15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak se odhlásím z účtu Hulu na Roku?

Shrnutí článku: Jak se odhlásím z účtu Hulu na Roku?

V tomto článku budeme diskutovat o tom, jak se odhlásit z účtu Hulu na Roku a odpovědět na některé související otázky. Zde jsou klíčové body:

1. Odhlásit se z vašeho účtu při použití zařízení připojeného k televizi:

– Z navigačního panelu vyberte Nastavení.

– Přejděte doleva nebo vyberte zpět a otevřete navigační lištu.

– Vyberte odhlášení.

– Potvrďte odhlášení výběrem odlížení z Hulu.

2. Přihlásit se k jinému účtu HULU:

– Jděte do Hulu.com.

– Umístěte se nad názvem v pravém horním rohu stránky.

– Vyberte profil, který chcete přepnout ze seznamu dostupných možností.

3. Jediným způsobem, jak se odhlásit z vašeho účtu Roku, je tovární resetování zařízení Roku:

– Pokud má váš roku tlačítko resetování, podržte jej asi 20 sekund, dokud nezačne blikat napájecí LED, poté uvolněte tlačítko.

4. Pokud se nemůžete odhlásit z Hulu ve své televizi:

– Přejděte do svého profilu, poté přejděte na svůj účet a vyberte „Odhlásit se.”

– Pokud výše uvedený krok nefunguje, vyčistěte mezipaměť dat aplikace Hulu na inteligentní televizi nebo streamovacím zařízení nebo odinstalujte a přeinstalujte aplikaci Hulu.

5. Můžete někoho odhlásit z vašeho účtu Hulu podle těchto kroků:

– Přejděte na stránku svého účtu a přihlaste se, pokud je vyzván.

– Podívejte se na sekci vašeho účtu.

– V rámci soukromí a nastavení vyberte chránit svůj účet.

– Na další vyskakovací obrazovce klikněte na odhlášení ze všech počítačů a odhlásíte všechny webové prohlížeče, s výjimkou toho, že v současné době používáte.

Otázky:

1. Jak se mohu odhlásit z něčího účtu Hulu v mé televizi?

– Chcete -li se odhlásit z něčího účtu Hulu v televizi, postupujte podle kroků uvedených v shrnutí.

2. Jak se přihlásím k jinému účtu Hulu?

– Chcete -li se přihlásit k jinému účtu Hulu, přejděte do Hulu.com a postupujte podle kroků uvedených v shrnutí.

3. Jak se odhlásím z účtu na televizi Roku?

– Jediným způsobem, jak se odhlásit z vašeho účtu Roku, je tovární resetování zařízení Roku. Podržte tlačítko Resetování asi 20 sekund, dokud se napájecí LED nezačne blikat, poté uvolněte tlačítko.

4. Proč se nemohu odhlásit z Hulu v televizi?

– Pokud se nemůžete odhlásit z Hulu ve své televizi, můžete zkusit vymazat mezipaměť dat aplikace Hulu nebo odinstalovat a znovu nainstalovat aplikaci.

5. Mohu někoho odhlásit z mého účtu Hulu?

– Ano, můžete někoho odhlásit z vašeho účtu Hulu podle kroků uvedených v shrnutí.

6. Změna hesla HULU přihlašuje všechny?

– Ne, změna hesla Hulu se nezbaví. Ostatní zařízení zůstanou přihlášena, dokud se uživatel odhlásí nebo není zařízení odstraněno z účtu.

7. Můžete mít 2 různé účty Hulu?

– Ano, na účtu Hulu můžete mít až šest různých profilů, což umožňuje více uživatelům mít samostatnou historii a doporučení pro obsah.

8. Kolik účtů Hulu se můžete přihlásit?

– Předplatitelé Hulu mohou streamovat ze dvou různých obrazovek současně.

9. Můžete přepnout účty na televizi Roku?

– Jediným způsobem, jak změnit účet Roku přiřazený k zařízení, je resetování továrny. Můžete se však přihlásit do mnoha kanálů předplatného s různými přihlašovacími údaji.

10. Můžete se odhlásit ze všech účtů na Roku?

– Ano, jediný způsob, jak se odhlásit z vašeho účtu Roku, je tovární resetování zařízení Roku.

11. Jak se odhlásíte z Hulu?

– Chcete -li se odhlásit z Hulu, otevřete aplikaci Hulu, klepněte na ikonu profilu v pravém horním rohu a klepněte na odhlášení z Hulu ve spodní části obrazovky.

12. Můžete vynutit odhlášení Hulu?

– Chcete -li se odhlásit ze všech počítačů, přejděte na stránku svého účtu, vyhledejte sekci vašeho účtu, vyberte soukromí a nastavení a vyberte možnost odhlásit se ze všech počítačů.

13. Můžete se odhlásit z Hulu na jiných zařízeních?

– Ano, můžete se odhlásit z Hulu na jiných zařízeních sledováním kroků uvedených v předchozích odpovědích.

14. Jak se mohu odhlásit z něčího účtu Hulu na inteligentní televizi?

– Chcete-li se odhlásit z něčího účtu Hulu na inteligentní televizi, postupujte podle kroků uvedených v shrnutí pro zařízení připojené k televizi.

15. Jak se odhlásím z Hulu na streamovacím zařízení?

– Chcete-li se odhlásit z HULU na streamovacím zařízení, postupujte podle kroků uvedených v souhrnu pro zařízení připojená k televizi nebo zkuste vymazat mezipaměť dat aplikace nebo znovu nainstalovat aplikaci.

Jak se mohu odhlásit z účtu Hulu na Roku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu odhlásit z něčího účtu Hulu v mé televizi

Chcete-li se odhlásit z vašeho účtu při použití zařízení připojeného k televizi: Z navigačního panelu vyberte Nastavení. Přejděte doleva nebo vyberte zpět a otevřete navigační lištu.Vyberte odhlášení.Budete se zeptat, zda jste si jisti, že se chcete odhlásit – vyberte odlížení Hulu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se přihlásím k jinému účtu Hulu

Hulu.Comhover nad názvem v pravém horním rohu stránky.Vyberte profil, který chcete přepnout ze seznamu dostupných možností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se odhlásím z účtu na televizi Roku

Jediným způsobem, jak se odhlásit z vašeho účtu Roku, je tovární resetování zařízení Roku. Pokud má váš roku tlačítko resetování, podržte jej asi 20 sekund, dokud nezačne blikat napájecí LED, poté uvolněte tlačítko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu odhlásit z Hulu v televizi

V aplikaci Hulu přejděte do svého profilu, poté přejděte na svůj účet a vyberte "Odhlásit se." Pokud se nemůžete odhlásit, můžete vyčistit mezipaměť dat aplikace Hulu na inteligentní televizi nebo streamovacím zařízení nebo odinstalovat a přeinstalovat aplikaci Hulu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu někoho odhlásit z mého hulu

Přejděte na stránku svého účtu a přihlaste se, pokud je vyzván. Podívejte se na sekci vašeho účtu. V rámci soukromí a nastavení vyberte chránit svůj účet. Na další vyskakovací obrazovce klikněte na odhlášení ze všech počítačů a odhlásíte všechny webové prohlížeče, kromě toho, že v současné době používáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Změna hesla HULU přihlašuje všechny

Pokud změním své heslo, odhlásí se jiná zařízení č. Ostatní zařízení zůstanou přihlášena, pokud se odhlásí jiný uživatel nebo odeberu zařízení. Jednoduše změna hesla nikoho nekopne z vašeho účtu Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete mít 2 různé účty Hulu

Primární profil pro váš účet se automaticky vytvoří během procesu registrace. Poté můžete vytvořit až pět dalších profilů (celkem šest) – Naučte se, jak vytvářet a přepínat profily na svých zařízeních. Každý profil, který nastavíte, bude mít jedinečnou historii sledování a doporučení obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik účtů Hulu se můžete přihlásit

Předplatitelé Hulu jsou schopni streamovat ze dvou různých obrazovek najednou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přepnout účty na televizi Roku

Jediným způsobem, jak změnit účet Roku, je přiřazen zařízení, je tovární resetování. Můžete se přihlásit do mnoha kanálů předplatného s různými přihlašovacími údaji, ale kanál Roku je vázán na uživatelský účet Roku, na který je zařízení propojeno. Pomozte ostatním najít tuto odpověď a klikněte "Přijmout jako řešení."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se odhlásit ze všech účtů na Roku

Jediným způsobem, jak se odhlásit z vašeho účtu Roku, je tovární resetování zařízení Roku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se odhlásíte z Hulu

Odhlášení

Otevřete aplikaci Hulu. Klepněte na ikonu profilu v pravém horním rohu. Klepněte na odhlášení z Hulu ve spodní části obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vynutit odhlášení Hulu

Odhlásit se ze všech počítačů:

Přejděte na stránku svého účtu a přihlaste se, pokud je vyzván. Podívejte se na sekci vašeho účtu. V rámci soukromí a nastavení vyberte chránit svůj účet. Na další vyskakovací obrazovce klikněte na odhlášení ze všech počítačů a odhlásíte všechny webové prohlížeče, kromě toho, že v současné době používáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Změna vašeho hulu hesla přihlašuje všechny

Pokud změním své heslo, odhlásí se jiná zařízení č. Ostatní zařízení zůstanou přihlášena, pokud se odhlásí jiný uživatel nebo odeberu zařízení. Jednoduše změna hesla nikoho nekopne z vašeho účtu Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou dva lidé použít stejné přihlášení Hulu

Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Pokud se pokusíte streamovat z dalšího zařízení, můžete na této obrazovce vidět chybovou zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být dva lidé přihlášeni do stejného účtu Hulu

Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Pokud se pokusíte streamovat z dalšího zařízení, můžete na této obrazovce vidět chybovou zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete mít dva účty Hulu na stejné televizi

Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Pokud se pokusíte streamovat z dalšího zařízení, můžete na této obrazovce vidět chybovou zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou dvě různé domácnosti použít stejný účet Hulu

Mohu použít Hulu v obou našich živých televizních plánech, jsou určeny pro jednorázové použití. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte, kde se používá váš hulu

Přejděte na stránku svého účtu a přihlaste se, pokud je vyzván. Pod vaším účtem vyhledejte Watch Hulu na sekci zařízení a klikněte na Správa zařízení. Na další vyskakovací obrazovce uvidíte všechna zařízení svázaná s vaším účtem, včetně data, kdy byli aktivováni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Hulu ve dvou různých domech

Mohu použít Hulu v obou našich živých televizních plánech, jsou určeny pro jednorázové použití. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete mít dva účty na roku

Když potřebuje více členů ve vaší domácnosti přistupovat k různým kanálům na svých příslušných zařízeních Roku, můžete každé zařízení Roku propojit s jiným účtem Roku. Například jeden účet může zahrnovat kanály pro dětský pokoj, zatímco jiný účet obsahuje kanály pro rodiče v obývacím pokoji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mít zařízení Roku mít dva účty

Musíte mít na paměti, že zařízení Roku může být propojeno pouze s jedním účtem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu někomu zabránit v připojení k mé televizi Roku

Udělejte tyto kroky k deaktivaci "Připojit zařízení" za účelem vyřešení. Přejděte do zařízení Connect • Vyberte Zakázat "Připojit zařízení" Strana 3 • jste hotovi. Roku chytí stejný kanál Wi-Fi jako nejbližší přístupový bod Wi-Fi (E.G. tvoje).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přepnu účty na Roku

Jediným způsobem, jak změnit účet Roku, je přiřazen zařízení, je tovární resetování. Můžete se přihlásit do mnoha kanálů předplatného s různými přihlašovacími údaji, ale kanál Roku je vázán na uživatelský účet Roku, na který je zařízení propojeno. Pomozte ostatním najít tuto odpověď a klikněte "Přijmout jako řešení."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj účet Hulu

Otevřete aplikaci Hulu a klepněte na ikonu účtu na spodní části aplikace. Vyberte své jméno a otevřete stránku profilů. Klepněte na (+) výběr nového profilu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zařízení lze přihlásit do Hulu

Budete moci streamovat prémiový obsah pouze z celkem pěti obrazovek-z nichž tři mohou být na mobilních zařízeních mimo domov-najednou. Pokud tento limit překročíte, narazíte na chybovou zprávu „příliš mnoho proudů“. Byl tento článek užitečný

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puede Alexa decirte si alguien está en la puerta??
Next Post
Můžete dešifrovat telefon?