15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Caracteristici ale designului bucătăriei 8 mp m.

Casele construite în anii 80 și 90 au un aspect tipic. Toate camerele din ele sunt de dimensiuni mici, dar dacă vă comparați cu cele ale lui Hrușciov, este mai convenabil atunci când aranjați. De regulă, bucătăria din astfel de case are o suprafață de 8 mp. m, pătrat sau dreptunghiular. Există puțin spațiu liber pe acesta, ceea ce complică procesul de proiectare. Dar dacă încercați, puteți face un design de bucătărie de 8 mp. Sunt funcțional și atractiv.

un exemplu de decor luminos de bucătărie de 8 mp

Chiar și o bucătărie mică poate fi aranjată corect

ideea unui interior frumos de bucătărie de 8 mp

Gândirea la designul unei bucătării mici merită până în cele mai mici detalii

varianta stilului neobișnuit al bucătăriei 8 mp.

Este mai bine să folosiți nuanțe deschise, acestea pot extinde vizual camera

Tipuri de amenajări în bucătărie 8 m 2

Sala de mese joacă un rol important în orice casă. Aici se pregătesc nu numai mâncarea, ci și familiile se adună la cină, petrec timp cu prietenii, organizează băuturi de ceai. Cerințele pentru proiectarea sa sunt serioase. Camera trebuie să fie confortabilă, confortabilă și frumoasă.

Aspectul interior se bazează pe două criterii: compactitate și comoditate. Dacă sunt îndeplinite, rezultatul va depăși toate așteptările. Rezultatul va fi o sală de mese luxoasă în care va fi plăcut să gătești, să iei masa și să bei doar ceai..

un exemplu de frumos decor de bucătărie de 8 mp

Cu aspectul potrivit, bucătăria se va dovedi confortabilă și confortabilă.

idee de design ușor de bucătărie 8 mp

Bucătăria trebuie să fie confortabilă și confortabilă

Există mai multe scheme de instalare a mobilierului de bucătărie..

Schema de instalare

Particularități

În două rânduri

Articolele sunt instalate în paralel.

Semicerc

Acest aspect poate fi utilizat în camere în care centrul este vizavi de intrare. Mobilierul este instalat pe laterale.

În formă de L

Vă permite să încorporați corect tehnica. Mobilierul este instalat de-a lungul pereților adiacenți.

Într-un rând

Aceasta este o opțiune convenabilă și frumoasă de amenajare. Articolele sunt instalate de-a lungul unui perete.

Pentru o bucătărie de opt metri pătrați, este adecvat un aspect în formă de L și semicircular. Prin urmare, ele sunt adesea folosite în amenajare. Oferiți o oportunitate de a combina armonios atractivitatea și practicitatea în interior.

opțiune pentru un interior neobișnuit de bucătărie de 8 mp

Pentru o bucătărie mică, este potrivit un aspect în formă de L.

un exemplu de design luminos de bucătărie de 8 mp

Aranjați mobilierul cât mai eficient posibil

opțiunea unui stil ușor de bucătărie de 8 mp

Puteți aranja mobilierul pe întregul perimetru

Ce sa nu faci?

În timpul amenajării bucătăriei se fac diverse greșeli. Principala este utilizarea abuzivă a metri pătrați. Într-o cameră mică, fiecare centimetru este important. Este necesar să le folosiți rațional, cât mai practic posibil pentru a plasa mobilier, obiecte.

Pentru a le preveni, trebuie să urmați recomandările specialiștilor. · Instalați unități de bucătărie încorporate, structuri extensibile. Acestea ocupă puțin spațiu, sunt echipate cu rafturi și dulapuri care pot găzdui vase, electrocasnice, lucruri mici. Este perfect pentru o bucătărie mică.

  • Alegeți electrocasnice compacte. În bucătărie, există o cantitate mare de ea, iar spațiul în care îl puteți instala este mic. Mai bine să acordați preferință echipamentelor compacte. Se potrivește bine în design, nu încurcă spațiul.
  • Instalați pardoseli de bună calitate. Pentru bucătărie, versiunea sa obișnuită nu va funcționa. Trebuie să aibă anumite caracteristici: antiderapant, rezistent la umiditate și la temperaturi ridicate. Îngrijirea nu provoacă probleme, petele și murdăria sunt îndepărtate cu ușurință.
  • Iluminare zonată. Lămpile nu sunt așezate în mod egal în toate zonele, așa cum se arată în fotografie. Zona pentru pregătirea luminii ar trebui să fie bine luminată. Aici trebuie să instalați dispozitive suplimentare. În zona de luat masa, lumina poate fi slabă..
  • Instalați capota. Bucătăria se caracterizează prin prezența mirosurilor. Dacă nu sunt îndepărtate, materialele textile și tapetul vor fi impregnate. Este neplăcut în cameră fără ventilație.
  • Ar trebui să existe un minim de perdele și perdele. Deoarece absorb mirosurile și se murdăresc rapid. Este mai bine să instalați jaluzele din plastic, care sunt prezentate în fotografie..

ideea unui decor luminos de bucătărie de 8 mp.

Mobilierul de bucătărie trebuie ales compact

ideea stilului neobișnuit de bucătărie de 8 mp

Este mai bine să nu folosiți perdele în bucătărie.

Interiorul bucătăriei originale

Design bucatarie 8 mp m. vă permite să întruchipați diferite idei de design. În ciuda spațiului mic, camera poate deveni un loc confortabil și practic. Se va potrivi cu toate elementele necesare.

Prezența unei ieșiri pe balcon din bucătărie este o opțiune excelentă de amenajare. Vă permite să extindeți zona camerei principale prin combinare. Mai mult spațiu și un interior mai confortabil.

Înainte de a utiliza metri pătrați ai balconului, acesta trebuie izolat. Acest lucru va face posibilă transformarea acestuia într-o zonă de luat masa confortabilă, un loc pentru depozitarea conservelor. Pe balcon puteți așeza un set de bucătărie, dulapuri, electrocasnice.

opțiunea unui frumos design de bucătărie de 8 mp

Chiar și cea mai mică bucătărie poate găzdui mobilierul necesar

un exemplu de interior luminos de bucătărie de 8 mp

Este mai bine să folosiți culori deschise, acestea pot extinde vizual limitele camerei.

un exemplu de decor ușor de bucătărie de 8 mp

O zonă de luat masa poate fi organizată pe balcon

O atenție deosebită trebuie acordată ușii care separă bucătăria de balcon. Structurile glisante sunt perfecte. Acestea ocupă puțin spațiu, sunt convenabile și sigure de utilizat.

Proiectarea logiei se realizează în funcție de dimensiunea sa. Dacă are o suprafață mare, atunci nu va fi dificil să echipați aparate de uz casnic și căști. Camera principală va acționa ca o sală de mese.

ideea unui frumos design de bucătărie de 8 mp

Folosind ghișeul de bare, puteți zonala camera

opțiunea unui stil de bucătărie luminos de 8 mp

Bucătăria poate fi combinată cu camera de zi

Puteți extinde zona de bucătărie combinând-o cu camera de zi. Aceasta este o opțiune convenabilă și modernă de aspect. Poate fi realizat prin demolarea pereților nepurtători ai casei. Zona va crește, interiorul va deveni original și la modă. Această soluție de design este perfectă pentru familiile cu copii mici. Părinții pot găti și supraveghea copilul în camera de zi.

Pentru a evidenția zona de recreere, este amplasat un ghișeu de bar. Vă permite să zonați spațiul. Ocupă puțin spațiu. Îl puteți plasa oriunde în cameră. Nu este necesar să faceți acest lucru acolo unde era peretele anterior..

Mulți proprietari de apartamente mici se confruntă cu faptul că nu există suficiente locuri de dormit. Bucătărie 8 mp m va rezolva această problemă. Pe ea puteți așeza o canapea sau alt mobilier tapițat. Se transformă cu ușurință într-un loc de dormit. Acest pat este confortabil și vă va permite să vă relaxați pe deplin..

În acest caz, este necesar să se efectueze corect zonarea și să se păstreze limitele. Pentru a face acest lucru, setul de bucătărie este instalat pe un perete, chiuveta este în colț, iar canapeaua este pe celălalt. Mobilierul trebuie să fie compact și să aibă sertare. Va ocupa un spațiu minim, iar bucătăria va fi practică și confortabilă..

un exemplu de interior luminos de bucătărie de 8 mp

Puteți așeza o canapea transformabilă în bucătărie, aceasta va crea un alt loc de dormit

ideea unui design neobișnuit de bucătărie de 8 mp

În bucătărie, trebuie să faceți zonarea corect

opțiunea unui frumos stil de bucătărie de 8 mp

De obicei, pentru bucătăriile mici, se folosește un aspect în formă de L.

Trucuri de proiectare

Există multe trucuri pentru a vă ajuta cu acest proces. Drept urmare, bucătăria va fi practică și originală. Mai întâi trebuie să alegeți schema de culori potrivită. Nuanțele mut și calm sunt perfecte. Acestea vor ajuta la echilibrarea interiorului. Nu este adecvat să folosiți accente strălucitoare.

Designul ar trebui să aibă o funcționalitate sporită. Este necesar să folosiți în mod rațional fiecare metru pătrat al sufrageriei. Interiorul este gândit până în cele mai mici detalii. Mobilierul nu tradițional arată interesant – dulapuri verticale. Ustensile de bucătărie pot fi așezate în ele. Se potrivesc bine în imaginea generală a interiorului, au date externe nepretențioase..

ideea unui design luminos de bucătărie de 8 mp

Proiectarea bucătăriei ar trebui să fie funcțională

opțiunea unui frumos decor de bucătărie de 8 mp

Pentru bucătăriile mici, trebuie să utilizați corect fiecare contor.

O opțiune câștig-câștig este de a aranja nișe, așa cum se arată în fotografie. Pot fi folosite pentru depozitarea obiectelor, a vaselor. Vor fi o suprafață liberă excelentă.

Fundalul general al camerei ar trebui să fie ușor. Culorile interioare gri și bej vor face camera vizual mai largă. Designul va arăta uniform și armonios. Picturile, amprentele, nu accesoriile voluminoase sunt folosite ca accente..

Nu merită să instalați o mulțime de mobilier. Ar trebui să fie cel mai necesar. Este mai bine să eliminați elementele care nu sunt utilizate. Renovarea este un motiv excelent pentru revizuirea ustensilelor de bucătărie. Dacă urmați aceste note, atunci proiectul de bucătărie va fi ideal..

idee de stil ușor de bucătărie 8 mp

O mulțime de mobilier într-o bucătărie mică este inadecvată

un exemplu de interior neobișnuit de bucătărie 8 mp

Profitați de sfaturile experților

un exemplu de stil de bucătărie luminos 8 mp.

Bucătăria ar trebui să aibă doar mobilierul cel mai necesar.

Iluminat și decor

Iluminatul este un pas important în proiectarea bucătăriei. Folosirea unui singur candelabru este inadecvată. Într-un astfel de spațiu, ar trebui să fie de diferite tipuri: local și punctual. Luminile interesante și elegante vor funcționa bine. Mai ales dacă se potrivesc interiorului, nu interferați unul cu celălalt, așa cum se arată în fotografie.

Atunci când decorați o cameră, puteți utiliza diferite materiale. Alegerea modernă vă permite să întruchipați orice idee de design. Tapetul pentru pictură este perfect pentru amenajarea bucătăriei. Murdăria este îndepărtată cu ușurință, costul este scăzut, au un aspect îngrijit. Dar nu trebuie să economisiți pe un șorț. Calitatea acestuia trebuie să fie ridicată.

Plăcile sunt bune pentru finisarea podelei. Va rezista atacului condițiilor adverse, nu necesită îngrijire specială. De asemenea, în bucătărie puteți așeza laminat și linoleum. Pardoseala are aceeași textură. Acest lucru poate fi realizat folosind același material. Mai mult, culori întunecate nedorite, modele mari și asimetrice.

opțiune pentru un decor neobișnuit de bucătărie 8 mp

Iluminatul bucătăriei ar trebui să fie luminos

ideea unui interior luminos de bucătărie de 8 mp.

Gresia sau linoleumul sunt perfecte pentru finisarea podelei în bucătărie.

În ceea ce privește tavanul, este mai bine să-l efectuați pe un singur ton. Albul sau albastrul cerului arată bine. Structurile suspendate trebuie utilizate în încăperi cu tavan înalt. În alte cazuri, cel mai bine este să nu experimentați astfel. Puteți mări vizual spațiul cu un tavan oglindit sau reflectorizant.

O bucătărie de opt metri pătrați nu vă va oferi posibilitatea de a călători, dar vă va permite să implementați multe soluții moderne. Principalul lucru este să planificați corect camera, să alegeți schema de culori și iluminatul. Acești factori vor duce la un design excelent al camerei..

Video: Proiectarea unei mici bucătării

50 de fotografii cu idei de design pentru o bucătărie mică de 8 mp:

ideea unui frumos stil de bucătărie de 8 mp opțiune pentru un decor neobișnuit în bucătărie fotografie de 8 mp un exemplu de design de bucătărie luminos fotografie de 8 mp exemplu de interior luminos pentru bucătărie imagine de 8 mp opțiunea unui frumos design de bucătărie imagine de 8 mp idee de stil ușor de bucătărie 8 mp mp fotografie un exemplu de decor luminos în bucătărie fotografie de 8 mp opțiune pentru un interior neobișnuit de bucătărie imagine de 8 mp idee de decor ușor de bucătărie 8 mp mp fotografie ideea unui stil luminos de bucătărie de 8 mp un exemplu de interior neobișnuit de bucătărie fotografie de 8 mp idee de design neobișnuit de bucătărie Imagine de 8 mp un exemplu de decor ușor de bucătărie fotografie de 8 mp opțiunea unei fotografii luminoase în stil de bucătărie de 8 mp exemplu de frumos interior bucătărie imagine de 8 mp opțiune pentru un design neobișnuit de bucătărie fotografie de 8 mp ideea unui interior luminos de bucătărie fotografie de 8 mp opțiunea unui frumos decor de bucătărie imagine de 8 mp un exemplu de interior luminos de bucătărie imagine de 8 mp un exemplu de frumos design de bucătărie fotografie de 8 mp varianta stilului neobișnuit al bucătăriei Imagine de 8 mp opțiunea unei fotografii frumoase în stil de bucătărie de 8 mp idee de design ușor de bucătărie Imagine de 8 mp idee de decor neobișnuit în bucătărie fotografie de 8 mp exemplu de frumos interior bucătărie 8 mp mp opțiunea unui design luminos de bucătărie imagine de 8 mp idee de bucătărie în stil ușor imagine de 8 mp un exemplu de decor neobișnuit în bucătărie fotografie de 8 mp opțiunea unui interior frumos de bucătărie imagine de 8 mp un exemplu de design ușor de bucătărie imagine de 8 mp ideea unei fotografii luminoase în stil de bucătărie de 8 mp ideea unui interior luminos de bucătărie imagine de 8 mp exemplu de fotografie ușoară în stil de bucătărie de 8 mp un exemplu de frumos design de bucătărie imagine de 8 mp ideea unui design luminos de bucătărie imagine de 8 mp ideea unui interior frumos de bucătărie fotografie de 8 mp versiunea stilului luminos al bucătăriei imagine de 8 mp exemplu de interior luminos pentru bucătărie 8 mp mp un exemplu de stil neobișnuit de bucătărie imagine de 8 mp opțiunea unui design frumos de bucătărie fotografie de 8 mp ideea unui decor luminos de bucătărie imagine de 8 mp un exemplu de fotografie de 8 mp de bucătărie luminoasă ideea unui interior luminos de bucătărie imagine de 8 mp ideea unui interior frumos de bucătărie imagine de 8 mp opțiune de decor luminos pentru bucătărie imagine de 8 mp un exemplu de design neobișnuit de bucătărie fotografie de 8 mp ideea unui frumos decor de bucătărie imagine de 8 mp opțiunea unui interior luminos de bucătărie fotografie de 8 mp un exemplu de design neobișnuit de bucătărie imagine de 8 mp un exemplu de design ușor de bucătărie fotografie de 8 mp

Previous Post
Takdesign i en hall är kritisk
Next Post
أشكال وأحجام وميزات اللوحات المعيارية في الداخل