15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design bucătărie-sufragerie-living. Ce trebuie să căutați în timpul înregistrării?

Consumul de ceai este un eveniment tradițional în orice casă. Rudele și grupurile mari de prieteni se adună în spatele lui. Se așează, de regulă, în sufragerie. Pentru a face vizitatorii confortabili, trebuie să aveți grijă de prezența în cameră a unei mese mari și a unui număr suficient de locuri în care toată lumea poate sta..

masă mare pentru sufragerie

O sală de mese separată este un lux pe care puțini și-l pot permite.

Zona de bucătărie este în mare parte mică, deci este destul de dificil să organizezi o zonă de recreere cu drepturi depline. O soluție excelentă la problemă este sala de mese. Poate fi amenajat atât într-o casă privată, cât și într-un apartament..

living sufragerie design bucatarie

De obicei, sala de mese este combinată cu bucătăria, camera de zi sau ambele..

Designul bucătăriei, sufrageriei și sufrageriei are o serie de caracteristici. Pentru început, ar trebui să studiați aspectul spațiilor dintr-o casă privată. Va fi nevoie de mult pentru a le schimba pentru a deveni un întreg. Înainte de a începe acești pași, este necesar să se determine locația fiecărei zone. Acest lucru va evita greșelile și costurile financiare suplimentare în timpul reamenajării. Scopul zonelor este diferit, piesele de mobilier vor ajuta la sublinierea acestuia, zona alocată pentru fiecare parte a camerei.

sufragerie sufragerie sufragerie bucatarie optiune interior

Înainte de a vă decide cu privire la designul unei camere de zi-sufragerie, trebuie să vă asigurați că este recomandabil și posibil să o creați pe baza propriei camere de zi..

Aproape fiecare cameră de zi are o fereastră. Este situat pe una sau două laturi. Este potrivit să puneți o masă și scaune lângă ea. Puțin mai jos există o canapea confortabilă. Rezultatul este o zonă confortabilă de recepție. Este plin de lumină și o atmosferă confortabilă.

living sufragerie interior

Zona de luat masa poate fi alocată într-un living destul de mare sau studio, unde, pe lângă living și sufragerie, alte zone coexistă împreună..

Atunci când alegeți un proiect de design pentru o cameră de zi-sufragerie, merită să luați în considerare forma camerei. Lucrul cu o zonă mare este suficient de ușor. Multe idei de proiectare pot fi implementate aici. Interiorul va fi confortabil și va găzdui toate elementele necesare. Este mai dificil să echipezi o cameră cu o suprafață mică.. 

living-sufragerie în apartament

Este necesar să vă gândiți la toate până la cel mai mic detaliu, astfel încât interiorul să se dovedească funcțional, mobilierul să rămână în locul său și „să se încadreze” armonios în imaginea de ansamblu.

Dacă respectați principiile de bază ale designului, atunci chiar și o cameră mică se va transforma într-una elegantă, cu un aspect frumos.

bucătărie sufragerie sufragerie

Pentru a crea o zonă de luat masa cu o masă mare, trebuie să aveți la fel de mulți metri pătrați pentru ea, câte locuri sunt planificate.

Principiul proiectării Caracteristicile principiului
Spatiu liber Ar trebui să fie convenabil nu pentru unul, ci pentru mai multe persoane în apropierea unității de bucătărie, deoarece zona de bucătărie din sufragerie este un loc obișnuit.
Mobila de acelasi stil Toate obiectele și elementele din interior trebuie combinate armonios. Pot avea culori sau teme similare. Un singur stil de amenajare este cheia unui design de succes al unui living de acest tip.
Practic Fiecare zonă a camerei trebuie să fie cât mai confortabilă. Dacă vorbim despre bucătărie, aragazul, frigiderul și chiuveta sunt instalate conform regulii triunghiului. După aceea, se determină un loc pentru zona de lucru, se instalează o cască și alte articole.
Mică zonă de luat masa Un loc excelent pentru ea va fi zona dintre bucătărie și sufragerie, care formează o tranziție lină. Masa de mese va completa în mod eficient interiorul.
Punct culminant interior Ea va face designul individual, va sublinia gustul delicat al proprietarilor. Obiectele cu forme nestandardizate, arcurile și sculpturile sunt potrivite pentru aceste scopuri..
Geometrie originală O opțiune interesantă pentru implementarea sa este finisarea. Podiumul, tavanul, format din mai multe niveluri, va face interiorul neobișnuit.

living cu zonă de luat masa

Combinarea livingului cu sufrageria este o soluție populară de design pentru a economisi spațiu în apartament.

Caracteristicile asociației

Este ușor să combinați o bucătărie cu o sufragerie și o cameră de zi într-o casă privată, deoarece acest lucru se poate face chiar și atunci când amenajarea viitoarei clădiri este în curs de dezvoltare. Acest lucru ia în considerare dimensiunea și forma camerei, caracteristicile arhitecturale ale casei. Ultimul factor joacă un rol decisiv în determinarea ideii de decor interior..

design bucatarie living

O astfel de reamenajare este asociată cu demolarea parțială sau completă a zidului. Holul, împreună cu mobilierul, trece lin în bucătărie cu o masă.

Dacă camera este dreptunghiulară, atunci un set de lucru este plasat lângă unul dintre pereți. Apoi vine zona de luat masa. Livingul este situat vizavi de zona de gătit. În acest caz, zonarea efectuată nu are restricții. Poate fi pronunțat sau aproape imperceptibil. În acest din urmă caz, o singură culoare și stil sunt utilizate pentru decorare..

bucatarie dreptunghiulara sufragerie sufragerie

Astfel, devine posibil să luați un prânz cu drepturi depline într-o sală de mese spațioasă, nu trebuie să vă strângeți într-o bucătărie mică.

Pentru o formă complexă, aranjamentul designului se realizează într-un mod diferit. Este important să țineți cont de acest punct pentru a face camera funcțională. Setul este situat în colț, este de dimensiuni modeste. Mai mult, modificarea sa poate fi oricare: liniară, în formă de L.

interiorul bucătăriei combinat cu camera de zi

Coexistența pașnică a camerei de zi și a mesei într-o singură cameră nu necesită partiții goale.

Cea mai spațioasă zonă din cameră este camera de zi. Sala de mese este de obicei compactă. Pentru ea, este suficient să instalați o piesă de mobilier cu o scândură orizontală largă și picioare înalte, patru sau mai multe scaune. Un modul de insulă sau un contor de bare arată, de asemenea, bine. Vor fi un loc minunat pentru a mânca..

sufragerie în stil mansardă

S-ar putea să existe un blat de bar scăzut între bucătărie și masă.

Apartament mic: caracteristici de design

Dacă reamenajarea se efectuează într-o clădire înaltă, atunci înainte de a o începe, este necesară permisiunea serviciilor relevante. Principala cerință este să nu deranjați pereții portanți și structurile importante ale clădirii.. 

bucătărie sufragerie sufragerie

Puteți face o mică deschidere care va face față perfect sarcinii..

Într-un astfel de interior, un contor de bare este în mod necesar echipat pe peretele rămas. Pentru a face acest lucru, va trebui să întăriți baza, să puneți blatul de dimensiunea necesară. Un arc larg format din coloane arată nu mai puțin original.. 

sufragerie de bucătărie în stil clasic

Acest lucru va oferi interiorului un aspect luxos care se va „încadra” în stilul clasic..

Designul modern necesită partiții. Sunt de tip mobil, schimbă ușor și simplu interiorul.

În apartamentele mici, problema extinderii spațiului este relevantă. Puteți economisi spațiu utilizând un pervaz situat în partea de jos a ferestrei, dacă este prevăzut în cameră. Există un blat pe el, care este un loc de muncă în bucătărie. Singurul dezavantaj este că nu există nicio modalitate de a instala dulapuri de perete. Prin urmare, trebuie să utilizați funcțional spațiul rămas mai jos..

caracteristici de design bucătărie living

Zona de luat masa ar trebui să fie în concordanță cu stilul camerei de zi, dar poate fi mai strălucitoare decât ea – culorile saturate suculente stimulează apetitul.

Puteți extinde vizual zona instalând piese de mobilier din sticlă. O masă transparentă și scaune vor crea o atmosferă de ușurință. Sunt aproape invizibile, s-ar putea să nu le observi nici măcar. Această idee este perfectă pentru un interior decorat în high-tech, mansardă și alt stil. Orice decorare a zonelor ar fi o soluție bună. Dacă culoarea lor este diferită, atunci textura și calitatea sunt aceleași.. 

living și sufragerie într-o singură cameră

Fiecare zonă poate fi evidențiată cu un podium sau un tavan pe mai multe niveluri..

Combinând stilul și confortul în interior

Există un număr mare de soluții de proiectare care sunt potrivite pentru acest caz. Toate acestea sunt interesante și variate, permițându-vă să vă faceți visul acasă. Pentru a determina la care să vă opriți, merită să luați în considerare dimensiunea camerei și preferințele gustative ale proprietarilor. Unele stiluri sunt cel mai bine utilizate în camere spațioase, altele sunt potrivite pentru dimensiuni mici. 

bucătărie combinată cu camera de zi

Există o serie de direcții care se vor „potrivi”, atât într-o bucătărie modestă, cât și într-o cameră mare și luminoasă..

Stilul clasic va face sufrageria atractivă. Casa, proiectată în acest fel, are o atmosferă luxoasă. Te duce mental în timpurile aristocratice și devii eroul epocii. Direcția este completată de piese de mobilier sculptate, bijuterii și aur în interior.. 

stil palat în interiorul sufrageriei

Ele devin principalul său decor..

Obligatoriu în sala de mese:

  • Este instalată o masă rotundă mare acoperită cu o față de masă;
  • O frumoasă vază de flori prezintă pe masă;
  • Scaunele sunt tapițate în țesătură moale;
  • Camera are iluminare bună, există oglinzi.

living clasic interior sufragerie și bucătărie

Iluminatul va ajuta la evidențierea zonei de luat masa..

Decor

Principala cerință pentru proiectarea unui astfel de aspect este unitatea. Lucrările de finisare se efectuează folosind materiale similare. Pentru podea, parchetul și laminatul sunt potrivite. Lemnul are multe beneficii. Cele principale sunt asociate cu un aspect frumos. Durata de viață a materialului este lungă.

separarea zonelor funcționale ale interiorului

Podeaua celor două zone poate fi finisată cu materiale diferite sau cu un material de culori diferite.

Un covor vă va ajuta să subliniați atmosfera confortabilă din cameră. Dar nu ar trebui să fie integral pentru întregul spațiu. Prin urmare, este mai bine să renunțați la covor. Covoarele mici funcționează bine pentru fiecare zonă. Atunci când le alegeți, trebuie să vă ghidați după stilul mobilierului tapițat..

living francez interior sufragerie

Gândindu-vă la interiorul sufrageriei din sufragerie, treceți din suprafața totală a spațiilor combinate.

Pentru decorarea pereților sunt potrivite panourile de vopsea, lemn sau plastic. Materialele care imită piatra și pielea arată original. Este adecvat să se utilizeze diferite tipuri de ele: peisaje abstracte, geometrice sau vegetale. Dacă utilizați materiale simple, mobilierul va ieși în evidență. Va fi un mare accent în interior..

împărțind camera într-un living și o bucătărie

Pentru a menține armonia și unitatea, utilizați toate articolele în același stil de design.

Alegerea mobilierului este imensă. Cea mai mare parte este potrivită pentru un astfel de aspect. Nu există limite în idei. Există mai multe elemente care trebuie să fie obligatorii. Aceasta include unități de bucătărie și electrocasnice, mobilier de luat masa sau un blat de bar..

interior bucatarie living

Stilul de design al zonelor de luat masa și de locuit poate fi diferit, dar ar trebui să se suprapună, să fie aproape.

Atunci când echipați un living, ar trebui să acordați preferință canapelei și fotoliilor. Acestea vă vor oferi un sejur confortabil. În plus, este instalat un televizor, un dulap în care sunt depozitate lucrurile. Accesoriile vor ajuta la decorarea interiorului: picturi, perne, vase și multe altele. Toate acestea vor crea o atmosferă de confort în casă..

Șemineu: cum să-l utilizați în interior?

Șemineul este un element minunat al interiorului. Când este utilizat corect, șemineul este perfect pentru designul bucătăriei din sufrageria sufrageriei. Mai mult, va fi un element comun pentru mai multe zone.

șemineu în interiorul sufrageriei din sufragerie

Șemineul decorează camera și face atmosfera confortabilă, umple casa cu căldură.

Șemineul arată bine într-un cadru clasic. Ocupă puțin spațiu, are o vedere minunată și creează un efect interesant. Instalarea acestuia într-un apartament este întotdeauna originală. 

șemineu în sufrageria clasică din sufragerie

Un astfel de interior devine unic.

Combinarea unei bucătării cu o sufragerie și o cameră de zi nu implică întotdeauna o reamenajare. Mulți dezvoltatori moderni oferă inițial spațiu pentru implementarea unor astfel de idei. Proiectul de locuințe are deja geometria corectă și permite zonarea acestuia. În acest caz, nu vor exista probleme cu alegerea designului.. 

living interior cu bucătărie și șemineu

Există o mulțime de opțiuni care pot fi implementate.

Realizând designul bucătăriei sufrageriei din sufragerie, este necesar nu numai să vă ghidați după principiile generale de amenajare, ci și după gustul personal. Acest lucru va face posibilă crearea unui loc frumos și confortabil într-un apartament sau o casă privată..

VIDEO: Design bucătărie-sufragerie-cameră de zi.

50 de idei moderne de design pentru bucătărie-sufragerie-sufragerie:

design de living alb design camera de zi în casă living interior sufragerie design interior design bucatarie living design candelabru pentru sufragerie proiectarea unei bucătării combinate cu o cameră de zi stil high-tech în bucătăria din living living funcțional sufragerie interior armonios al sufrageriei din sufragerie living combinat cu sufragerie sufragerie și sufragerie art deco sufragerie bucătărie design sufragerie sufragerie sufragerie bucatarie sufragerie sufragerie în culori calde Stil englezesc în sufragerie living sufragerie design tavan sufragerie design sufragerie bucătărie plus cameră de zi bucătărie combinată cu camera de zi mobilier camera de zi sufragerie sufragerie bucatarie mobilier sufragerie design violet bucatarie living living sufragerie interior echipamente pentru sufragerie din sufragerie sufragerie sufragerie într-un design frumos decorare sufragerie sufragerie decorarea sufrageriei din sufragerie tapet foto pentru design camera de zi bucătărie în stil clasic sufragerie sufragerie design interior sufragerie combinând livingul cu bucătăria interior confortabil al bucătăriei din living interior elegant sufragerie sufragerie minimalism în stilul sufrageriei design elegant de studio stilul zonelor de luat masa și de locuit sufragerie în stil clasic zonă de luat masa în camera de zi masa din sufragerie scaune și masă în sufrageria din sufragerie decorarea sufrageriei lumină caldă în interiorul camerei de zi demnitatea bucătăriei combinată cu camera de zi sufragerie sufragerie interior bucatarie opțiuni de design bucătărie sufragerie mobilier pentru sufragerie și sufragerie zonă de luat masa într-un living mic nuanțe de gri în designul sufrageriei din sufragerie alocarea unei zone de locuit living bucătărie sufragerie

Previous Post
Design av en entré i en lägenhet i ett panelhus: tre typer av reparationer
Next Post
كونترتوب زاوية للمطبخ: أنواع الإرساء ، والأصناف ، ونصائح للعناية والتركيب.