15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mini bucătării pentru fotografii și idei de apartamente mici

Conceptul de design a apărut în viața de zi cu zi relativ recent. Tradus din engleză, cuvântul înseamnă desen. Ceea ce este logic, deoarece un designer este un artist care creează în mod constant ceva nou și frumos. Domeniul de aplicare al conceptului este extins. Este folosit în săli de vânzare, decorarea pereților astfel încât o persoană să aibă dorința de a cumpăra, în birourile de lucru, în timp ce scopul proiectantului este de a provoca o muncă grea în rândul angajaților sau de a crea un aspect atractiv pentru apartamente. Fiecare dintre aceste tipuri de camere are un design care îndeplinește cerințe diferite..Cel mai bun-design-bucătărie-mică-2015

Dacă vă uitați mai larg la definiția designului, atunci acesta poate fi găsit în orice obiecte create de om, prin urmare, afacerea de design este strâns legată de multe științe. Psihologia este principala știință care studiază influența lumii înconjurătoare asupra comportamentului uman, influența culorilor și nuanțelor asupra dispoziției și alegerii. Oamenilor obișnuiți le este greu să încapă aceste informații în cap și atunci când decorează apartamente, apelează la un specialist. Desigur, puteți face totul cu propriile mâini, ca în fotografia de pe Internet, dar numai un profesionist va desfășura o muncă individuală.

Acest articol va arăta câteva dintre elementele de bază ale decorării camerelor de acasă, folosind exemplul apartamentelor mici. Cea mai mare provocare pentru un designer este împărțirea chicinetei în zone specifice de lucru. Dificultatea constă în suprafața minimă de până la 6 mp. m., și o mulțime de mobilier și obiecte trebuie plasate.Best-of-Elegant-2015-Design-bucătărie-SUA

Caracteristicile aspectului camerei

Când planificați o cameră, cel mai important lucru este să decideți asupra scopului. Gama de culori, aspectul camerei, mobilierul necesar, muselină, meșteșuguri și accesorii depind de aceasta. Desigur, puteți alege un anumit stil și puteți achiziționa obiecte interioare adecvate, de exemplu, lucruri utile pentru bucătărie de o formă și culoare neobișnuite sau un ceas de perete pentru bucătărie sub formă de lingură sau ceainic. Dar, rezultatul dorit poate să nu fie același, iar mini-bucătăria nu îl va satisface pe proprietar. Se întâmplă ca o persoană să vrea să vadă camere într-un singur design, dar nu corespunde stilului său de viață și caracterului său. Toți factorii trebuie luați în considerare la localizarea localului. Pentru a simplifica procesul de localizare, utilizează următoarele cunoștințe:

  1. Vârsta persoanelor care folosesc mini-bucătăria.
  2. Numărul de zone de lucru.
  3. Amplasarea corectă a pieselor de mobilier în conformitate cu o anumită zonă.
  4. Alege stilul camerei.
  5. Nevoia de a utiliza accesorii suplimentare.

Cele mai bune-design-de-bucătărie-ca-design-de-bucătărie-mică-amestecate-cu-o-altă-cadru-mobilier-mort-pentru-ideile-tale-de-bucătărie-138Orice cameră, inclusiv bucătăriile, este împărțită în zone de lucru. Acest lucru poate fi văzut în numeroase fotografii de pe net. La dezvoltarea interiorului unei camere de zi, camera este adesea folosită ca birou sau, respectiv, sufragerie, este împărțită în două sau trei zone de lucru. Când planificați un dormitor, zonele de somn și divertisment pasiv sunt combinate. Bucătăriile sunt adesea împărțite într-o zonă de gătit și o zonă de luat masa, iar holul este împărțit în mai multe părți. Totul depinde de dimensiunea camerei și a apartamentului, dar designerii găsesc adesea o ieșire prin aplicarea efectelor de expansiune vizuală.

După împărțirea în părți de lucru, este necesar să plasați schematic mobilierul corespunzător. Idei pentru plasarea mobilierului în funcție de regiune pot fi văzute în fotografie vizitând site-uri tematice pentru proiectarea încăperilor.

Mobilier de bucătărie și amplasarea acestuia

În bucătărie, aparatele electrocasnice, o masă, un dulap, o cutie pentru creioane, alte mobilier, perdele și muselină sunt așezate corect. Dacă bucătăria este mică, atunci sarcina de plasare devine mai dificilă. Pentru a facilita această sarcină, au fost dezvoltate coșuri de bucătărie care se scot cu economie de spațiu. Există o astfel de piesă de mobilier ca o cutie pentru creioane. Acesta este un dulap înalt care vă permite să aranjați convenabil toate obiectele și ustensilele de bucătărie. În același timp, creionul are un design foarte simplu, care vă permite să-l faceți cu propriile mâini care sunt potrivite pentru o bucătărie într-un apartament de dimensiuni mici. Exemple și idei diferite pot fi văzute în fotografia din rețea..Cele mai bune-idei-de-depozitare-bucătărie-mică-ikea

Stiluri pentru interiorul camerelor

După aceea, designul din apartament este selectat. Sunt cunoscute următoarele stiluri:

– clasic;

– Engleză;

– Limba franceza;

– estic;

– etnic;

– scandinav;

– țară;

– mediteranean;

– avangardă;

– minimalism;

– High Tech;

– Art Deco;

– stil loft.

Frumos-cel mai bun-design-bucătărie-liberă-superb-pentru-iPadFiecare dintre aceste stiluri corespunde culturii sale, respectiv, pentru fiecare dintre ele există accesorii, mobilier și culori. La alegerea unui interior, vârsta locuitorilor și numărul acestora sunt de o mare importanță. Pentru persoanele mai în vârstă, calme, este mai potrivit un design care folosește piese de mobilier mai scumpe, cum ar fi stilurile clasice sau englezești. Cu toate acestea, practicitatea și funcționalitatea apartamentelor vor avea de suferit. Dacă familia este formată din mai mult de 4 persoane și, de asemenea, copii, atunci trebuie să ai răbdare și să apelezi la minimalism sau high-tech. Aceste stiluri se disting prin practicitate și funcționalitate, în timp ce ruperea sau ruperea nu este deloc păcat, spre deosebire de utilizarea accesoriilor clasice.

Spații de lucru pentru bucătărie

Să aruncăm o privire mai atentă la zonarea camerei care trebuie planificată în etapele inițiale de reparații. Aici putem identifica conceptul principal numit zona interioară. Aceasta este zona responsabilă de funcțiile camerei și este cea principală. În același timp, se pot distinge mai multe domenii principale de funcționalitate:

a) zona de recreere – o parte destinată relaxării pasive; extrem de rar întâlnit în bucătării;

b) zona alimentară – o parte destinată consumului alimentar; este principalul pentru bucătării sau săli de mese;

c) zona de divertisment sau informare – o parte destinată primirii informațiilor; poate fi în bucătărie dacă se află sursa de informații;

d) zona de joacă – un rol destinat copiilor;

e) zona de lucru sau de lucru – o parte destinată amplasării instrumentelor de lucru sau pentru implementarea proceselor de lucru.baie-și-bucătărie-galerie

Distribuția articolelor pe zone

Deci, în mini-bucătărie, este imperativ să localizați zona de mâncare, de lucru și, dacă există copii, o zonă pentru jocuri și relaxare..

Pentru o împărțire mai convenabilă a camerei, după renovare, cel mai bine este să utilizați tavanele suspendate. Acest material de finisare vă va ajuta să împărțiți vizual camera, deoarece acestea sunt ușor de asamblat, vă permit să faceți tavanul pe mai multe niveluri și să aveți un sortiment mare de nuanțe și culori diferite din care să alegeți..

378386De regulă, cea mai confortabilă parte a camerei este aleasă pentru zona de catering. Într-o chicinetă, acesta poate fi un colț larg în care se poate potrivi întreaga familie. Cea mai ușoară cale este de a face mobilier, și anume o masă și bănci sau scaune, cu propriile mâini, deoarece dimensiunea bucătăriei nu vă permite întotdeauna să cumpărați produse produse în serie. Sub bănci, sunt așezate deseori coșuri scoase pentru bucătărie, în care puteți așeza toate articolele care nu sunt esențiale. Pe portalurile tematice, puteți găsi diferite idei cu o fotografie despre modul cel mai bun de a aranja și de a face totul singur.

Lângă locul de luat masa există o zonă pentru jocuri și recreere. Pentru a face acest lucru, puteți așeza pe pereți orice meșteșug cu articole de tip artizanat și un televizor sau echipament de muzică articulat. Alături, un covor pentru copil este așezat pe podea, unde se poate juca cu ușurință, fără a distrage adulții de la masă sau de la procesul de gătit. Muselina ușoară poate deveni un gard mic pentru o zonă de joacă. Copilul va cunoaște limitele jocului său. Rețeaua are idei interesante, cu fotografii despre designul zonei de jocuri, în așteptarea implementării.

3206-noi-modele-mici-de-bucătărie-2015_1280x720Una dintre părțile principale ale bucătăriei este zona de gătit. În această zonă, trebuie să amplasați un blat, o chiuvetă pentru spălarea vaselor și un cuptor. De obicei, această parte ocupă complet una dintre laturile bucătăriei. Prin urmare, trebuie să vă uitați la modul în care este situată fereastra. Pentru că locul de muncă trebuie să fie luminos. Kiseya așezat pe cornișe articulate trebuie să fie transparent sau ușor de deschis și să nu blocheze fereastra. La rândul lor, perdelele sau muselina ar trebui să fie complet transparente și, în același timp, să-i facă pe locatarii apartamentului să se simtă confortabil. Pe lângă mobilierul de podea, această zonă trebuie să aibă și dulapuri de depozitare suspendate. Puteți găsi multe fotografii cu idei diferite pentru amplasarea unui perete de lucru în bucătărie..

Ar trebui să existe o zonă de depozitare în chicinetă. Această zonă este responsabilă pentru localizarea tuturor produselor, echipamentelor, instrumentelor și aparatelor. Din păcate, într-o zonă mică este dificil să se aloce o anumită zonă pentru depozitare, deci este situată într-o altă cameră, de exemplu, într-o cămară, sau elementele acestei zone sunt aranjate haotic. Principalele părți ale zonei de depozitare sunt un dulap, o cutie pentru creioane și un frigider, care sunt adesea decorate cu meserii. Creionul este cel mai versatil dulap și cea mai potrivită alegere pentru o mini bucătărie. Poate înlocui mai multe cutii de depozitare. O cutie realizată manual este o piesă importantă de mobilier. O cutie de creioane realizată corespunzător va ține cele mai multe ustensile de bucătărie și va decora interiorul camerei. Cum se face o cutie de creioane se găsește pe orice resursă de mobilier DIY. Va fi mult mai frumos dacă mobilierul din bucătărie va fi decorat cu meșteșuguri făcute cu suflet.3206-noi-modele-mici-de-bucătărie-2015_1280x720

Selecție interioară

După distribuirea zonelor, puteți alege stilul de decor pentru întreaga cameră și chiar apartamentul. De regulă, minimalismul funcționează cel mai bine aici. Acest stil este foarte funcțional și practic, indispensabil unei familii numeroase cu copii care locuiesc într-un apartament mic..

Pentru prelucrarea acestui interior se utilizează materiale simple, precum tencuiala obișnuită, cărămidă, beton sau lemn și, cel mai important, multe obiecte interioare pot fi realizate manual. În același timp, formularele se străduiesc să obțină o simplitate maximă, iar accesoriile suplimentare sunt absente sau minimizate pe pereți. Puteți vedea doar ceasuri de perete pentru bucătărie sau meșteșuguri de casă pentru un copil. Totul este creat conform regulii: „camera este cât se poate de luminoasă în orice moment al zilei”. Pentru ca perdelele și muselina să nu interfereze cu pătrunderea luminii în cameră. O podea strălucitoare, un tavan ușor, corpuri de iluminat mici și luminoase, toate acestea sunt principalele atribute ale minimalismului. Minimalismul salută foarte mult straturile și materialele strălucitoare și oglinzite în decorarea mobilierului. Exemple de minimalism și idei pentru interioare pot fi găsite din abundență în fotografia de pe net..

6f780b13848adeaac597a55777e6112ff917f1a2_600Folosesc adesea mese cu blaturi din sticlă drept mobilier. În acest caz, dulapurile sunt instalate din sticlă mată. Nuanțele de alb și gri sunt folosite ca culori principale, un amestec de alb, gri și negru, foarte des puteți găsi un design în gri cu stropi negri..

Decorul este aproape absent. Kisei ar trebui să fie abia vizibilă. Mai des este selectat în culoarea potrivită sau înlocuit cu jaluzele..

Minimalism – un stil interior adecvat pentru apartamentele mici. Dar îl puteți combina cu alte stiluri. Minimalismul este un stil rece și este dificil să-l numim confortabil. Pentru a adăuga căldură apartamentului, trebuie să adăugați meșteșuguri DIY care se potrivesc culorii. Ele pot fi complet diferite. Este mai bine să așezați în hol meșteșugurile din lemn sculptate de proprietar și este mai bine să atârnați în bucătărie și dormitor meșteșugurile din țesături făcute de gazdă. Astfel, apartamentul va fi mai cald și mai confortabil..

lemn-bucătărie-idei-designProiecta – acesta este un aspect foarte important al vieții noastre și toată lumea recurge la el. Înainte de a face schimbări în camera ta, trebuie să te gândești la toate, să prezinți imaginea completă, apoi să îți dai viață ideilor. După cum puteți vedea din materialul de mai sus, există mulți factori necesari pentru a construi interiorul unei camere..

42 fotografii de mini-bucătării pentru apartamente mici:

Previous Post
Hur och med vad ska man tvätta kylskåpet inne och ute?
Next Post
إيجابيات وسلبيات كابينة الاستحمام في الحمام: صورة من الداخل