15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Interiorul bucătăriei bej: avantaje și dezavantaje

Ei petrec mult timp în bucătărie pregătind mâncarea, stând la micul dejun, prânz și cină. Deseori, dacă dimensiunea permite, ei organizează și întâlniri cu prietenii sau rudele de acolo. Este clar că spațiul din bucătărie trebuie să fie confortabil, confortabil și practic. Designul bucătăriei bej îndeplinește toate cerințele de mai sus, culorile moi calmează, relaxează, adaptându-se la starea de spirit dorită a tuturor gospodăriilor. Dar este ușor să transformi un interior bej într-un loc plictisitor decolorat, dacă nu ții cont de câteva nuanțe ale utilizării bejului..

interior luminos al bucătăriei bej în stil eco

Culoarea bej din interiorul bucătăriei este foarte practică.

design ușor de bucătărie bej de înaltă tehnologie

Culoare bej în interiorul bucătăriei

Avantaje și dezavantaje

În primul rând, merită remarcat avantajele bejului – se potrivește oricărei nuanțe, nu irită ochii. Culorile deschise pot extinde vizual o cameră mică și astfel încât interiorul să nu arate decolorat, se adaugă culori pastelate sau suculente strălucitoare. Orice elemente de decor arată benefic pe un fundal neutru, iar pereții sau căștile nu vor distrage atenția de la design.

Pe de altă parte, bejul are o culoare murdară – pete, pete, stropi de apă sau grăsime sunt vizibile pe suprafețe. Nuanțele cenușii pot părea prea întunecate în bucătăriile cu ferestre orientate spre nord. Un interior exclusiv în nuanțe de bej și maro este adesea plictisitor și devine rapid plictisitor..

frumos design de bucătărie bej în stil clasic

Interior bucătărie în bej

interior frumos al unei bucătării bej în stilul shabby chic

Design bucătărie în bej

Selecție de mobilier pentru o bucătărie bej

Nu este atât de ușor să alegeți mobilier pentru un astfel de interior. Este important să vă decideți asupra culorii și stilului bucătăriei în sine. Aspectul mobilierului și materialelor fațadelor, dulapurilor și tapițeriei depinde în mare măsură de acest lucru..

Stil clasic

Clasicele sunt sofisticate, luxoase și în același timp simple. Mobilierul se caracterizează prin forme regulate și proporții simetrice. Luxul într-un astfel de design este arătat nu atât prin aurire, cioplire etc., cât prin costul ridicat și calitatea materialelor. Un set de bucătărie în stil clasic este mobilierul scump din lemn natural. Fitingurile metalice pot fi aurite sau placate cu argint, alamă, bronz.

Dacă nu este posibil să achiziționați o cască din lemn, ar trebui să vă gândiți la o imitație de înaltă calitate. Este mai bine să evitați plasticul ca material – categoric nu este potrivit pentru interioare clasice..

design luminos al bucătăriei bej în stil japonez

Culoarea bej din interiorul bucătăriei este foarte practică.

interior luminos al unei bucătării bej în stilul minimalismului

Interior bucătărie în bej

Țară

Toată gama de stil se bazează pe nuanțe naturale, care, desigur, includ bej. Interiorul unei astfel de bucătării folosește mobilier masiv greu din lemn natural. Opțiunea ideală sunt dulapurile vechi și dulapurile cu defecte minore – scuffs, crăpături, așchii. Aceste lucruri mici nu strică țara, dimpotrivă, conferă casei farmec și căldură. În cazul în care întregul set este nou și nu a moștenit de la bunica prin moștenire, acesta poate fi îmbătrânit artificial cu ajutorul lacurilor craquelure.

design de bucătărie bej deschis în stil provence

Design bucătărie în bej

interior frumos al bucătăriei bej în stil rustic

Culoarea bej din interiorul bucătăriei este foarte practică.

Minimalism

Un astfel de design de bucătărie implică o cantitate minimă de mobilier, fără decor și cele mai simple culori slabe. Ideal pentru o cască este un set modular de forme simple. Modulele sunt convenabile prin faptul că pot fi ușor înlocuite cu altele noi, schimbate sau achiziționate treptat un set complet. Spre deosebire de clasici, minimalismul folosește nu numai lemnul (este mai frecvent în alte direcții minimaliste precum eco, stil scandinav sau japonez).

Plasticul, metalul, sticla sunt baza setului cu cască. Fațadele lucioase netede arată îngrijite și elegante. Elementele lucioase și de sticlă extind vizual bucătăria fără a supraîncărca interiorul. Dulapurile cu uși de sticlă sau rafturi deschise arată mult mai ușoare decât omologii lor cu fațade goale.

interior luminos al bucătăriei bej în stil clasic

Interior bucătărie în bej

design luminos al bucătăriei bej de înaltă tehnologie

Design bucătărie în bej

interior luminos al unei bucătării bej în stilul Provence

Interior bucătărie în bej

Retro

Stil frumos, confortabil, care conține elemente de design din anii 50 și 80. – adevăratul farmec al trecutului. Când creați un interior retro, este mai bine să alegeți o anumită epocă și să încercați să selectați o cască în conformitate cu aceasta. Așa cum se întâmplă uneori cu clasicele, nu este nevoie să cumpărați antichități – mulți încă mai au în dulapuri aparate din acele vremuri..

Puteți merge prin piețele de vechituri pentru a achiziționa diverse lucruri plăcute. Acestea pot fi cutii de tablă pentru cereale și ceai, farfurii cu modele colorate etc. Datorită fundalului bej neutru, detaliile luminoase nu par prea sfidătoare, vă puteți permite unele excese, nepotrivite în alte culori.

interior frumos al unei bucătării bej în stilul minimalismului

Culoarea bej din interiorul bucătăriei este foarte practică.

design bucătărie ușor shabby chic bej

Interior bucătărie în bej

Stil modern

Viața modernă, desigur, își dictează propriile reguli nu numai în ceea ce privește rutina zilnică, interesele etc., noile tehnologii și tendințe afectează inevitabil interiorul. Modernitatea este cea mai recentă tehnologie, simplitate, prietenie cu mediul, funcționalitate și confort. Mai mult, materialele pentru bucătărie pot fi analogi naturali și sintetici. Principalele criterii de selecție sunt caracterul practic, rezistența, ușurința de îngrijire..

Un scârțâit la modă din ultimii ani a devenit aspectul bucătăriei sub forma unei insule. Această opțiune este potrivită pentru apartamente studio spațioase, dar în camerele mici puteți folosi un ghișeu de bar. Arată elegant, precum și practic, jucând rolul unei suprafețe de lucru și a unei mese de luat masa.

design de bucătărie bej în stil ecologic luminos

Design bucătărie în bej

interior frumos al unei bucătării bej în stilul Provence

Culoare bej în interiorul bucătăriei

Cum se combină bucătăria bej cu restul interiorului

Această culoare este excelentă pentru finisarea oricărei suprafețe, fie că este vorba de podele, tavane sau pereți. Poate fi mai deschis sau mai întunecat, cald sau rece. Ideal când gradarea tonurilor trece de la o podea întunecată la un tavan deschis. Ciocolata, bejul și laptele vor crea un interior incredibil de cald. Această tehnică vă permite să faceți vizual camera mai înaltă..

Gama maro deschis necesită o iluminare bună, altfel pare prea estompată și, uneori, mohorâtă. De asemenea, merită să vă gândiți la culorile aparatelor de uz casnic. Opțiunea ideală este contrastul, astfel încât setul cu cască va arăta mai luminos și mai interesant. Puteți alege orice ton, inclusiv metalic.

Decorul și textilele sunt adesea alese în culori vii, spre deosebire de un fundal neutru. Aduce varietate și vioiciune în interior..

design ușor al bucătăriei bej în stilul minimalismului

Interior bucătărie în bej

interior luminos al unei bucătării bej în stil rustic

Culoarea bej din interiorul bucătăriei este foarte practică.

Varietate de nuanțe

Bejul vine de fapt în multe nuanțe diferite, nu este atât de plictisitor pe cât ar părea. Oricare dintre soiurile sale sunt destul de calme și discrete, prin urmare, pentru a crea un interior cu adevărat armonios și confortabil, va trebui să adăugați mai multe culori mai strălucitoare..

Ce poate fi bej: caramel, lapte, ciocolată, cafea cu lapte, scorțișoară, tonuri cenușii și verzui, nuanțe deschise de maro, fildeș, etc. Merită luată în considerare „temperatura” culorii. În ciuda neutralității sale și a bunei compatibilități cu aproape întregul spectru, bejul poate fi rece și cald. Acest lucru trebuie luat în considerare la alegerea unui fundal în bucătăriile nordice sau sudice..

design de bucătărie bej deschis în stil clasic

Design bucătărie în bej

interior frumos al unei bucătării bej de înaltă tehnologie

Interior bucătărie în bej

Combinații de culori

Interiorul bucătăriei în tonuri bej are posibilități infinite – puteți „încadra” detalii de aproape orice culoare în ea.

 • Negru. Ascuțită și austeră, tăietura face ca toate liniile să fie clare. Dacă pereții sau forma mobilierului nu sunt perfecte, detaliile negre verticale sau orizontale vor da imediat un defect. Într-o astfel de combinație, ar trebui să existe un pic de negru, pare doar să dea expresivitate contururilor.
 • Galben. Ușor, însorit și luminos, va lumina instantaneu bucătăria cu căldură. Această combinație este veselă, revigorantă și energizantă..
 • Gri. O nuanță plăcută, ca bejul, care este o nuanță neutră. Un astfel de interior trebuie diluat cu culori mai strălucitoare, altfel toate obiectele se vor contopi pe fundalul celuilalt..
 • Verde. Pe bază de plante, smarald, verde deschis – nu contează, orice ton de această culoare va adăuga luminozitate și viață designului bucătăriei. Acesta poate fi un perete cu accent, o canapea moale în zona de luat masa, un șorț, textile, rame foto etc. Plantele vii, la urma urmei, sunt cel mai simplu mod de a adăuga verde.
 • Roșu. Activ și agresiv. Combinația cu culorile strălucitoare poate fi cu adevărat nereușită, dar bejul va declanșa în mod favorabil expresivitatea roșu, atenuându-l.
 • Maro. Aproape de bej, cald și confortabil. Tonurile lemnoase, ciocolata, cafeaua sunt excelente pentru bucătărie.
 • Wenge. Nobil și luxos, dar foarte întunecat, care poate face interiorul greu dacă este folosit în prea mult. Combinația cu bejul este destul de acceptabilă în bucătăriile mici, dar în acest caz nu ar trebui să existe prea mult wenge.
 • Un ghimbir ca frunzele de toamnă sau o portocală mai strălucitoare se potrivește bine cu multe opțiuni bej. Potrivit atât pentru căști, cât și pentru decor.
 • Coral. Tonul roșu-roz este combinat nu numai cu bejul, ci poate fi completat și cu culori portocalii sau galbene. Un astfel de triplet va arăta îndrăzneț: coral, bej, tiffany.

Atunci când alegeți combinații de culori, ar trebui să țineți cont și de stilul interiorului. Mai jos este un mic tabel care vă va ajuta să faceți alegerea.

frumos design de bucătărie bej în stil provence

Culoarea bej din interiorul bucătăriei este foarte practică.

interior luminos al unei bucătării bej în stilul shabby chic

Design bucătărie în bej

Iluminat

Iluminarea unui astfel de interior ar trebui, de asemenea, abordată cu înțelepciune. Dacă culorile bucătăriei sunt în nuanțe de bej și maro, este important să se ia în considerare mai multe caracteristici..

 1. Pentru nuanțe, este mai potrivit să selectați o textură mată, cel mai bine este dacă este albă. Nu va distorsiona lumina, iar bucătăria în sine va părea mai strălucitoare..
 2. Ideal pentru a direcționa iluminatul de la marginile camerei spre centru. Acest lucru va oferi nu numai mai multă lumină, ci și va crește vizual zona..
 3. Pentru a ilumina zona de luat masa, lămpile cu un spectru cald par mai confortabile, dar pentru spațiul de lucru puteți alege opțiuni mai luminoase și mai clare..
 4. LED-urile și luminile fluorescente se combină perfect cu interioarele de bucătărie bej și economisesc costuri energetice.
 5. După materiale și design, selectați-le în conformitate cu stilul interiorului.
 6. Zona de lucru ar trebui să fie cel mai bine iluminată – blat, aragaz și chiuvetă. În plus față de lumina aeriană, puteți utiliza lămpile încorporate în baldachinul dulapurilor de perete. Un blat de lucru din sticlă cu iluminare din spate nu numai că face munca mai confortabilă, ci adaugă și unicitate designului bucătăriei..

interior luminos al bucătăriei bej în stil japonez

Interior bucătărie în bej

frumos design ecologic de bucătărie bej

Culoarea bej din interiorul bucătăriei este foarte practică.

design luminos al bucătăriei bej în stilul shabby chic

Design bucătărie în bej

Bejul din interiorul bucătăriei nu este deloc sinonim cu plictiseala. Este important să îi adăugați culori mai bogate și mai strălucitoare prin decor și textile; ei sunt cei care conferă designului individualitate și viață..

Cum se completează bejul, în funcție de stilul interiorului

Clasic

Auriu, miere, roz pal, albastru, verde deschis, păduri întunecate sau deschise, mahon.

High Tech

Gri, alb, negru, argintiu, verde, roșu, albastru, liliac.

Minimalism

Gri, alb, lapte, negru, fildeș, cafea, vanilie.

Țară

Toate nuanțele de maro, verde, alb, in, lăptos, nisip, scorțișoară, șofran, miere.

Provence

Alb, nisip, măslin, verde, turcoaz, portocaliu, roșu, ocru, teracotă, roșu cărămidă, lavandă, culori pastelate.

Eco

Orice variație de alb, verde.

stil japonez

Lemn natural, negru, roșu, visiniu, verde închis, gri, perlat, nisip.

Shabby chic

Pastel, turcoaz, gri deschis, albastru deschis, verde, violet, menta.

Video: Interiorul unei bucătării bej deschis

50 de fotografii cu idei de design de bucătărie în culoarea bej:

interior frumos de bucătărie bej în stil clasic design ușor de bucătărie bej în fotografie în stil rustic design luminos al bucătăriei bej în stilul imaginii minimaliste interior luminos al unei bucătării bej în fotografie în stil eco interior bucătărie bej deschis în stil japonez fotografie frumos design de bucătărie bej în tablou stil provence interior luminos al unei bucătării bej într-o imagine în stil high-tech frumos design de bucătărie bej în stilul de fotografie shabby chic design de bucătărie bej deschis în stil rustic interior frumos al unei bucătării bej în stilul unei fotografii clasice design luminos al unei bucătării bej în stilul unei fotografii shabby chic interior de bucătărie bej deschis în stil japonez interior luminos al unei bucătării bej în stilul imaginii de înaltă tehnologie design luminos al bucătăriei bej în fotografie în stil Provence interior frumos de bucătărie bej în fotografie în stil eco design frumos de bucătărie bej în stilul imaginii minimaliste design luminos al bucătăriei bej în stilul minimalismului foto interior luminos al unei bucătării bej în stilul tabloului Provence bucatarie interioara bej luminoasa in poza in stil rustic design ușor al bucătăriei bej în fotografie în stil eco interior frumos de bucătărie bej în stil japonez design ușor al unei bucătării bej în stilul unei fotografii clasice design luminos al bucătăriei bej în fotografie în stil eco interior frumos al unei bucătării bej în stilul imaginii provence interior frumos al unei bucătării bej în fotografie în stil high-tech design luminos al unei bucătării bej în stilul unei imagini clasice frumos design de bucătărie bej în stilul minimalismului fotografie interior luminos al unei bucătării bej în stilul imaginii shabby chic interior luminos al unei bucătării bej în stilul imaginii japoneze interior luminos al unei bucătării bej în stilul unei fotografii shabby chic interior luminos al unei bucătării bej în fotografie în stil high-tech frumos design de bucătărie bej în stil clasic design ușor de bucătărie bej în fotografie stil Provence interior de bucătărie bej deschis în stil rustic design luminos al bucătăriei bej în stilul imaginii japoneze interior frumos al unei bucătării bej în fotografie în stil rustic design frumos al unei bucătării bej în stilul unei fotografii clasice design luminos al bucătăriei bej într-o imagine în stil high-tech interior frumos al unei bucătării bej în stilul fotografiei Provence interior luminos al unei bucătării bej în stilul imaginii minimaliste design de bucătărie bej deschis în stil clasic design luminos al bucătăriei bej în tablou în stil rustic frumos design de bucătărie bej în fotografie în stil eco design luminos al unei bucătării bej în stilul unei fotografii clasice interior frumos de bucătărie bej, în stil high-tech interior de bucătărie bej deschis în stil eco interior luminos al unei bucătării bej în stilul minimalismului foto interior luminos al unei bucătării bej în stilul fotografiei Provence frumos design de bucătărie bej în stil rustic interior luminos al unei bucătării bej în fotografie în stil high-tech

Previous Post
Fördelar med väggpaneler i interiören
Next Post
العناصر الداخلية DIY: الإنشاء والديكور ، فصول رئيسية