15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bucătărie albă în interior: caracteristici de design cu o întorsătură

Designerii au învățat de mult să folosească caracteristicile unei palete ușoare pentru a extinde vizual spațiul unei mici bucătării. Dar o bucătărie albă în interior și într-o cameră spațioasă are multe avantaje. Ele arată elegant, elegant și scump, indiferent dacă este vorba de un set bugetar cu fațadă din plastic sau de un set de mese italian. Dar dacă este analfabet să organizezi spațiul și să alegi un finisaj greșit, obții o aparență de cabinet medical sau de sufragerie comună. Sfaturi de la un profesionist pentru a vă ajuta să vă decorați zona de preparare a alimentelor pentru a vă adăuga propriul fler și a crea un design de bucătărie alb inimitabil..

frumos stil de bucătărie albă, cu o nuanță de gri

Design de bucătărie albă

design luminos al unei bucătării albe cu o notă de verde

Design de bucătărie albă

Caracteristicile albului

Cea mai pură și mai strălucitoare culoare este considerată meritat universal pentru interiorul unei bucătării albe într-un stil modern și mobilier clasic..

Această culoare, care practic nu are nuanțe, este excelentă în diverse scopuri în proiectarea camerelor:

 1. Ca însoțitor pentru majoritatea culorilor strălucitoare
 2. În duet alb-negru
 3. Ca fundal principal pentru expansiunea vizuală a spațiului
 4. Ca bază pentru camere cu lipsă de lumină naturală
 5. Pentru mobilier elegant într-o bucătărie albă

Toate opțiunile sunt bune în felul lor, mai ales atunci când, împreună cu designul luxos al bucătăriei, există mai mult spațiu liber și lumină..

interior luminos al unei bucătării albe cu o nuanță de bej

Bucătărie albă cu culori aurii

interior luminos al unei bucătării albe cu o notă de albastru

Bucătărie luminoasă în culori albe

Bucătăriile alb-negru arată întotdeauna stricte, corecte, dar în același timp destul de atractive. Soluție extravagantă – mobilier de dulap negru pe fundalul interiorului bucătăriei în tonuri de alb.

Setul clasic de culori este format din trei culori care nu obosesc ochii. Dar dacă albul acționează ca fundal, atunci 4-5 nuanțe în armonie între ele nu supraîncarcă percepția. Această regulă funcționează chiar și atunci când există o mulțime de vase colorate și alte ustensile de bucătărie în cameră, ca în fotografie.

stil frumos de bucătărie albă, cu o notă de roz

Interiorul bucătăriei albe, cu o nuanță aurie

design ușor al unei bucătării albe cu o notă de galben

Bucătărie luminoasă

Bucătăriile albe moderne și clasice arată excelent împotriva unei texturi lemnoase:

 • laminat cu model din lemn;
 • linoleum mozaic cu un joc de texturi;
 • tapet lavabil în formă de lemn;
 • panouri decorative;
 • mobilier clasic cu fațadă din furnir natural.

Sfat. Dacă doriți să modernizați radical designul unui spațiu de gătit fără reparații majore, cumpărați mobilier nou pentru o bucătărie albă și completați un design de iluminat non-standard. O astfel de modernizare nu necesită cheltuieli mari, dar va arăta foarte sofisticat..

Dacă doriți ca un design de bucătărie alb să arate aristocratic, alegeți clasicele. Un design extravagant este cel mai bine realizat într-un stil modern..

interior frumos al unei bucătării albe, cu o nuanță de nisip

Bucătărie mică în alb

stil luminos de bucătărie albă, cu o notă de verde

Bucătărie albă

Unele aspecte ale caracterului practic

Din cele mai vechi timpuri, albul a fost asociat cu puritatea, lumina, strălucirea, prospețimea, puritatea și luminozitatea. Specialiștii în decorare trebuie să decoreze din ce în ce mai mult desenele de bucătărie în alb, la cererea unei mari clientele..

Întotdeauna înainte de începerea finalizării, apare întrebarea cu privire la caracterul practic. Dar orice suprafață necesită întreținere, iar lacul negru sau plăcile de oglindă necesită o întreținere chiar mai atentă decât fațadele mate ale mobilierului încorporat..

De obicei, cei a căror alegere finală este o bucătărie albă în interiorul unui apartament modern, găsesc modalități simple de a menține ordinea..

design ușor al unei bucătării albe cu o notă de roz

Bucătărie convenabilă în culori albe

stil luminos de bucătărie albă, cu o notă de nisip

Interier de bucătărie

Sfaturi practice

 1. Pentru a împiedica fumul și grăsimile de la gătitul alimentelor să se așeze pe mobilier de culoare deschisă, instalați o capotă puternică.
 2. Faceți o curățare completă a bucătăriei de 2-3 ori pe lună, astfel încât murdăria să nu aibă timp să mănânce în materialele de finisare.
 3. Suprafețele netede, indiferent de culoare, sunt mult mai ușor de spălat și curățat decât suprafețele texturate și accidentate.
 4. Folosiți produse chimice active de uz casnic pentru a vă ordona rapid bucătăria.
 5. Suprafețele lucioase, oglinzite, cromate și strălucitoare sunt mult mai vizibile pentru murdărie și amprente grase decât fundalurile mate și satinate.
 6. Un set de mese de culoare albă cu tapițerie impracticabilă poate fi întotdeauna întins cu piele ecologică lavabilă sau turmă impregnată cu teflon care respinge murdăria și lichidele.
 7. Dacă familia gătește rar și puțin, așa cum se întâmplă cu mulți orășeni care se limitează la cafea dimineața și la o cină generală cu produse semifabricate preîncălzite, atunci chiar și o bucătărie albă lucioasă nu necesită curățare frecventă..
 8. Accentele de culoare îndrăzneață în zonele de pregătire a alimentelor nu necesită o curățare aprofundată. Alegeți o schemă de culori maro cafeniu pentru spate și zona de lucru pentru practic..

frumos design de bucătărie albă, cu o notă de galben

Bucătărie frumoasă în alb

design ușor al unei bucătării albe cu o notă de albastru

Bucătărie luminoasă în alb

Dacă urmați aceste recomandări, chiar și în etapa alegerii finisajelor pentru interiorul unei bucătării albe, vă puteți face mai ușor să aveți grijă de curățenie. Dar camera va arăta mai sus, mai spațioasă și mai ușoară, indiferent de latura ferestrelor..

Atenţie! Singura avertisment este că nu ar trebui să alegeți un luciu alb pentru pardoseli, pereți și fațade de mobilier din partea de sud – excesul de lumină va orbi vara. Dar într-un climat rece, cu multe zile înnorate pe an, o astfel de alegere poate compensa cu ușurință lipsa luminii solare pe partea de nord a casei, în special cu perdele galbene pentru o bucătărie albă.

stil luminos de bucătărie albă, cu o nuanță de gri

Interiorul bucătăriei albe în alb

interior frumos de bucătărie albă, cu o nuanță de roz

Bucătărie albă

Cum se alege culoarea peretelui, podelei, tavanului și perdelelor

Tonul alb este considerat neutru și „fără umbră”, dar conține întotdeauna mai mult sau mai puțin amestec de alte culori:

 • gri (sau alb „murdar”);
 • galben (lăptos, crem);
 • bej (ton “deschis” fără specific);
 • verde (fildeș);
 • nisipos (ton “cald”);
 • albastru („alb ca zăpada” sau cristal);
 • roz sau liliac („floral”);
 • parcă iluminat din interior (sidefat sau sidef).

frumos design de bucătărie albă, cu o nuanță de gri

Design de bucătărie albă

interior luminos al unei bucătării albe, cu o nuanță de nisip

Design de bucătărie alb, cu o notă de negru

În funcție de fundalul principal, trebuie să selectați corect nuanțele de companie pentru bucătăriile albe – gama „rece” sau „caldă” a spectrului.

 1. Podeaua nu trebuie să se îmbine cu textura și nuanțele altor suprafețe din interiorul bucătăriei cu un set alb. “Stejar decolorat” laminat rezistent la umiditate cu o textură pronunțată sau gresie porțelanică rezistentă la abraziune cu o textură precum marmura albă cu vene gri, precum și plăci cu margini contrastante și soclu arată mult mai impresionant.
 2. Pereții trebuie să fie lavabili în zona de pregătire a alimentelor și suficient de practici lângă masa de luat masa. Mobilierul alb elegant în bucătărie cu un design interior modern va arăta demn atât pe un fundal deschis, cât și pe unul întunecat. Dacă se potrivește cu culoarea pereților, atunci este mai bine să alegeți podele mai întunecate – pentru un sentiment de soliditate și confort. În același timp, un plafon negru este nedorit, se pare că „depășește” sau dă senzația unui spațiu inversat. Pentru o bucătărie ușoară, nuanțele de perete „comestibile” sau apetisante vor fi optime. De exemplu, puteți alege o floare de piersic, un măr verde sau un fundal portocaliu. Crema și caramelul sunt, de asemenea, potrivite, precum și o nuanță de ciocolată cu lapte sau zmeură cu smântână, ca în fotografie.
 3. Pentru a decora tavanul unei bucătării albe din interiorul unui apartament mic, se alege în mod tradițional văruirea, vopsirea sau tavanul ușor întins. Culoarea albastră creează o senzație nesfârșită a cerului deschis. Dar cele mai practice vor fi nuanțele gălbui (perla, crem). Dar atunci este mai bine să faceți toată decorația într-o culoare caldă, adăugând o textură lemnoasă pentru a conferi camerei un aspect mai primitor. Pentru o bucătărie spațioasă, sunt adecvate structurile pe mai multe niveluri, cu iluminare generală și locală, dar culoarea finisajului trebuie să fie în armonie cu mobilierul și pereții.
 4. Este mai bine să alegeți textile (perdele sau perdele, tapițerie moale) în conformitate cu lumina naturală. În partea de nord, materialele în culori calde sunt potrivite; pentru ferestrele de sud, alegeți o paletă „rece”. Dacă toate suprafețele sunt albe sau solide, materialele textile pot fi colorate. Dar un exces de țesături cu modele va orbi în designul bucătăriei în tonuri albe, dacă decorul are plăci colorate cu ornamente strălucitoare, ca în exemplul foto.

stil luminos de bucătărie albă, cu o notă de albastru

Bucătărie luminoasă

interior luminos al unei bucătării albe cu o nuanță de verde

Interiorul bucătăriei albe, cu o nuanță de roșu

stil frumos de bucătărie albă, cu o notă de bej

Interior frumos de bucătărie cu desene

Alegerea armăturilor metalice și a materialului lămpilor este dictată de caracteristicile stilistice ale interiorului:

 • Mânerele pentru mobilier de bucătărie din crom, aluminiu și alb argintiu se potrivesc cu tehnologia hi-tech, avangardă și techno;
 • auriu – art deco și interiorul palatului;
 • forjare din cupru și fontă – Provence și unele stiluri etnice;
 • bronz – stiluri istorice, clasice.

interior luminos al unei bucătării albe cu o nuanță de galben

Bucătărie mare și luminoasă

design frumos al unei bucătării albe cu o notă de bej

Design frumos de bucătărie

interior luminos al unei bucătării albe, cu o nuanță de nisip

Design bucătărie din lemn alb

Cum să adăugați poftă la designul autorului pentru o bucătărie albă?

Multor designeri le place să lucreze cu această culoare, dar știu cum să combine în mod competent textura și forma obiectelor, configurația mobilierului și culorile complementare. Dar este, de asemenea, un domeniu excelent pentru creativitate atunci când doriți să creați interiorul unui autor. Dar există câteva lucruri de luat în considerare:

 1. Interiorul clasic al bucătăriei, cu un set alb, este autosuficient și, cu cât sunt mai puține adăugări, cu atât mai multă atenție este acordată eleganței mobilierului..
 2. Mobilierul original din plastic de formă neașteptată și fațadele lucioase sunt potrivite pentru stilul modern..
 3. Pentru a face bucătăria să pară ospitalieră, nu ar trebui să o faceți în culori reci sau vase complet albe, luminoase sau un panou decorativ pe perete în zona de luat masa va aduce puțină căldură..
 4. Dacă există dorința de a moderniza bucătăria cu mobilier încorporat și electrocasnice fără costuri ridicate, este suficient să schimbați vechile fațade în albe, ridicați frumoase perdele multistrat.
 5. Un interior de culoare solidă al unei bucătării albe într-un stil modern va arăta elegant dacă îl completați cu elemente de design non-standard sau de formă originală.
 6. Acvariul interior, cușca de papagal și florile delicate de interior vor adăuga o energie puțin mai plină de viață..

design ușor al unei bucătării albe cu o notă de verde

Interiorul bucătăriei albe

design de bucătărie alb deschis cu o nuanță de gri

Bucătărie luminoasă

interior luminos al unei bucătării albe cu o nuanță de bej

Design de bucătărie albă

Nu trebuie să ascundeți vase frumoase sau ustensile de bucătărie rare, dacă doriți să le expuneți. Acesta va adăuga personalitate designului dvs. interior. Soluții și mai reușite – în galeria noastră foto.

50 de fotografii cu idei de design pentru bucătărie albă:

design luminos al unei bucătării albe cu o nuanță de fotografie bej frumos stil alb bucătărie imagine în tonuri de gri interior luminos al unei bucătării albe, cu o nuanță de fotografie galbenă stil frumos de bucătărie albă, cu o nuanță de imagine roz design luminos al unei bucătării albe cu o nuanță de albastru interior luminos al unei bucătării albe cu o nuanță de nisip fotografie interior de bucătărie alb deschis cu o nuanță de imagine verde stil frumos de bucătărie albă, cu o nuanță de fotografie galbenă frumos design de bucătărie albă, cu o nuanță de imagine verde stil luminos de bucătărie albă, cu o nuanță de fotografie roz interior de bucătărie alb deschis, cu o nuanță de imagine gri stil frumos de bucătărie albă cu o notă de nisip fotografie design ușor al unei bucătării albe cu o nuanță de imagine albastră interior luminos al unei bucătării albe cu o nuanță de nisip fotografie bucătărie albă în stil luminos, cu o nuanță de imagine gri interior de bucătărie alb deschis cu o nuanță de imagine roz design frumos al unei bucătării albe cu o nuanță de fotografie galbenă stilul ușor al unei bucătării albe cu o nuanță de fotografie verde frumos design de bucătărie albă, cu o notă de imagine albastră interior luminos al unei bucătării albe, cu o nuanță de culoare bej design de bucătărie alb deschis, cu o nuanță de imagine gri interior frumos al unei bucătării albe cu o nuanță de fotografie verde stil luminos de bucătărie albă, cu o nuanță de imagine galbenă stil luminos de bucătărie albă, cu o nuanță de imagine bej design ușor al unei bucătării albe cu o nuanță de fotografie roz interior frumos al unei bucătării albe cu o nuanță de nisip fotografie interior frumos al unei bucătării albe, cu o nuanță de fotografie bej stil luminos de bucătărie albă, cu o notă de imagine albastră design ușor al unei bucătării albe cu o nuanță de nisip stil luminos de bucătărie albă, cu o nuanță de fotografie galbenă design de bucătărie alb strălucitor, cu o nuanță de imagine gri interior luminos al unei bucătării albe, cu o nuanță de fotografie roz design luminos al unei bucătării albe cu o nuanță de nisip stil frumos de bucătărie albă cu o nuanță de albastru fotografie design frumos al unei bucătării albe cu o nuanță de fotografie bej stil luminos de bucătărie albă, cu o nuanță de imagine verde design ușor al unei bucătării albe cu o nuanță de fotografie bej stil frumos de bucătărie albă, cu o nuanță de imagine verde interior luminos al unei bucătării albe cu o nuanță de albastru fotografie interior de bucătărie alb strălucitor, cu o nuanță de imagine gri design frumos al unei bucătării albe cu o nuanță de fotografie roz bucătărie albă în stil deschis, cu o nuanță de imagine galbenă bucătărie albă în stil deschis, cu o nuanță de imagine verde design luminos al unei bucătării albe cu o nuanță de fotografie galbenă interior frumos de bucătărie albă, cu o nuanță de imagine gri stilul ușor al unei bucătării albe cu o nuanță de fotografie bej interior de bucătărie alb luminos, cu o nuanță de imagine roz design frumos al unei bucătării albe cu o nuanță de albastru fotografie design ușor al unei bucătării albe cu o nuanță de fotografie galbenă interior de bucătărie alb strălucitor, cu o nuanță de imagine albastră

Previous Post
Skönhet, komfort och funktionalitet – hörnsoffor i det inre av ett litet rum fotoexempel
Next Post
تصميم المطبخ الأصلي باللون الأخضر: نصائح مفيدة لاختيار التشطيبات وسماعات الرأس والستائر