15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Které zařízení hotspotu je nejlepší?



Které zařízení hotspotu je nejlepší?

Které zařízení hotspotu je nejlepší?

Souhrn:

Mobilní hotspoty jsou navrženy tak, aby sloužily jedinému účelu připojení k internetu, a v důsledku toho jejich velké antény nabízejí mnohem lepší spojení než hardware nalezený uvnitř mobilního telefonu. Rychlosti se liší podle nosiče a ceny, ale můžete očekávat, že uvidíte až 50 Mb / s nejlepšími modely a datovými plány.

Otázky a odpovědi:

1. Je lepší koupit hotspot nebo použít můj telefon

Mobilní hotspoty jsou navrženy speciálně pro připojení k internetu a jejich velké antény poskytují lepší spojení ve srovnání s hardwarem v smartphonu. Nejlepší modely a datové plány mohou nabídnout rychlosti až 50 Mbps.

2. Můžete si jen koupit hotspot

Ano, hlavní bezdrátové nosiče prodávají samostatné mobilní hotspoty, které lze použít s plánem mobilního hotspotu. Mnoho dopravců navíc nabízí možnost proměnit váš telefon na mobilní hotspot pomocí vašeho běžného datového plánu.

3. Jsou přenosné hotspoty za to

Ano, přenosné hotspoty fungují dobře a poskytují spolehlivé spojení na místech, kde je obtížné přístup k internetu. I když nemusí nabízet tolik rychlosti a dat jako domácí internetový plán, jsou vhodné pro připojení na cestách.

4. Je hotspot automobilů lepší než telefon s telefonem

Hotspot automobilu je obvykle lepší než hotspot telefonu, protože má větší a lepší vestavěnou anténu, což poskytuje silnější a konzistentnější signál. Kromě toho mohou hotspoty automobilů připojit více zařízení bez obětování rychlosti a eliminovat obavy z vypouštění baterie telefonu nebo někoho s telefonem opouštějícím auto.

5. Existuje nevýhodou pro používání hotspotu

Použití telefonu jako hotspotu může výrazně snížit výdrž baterie. Může také přidat další výdaje do vašeho mobilního plánu, v závislosti na tom, zda váš plán podporuje využití hotspotu.

6. Jaké jsou nevýhody bezdrátového hotspotu

Mezi nevýhody používání bezdrátového hotspotu patří požadavek na spolehlivé připojení mobilní sítě, které nemusí být k dispozici ve všech oblastech. Kromě toho mohou čepice dat omezit množství dat, které můžete použít, čímž se brání svým širokopásmovým potřebám.

7. Jak dlouho trvá 50 GB hotspotu

Datový plán 50 GB vám může umožnit procházet internet po dobu přibližně 600 hodin, streamovat 10 000 písní nebo sledovat 100 hodin standardního definice videa.

8. Kolik stojí dobrý hotspot

Zde jsou některé z nejlepších mobilních datových plánů hotspotu:

Plán Nejlepší pro Cena
T-Mobile 2GB Nejlepší celkově 10 $.00/mo.*
Verizon Pro Nejlepší pro 5G 60 $.00/mo. (bez stávajícího neomezeného telefonního plánu), 90 $.00/mo. (bez telefonního plánu)
T-Mobile Go5g Plus Nejlepší pro hotspoty mobilního telefonu 90 $.00/mo.
NA&T Předplacené 50 GB Nejlepší pro&T 55 $.00/mo. (w/ autopay)

9. Mají hotspoty měsíční poplatek

Většina plánů hotspotu přichází s stanoveným množstvím dat za měsíc. Pokud však potřebujete pouze hotspot občas nebo při cestování, můžete zvážit získání předplaceného plánu, který zaplatí za konkrétní částku potřebných údajů.

10. Pokud máte neomezená data, dostanete se za používání hotspotu

Pokud máte plán s omezeným množstvím dat, bude použití z vašeho osobního hotspotu odečteno z vašeho měsíčního příspěvku na údaje. Pokud však máte neomezený datový plán, můžete svůj telefon použít jako osobní hotspot bez obav o další poplatky.

11. Jaký je rozdíl mezi mobilním hotspotem a Wi-Fi hotspot

Mobilní hotspot odkazuje na fyzické zařízení určené k připojení k internetu a nabízí spolehlivé připojení. Na druhé straně, Wi-Fi hotspot obecně odkazuje na veřejné místo s přístupovým bodem poskytujícím internetovou službu.



Které zařízení hotspotu je nejlepší?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší koupit hotspot nebo použít můj telefon

Mobilní hotspoty jsou navrženy tak, aby sloužily jedinému účelu připojení k internetu, a v důsledku toho jejich velké antény nabízejí mnohem lepší spojení než hardware nalezený uvnitř mobilního telefonu. Rychlosti se liší podle nosiče a ceny, ale můžete očekávat, že uvidíte až 50 Mb / s nejlepšími modely a datovými plány.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si jen koupit hotspot

Největší bezdrátové dopravce národa prodávají samostatné mobilní hotspoty, alespoň do jisté míry. Pokud si od nich koupíte, můžete se přihlásit a zaregistrovat se do plánu mobilního hotspotu. Většina dopravců také nabízí způsob, jak proměnit váš telefon v mobilní hotspot ve svých pravidelných datových plánech.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou přenosné hotspoty za to

Mobilní hotspoty fungují velmi dobře. I když vám obecně nedávají tolik rychlosti a dat jako domácí internetový plán, poskytují vám spolehlivé spojení v místech a situacích, kdy je těžké získat přístup k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hotspot automobilů lepší než telefon s telefonem

Větší a lepší anténa zabudovaná do automobilů vám dává silnější a konzistentnější signál než použití smartphonu jako hotspot. Umožňuje vám připojit více zařízení bez obětování rychlosti. Není třeba se obávat vyčerpání baterie telefonu nebo osoby s telefonem opouštějícím auto.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje nevýhodou pro používání hotspotu

Na druhou stranu, použití telefonu jako hotspotu může snížit výdrž baterie telefonu na polovinu. Může také přidat do vašeho mobilního plánu spoustu dalších výdajů, pokud jej váš mobilní plán vůbec podporuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody bezdrátového hotspotu

Nevýhody, které jsou přiměřené připojení mobilní sítě (nejsou k dispozici ve všech oblastech) mohou datové čepice sloužit jako bariéra pro uspokojení širokopásmových potřeb uživatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá 50 GB hotspotu

Datový plán 50 GB vám umožní procházet internet po dobu přibližně 600 hodin, streamovat 10 000 písní nebo sledovat 100 hodin standardního definice videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí dobrý hotspot

Nejlepší datové plány mobilních hotspotů

Plán Nejlepší pro Cena
T-Mobile 2GB Nejlepší celkově 10 $.00/mo.*
Verizon Pro Nejlepší pro 5G 60 $.00/mo. (bez stávajícího neomezeného telefonního plánu), 90 $.00/mo. (bez telefonního plánu)
T-Mobile Go5g Plus Nejlepší pro hotspoty mobilního telefonu 90 $.00/mo.
NA&T předplacené 50 GB Nejlepší pro&T 55 $.00/mo. (w/ autopay)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mají hotspoty měsíční poplatek

Většina plánů hotspotu vám poskytne stanovené množství dat za měsíc. Ale pokud cestujete nebo potřebujete hotspot Wi-Fi pouze občas, zvažte získání předplaceného plánu, takže platíte pouze za potřebnou částku dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud máte neomezená data, dostanete se za používání hotspotu

Pokud máte plán s omezeným množstvím dat, bude z vašeho měsíčního příspěvku na údaje odebráno osobní využití osobního hotspotu. Pokud máte neomezená data, můžete svůj telefon použít jako osobní hotspot podle obsahu svého srdce. Není třeba se obávat statných účtů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi mobilním hotspotem a Wi-Fi hotspot

Hotspoty jsou fyzická místa, která jsou obvykle veřejná místa, která jsou obsluhována v přístupovém bodě, který se používá k propojení zařízení k sobě pomocí WiFi. WiFi je bezdrátová síťová technologie, která spojuje mobilní zařízení s internetem bez použití skutečných kabelů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nepoužívat hotspot místo wifi

Nevýhody používání mobilního hotspotu pro domácí internet

Rychlost dat může být škrcena. Data hotspotu nejsou neomezená. Možná budete muset přepnout dopravce nebo plány, abyste získali přístup k hotspotu. Není to nejlepší pro hráče nebo lidi, kteří používají více než 100 GB dat za měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje hotspot lépe než wifi

Nejdůležitější je, že bezdrátové širokopásmové připojení dodávané prostřednictvím přenosného zařízení WiFi Hotspot poskytuje rychlejší a spolehlivější spojení s vyššími datovými limity v důsledku prioritního přístupu k síti na AT&T bezdrátová širokopásmová síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží 100 GB hotspotu pro Netflix

Filmové a televizní streamování

100 GB vám dává 142 hodin streamování SD. Streamování s vysokým rozlišením (HD) používá 2.5 GB za hodinu. 100 GB vám poskytne 40 hodin streamování HD.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 100 GB hotspotu dost na měsíc

Je 100 GB dat dostatečně po dobu jednoho měsíce 100 GB dat je pro většinu uživatelů více než dost. V závislosti na aktivitách, které děláte online, jak často jste spojeni a kolik lidí ve vaší domácnosti je připojeno současně, může být 100 GB spousta.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží 100 GB hotspotu

Datový plán 100 GB vám umožní procházet internet po dobu asi 1200 hodin, streamovat 20 000 písní nebo sledovat 200 hodin standardního definice videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je levnější získat hotspot nebo Wi-Fi

Koneckonců, budete mít plán mobilního telefonu bez ohledu na to, zda máte nebo ne. Domácí internet je v průměru kolem 65 $/měsíc. Naproti tomu průměrný telefonní účet, který zahrnuje mobilní hotspot.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá 50 GB hotspotu

Datový plán 50 GB vám umožní procházet internet po dobu přibližně 600 hodin, streamovat 10 000 písní nebo sledovat 100 hodin standardního definice videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá 5 GB hotspotu

5 GB datový plán vám umožní procházet internet po dobu asi 60 hodin, streamovat 1 000 písní nebo sledovat 10 hodin standardního definice videa. V současné době je klíčovým rozdílem mezi cenovými plány mobilních telefonů, kolik gigabajtů dat přichází.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik hodin je 40 GB hotspotu

Datový plán 40 GB vám umožní procházet internet po dobu asi 480 hodin, streamovat 8 000 písní nebo sledovat 80 hodin videa pro definici standardu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody hotspotu Wi-Fi

Nevýhody, které jsou přiměřené připojení mobilní sítě (nejsou k dispozici ve všech oblastech) mohou datové čepice sloužit jako bariéra pro uspokojení širokopásmových potřeb uživatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hotspot dražší než Wi-Fi

Pokud připojujete notebook nebo jiné zařízení s vlastním nebo mobilním hotspotem jiné osoby, nebude to stát nic, bez ohledu na to, co používají k vytvoření své osobní sítě. Je to stejné, jako kdybyste se připojili k jiné síti WiFi chráněné heslem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží hotspot 50 GB pro streamování televize

Limity mobilních dat. Datový plán 50 GB vám umožní procházet internet po dobu přibližně 600 hodin, streamovat 10 000 písní nebo sledovat 100 hodin standardního definice videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je dost 100 GB po dobu 1 měsíce

Data 100 GB (nebo 100 000 MB) jsou funkčně téměř neomezená. I s videem streamovaným ve vysoké kvalitě byste mohli spravovat asi 30 hodin měsíčně (v závislosti na zdroji). Je pravděpodobné, že tolik nepotřebujete, nebo by bylo v pořádku se střední kvalitou, což vám dává mnohem více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 50 GB hotspot pro Netflix

Použití základní kvality videa by mohlo zhruba ztrojnásobit hodiny streamování s 50 GB dat. Pokud jedno zařízení streamuje dvě hodiny Netflixu denně, to je celkem asi 14 hodin týdně, nebo téměř 60 hodin měsíčně. Streamování Netflix však není jedinou spotřebu dat pro většinu uživatelů internetu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la principal diferencia entre SSL y TLS??
Next Post
Co znamená pasivní zámek?