15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaluzele pentru bucătărie: tot ce trebuie să știți înainte de a cumpăra

O modalitate ușoară de a decora fereastra unei bucătării este de a atârna perdele care arată ca o sul. Arată ca o pânză netedă care este rulată într-o rolă folosind un sistem conceput pentru aceasta. Confortabil de utilizat, practic, sofisticat și ocupă puțin spațiu.

O modalitate ușoară de a decora o fereastră de bucătărie este de a atârna perdele care arată ca o rolă pe ea.

O modalitate ușoară de a decora o fereastră de bucătărie este de a atârna pe ea perdele care arată ca o sul..

Caracteristicile rulourilor

Jaluzelele sunt un tip de jaluzele. Principiul de funcționare este că pânza este înfășurată pe o rolă specială, a cărei locație este în partea de sus a deschiderii ferestrei. Instalarea este posibilă chiar și pe o ușă cu sticlă.

Jaluzelele sunt un tip de jaluzele.

Jaluzele – un fel de jaluzele.

Caracteristicile acestui dispozitiv:

• caracter practic;

• durată lungă de viață;

• diferite grade de transmitere a luminii;

• o gamă largă de texturi, materiale și nuanțe;

• aspect estetic.

Alegeți rulouri în bucătărie, astfel încât să protejeze camera de lumina soarelui. Dacă aveți nevoie de protecție completă, nuanțele întunecate sunt potrivite, dar dacă nu este necesar – translucid.

Alegerea rulourilor în bucătărie, astfel încât să protejeze camera de lumina soarelui

Alegerea rulourilor în bucătărie, astfel încât să protejeze camera de lumina soarelui

Avantajul unor astfel de perdele este că există un acces complet la pervazul ferestrei, dar în același timp există o protecție împotriva ochilor de pe stradă. Pentru cei care au o reacție alergică la praf, această opțiune va fi optimă. Ferestrele pot fi deschise întotdeauna pentru a ventila camera.

Pentru cei care au o reacție alergică la praf, această opțiune va fi optimă.

Pentru cei care au o reacție alergică la praf, această opțiune va fi optimă..

Notă! Cea mai compactă opțiune de montare este pe o fereastră din plastic. Spațiul rămâne complet liber și puteți pune ceva pe pervaz.

Cum se determină dimensiunea corectă

Pentru a determina parametrii rulourilor pentru ferestrele din plastic din bucătărie, ar trebui să înțelegeți unde vor fi instalate.

1. La deschiderea ferestrei – în timpul instalării, trebuie să aveți un burghiu și șuruburi, deoarece perdeaua este montată pe perete. Întreaga deschidere va fi închisă. Pervazul ferestrei va fi, de asemenea, complet închis; deschiderea ferestrei va deveni incomodă. Această opțiune este recomandată dacă fereastra este surdă. Pentru a obține lățimea cortinei, măsurați distanța de la o margine la cealaltă și adăugați cel puțin cinci centimetri la total..

Pentru a determina parametrii rulourilor pentru ferestrele din plastic din bucătărie, trebuie să înțelegeți unde vor fi instalate.

Pentru a determina parametrii rulourilor pentru ferestrele din plastic din bucătărie, ar trebui să înțelegeți unde vor fi instalate.

2. Pe rama ferestrei – produsul se potrivește perfect cu canatul. Cu perdelele complet coborâte, accesul la pervazul ferestrei va rămâne și va rămâne și posibilitatea de a deschide fereastra și de a regla cât de mult să ridicați unitatea separat pe fiecare canat. Instalarea are loc fără găurirea peretelui. Pentru a afla dimensiunea necesară a pânzei, ar trebui să măsurați lățimea sticlei și să adăugați trei centimetri la ea. Dacă profilul de bandă vă permite să adăugați patru. Nu uitați de fitinguri, sunt luate în considerare și ele. Produsul ar trebui să atârne liber.

Cu perdelele complet coborâte, accesul la pervazul ferestrei va rămâne și va rămâne și posibilitatea de a deschide fereastra și de a regla cât de mult să ridicați unitatea separat pe fiecare canat.

Cu perdelele complet coborâte, accesul la pervazul ferestrei va rămâne și va fi, de asemenea, posibil să deschideți fereastra și să ajustați cât să ridicați unitatea separat pe fiecare cercevea.

Important! Jaluzeaua nu trebuie doar să acopere sticla, ci să depășească ușor cadrul său cu doi centimetri. Vederea va fi mai armonioasă, iar protecția solară este mult mai bună..

Cortină cu rolă de transmisie a luminii

Acest criteriu este selectat în funcție de amplasarea ferestrei în casă față de soare, iar preferințele individuale ale proprietarului apartamentului sunt, de asemenea, luate în considerare. În funcție de aceasta, există mai multe tipuri de transmisie a luminii..

Acest criteriu este selectat în funcție de amplasarea ferestrei în casă față de soare, iar preferințele individuale ale proprietarului apartamentului sunt, de asemenea, luate în considerare.

Acest criteriu este selectat în funcție de amplasarea ferestrei în casă față de soare, iar preferințele individuale ale proprietarului apartamentului sunt, de asemenea, luate în considerare..

Translucid

Lumina soarelui este transmisă parțial, în timp ce căldura este reținută. Oferă un efect de umbră ușoară. Arată grozav cu decor textil. Astfel de rulouri în bucătărie sunt combinate cu tul.

Lumina soarelui este transmisă parțial, în timp ce căldura este reținută. Oferă un efect de umbră ușoară.

Lumina soarelui este transmisă parțial, în timp ce căldura este reținută. Oferă un efect de umbră ușoară.

Împrăștiere

Folosit ca decor. Excelent la difuzarea soarelui. În principal combinate cu perdele și perdele.

Folosit ca decor. Excelent la difuzarea soarelui. În principal combinate cu perdele și perdele.

Folosit ca decor. Excelent la difuzarea soarelui. În principal combinate cu perdele și perdele.

Reflectant

Protejați-vă nu numai de soare, ci și de ochii curioși. Designul este ușor și confortabil de utilizat. Nu lăsați camera să se încălzească. Absoarbe zgomotul străzii.

Protejați-vă nu numai de soare, ci și de ochii curioși.

Protejați-vă nu numai de soare, ci și de ochii curioși.

Zi noapte

Două tipuri de dungi orizontale sunt combinate: iluminant și opac. Cu ajutorul lor, puteți regla lumina care intră din stradă în cameră..

Două tipuri de dungi orizontale sunt combinate: iluminant și opac.

Două tipuri de dungi orizontale sunt combinate: iluminant și opac.

Întrerupere

Sunt o țesătură multistrat care captează razele ultraviolete ale soarelui. Camera va fi foarte întunecată.

Sunt o țesătură multistrat care captează razele ultraviolete ale soarelui.

Sunt o țesătură multistrat care captează razele ultraviolete ale soarelui

Material panza

Materialul pentru perdele poate fi cumpărat în magazin sau comandat online. Livrarea se efectuează adesea în toată țara. Prețul va fi destul de accesibil, iar calitatea nu este mai rea decât cea achiziționată live.

Materialul pentru perdele poate fi cumpărat în magazin sau comandat online.

Materialul pentru perdele poate fi cumpărat în magazin sau comandat online..

Textile

Poate fi artificial (viscoză, acrilic, poliester) sau natural (satin, in, bumbac). Acestea sunt tratate cu o impregnare specială pentru a obține următoarele proprietăți:

• nu se ridează;

• praful nu este absorbit;

• rezistență și durabilitate.

Vine în diverse culori, ceea ce este foarte important atunci când decorați interiorul unei bucătării. La urma urmei, datorită acestui lucru, astfel de perdele se vor potrivi în orice stil..

Vine în diferite culori, ceea ce este foarte important atunci când decorați un interior de bucătărie.

Există diferite culori, ceea ce este foarte important atunci când decorați un interior de bucătărie.

Țesătură amestecată

Pentru fabricare se iau fibre sintetice sau naturale. Această tehnologie combină doar cele mai bune caracteristici ale diferitelor materiale. Caracteristica principală este versatilitatea. Se va proteja împotriva prafului și curenților de aer, absolut sigur, durabil, fiabil, elastic. Are un cost democratic, plăcut la atingere. Culoarea durează mult și nu se estompează la soare. Nu necesită nicio îngrijire specială, este respirabil. Există un singur dezavantaj – dacă conține o mulțime de materiale sintetice, atunci nu este potrivit pentru persoanele cu pielea sensibilă..

Caracteristica principală este versatilitatea. Se va proteja împotriva prafului și curenților de aer, absolut sigur, durabil, fiabil, elastic.

Caracteristica principală este versatilitatea. Se va proteja împotriva prafului și curenților de aer, absolut sigur, durabil, fiabil, elastic.

Materiale naturale (iută, bambus)

Adesea, rulourile pentru bucătărie sunt realizate din materiale naturale. Popular – iută și bambus.

Primele sunt fabricate din plante tropicale. Sunt utilizate diferite metode de țesut, care au un efect pozitiv asupra modelului. Datorită acestui fapt, aerul trece. Chiar dacă din stradă se revarsă o lumină foarte puternică, o împrăștie ușor prin cameră. Sistemul este echipat cu un mecanism cu lanț și este ușor de reglat. Într-o zi fierbinte, căldura nu intră, iar iarna, aerul cald rămâne înăuntru.

Adesea, rulourile pentru bucătărie sunt realizate din materiale naturale. Popular - iută și bambus

Adesea, rulourile pentru bucătărie sunt realizate din materiale naturale. Popular – iută și bambus

Acestea din urmă sunt ușoare și compacte, astfel încât ocupă un spațiu minim. Acestea sunt tratate cu impregnare, datorită cărora devin rezistente la umiditate, capătă capacitatea de a respinge praful. Își păstrează aspectul estetic pentru o perioadă lungă de timp. Rezistent la lumina soarelui și permeabilitate excelentă la aer. Dar există dezavantaje – absorb mirosurile, au limitări în parametri, costuri ridicate, pot exista doar nuanțe naturale, prin urmare nu sunt potrivite pentru fiecare stil.

Își păstrează aspectul estetic pentru o perioadă lungă de timp. Rezistent la lumina soarelui și permeabilitate excelentă la aer.

Își păstrează aspectul estetic pentru o perioadă lungă de timp. Rezistent la lumina soarelui și permeabilitate excelentă la aer.

Poliester, PVC

Un astfel de material ocupă o poziție de lider. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că are avantaje precum practicitatea, durabilitatea, transmisia ridicată a luminii, reflectarea bună a luminii, absorbția optimă a luminii și chiar capacitatea anti-statică. Atunci când este combinat cu bumbac, are o contracție optimă, dar rezistența la umezeală scade. Dacă materialul este combinat cu satin sau viscoză, acesta va primi originalitate, un nivel scăzut de contracție și frumusețe naturală..

Pe baza celor de mai sus, o persoană poate decide în mod independent ce rulouri sunt cel mai bine să aleagă pentru bucătărie.

Un astfel de material ocupă o poziție de lider. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că are avantaje precum practicitatea.

Un astfel de material ocupă o poziție de lider. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că are avantaje precum practicitatea.

Proiectare și desene

În interiorul bucătăriei, rulourile pot avea o varietate de modele. Cu ajutorul lor, bucătăria poate fi mărită sau redusă vizual, făcând interiorul său original și atractiv..

În interiorul bucătăriei, rulourile pot avea o varietate de modele.

În interiorul bucătăriei, rulourile pot avea o varietate de modele..

Informații suplimentare! Dacă tapetul cu o imprimare este lipit, atunci perdelele sunt selectate într-o singură culoare. Tapițeria și modelul de mobilă trebuie întotdeauna asortate.

Flori

Sunt reprezentate diferite flori. Datorită acestei opțiuni, un accent luminos este introdus în interior. Plantele mari de pe perdele sunt potrivite pentru bucătăriile mari, pentru încăperile compacte – cele mici. Cel mai adesea, se folosesc culori strălucitoare și atrăgătoare..

Sunt reprezentate diferite flori. Datorită acestei opțiuni, un accent luminos este introdus în interior.

Sunt reprezentate diferite flori. Datorită acestei opțiuni, un accent luminos este introdus în interior..

Geometrie

Fiecare figură geometrică influențează o persoană. Prin urmare, atunci când alegeți, nu uitați că un dreptunghi oferă stabilitate și soliditate, iar echilibrul, împreună cu stabilitatea, simbolizează un pătrat, egalitatea – un cerc. La alegere, temperamentul este, de asemenea, luat în considerare:

Prin urmare, atunci când alegeți, nu uitați că un dreptunghi oferă stabilitate și soliditate, iar echilibrul, împreună cu stabilitatea, simbolizează un pătrat, egalitatea - un cerc.

Prin urmare, atunci când alegeți, nu uitați că un dreptunghi oferă stabilitate și soliditate, iar echilibrul, împreună cu stabilitatea, simbolizează un pătrat, egalitatea – un cerc.

• liniile netede sunt potrivite pentru persoanele colerice;

• persoanele flegmatice preferă să aleagă linii clare;

• figurile geometrice sunt potrivite pentru persoanele melancolice, principalul lucru este că sunt în culori pastelate;

• oamenii sangeroși vor simți confortul în bucătărie, unde rulourile cu culori luminoase, cu geometrie contrastantă.

Cafea

Această imagine este potrivită pentru iubitorii de cafea, mai ales dacă bucătăria este făcută în stilul acestei băuturi. Un astfel de produs arată original, va aduce în spațiu note de șic și eleganță..

Această imagine este potrivită pentru iubitorii de cafea, mai ales dacă bucătăria este făcută în stilul acestei băuturi.

Această imagine este potrivită pentru iubitorii de cafea, mai ales dacă bucătăria este făcută în stilul acestei băuturi..

Monograme și ornamente

Perdelele sunt asortate la o nuanță mai închisă decât mobilierul. Tema abstractă din jurul marginilor se va potrivi perfect în interiorul bucătăriei. Sunt binevenite și culorile strălucitoare – lămâie, portocaliu, măslin.

Perdelele sunt asortate la o nuanță mai închisă decât mobilierul. Tema abstractă din jurul marginilor se va potrivi perfect în interiorul bucătăriei.

Perdelele sunt asortate la o nuanță mai închisă decât mobilierul. Tema abstractă din jurul marginilor se va potrivi perfect în interiorul bucătăriei.

Fructe si legume

O opțiune potrivită pentru bucătărie, mai ales dacă există un șorț de bucătărie cu același plan. Când te uiți la un astfel de desen, pofta ta de mâncare se va aprinde, iar absorbția alimentelor va deveni mai plăcută..

O opțiune potrivită pentru bucătărie, mai ales dacă există un șorț de bucătărie cu același plan.

O opțiune potrivită pentru bucătărie, mai ales dacă există un șorț de bucătărie cu același plan.

Cu imprimare foto

O astfel de perdea se aplică o fotografie sau altă imagine. Acestea sunt împărțite în închis și deschis. Primele au o cutie cu ajutorul căreia arborele de lucru este închis, prin urmare, imaginea nu este vizibilă în forma pliată. Acestea din urmă sunt atașate de perete sau de cadru, rola atârnă uniform. Ambele sunt foarte ușor de utilizat. Fixarea fiabilă asigură o durată lungă de viață a acestui produs. Caracteristica este rezistența la praf și murdărie. Facut sa comande.

O astfel de perdea se aplică o fotografie sau altă imagine.

O astfel de perdea se aplică o fotografie sau altă imagine..

Cu ajutorul rulourilor, bucătăria poate fi ușor transformată, făcută originală și elegantă. Un produs selectat corespunzător se va liniști sau, dimpotrivă, vă va lămuri apetitul.

Video: Jaluzele cu role în interior

50 de idei foto pentru rulouri în interiorul bucătăriei

Previous Post
DIY interiörartiklar: skapande och dekoration, mästarklasser
Next Post
مشاريع تصميم ورق الحائط لغرفة الأطفال للفتيات مع أمثلة للصور