15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bucătărie roz: design și decor

Bucătăria roz este o alegere ideală pentru persoanele sensibile și sofisticate cărora nu le este frică să-și arate impulsurile emoționale și fanteziile. Culoarea este în primul rând asociată cu naturi sofisticate și romantice. Potrivit psihologilor, el este capabil să ofere armonie și liniște. Adesea, reprezentanții sexului frumos preferă decorarea spațiilor într-o nuanță similară..

Bucătăria roz este o alegere ideală pentru persoanele sensibile și sofisticate cărora nu le este frică să-și arate impulsurile emoționale și fanteziile.

Bucătăria roz este o alegere ideală pentru persoanele sensibile și sofisticate cărora nu le este frică să-și arate impulsurile emoționale și fanteziile..

Ce elemente din interiorul bucătăriei să efectueze în roz

Experții avertizează: trebuie să folosiți rozul cu înțelepciune și să nu faceți din acesta o schemă de culori de vârf. Cu această culoare, este ușor să puneți accente: cumpărați perdele, ghivece de flori, lămpi și multe altele. Abundența acestei nuanțe poate transforma o cameră într-o casă Barbie. Este mai bine să dați preferință unei palete delicate sub formă de pulbere, care va aduce aerisire și greutate. Culorile suculente și captivante fac mediul mai greu.

Abundența acestei nuanțe poate transforma o cameră într-o casă Barbie.

Abundența acestei nuanțe poate transforma o cameră într-o casă Barbie..

Set de bucătărie în roz

O cască realizată în această gamă va arăta extravagantă și neobișnuită. Nu este recomandat să îl proiectați complet roz, dar totul depinde de dorințele clientului. Se recomandă mobilierul cu fațadă albă sau neagră. În același timp, camera va părea puțin mai voluminoasă decât în ​​realitate, dar cu siguranță nu va arăta voluminoasă. Astfel de mobilier va fi corect doar în stil modern – high-tech și minimalism. Setul de bucătărie roz are un aspect impecabil în luciu, combinat cu mânere metalice și inserții decorative.

O cască realizată în această gamă va arăta extravagantă și neobișnuită.

O cască realizată în această gamă va arăta extravagantă și neobișnuită.

Important!

Materialele lucioase oglindite umple camera cu lumină și aer, făcându-l chiar mai larg și mai liber.

Pereții roz în bucătărie

Merită să știți că rozul mărește vizual teritoriul și îl ridică. Dacă spațiul vă permite, atunci puteți alege cu încredere nuanțe profunde și concentrate. Pentru o bucătărie în miniatură sunt potrivite tonuri mai palide și mai pudrate. Trebuie să lipiți astfel de tapet numai pe pereți perfect pregătiți. Tapetul cu model neclar arată bine, ceea ce nu atrage prea multă atenție.

Merită să știți că rozul mărește vizual teritoriul și îl ridică.

Merită să știți că rozul crește vizual teritoriul și îl ridică.

Proiectanții observă că este dificil să combinați imagini proeminente cu alte obiecte de interior. În roz, este mai bine să decorați doar unul dintre pereți și să lăsați pe ceilalți complet albi ca zăpada. De exemplu, în acest mod este convenabil să zonezi teritoriul și să aloci o zonă pentru a mânca. În acest caz, chiar și într-o cameră mică, este permisă o culoare strălucitoare..

În roz, este mai bine să decorați doar unul dintre pereți și să lăsați pe ceilalți complet albi ca zăpada.

În roz, este mai bine să decorați doar unul dintre pereți și să lăsați pe ceilalți complet albi ca zăpada.

Dacă nu aveți chef să lipiți, atunci pentru decorare este mai bine să cumpărați un agent de finisare universal – tencuială. În viitor, este ușor să-l pictezi în orice culoare. Această metodă este potrivită pentru clasici, precum și pentru direcțiile Provence și shabby-shik. O culoare dezactivată în aceste condiții va fi fundalul optim pentru o cască din specii valoroase de lemn..

Dacă nu aveți chef să lipiți, atunci pentru decorare este mai bine să cumpărați un agent de finisare universal - tencuială.

Dacă nu aveți chef să lipiți, atunci pentru decorare este mai bine să cumpărați un agent de finisare universal – tencuială.

Șorț roz în bucătărie

Puteți adăuga această culoare în bucătărie cu un șorț. Ceramica, sticla călită și chiar mozaicurile sunt adesea folosite ca materiale pentru fabricarea acesteia. Nuanțele colorate atrăgătoare pot atrage atenția asupra lor. Prin urmare, este mai bine să le folosiți ca componentă de accent. Un șorț roz ideal arată cu dulapuri albe și gri. O opțiune neobișnuită este realizarea unui mozaic ceramic din pătrate de roz, gri și negru.

O opțiune neobișnuită este realizarea unui mozaic ceramic din pătrate de roz, gri și negru.

O opțiune neobișnuită este realizarea unui mozaic ceramic din pătrate de roz, gri și negru.

O alegere extraordinară și o masă roz. Un dezavantaj semnificativ este că, în majoritatea cazurilor, va trebui făcut la comandă. Materiile prime utilizate sunt aceleași materiale ca și la fabricarea șorțului. Blatul în nuanțe nud arată bine atunci când creezi atât interioare high-tech, cât și interioare clasice.

O alegere extraordinară și o masă roz.

Alegere extraordinară și blat roz.

Bucătărie roz – o combinație de culori

Chiar și în etapa inițială a reparației sau atunci când intenționați să actualizați una existentă, merită să studiați îndeaproape caracteristicile combinațiilor de culori. Pentru ca finisajul să arate spectaculos și să nu fie sfidător, merită să găsiți echilibrul potrivit. O selecție foto a ofertelor câștigătoare este prezentată mai jos..

Chiar și în etapa inițială a reparației sau atunci când intenționați să actualizați una existentă, merită să studiați îndeaproape caracteristicile combinațiilor de culori.

Chiar și în etapa inițială a reparației sau atunci când intenționați să actualizați una existentă, merită să studiați îndeaproape caracteristicile combinațiilor de culori..

Bucătărie albă și roz

Complexul acestor culori arată ca o casă de păpuși. Albul este considerat unul dintre cei mai buni tovarăși de roz. Interiorul devine deosebit de aerisit când se adaugă note pudrate. Adesea, această opțiune este utilizată pentru a proiecta o cameră în tradițiile mediteraneene, precum și pentru shabby-shik. O combinație acceptabilă este finisajul în roz, iar dulapurile și accesoriile în alb ca zăpada. În acest caz, este mai bine să preferați o textură lucioasă și o iluminare bună, care să creeze momente interesante. Puteți dilua interiorul cu toate culorile pastelate și liliacul pal.

Albul este considerat unul dintre cei mai buni tovarăși de roz.

Albul este considerat unul dintre cei mai buni tovarăși de roz..

Bucătărie neagră și roz

Această combinație este cu siguranță considerată plină de farmec și brutală. Chiar și bărbații își pot permite această opțiune. Negrul subliniază în plus strălucirea și saturația rozului. El trebuie să conducă în alegerea textilelor și a pardoselilor. Și în roz, se pot realiza căști și alte accesorii..

Negrul subliniază în plus strălucirea și saturația rozului.

Negrul îmbunătățește și mai mult strălucirea și saturația rozului.

Este mai bine să combinați tapetul cu două opțiuni. Aparatele de uz casnic în culori metalice vor sublinia stilul interiorului. Proprietarii de bucătării mici ar trebui să știe că negrul reduce vizual zona. Prin urmare, această variație este de preferat pentru bucătăriile mari..

Această combinație este cu siguranță considerată plină de farmec și brutală.

Această combinație este cu siguranță considerată plină de farmec și brutală..

Notă!

Dacă totuși vrei să faci o bucătărie în miniatură în această combinație, atunci ar trebui să adaugi și nuanțe deschise de roz și alb..

Bucătărie gri-roz

Gri pur arată destul de sumbru, inospitalier și deprimant. Dar într-un conglomerat cu un roz colorat, el se transformă literalmente. În decorul bucătăriei în tonuri gri-roz, ar trebui să predomine gri-argintiu și ceață. Este mai bine să alegeți accesorii de aceeași culoare..

Bucătăria gri-roz din această variantă arată armonios, elegant și chiar șic.

Bucătăria gri-roz din această variantă arată armonios, elegant și chiar șic..

Seturile, prosoapele și perdelele se adeveresc în orice nuanță de roz. Bucătăria gri-roz din această variantă arată armonios, elegant și chiar șic. Se recomandă alegerea armăturilor metalice și este mai bine să cumpărați masa, scaunele și dulapurile de forma originală.

În decorul bucătăriei în tonuri gri-roz, ar trebui să predomine gri-argintiu și ceață

În decorul bucătăriei în tonuri gri-roz, ar trebui să predomine gri-argintiu și ceață

Combinație de diferite nuanțe de roz

Culoarea în cauză se distinge printr-o varietate de nuanțe. Prin urmare, trebuie să selectați tonurile cu o atenție deosebită. La urma urmei, poate fi cald sau rece și este extrem de nedorit să le amestecați. Potrivit multor experți, legea principală este următoarea: într-un spațiu, nu ar trebui să încercați să combinați diferite tonuri de roz..

Potrivit multor experți, legea principală este următoarea: într-un spațiu, nu ar trebui să încercați să combinați diferite tonuri de roz.

Potrivit multor experți, legea principală este următoarea: într-un spațiu, nu ar trebui să încercați să combinați diferite tonuri de roz..

Nuanțele de bucătărie în roz ar trebui să provină din aceeași paletă. Dacă aveți dubii, este mai bine să încredințați selecția unui profesionist din domeniul său. Nuanțele strălucitoare trebuie folosite cu atenție și cu atenție. În caz contrar, va fi pur și simplu imposibil și inconfortabil să rămâi într-o astfel de cameră mult timp. La urma urmei, ei, ca și stacojiul, sunt capabili să provoace o senzație de nervozitate și să intensifice emoțiile..

Nuanțele strălucitoare trebuie folosite cu atenție și cu atenție.

Nuanțele strălucitoare trebuie utilizate cu doză și precauție..

Roz și maro

Această abordare a fost cerută în special cu aproximativ cincizeci de ani în urmă, când stilul retro era la vârf de popularitate. Acordați atenție tapetului cu dungi roz-maronii, materialelor textile în mazăre mici sau flori. Maro ar trebui să fie prima linie în mobilierul de bucătărie, pardoseală și decorarea ferestrelor. Picturile și lămpile vintage de culoare maro bogată sunt potrivite ca articole de interior auxiliare..

Această abordare a fost cerută în special în urmă cu aproximativ cincizeci de ani, când stilul retro era la vârf de popularitate.

Această abordare a fost cerută în special cu aproximativ cincizeci de ani în urmă, când stilul retro era la vârf de popularitate..

Informații suplimentare!

Merită să aruncăm o privire mai atentă asupra variantelor „gustoase”. Poate fi ciocolată cu lapte, ciocolată neagră, cappuccino sau cafea cu smântână. Alegerea va depinde de culoarea principală.

Atunci când decorați o bucătărie, combinația potrivită de culori este de o importanță capitală. La urma urmei, acesta este un loc preferat pentru toți membrii gospodăriei și prietenii de familie. Aici oamenii își petrec mult timp liber pregătind mâncare și socializând unul cu celălalt. Cu alegerea corectă a nuanțelor și combinația lor, un design roz de bucătărie se poate dovedi armonios și elegant..

Atunci când decorați o bucătărie, combinația potrivită de culori este de o importanță capitală.

Atunci când decorați o bucătărie, combinația potrivită de culori este de o importanță capitală..

Video: Interiorul bucătăriei în roz

50 de idei de design de bucătărie în roz

Previous Post
Praktikus, stílusos dizájnt készítünk egy 25 nm -es stúdiólakáshoz. m.
Next Post
Wie sich ein Induktionsherd von einem Keramikherd unterscheidet: Was ist besser, nützliche Empfehlungen zur Auswahl