15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kolik stojí instalace 6 může světla?




Článek

Shrnutí článku

Instalace zapuštěného osvětlení je poměrně jednoduchá a měla by trvat pouze mezi 2-4 hodinami, v závislosti na tom, kolik svítidel potřebujete.

Obyčejným pravidlem je, že používáte jedno zapuštěné světlo pro každý 4 až 6 čtverečních stop stropního prostoru.

Většina elektrikářů se účtuje mezi 35 a 100 USD za hodinu a instalace světelného příslušenství trvá v průměru dvě hodiny, takže se pravděpodobně díváte na náklady 70 až 200 USD na dokončení úlohy.

Pokud má 6palcové světlo kritéria 1.5 a výška stropu je 8 stop, maximální prostor mezi každým světlem by měl být 12 stop.

Zapuštěná instalace osvětlení stojí 125 až 300 USD za světlo, včetně 75 až 200 USD za práci a 50 až 100 $ za samotné svítidlo CAN.

Zapuštěné osvětlení je perfektní způsob, jak osvětlit tento tmavý, fádní roh vaší kuchyně nebo rozjasnit váš obývací pokoj. Instalace zapuštěného osvětlení stojí 100 až 480 $ za svítidlo.

Obecně platí, že kuchyně 12×12 použije k osvětlení potřebné oblasti minimálně tři až maximálně devět zapuštěných světel.

Nainstalujte jedno zapuštěné světlo na každé čtyři až šest čtverečních stop stropního prostoru.

Náklady pro elektrikáře k instalaci zapuštěných LED světla mohou nebo bez pleťových prostředků mezi 200 a 250 USD za příslušenství.

Nainstalovat zapuštěná světla je obtížnější než tradiční typy. Proces zahrnuje mnoho vyříznutí otvorů, které mají stejnou velikost.

Nejběžnější světlo zapuštěné velikosti je 6 palců. Standardní velikost stropu pro pouzdra 6 palců je 6-3/8 palců.

Zapuštěné osvětlení a může světla odkazovat na to samé. Oba se používají k popisu světel, která jsou instalována do stropu nebo stěny, spíše než na povrch.

Otázky a odpovědi

Otázka: Jak dlouho trvá instalace 6 zapuštěných světel?
Odpověď: Instalace zapuštěného osvětlení je poměrně jednoduchá a měla by trvat pouze mezi 2-4 hodinami, v závislosti na tom, kolik svítidel potřebujete.

Otázka: Kolik 6 zapuštěných světel na čtvereční stopu?
Odpověď: Obecným pravidlem je, že používáte jedno zapuštěné světlo pro každý 4 až 6 čtverečních stop stropního prostoru.

Otázka: Kolik bych měl účtovat za instalaci světel?
Odpověď: Většina elektrikářů se účtuje mezi 35 a 100 $ za hodinu a instalace světelného příslušenství trvá v průměru dvě hodiny, takže se pravděpodobně díváte na náklady 70 až 200 $ na dokončení práce.

Otázka: Jak daleko měla být světla 6 palců zapuštěná?
Odpověď: Pokud má 6palcové světlo kritéria 1.5 a výška stropu je 8 stop, maximální prostor mezi každým světlem by měl být 12 stop.

Otázka: Kolik stojí práce na instalaci zapuštěného osvětlení?
Odpověď: Instalace zapuštěného osvětlení stojí 125 až 300 USD za světlo, včetně 75 až 200 USD za práci a 50 až 100 USD za samotné svítidlo CAN.

Otázka: Je nákladné instalace zapuštěného osvětlení?
Odpověď: Zapuštěné osvětlení je perfektní způsob, jak osvětlit tento tmavý, fádní roh vaší kuchyně nebo rozjasnit váš obývací pokoj. Instalace zapuštěného osvětlení stojí 100 až 480 $ za svítidlo.

Otázka: Kolik zapuštěných světel v místnosti 12×12?
Odpověď: Obecně platí, že kuchyně 12×12 použije k osvětlení potřebné oblasti minimálně tři až maximálně devět zapuštěných světel.

Otázka: Kolik zapuštěných světel pro kuchyň 10×10?
Odpověď: Nainstalujte jedno zapuštěné světlo na každé čtyři až šest čtverečních stop stropního prostoru.

Otázka: Kolik stojí práce na instalaci?
Odpověď: Náklady na zapuštěné náklady na zapuštěné elektrikáře mohou nebo LED světla.

Otázka: Je těžké instalovat zapuštěné osvětlení?
Odpověď: Je obtížnější instalovat zapuštěná světla než tradiční typy. Proces zahrnuje mnoho vyříznutí otvorů, které mají stejnou velikost.

Otázka: Jaká je nejoblíbenější velikost zapuštěného světla?
A: Nejběžnější zapuštěné světlo je 6 palců. Standardní velikost stropu pro pouzdra 6 palců je 6-3/8 palců.

Otázka: Jaký je rozdíl mezi světly a zapuštěnými světly?
Odpověď: Zapuštěná osvětlení a může světla odkazovat na to samé. Oba se používají k popisu světel, která jsou instalována do stropu nebo stěny, spíše než na povrch.


Kolik stojí instalace 6 může světla?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá instalace 6 zapuštěných světel

Instalace zapuštěného osvětlení je poměrně jednoduchá a měla by trvat pouze mezi 2-4 hodinami, v závislosti na tom, kolik svítidel potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik 6 zapuštěných světel na čtvereční stopu

Obyčejným pravidlem je, že používáte jedno zapuštěné světlo pro každý 4 až 6 čtverečních stop stropního prostoru. Poskytuje to dokonce i celkové osvětlení. Toto je důležité pravidlo, které je třeba mít na paměti, když se budete spoléhat výhradně na zapuštěná stropní světla, abyste osvětlili vaši kuchyni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik bych měl účtovat za instalaci světel

Náklady na práci

Většina elektrikářů se účtuje mezi 35 a 100 USD za hodinu a instalace světelného příslušenství trvá v průměru dvě hodiny, takže se pravděpodobně díváte na náklady 70 až 200 USD na dokončení úlohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko měla být světla 6 palců zapuštěná

Pokud má 6palcové světlo kritéria 1.5 a výška stropu je 8 stop, maximální prostor mezi každým světlem by měl být 12 stop. Tento vzorec je rozhodující pro osvětlení prostoru, protože pokud jsou světla příliš daleko od sebe, budou vypadat jako reflektory s velkými stíny mezi sebou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí práce na instalaci zapuštěného osvětlení

Zapuštěná instalace osvětlení stojí 125 až 300 USD za světlo, včetně 75 až 200 USD za práci a 50 až 100 $ za samotné svítidlo CAN. Ceny závisí na vybrané žárovce, oříznutí a typu bydlení, stylu a materiálu stropu a množství zapojení potřebného pro instalaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nákladné instalace zapuštěného osvětlení

Zapuštěné osvětlení je perfektní způsob, jak osvětlit tento tmavý, fádní roh vaší kuchyně nebo rozjasnit váš obývací pokoj. Instalace zapuštěného osvětlení stojí 100 až 480 $ za svítidlo nebo kolem 360 $, v závislosti na stropním materiálu, typu bydlení, kabeláž a dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zapuštěných světel v místnosti 12×12

Obecně platí, že kuchyně 12×12 použije k osvětlení potřebné oblasti minimálně tři až maximálně devět zapuštěných světel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zapuštěných světel pro kuchyň 10×10

Nainstalujte jedno zapuštěné světlo na každé čtyři až šest čtverečních stop stropního prostoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí práce na instalaci

Práce. Náklady pro elektrikáře k instalaci zapuštěné může nebo může méně LED světla bude obecně mezi 200 a 250 $ za příslušenství. Odborníci se účtují sazbou 85 až 105 $ za hodinu a každá instalace trvá přibližně dvě až tři hodiny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je těžké instalovat zapuštěné osvětlení

Nainstalovat zapuštěná světla je obtížnější než tradiční typy. Proces zahrnuje mnoho vyříznutí otvorů, které mají stejnou velikost. Jejich uvedení do stropu může být ještě náročnější než pracovat podél zdi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejoblíbenější velikost zapuštěného světla

6 palců

Nejběžnější světlo zapuštěné velikosti je 6 palců. Standardní velikost stropu pro 6-palcové pouzdra je 6-3/8 palců a vnitřní průměr pouzdra (odstraněno obložení) měří přibližně 6 palců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi světly a zapuštěnými světly

Zapuštěné výhody osvětlení

Světla konzervovaná i bez bezprostředně mají své vlastní výhody a nevýhody. Konzervovaná světla jsou obvykle odolnější a mohou být snazší instalovat, zatímco beznámá světla jsou často energeticky efektivnější a mohou vytvářet čistší a modernější vzhled.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zapuštěných může světla na čtvereční stopu

Nainstalujte jedno zapuštěné světlo na každé čtyři až šest čtverečních stop stropního prostoru. Ačkoli zapuštěná světla mohou vypadat malá, společně poskytují silné a konzistentní pokrytí světla v celé místnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda zapuštěných světel

Nevýhody zapuštěného osvětlení

Zapuštěné osvětlení vyžaduje, abyste ve stropě vystřihli díry a v závislosti na svítidlech, které dostanete, odstraňte izolaci, která je obklopuje, aby nedošlo k vyvolání ohně. To znamená, že váš strop by mohl být drahý!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zapuštěných světel může být na jednom jističi

Hlavním omezením počtu zapuštěných příslušenství, které můžete spustit současně, je hodnocení jističe, který ovládá obvod. Každé příslušenství s 60-wattovou žárovkou nebo halogenovou žárovkou přitahuje asi 1/2 amp, takže 15-ampérní jistič pro standardní osvětlovací obvod by mohl zvládnout 30 z nich.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zapuštěných světel pro kuchyň 12×12

Kolik zapuštěných světel obecně bude kuchyně 12×12 použít k osvětlení potřebné oblasti minimálně tři až maximálně devět zapuštěných světel. Přesné potřeby osvětlení se budou lišit, takže při rozhodování o počtu světel pro svůj jedinečný prostor mějte na paměti rozložení vaší kuchyně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí instalace, mohou světla v kuchyni

Instalace zapuštěného svítidla nebo může v průměru světlo stát 330 $. Náklady se pohybují od 100 do 500 USD v závislosti na použitém obložení, žárovce a dokončení. Tato svítidla sedí spláchnutím se stropním povrchem a rozsvítí oblast přímo pod.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zapuštěných světel na čtvereční stopu

Nainstalujte jedno zapuštěné světlo na každé čtyři až šest čtverečních stop stropního prostoru. Ačkoli zapuštěná světla mohou vypadat malá, společně poskytují silné a konzistentní pokrytí světla v celé místnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přidává zapuštěné osvětlení hodnotu domu

Moderní, LED zapuštěná světla jsou úspora místa a energeticky účinná. Mohou opravdu předvést vaše pokoje podle svého nejlepšího účinku a jsou dostatečně diskrétní pro většinu kupujících, aby proti nim neměli silné pocity. Naopak, většina potenciálních kupujících je bude milovat a vy byste mohli zvýšit hodnotu vašeho domova!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou velikost vedla žárovku pro zapuštěné světlo 6 palců

Tip #2: Výběr velikosti žárovky

Většina zapuštěných plechovek pro domácnost je 4" nebo 6" široký. Pro obecné osvětlení vyberte žárovky BR30 pro 4" plechovky. A pokud nechcete velké mezery kolem žárovky, vyberte žárovky BR40 pro 6" plechovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy byste neměli používat zapuštěné osvětlení

Pokud je váš pokoj velký a musíte se hodně rozsvítit, zapuštěné osvětlení nemusí být nejlepší volbou. Budete potřebovat spoustu zapuštěných světel, abyste správně zapálili velkou místnost. Jak opravdu nevidíte zapuštěné světlo, pokud hledáte dekorativní prvek, neposkytují jej.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zapuštěných světel potřebuji na 250 čtverečních stop

Vzorec: Celkem SQ. Záběry x 1.5 = Potřebné celkové přívody. Celkový příkon děleno 60 watty (nebo jakýkoli příkon, který vyberete) = Celková částka zapuštěných může světla. Příklad: Pokoj o 240 čtverečních stop x 1.5 = 360 děleno 60 (žárovka, kterou bych chtěl použít) = 6 zapuštěných světel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik světel může držet 15 amp jistič

V průměru může 15 amp jistič spustit jedno 1K světlo bez foukání nebo asi 1800 – 2000 wattů. Jediným problémem se spoléháním na tento vzorec je to, že je vhodné pouze načíst vypínač až na 80 procent své kapacity. Přetížení jističe může vést k velmi nebezpečným situacím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zapuštěná světla řetězu Daisy

Nezapomeňte, že pro každé světlo musíte spustit jeden ultra tenký prodlužovací kabel (nebo běh nízkopěťového drátu). Nemůžete dohromady řetězec řetězec Daisy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí instalace 4 zapuštěných světel

Včetně práce a materiálů, zapuštěné nebo bezproblémové instalace světla 200 až 250 USD za příslušenství.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Google paga más seguro que la tarjeta de débito??
Next Post
Jak často byste měli restartovat router?