15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký je nejnovější video zvonek?

Shrnutí článku – Jaká je nejnovější verze zvonu

Ring nedávno spustil svůj nejnovější jádro video zvonek, The Ring 4. Cena za něco přes 220 $ nabízí rozlišení 1080p, zorné pole 160 stupňů a obousměrné přednášky. Jednou z jeho standout funkcí je plnobarevná předběžná hodnota, která zachycuje několik sekund před detekovaným pohybem, což uživateli poskytuje přidaný kontext pro uživatele.

15 otázek týkajících se zvonku a podrobných odpovědí

1. Jaká je nejnovější verze zvonu videa?

Nejnovější verze zvonu Video Ring je Ring 4. Nabízí různé funkce včetně rozlišení 1080p, zorné pole 160 stupňů a obousměrné řeči. Má také funkci plně barev.

2. Je prsten vychází s novým zvonkem v roce 2023?

Ano, prsten přichází s novým zvonkem s názvem The Battery Doorbell Plus. Je již k dispozici pro předobjednávku a začne dodávat 5. dubna 2023.

3. Je Ring Doorbell 4 Nejnovější verze?

Ano, Ring Doorbell 4 je nejnovější verze v hlavní linii Video zvonu.

4. Je prsten vychází s novým video zvonkem?

Ano, Ring je spuštěn nový video zvonek s názvem The Battery Video Doorbell Plus. Bude k dispozici ke koupi 13. dubna 2023.

5. Je Ring Doorbell 4 lepší než 3?

Hlavní rozdíl mezi prstencovým zvonem 4 a prstencovým norem 3 je, že záběry z prstenu 4 je barvou, zatímco prsten 3 je prsten před rostou v černé a bílém. Navíc prsten 3 zcela postrádá funkci před rostou.

6. Jak získat volný zvonek zdarma v roce 2023?

Jedním ze způsobů, jak získat volný prsten, je přes Swagbucks. Používáním Swagbucks jako vyhledávače a generováním bodů prostřednictvím různých aktivit můžete tyto body vyměnit za dárkovou kartu Amazon a získat zvonek na prsten zdarma.

7. Jaký je rozdíl mezi starým a novým prstencovým zvonem?

Hlavním rozdílem mezi starými a novými verzemi prstencového zvonu je to, že prstencový zvonek první generace má senzory na zádech a montážní desku, zatímco Video Druhá generace prstencovému zvonku nemá tyto funkce tyto funkce.

8. Bude tu prstencový zvonek 5?

Ano, Ring rozšiřuje své možnosti s nadcházejícím vydáním vačky Zobrazení dveří Ring Door, což bude model pátého videa, který společnost nabízí.

9. Musí být zapojený zvonek 4 Ring?

Ne, prsten zvonek 4 nemusí být zapojen, pokud nechcete provádět žádné úpravy vašeho domova. Může fungovat pomocí odnímatelné a dobíjecí baterie.

10. Jaké jsou nevýhody prstencového zvonu?

Jednou z hlavních nevýhod prstencového zvonu je jeho omezený rozsah. Může monitorovat pouze relativně malou oblast, jako jsou přední nebo zadní dveře. Pro širší bezpečnostní pokrytí Ring doporučuje používat jejich produkty „Works With Ring“.

11. Může být použita zvonění 4 bez zapojení?

Ano, zvonek na prsteny 4 lze použít bez zapojení. Pokud váš domov nemá kabelový zvonek nebo pokud jej nechcete připojit k stávajícímu zapojení, můžete použít zvonek s jeho odnímatelnou a dobíjecí baterií.

12. Jak funguje funkce plnobarev?

Funkce plnobarevného předběžného předem zachycuje několik sekund videa v barvě před detekováním pohybu. To poskytuje další kontext a informace při kontrole záběrů.

13. Může být prstencový zvonek integrován s jinými inteligentními domácími zařízeními?

Ano, zvonek na prsteny lze integrovat s jinými inteligentními domácími zařízeními. Podporuje integraci s různými systémy a platformami, což umožňuje plynulé připojení a automatizaci.

14. Jaká je záruka na zvonek?

Dvoru na prsteny obvykle přichází s jednoroční omezenou zárukou. Vždy se však doporučuje zkontrolovat konkrétní záruční podmínky poskytnuté v době nákupu.

15. Existují nějaké poplatky za předplatné za používání zvonu prstenu?

Zatímco zvonek na prsteny lze použít bez předplatného, ​​úplné funkce a schopnosti zařízení, jako je cloudové úložiště pro videozáznamy a nastavení pokročilé detekce pohybu, mohou vyžadovat plán předplatného nabízený Ringem.

Jaký je nejnovější video zvonek?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejnovější verze zvonu videa

Prsten 4

V roce 2021, Ring spustil svůj nejnovější jádro video zvonek, The Ring 4. Seznamy fotoaparátu pro zvonek za něco přes 220 $, nabízí rozlišení 1080p, zorné pole 160 stupňů a obousměrné přednášky, spolu s mnoha dalšími dobrotami, jako je plnobarevná předběžná hodnota (která zachycuje několik sekund před pohybem, pro přidané kontext).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten vychází s novým zvonem 2023

Zvonek baterie Plus je k dispozici pro předobjednávku dnes za 179 USD.99 na prstenu.com a Amazon.com, a začne dodávat zákazníkům 5. dubna 2023. [i] Schopnost dobití se liší v závislosti na nastavení zařízení, oznámení o pohybu a vystavení slunci v oblasti umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten za noha 4 nejnovější

Zvonek 4 Ring Video 4 je nejnovější položkou v hlavní linii Ringers firmy a prvním modelem napájeným baterií, který nabízí plnobarevnou předzvěst.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten vychází s novým video zvonkem

Battery Video Doorbell Plus bude k dispozici ke koupi na prstenu.Com a Amazon 13. dubna 2023 za 159 GBP.99.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Ring Doorbell 4 lepší než 3

Jediným skutečným rozdílem mezi nimi je to, že předválečný záběr prstencového video zvonu 4 je v barvě, zatímco prstencové video zvonek plus ‘byl černý a bílý. Zvonek Ring Video 3 je trochu odlišný návrh a zcela postrádá funkci před rostou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získat volný zvonek 2023

Prvním způsobem, jak získat volný prsten, je s Swagbucks. Jako vyhledávač použijte Swagbucks a při vyhledávání a nakupujte body a dokonce i nabídky produktu. Sledujte, jak se vaše Swagbucks sčítají a vyměňujte je za dárkovou kartu Amazon – dělám to pořád, zejména proto, že jsem stále online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi starým a novým prstencovým zvonem

Zvonek Video Ring (1. generace) má na zadní straně zařízení senzory a montážní desku. Zvonek s prstenem (2. generace) nemá na zadní straně zařízení nebo montážní desky senzory. Chcete -li dostat hory ze zvonu, položte na horu dva prsty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude tu prstencový zvonek 5

Z zvonku, které začalo všechno, zazvonil video zvonek elita, existovala možnost téměř každý domov existena. Nyní se tyto možnosti rozšiřují pomocí pátého videohořkového zvonku Ringa, Zobrazení dveří Ring.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musí být zapojený zvonek 4 Ring

Instalace a nastavení jsou přímé

Pokud nemůžete provést žádné úpravy vašeho domova, nebo váš dům postrádá kabelový zvonek, video zvonek 4 je s tím v pořádku. Bude to fungovat z odnímatelné a dobíjecí baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody prstencového zvonu

Ačkoli je kruhový systém relativně levný, hlavní nevýhodou je jeho omezený rozsah. Prsten může sledovat pouze relativně malou oblast, jako jsou vaše přední nebo zadní dveře. Pro další obavy zabezpečení, jako jsou domácí bezpečnostní dveře a brány, tlačí Ring jejich produkty „Works with Ring“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musí být zapojený zvonek 4 Ring

Instalace a nastavení jsou přímé

Pokud nemůžete provést žádné úpravy vašeho domova, nebo váš dům postrádá kabelový zvonek, video zvonek 4 je s tím v pořádku. Bude to fungovat z odnímatelné a dobíjecí baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Ring 4 měsíční poplatek

Potřebujete předplatné pro použití zařízení prstenců nevyžadují plán předplatného pro ochranu prstenu. Bez předplatného si můžete prohlédnout video v reálném čase pro prstencové video zvonky a bezpečnostní kamery a reagovat na upozornění, když k nim dojde.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je měsíční poplatek za zvonek

Prsten chrání základní náklady 3 $.99/měsíc nebo 39 $.99/rok. Ring Protect Plus zahrnuje nahrávání videa pro všechny zvonky a bezpečnostní kamery u vás doma. Získáte také prodlouženou záruku plus 10% sleva na výběr Ring Products on Ring.com a Amazon.com. Platí podmínky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Platíte měsíční poplatek za zvonek

Ne. Vaše prstencové produkty poskytují určité funkce (okamžitá upozornění, živý pohled, obousměrná řeč atd.) Bez jakéhokoli předplatného. Plány na ochranu prstenů jednoduše nabízejí další funkce pro ty, kteří je chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to upgradovat můj zvonek

S několika čerstvými funkcemi bychom nedoporučovali upgradovat ze starší generace prstencového zvonu. Přesto bude poprvé potěšen kdokoli, kdo má zájem o skákání do světa inteligentního zvonku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nahradit svůj starý zvonek prstenem

Toto video se týká toho, jak nahradit kabelový zvonek za zvonek na Video Ring, pokud nenahrazujete existující zvonek. Podívejte se na naše video o instalaci poháněné baterií. Před zahájením tohoto procesu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik generací zvonu na prsteny je tam

Existují dvě generace prstencového nožítka. Chcete -li zjistit, který z nich máte, klikněte sem. Ring Products jsou navrženy pro snadné nastavení a použití.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik verzí prstencového video zvonu je

Prsten nabízí tři kamery pro zvonek: Video Doorbell 2, Video Doorbell Pro a Peephole Cam, navržený speciálně pro peephols. Zvody prstenů jsou cenově dostupné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prstenční zvonek lepší bezdrátový nebo kabelový

Instalace/kabeláž: Model pro zvonek na prsteny je bezdrátový, zatímco model Ring Pro musí být pevně zapojen. Každá metoda má své výhody. Bezdrátové vybavení je užitečné a snadno se instaluje, zatímco zařízení tvrdé připojení má tendenci být spolehlivější a nebudete se muset starat o výměnu baterií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat zvonek na prsten 4 bez vrtání

Zde je způsob, jak jsem nainstaloval svůj prsten, aniž bych vrtal jakýkoli typ děr. Mám tuto soupravu na Amazonu. Ujistěte se, že jsem aktualizoval své zařízení, nasadil jsem zpět a dal prsten do případu, aby tyto malé pěnové kousky

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší získat zvonek nebo kameru

Noční vidění

Kromě toho, zatímco prstencový zvonek může odhalit váš systém WiFi a lze jej snadno poškodit, venkovní bezpečnostní kamery jsou mnohem bezpečnější designem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam měsíční poplatek za zvonek

Potřebujete předplatné pro použití zařízení prstenců nevyžadují plán předplatného pro ochranu prstenu. Bez předplatného si můžete prohlédnout video v reálném čase pro prstencové zvonky a bezpečnostní kamery, jak se události stanou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít prsten bez předplatného

Potřebujete předplatné pro použití zařízení prstenců nevyžadují plán předplatného pro ochranu prstenu. Bez předplatného si můžete prohlédnout video v reálném čase pro prstencové zvonky a bezpečnostní kamery, jak se události stanou. Bez plánu chránící prsten však nedostanete video nahrávky těchto událostí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik se prsten účtuje měsíčně

Měsíční předplatné Ring patří mezi nejdostupnější, jaké jsme kdy viděli. Prsten chrání základní náklady 3 $ měsíčně nebo 30 $ ročně, plus náklady 10 $ měsíčně nebo 100 $ ročně a Pro stojí 20 $ měsíčně nebo 200 $ ročně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to mít zvonek bez předplatného

Naštěstí není vyžadován plán předplatného zabezpečení. Bez předplatného vám vaše zařízení stále umožňuje sledovat váš domov, vzdáleně si povídat s kýmkoli, kdo přijde k vašim předních dveří.

[/WPRemark]

Previous Post
¿ADT funciona con Z-Wave??
Next Post
Co je to Petcam?