15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Culoare piersică în interiorul bucătăriei

Piersic – culoare caldă, deschisă, potrivită pentru o cameră de orice dimensiune. O cameră în care o persoană petrece mult timp nu trebuie să fie doar cât mai confortabilă și ergonomică posibil, ci și să arate frumos. O bucătărie în tonuri de piersici arată întotdeauna plăcută din punct de vedere estetic, este plăcută să gătești și să mănânci pe ea.

O bucătărie în tonuri de piersici arată întotdeauna plăcută din punct de vedere estetic, este plăcută să gătești și să mănânci pe ea.

O bucătărie în tonuri de piersici arată întotdeauna plăcută din punct de vedere estetic, este plăcută să gătești și să mănânci pe ea.

Caracteristicile piersicii din interiorul bucătăriei

Piersica, spre deosebire de portocaliu, galben, roșu, nu este o schemă de culori strălucitoare și captivantă, ci dimpotrivă – calmează și calmează. O cameră de bucătărie decorată cu acest ton este rareori făcută monocromă, mai des este combinată cu alte tonuri contrastante sau complementare.

O cameră de bucătărie decorată cu acest ton este rareori făcută monocromă, mai des este combinată cu alte tonuri contrastante sau complementare.

O cameră de bucătărie decorată cu acest ton este rareori făcută monocromă, mai des este combinată cu alte tonuri contrastante sau complementare.

Proprietăți de floare de piersic

Culoarea piersicii în orice interior arată caldă, delicată, catifelată. Pentru bucătărie, această schemă de culori este optimă, deoarece este „apetisantă”, acest ton va fi pe gustul femeilor, deoarece acestea sunt cele care se implică cel mai adesea în gătit. Tonurile de piersică sunt ușor de combinat cu tonuri neutre, unele luminoase. O atmosferă festivă, cu ajutorul acestei scheme de culori, nu este dificil de creat..

Nu este dificil să creezi o atmosferă festivă cu ajutorul acestei scheme de culori.

O atmosferă festivă, cu ajutorul acestei scheme de culori, nu este dificil de creat..

Opțiuni de combinație de culori

Acestea combină schema de culori atât cu tonurile situate una lângă cealaltă pe roata de culori, cât și cu cele complet opuse. Când tapetul piersic este lipit în bucătărie, setul cu cască este ales alb, bej, purpuriu sau invers. Cu cât spațiul din bucătărie este mai spațios, cu atât sunt permise combinații mai vibrante și îndrăznețe. Dar nu este recomandat să folosiți mai mult de trei culori în același timp într-o singură cameră..

Cele mai bune opțiuni de combinație se obțin cu:

 • alb floral;
 • aur;
 • scorţişoară;
 • bej și roșu;
 • dalie;
 • turcoaz;
 • roz zmeură;
 • denim;
 • verde palid;
 • maro;
 • vin rosu;
 • maro verzuie;
 • galben lemnos;
 • morcov.

Tonuri maronii

Mobilierul este de obicei realizat în maro – aici va fi așezat pe un fundal de piersici. Sunt folosite diferite nuanțe de maro – de la cele mai deschise, mai calde, discrete, la mai întunecate, aproape negre, creând contrastele necesare. Cornișele, ușile, podelele, plăcile și o parte din draperii pot fi, de asemenea, vopsite cu cafea, maro gălbui, salcie, castan etc..

Mobilierul este de obicei realizat în maro - aici va fi așezat pe un fundal de piersici.

Mobilierul este de obicei realizat în maro – aici va fi așezat pe un fundal de piersici.

alb

Se recomandă decorarea camerelor înghesuite cu culori alb-piersic, crem-piersic, cu ferestre orientate spre nord, nord-vest. Combinația nu întunecă spațiul, ci, dimpotrivă, îl umple de lumină, mai ales dacă există multe suprafețe lucioase și oglinzi în cameră. Mobilierul, perdelele, decorațiunile din stuc (dacă există) sunt albe.

Se recomandă decorarea camerelor înghesuite cu culori alb-piersic, crem-piersic, cu ferestre orientate spre nord, nord-vest.

Se recomandă decorarea camerelor înghesuite cu culori alb-piersic, crem-piersic, cu ferestre orientate spre nord, nord-vest.

Teracotă, cărămidă

Combinațiile cu roșu de cărămidă, culoarea teracotei, sunt considerate „clasice”, întrucât amintește de natură. Nuanțele „argiloase” sunt cele mai des folosite în interiorul arab, indian, precum și în stilurile de mansardă și industriale. Într-o astfel de paletă, se execută o parte din fundal, detalii decorative individuale, draperii de camere mari, ghivece de flori și vaze cu buchete uscate.

Combinațiile cu roșu de cărămidă, culoarea teracotei, sunt considerate „clasice”, întrucât amintește de natură.

Combinațiile cu roșu de cărămidă, culoarea teracotei, sunt considerate „clasice”, întrucât amintește de natură.

Contrastant

Tonurile luminoase, puternic contrastante, „elimină neclaritatea” din interior, creând un design dinamic, subliniind schema principală de culori. Opusul portocaliu-piersic este albastru pal, dar nivelul de saturație este permis să fie diferit. Verde, galben strălucitor, negru, verde-acid etc. sunt de asemenea utilizate în rolul celor contrastante. Astfel de combinații sunt recomandate pentru spații mari, inclusiv combinate.

Tonurile luminoase, puternic contrastante, „elimină neclaritatea” din interior, creând un design dinamic, subliniind schema principală de culori.

Tonurile luminoase, puternic contrastante, „elimină neclaritatea” din interior, creând un design dinamic, subliniind schema principală de culori.

Bej

Atunci când există un scop de a crea cea mai neutră, romantică cameră lipsită de agitație și anxietate, piersica este combinată cu bej. Acesta din urmă este numit de bază de către experți. Pentru ca bucătăria decorată în astfel de culori să nu se dovedească a fi prea plictisitoare, pete de accent și linii sunt adăugate în cantități cât mai mici.

Atunci când există un scop de a crea cea mai neutră, romantică cameră lipsită de agitație și anxietate, piersica este combinată cu bej.

Când există un scop de a crea cea mai neutră, romantică cameră, lipsită de agitație și anxietate, piersica este combinată cu bej..

Nuanțe de fructe de padure

„Berry” include de obicei zmeură, cireșe, afine și alte culori suculente, mai ales reci, strălucitoare. Combinațiile cu piersica ies destul de apetisante, ceea ce este foarte tipic pentru un spațiu de bucătărie. Culorile de fructe de pădure sunt prezente ca decorare a fațadelor individuale, un șorț de bucătărie, imprimările corespunzătoare pe tapet.

Combinațiile cu piersica ies destul de apetisante, ceea ce este foarte tipic pentru un spațiu de bucătărie.

Combinațiile cu piersica ies destul de apetisante, ceea ce este foarte tipic pentru un spațiu de bucătărie..

Stiluri interioare potrivite pentru bucătăria din piersici

Culoarea piersicii este potrivită pentru multe stiluri de interior – își va găsi un loc în interiorul vechi și modern, vestic și estic, minimalist și mai „elegant”. Nu este necesar să se mențină un stil „curat” – obiectele individuale de decor, textile, mobilier care nu sunt caracteristice stilului ales sunt acceptabile pentru utilizare.

Schema de culori piersică este potrivită pentru multe stiluri de interior - își va găsi un loc în interiorul vechi și modern, vestic și estic, minimalist și mai „sofisticat”

Schema de culori piersică este potrivită pentru multe stiluri de interior – își va găsi un loc în interiorul vechi și modern, vestic și estic, minimalist și mai „sofisticat”

Clasic

Există multe elemente în interiorul clasic, neoclasic și se recomandă combinarea tonurilor de piersică cu alb perlat, bej, argintiu. Mobilierul mat din lemn deschis pe un fundal „fructat” pare versatil. Liniile sunt clare, deși există un decor complicat. Piersica devine fundalul, mobilierul se face mai întunecat sau mai deschis, accentele contrastante sunt plasate pe podea, tapet, perdele. Principalul material este lemnul natural.

Există multe elemente în interiorul clasic, neoclasic și se recomandă combinarea tonurilor de piersică cu alb perlat, bej, argintiu.

Există multe elemente în interiorul clasic, neoclasic și se recomandă combinarea tonurilor de piersică cu alb perlat, bej, argintiu.

Țară, provence

Piersica este prezentă aici pe numeroase draperii „rustice”, mobilier îmbătrânit artificial, tapet și șorț. Provence este plină de motive florale așezate pe un fundal similar, țară – cu o cușcă și o dungă. Culori complementare – galben, crem, lavandă, fistic, maro. Arată ca și cum ar fi „arse” la soare. Decor mic de răchită pe rafturile deschise și este accentuat.

Piersica este prezentă aici pe numeroase draperii „rustice”, mobilier îmbătrânit artificial, tapet și șorț.

Piersica este prezentă aici pe numeroase draperii „rustice”, mobilier îmbătrânit artificial, tapet și șorț..

Mediterana

Pentru acest stil, piersica este combinată cu tonuri turcoaz, verde închis, gri nisipos, cărămidă. Interioarele mediteraneene se disting prin ușurință, prospețime, ca și cum ar fi umplute cu lumină, răcoare mare. Un astfel de spațiu este plin de lumină, prin urmare este optim pentru bucătăriile cu ferestre orientate spre nord, nord-vest. Pereții sunt de obicei decorați cu dale lucioase pestrițe, un set care nu are dulapuri superioare, draperii, devin monocromatice, piersici, există elemente de forjare (candelabre, picioare de mobilier etc.).

Interioarele mediteraneene se disting prin luminozitate, prospețime, ca și cum ar fi umplute cu lumină, răcoare mare

Interioarele mediteraneene se disting prin luminozitate, prospețime, ca și cum ar fi umplute cu lumină, răcoare mare

Etnic

Majoritatea stilurilor etnice sunt realizate și în tonuri de piersică. Aici sunt folosite suplimentar nuanțe de teracotă (stil african), cărămidă (egipteană), auriu (arab), nisip (japonez). Sunt acceptabile mai multe contraste mici – imagini cu figuri de animale, plante, ustensile pe tapet, textile, precum și decor volumetric al unui astfel de plan. Mobilierul este cumpărat de obicei brut, din materiale naturale, imitația lor de înaltă calitate.

Sfat. Nu este necesar să se mențină pe deplin această sau acea imagine etnică „de la și către”. Cel mai adesea, este subliniat doar cu câteva elemente caracteristice plasate pe un fundal relativ neutru..

Aici sunt folosite suplimentar nuanțe de teracotă (stil african), cărămidă (egipteană), auriu (arab), nisip (japonez).

În plus, folosesc nuanțe de teracotă (stil african), cărămidă (egipteană), auriu (arab), nisip (japonez)..

Modern

Stilul modern este destul de minimalist, piersica este fundalul aici. Mobilierul dintr-o astfel de cameră este simplu, dar funcțional, abundent în luciu și metal. Liniile „complexe” și formele pretențioase sunt practic absente, bucatele sunt îngrijite, discrete, fiecare lucru are locul său, clar definit. Din culori suplimentare, sunt potrivite tonurile de alb, lemnos (wenge, zebrano), oțel, albastru pal, verde deschis. De asemenea, iluminatul de aici este ales cu atenție..

Stilul modern este destul de minimalist, piersica este fundalul aici.

Stilul modern este destul de minimalist, piersica este fundalul aici..

Elemente de decor pentru bucătărie

Iluminatul este unul dintre cele mai importante elemente care creează „atmosfera”. Se recomandă utilizarea lămpilor cu flux luminos alb care să nu distorsioneze culorile. Designul corpurilor de iluminat este selectat în conformitate cu stilul interior al camerei care este decorată. Un șorț este un element decorativ izbitor – este decorat cu dale, sticlă, plastic. Pardoseala de aici se recomandă să fie din lemn ușor, acoperită cu un laminat impermeabil și linoleum dens. Tavanul, la fel ca pereții, poate fi făcut piersic ușor.

Iluminatul este unul dintre cele mai importante elemente care creează „atmosfera”.

Iluminatul este unul dintre cele mai importante elemente care creează „atmosfera”.

Sfat: nu ar trebui să existe mult decor, mai ales într-o chicinetă înghesuită – colectează praf pe sine, aglomerează camera.

Accesorii

Accesoriile potrivite sunt selectate în funcție de stilul interior. Vor fi perne moi și o pătură colorată, picturi de natură moartă și fotografii de familie încadrate, plante în ghivece și buchete uscate. O idee grozavă este un tapet foto 3D, așezat pe unul dintre pereții liberi sau în zona de luat masa. Subiect potrivit:

 • abstractizări complexe ale plantelor;
 • compoziții de format mare cu flori;
 • poze cu fructe – întregi, tăiate felii;
 • răsăriturile și apusurile;
 • imitație de zidărie, parchet incrustat;
 • munți, maluri nisipoase.

Imagini elegante ale designului bucătăriei

Designul în culori calde va completa pereții și tavanele din piersică din bucătărie. Acest lucru face podeaua puțin mai întunecată. Spatele va deveni portocaliu deschis, iar mobilierul va deveni roșu cărămidă. Nu este o opțiune proastă atunci când căștile în sine sunt vopsite în culoarea unei piersici, cu care se combină tapetul din zona de luat masa. Fundalul general este apoi realizat în albastru pal, violet, verde deschis.

Concluzie

Bucătăria „piersică” este o opțiune ideală pentru camerele în care doriți să creați confort, să umpleți de căldură și liniște. Cum arată un astfel de design poate fi văzut în fotografia de pe Internet, în surse tipărite. Reparația în sine, o selecție de combinații, se face cu propriile mâini sau cu participarea specialiștilor invitați.

Bucătăria „piersică” este o opțiune ideală pentru camerele în care doriți să creați confort, să umpleți de căldură și liniște.

Bucătăria „piersică” este ideală pentru încăperile în care doriți să creați confortul, să vă umpleți de căldură și liniște.

Video: Care este combinația de culoare piersică în interior

50 de fotografii – idei de bucătărie în nuanțe de piersic

Previous Post
Hur man väljer ett transformerande bord för vardagsrummet
Next Post
التصميم الداخلي مع أنظمة غرف المعيشة المعيارية