDMI VGA nebo HDMI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu odrážet svůj iPhone do své běžné televize

Streamujte video z vašeho iPhone nebo iPadu do televize nebo Mac

Klepněte na Airplay . V některých aplikacích možná budete muset nejprve klepnout na jiné tlačítko. Například v aplikaci fotografií klepněte na Sdílet a poté klepněte na Airplay . Vyberte si televizi nebo Mac ze seznamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nastavení zrcadla obrazovky na iPhone

Jediné, co musíte udělat, je jít a přejít dolů do svého ovládacího centra na vašem iPhone. Tak. Přinesete to takovým takovým takovým druhem baterie. A pak doslova vše, co musíte udělat, je jít a klepnout na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu hrát filmy z telefonu do mého televize pomocí USB

Co vědět. Vyhledejte port USB ve vašem televizi nebo použijte adaptér HDMI-to-USB a přidejte do televize port USB. Pro připojení zařízení použijte kabel, který se připojuje k telefonu i televizi nebo adaptéru. Přejděte na tlačítko Zdroj na dálkovém ovládání televizoru nebo nabídce na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu streamovat z telefonu do televize

Obsazení obsahu z vašeho zařízení do vašeho TVConnect vašeho zařízení do stejné sítě Wi-Fi jako vaše Android TV.Otevřete aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat.V aplikaci najděte a vyberte obsazení .Na vašem zařízení vyberte název televize.Když obsazení. změny barvy, jste úspěšně připojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat svůj telefon v televizi

Screen Zrcadlí váš telefon Android do televize

Pokud máte moderní inteligentní televizi, velcí výrobci mají tendenci zahrnovat vestavěný software pro zrcadlení obrazovky, což vám umožní vysílat obrazovku vašeho telefonu, pokud jsou obě zařízení na stejné síti Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k televizi pomocí wifi

Takže přejděte do nastavení ve vašem televizi. Hledejte síťovou síť nebo připojení. Stisknutím tlačítka OK zobrazíte dostupné sítě Wi-Fi Networks. A uvidíte jméno svého telefonu, pokud si pamatujete, že to bylo

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím HDMI na iPhone

Připojte digitální AV adaptér Lightningu nebo blesk do adaptéru VGA do nabíjecího portu na dně iPhone. Připojte kabel HDMI nebo VGA k adaptéru. Připojte druhý konec kabelu HDMI nebo VGA k monitoru, televizi nebo projektoru. V případě potřeby přepněte na správný zdroj videa na monitoru, televizi nebo projektoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zrcadlit obrazovku telefonu do televize

Telefon nebo tablet na větší displej. Na vašem Androidu. Telefon přejeďte dvakrát z horní části obrazovky, aby odhalil zásobník rychlého nastavení. Pokud inteligentní zobrazení není na této stránce, možná budete muset hledat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím zrcadlení obrazovky

Otevřené nastavení.Otevřené nastavení.Klepněte na zobrazení.Klepnutím na obsazení obrazovky.V pravém horním rohu klepněte na ikonu nabídky.Klepnutím na zaškrtávací políčko pro povolení bezdrátového zobrazení jej povolíte.Objeví se dostupná názvy zařízení, klepněte na název zařízení, které chcete zrcadlit zobrazení zařízení Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit obrazovku telefonu na televizi

Nahoru. Vyberte svou inteligentní televizi na seznamu. Po několika sekundách bude vaše televize odrážet váš telefon. Zobrazení metody 2 obrazovky zrcadlení aplikací v případě, že se setkáte s jakýmikoli problémy s nativním obsazením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat filmy z telefonu do televize pomocí HDMI

Budeme diskutovat o tom, jak se připojit přes kabel HDMI.Zjistěte, který nabíjecí port má váš telefon.Podívejte se, zda bude váš televizor potřebovat speciální adaptér.Připojte telefon k kabelu.Připojte kabel k adaptéru.Připojte adaptér k televizi.Pomocí svého dálkového ovladače změňte zdroj na HDMI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k televizi přes Bluetooth

Takže tohle je tady, jen říkám připojeným a teď, pokud se můžete podívat. Nyní se skutečně připojuje k televizi. Takže kdybych měl jít na BBC iPlayer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k televizi pomocí Bluetooth

Takže tohle je tady, jen říkám připojeným a teď, pokud se můžete podívat. Nyní se skutečně připojuje k televizi. Takže kdybych měl jít na BBC iPlayer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat svůj telefon prostřednictvím mého televize

Téměř všechny smartphony a tablety se mohou připojit k USB portu USB pomocí kabelu USB, jako je tento 6-noha datový kabel pro USB-A na USB-C. Po připojení můžete promítnout displej svého telefonu do televize – ať už kontrolujete obrázky, sledujete videa, surfujete na webu, pomocí aplikací nebo hraní her.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dát svůj telefon do režimu HDMI

Připojení zařízení Android s televizí pomocí kabelu HDMI (doporučená metoda) Zapojte adaptér USB-C do portu USB-C zařízení Android.Připojte jeden konec kabelu HDMI do portu HDMI adaptéru.Připojte další konec kabelu HDMI do dostupného HDMI Portu vašeho televizoru.Přepněte zdrojový vstup televizoru na tento port HDMI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit svůj telefon k televizi bez zrcadlení

Nejběžnější metodou je použití aplikace „casting“, jako je AirBeamtv. Naše aplikace vám umožňují bezdrátové připojení telefonu k jakémukoli populární televizi. Po připojení můžete obsah „obsadit“ na obrazovce telefonu do televizoru a sledovat filmy z telefonu v televizi bez HDMI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět televizi, aby zrcadlila můj telefon

Je snadné připojit tyto dva pro sdílení obrazovky podle těchto kroků: WiFi Network. Ujistěte se, že váš telefon a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi.Nastavení televize. Přejděte do vstupní nabídky v televizi a zapněte „Zrcadlení obrazovky.“Nastavení Android.Vyberte TV.Nastavit spojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím obrazovku telefonu k televizi

Bezdrátově. Vezměte prosím na vědomí, že váš telefon a televize musí být připojeny ke stejnému Wi-Fi. Síťová metoda jedna nativní lití. Zde je návod, jak k němu získat přístup k nastavení. Hledejte obrazovku

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu bezdrátově zobrazit obrazovku telefonu na televizi

Většina nových mobilních zařízení Samsung má zabudováno inteligentní zobrazení, můžete si také stáhnout aplikaci Smart View z obchodu Play, pokud se nejedná o nativní funkci na vašem zařízení na zařízení Android, dvakrát přejeďte dolů

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo reconfiguro una dirección IP??
Next Post
Jak mohu zrušit své bezplatné předplatné VPN?