15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Huse moderne pentru scaune pentru idei de fotografii din bucătărie

Reînnoiți mobilierul din bucătărie și sufragerie, dacă și-a pierdut aspectul anterior sau este pur și simplu plictisitor, fără costuri speciale? Există o soluție! Huse pentru scaune textile câștigă popularitate. Pot fi comandate de la un atelier specializat de cusut sau realizate de dumneavoastră. Vom descrie ambele opțiuni cu exemple..

Huse de diferite culori pentru scaune pentru bucătărie

Huse pentru scaune pot fi comandate de la un studio specializat de croitorie sau realizate de dvs.

Huse în diverse variante pentru scaune pentru bucătărie

Diverse opțiuni pentru huse pentru scaune

În primul rând, să luăm în considerare principalele funcții ale scaunelor, există doar două dintre ele și aceasta:

 1. Componentă funcțională

Ca piese de mobilier funcționale, scaunele sunt folosite în viața de zi cu zi pentru o poziție confortabilă la masă. Cele mai populare scaune sunt bucătăria și sala de mese. Pe locul al doilea – scaune în birouri și zone de lucru.

Huse în stil dungi pentru scaune de bucătărie

Husa scaunului cu dungi

Huse cu model pentru scaune pentru bucătărie

Huse pentru scaune pentru bucătărie cu model

Huse cu flori pentru scaune pentru bucătărie

Huse cu flori pentru scaune pentru bucătărie

Huse pentru scaune de bucătărie mov

Huse pentru scaune violet

Huse albastre pentru scaune pentru bucătărie

Huse elegante pentru scaune de luat masa

Scaunele de bucătărie sunt lovite de mai multe ori în fiecare zi, când luăm micul dejun, prânzul, cina și primim oaspeți. În acest sens, rata de uzură a acestora este maximă: tapițeria este ștearsă treptat și murdară, picioarele sunt tapițate sau zgârieturi..

Dacă există copii și animale în casă, atunci crește factorul posibilelor deteriorări mecanice ale scaunelor (zgârieturi, tăieturi, elemente vopsite sau vopsite, pete care nu pot fi spălate).

Cele de mai sus pot fi evitate prin învelișuri textile textile înlocuibile pentru scaune de bucătărie și sufragerie. În primul rând, veți acoperi defectele cu ele. În al doilea rând, protejați sau mențineți integritatea. În al treilea rând, capacele pot fi schimbate sau spălate. Nu puteți face acest lucru cu un scaun întreg. În al patrulea rând, banii cheltuiți pentru coaserea husei scaunelor sunt de câteva ori mai mici decât costul unui nou set de scaune.

Huse pentru scaune de bucătărie cu dungi alb-negru

Huse pentru scaune textile înlocuibile

Huse pentru scaune albe pentru bucătărie

Huse pentru scaune albe pentru bucătărie

Forma husei scaunelor pentru bucătărie

De asemenea, funcționalitatea camerei este susținută de forma de huse..

 • Huse care se potrivesc perfect peste scaun vor funcționa ca huse permanente. Se potrivesc bine, nu interferează cu șezutul, sunt greu de îndepărtat, ceea ce înseamnă că vor proteja maxim scaunele de deteriorări.
 • Tăierea liberă a coperților este foarte confortabilă. În acest caz, el poate pune un capac permanent, acoperindu-l complet. Husa se pune pe cadrul scaunului dacă nu există alte huse sau, profitând de moment, te-ai hotărât să le speli pe altele. Adesea, huse libere devin un decor al bucătăriei în timpul unei sărbători: ele arată rafinate și se schimbă foarte simplu și rapid.
 • Husele de tapițerie (huse) pot ascunde imperfecțiunile parțiale ale scaunelor sau le pot conferi confort. Dacă scaunele sunt frumoase și scaunele strică întregul aspect, puteți coase doar huse pentru scaune. Dacă scaunul este dur sau forma spătarului este incomodă, faceți huse cu spumă sau strat ortopedic.

Huse pentru scaune de bucătărie

Huse pentru scaune de tapițerie pentru bucătărie

Huse de două culori pentru scaune pentru bucătărie

Huse elegante pentru scaune de luat masa

Huse stil originale pentru scaune de bucătărie

Huse originale pentru scaune

Atunci când alegeți o țesătură pentru huse de bucătărie, trebuie să țineți cont de densitate și rezistență, deoarece va trebui să rezistați la o încărcătură considerabilă și la spălare.

 1. Soluție interioară

Interiorul oricărei camere este creat de detalii. Sunt fie anumite accente ale camerei, fie curg complet, creând confort și armonie suplimentară. Huse pentru scaune sunt la modă acum, dar până acum pot fi găsite mai des ca detalii ale decorului festiv.

Alegerea unei coperte după stil

Atunci când alegeți o copertă, este important ce formă și textură se potrivește stilului ales pentru cameră.

 • Dacă sunteți un adept al stilurilor naturale (Țara, Provence) – huse de bumbac drepte sunt potrivite, de preferință culori naturale deschise, ca în fotografie.
 • Stilul ecologic a devenit răspândit pentru interiorul bucătăriei – Boho. O puteți susține folosind huse din pânză aspră (opțiune în fotografie) sau chiar din denim. Arată armonios cu lemnul natural.
 • Pentru iubitorii de clasici, sunt potrivite țesăturile nobile de tonuri calme (nu neapărat cele deschise): satin creponat, mătase, satin, brocart. Ele arată întotdeauna elegante și aristocratice..
 • Tendințele moderne de înaltă tehnologie permit, de asemenea, elemente precum huse pentru scaune. Principalul lucru cu ajutorul acestora este simplificarea formei scaunului și conferirea acestuia geometrie. Țesătura pentru huse în acest stil nu ar trebui să se încrețească. De exemplu, viscoză densă cu două straturi sau supplex.

Huse cu flori pentru scaune pentru bucătărie

Huse cu flori și franjuri pentru scaune

Huse casual și formale ar trebui să difere atât în ​​țesătură, cât și în formă. Mai logic ar fi să avem o croială dreaptă pentru prima și complexă (volane, bibelouri, funde, cravate, panglici) pentru a doua. Dar, atât în ​​primul, cât și în al doilea caz, pentru a menține armonia în cameră, trebuie să le ridicați într-un compliment cu perdele și o față de masă. Este posibil să nu repete complet forma, ci să includă elemente suprapuse. Atunci când alegeți huse suficient de luminoase pentru scaune și fețe de masă și perdele calme, puteți netezi disonanța cu accente strălucitoare pe masă (șervețele, vase, lumânări) și ferestre (rucsacuri, pandantive, suporturi).

Huse pentru scaune de cusut într-un studio specializat

După cum s-a menționat mai sus, puteți încredința lucrarea privind selectarea și coaserea coperților studioului de design și interior, dintre care există foarte multe acum. Acolo vi se vor oferi opțiuni și aplicați la un caz anume, cusute, refăcute dacă este necesar. Costul lucrării este negociat inițial, deoarece pot apărea dificultăți suplimentare și se va schimba neplăcut la finalizarea lucrării.

Huse pentru scaune de tapițerie pentru bucătărie

Lucrările privind selectarea și coaserea coperților pot fi încredințate studioului de design și interior

Huse albe pentru scaune de bucătărie

Huse la modă pentru scaune în sufragerie

Huse cu model și volane pentru scaune pentru bucătărie

O opțiune interesantă pentru huse pentru scaune

Huse pentru scaune de bucătărie în stil clasic

Huse pentru scaune din sufragerie

Huse neobișnuite pentru scaune de tapițerie pentru bucătărie

Huse de scaun tapițerie fantezie

Huse cu model pentru scaune pentru bucătărie

Huse de sufragerie imprimate

Huse roz pentru scaune pentru bucătărie

Huse pentru scaune roz pentru bucătărie

Bineînțeles, dacă partea materială a problemei nu stă în mod clar, este mai bine să încredințezi problema unui profesionist. Aceștia vor ține cont de dorințe, vor da sfaturi și vor efectua munca eficient și în cel mai scurt timp posibil. Pentru a evita munca de calitate slabă, nu contactați studiourile neconfirmate. Acestea sunt studiouri fără alte portofolii sau informații de reglementare decât un semn..

Dacă te hotărăști asupra unei transformări de bricolaj

„Casa mea este cetatea mea” și este întotdeauna foarte plăcut să creez confort în ea. Ne bucurăm rearanjând dulapurile sau rafturile într-o cameră, înlocuind mobilierul vechi cu altele noi etc. Dacă aveți nevoie de un aflux de emoții pozitive – încercați să coaseți singur capacul scaunului. Nimeni nu susține că vei reuși prima dată sau că rezultatul te va mulțumi imediat. Surpriza ta va fi nelimitată când îți dai seama că îți poți decora casa fără interferența altcuiva..

Huse pentru scaune de bucătărie maro

Dacă aveți nevoie de un aflux de emoții pozitive – încercați să coaseți singur huse pentru scaun

PASUL 1

Mai întâi, evaluează-ți corect puterea:

 • Dacă sunteți suficient de bun la cusut și aveți cunoștințe de bază despre lucrul cu modele, puteți alege în siguranță materialul care vă place în magazin în cantitatea potrivită (în medie 1,5 – 2 m pentru 1 scaun), găsiți formula pentru model ( modele) de pe site și, eventual, modelul în sine când dimensiunea scaunului coincide și nu ezitați să vă apucați de treabă.
 • Dacă vă este frică să eșuați la prima încercare, luați cea mai ieftină, dar din toate punctele de vedere, țesătura potrivită din magazin. Nu s-a spus întâmplător despre parametri, deoarece nimeni, și poate chiar tu însuți, nu știe despre abilitățile tale de cusut ascunse. Dar ce se întâmplă dacă totul funcționează prima dată și pot fi folosite huse pentru scaune rezultate? Atunci vei regreta că ai cheltuit bani pe țesătura greșită. În caz contrar, va fi posibil să le utilizați ca înlocuibile pe durata spălării. Dacă nu sunteți deloc sigur, nu luați țesături pe toate coperțile, ci începeți cu una la o rată de 1,5 – 2 m / bucată. Mai bine să-l cumperi mai târziu decât să-l arunci. Fiți prudenți: nu luați din resturile de bunuri (cu excepția cazului în care, bineînțeles, ați planificat să faceți o singură copertă), deoarece, după ce ați venit la magazin pentru restul, nu veți găsi nimic în stoc.

Huse cu un model pe scaune pentru bucătărie faceți-o singur

Când vă pregătiți pentru capace auto-cusute, evaluați mai întâi corect puterea

PASUL 2

V-ați decis asupra materialului. Am văzut o mulțime de fotografii pe Internet și știi exact stilul și forma coperților viitoare. Apoi, trebuie să creați un model. Multe site-uri conțin astfel de informații: unele oferă pur și simplu formule pentru calcul, altele le vând, altele oferă modele gata făcute pentru descărcare, al patrulea este ajustat la dimensiunea dvs. și trimite versiunea finită. Puteți alege oricare dintre cele mai convenabile opțiuni și puteți pregăti hârtie pentru tăiere (hârtie de calc, hârtie Whatman, ziar gros).

În orice caz, veți avea nevoie de dimensiunea scaunului sau scaunelor, dacă acestea sunt diferite. Puteți tăia corect numai în funcție de ele. Acordați atenție tuturor dilatărilor și contracțiilor (cel mai adesea apare pe picioare), lățimii, adâncimii și înălțimii. Puteți să vă desenați o versiune mică și să marcați dimensiunile pe ea, pentru a nu vă deruta..

Dacă aveți cele mai simple scaune în bucătărie și ați planificat să coaseți huse dreptunghiulare – nu căutați formule, pur și simplu urmați fiecare fațetă a scaunului în sine, măsurați și desenați dreptunghiuri de dimensiunile corespunzătoare (nu uitați să marcați care este din: spate în față, spate în spate, piciorul din față – PN, piciorul din spate – ZN, scaun).

Huse cu ornamente pentru scaune pentru bucătărie

Huse pentru scaune pentru sufragerie

PASUL 3

După tăierea cu succes a capacului, este necesar să-l transferați pe material. Există anumite reguli aici:

 • Folosiți țesătura cu ușurință – nu tăiați din mijlocul țesăturii, pliați țesătura în jumătate pentru a face 2 bucăți identice.
 • Țesătura are un fir comun (direcția țesăturii cu întindere maximă). Dacă doriți ca capacul de pe scaun să stea cât mai strâns posibil, adică se întinde când îl puneți – puneți modelul perpendicular pe firul partajat.
 • Când transferați modelul pe țesătură, atașați-l cu știfturi de siguranță și faceți primul cerc drept de-a lungul conturului cu cretă colorată sau o margine ascuțită de săpun, apoi faceți o alocație de 3 cm pentru cusăturile de pe fiecare parte și trageți o altă linie.

Husă pentru scaun de bucătărie tricotată

Husă de scaun tricotată

PASUL 4

Pasul principal în crearea unei huse pentru scaune este cusutul. Înarmați-vă cu un ac și fir, măturați (conectați mai întâi manual fără noduri puternice) toate părțile capacului sau câte 2-3 bucăți. Apoi, din partea greșită, fixați marginile suspendate cu un overlock (zigzag), coaseți cusăturile principale de legătură. Dacă nu aveți o mașină de cusut, coaseți cusăturile cu cusături strânse cu mâna, dar acest proces este mai laborios. Puteți apoi să eliminați firele în exces din tencuială.

Huse maro de bricolaj pentru scaune de bucătărie

Huse de scaune frumoase DIY

PASUL 5

Puteți termina lucrarea prin spălarea produsului rezultat. Dar acestea nu sunt haine și, fără greș, acest lucru poate fi omis. Călcați complet articolele de îmbrăcăminte și la cusături, întoarceți-le imediat. După ce ați parcurs atât de mulți pași în mod inconfundabil, nu ezitați să încercați produsul!

Felicitări! Ați abordat în mod responsabil transformarea bucătăriei. Continuați să experimentați cu alte camere și bucurați-vă de rezultat.

Cusem o husă pentru un scaun cu propriile mâini Video:

Huse pentru scaune pentru bucătărie 34 de fotografii:

Previous Post
Design av ett litet kök-vardagsrum 30 kvm med fotoexempel
Next Post
ميزات تقسيم المطبخ وغرفة المعيشة: مزايا وعيوب ، خيارات مثيرة للاهتمام