15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu otevřít skrytou nabídku?

Shrnutí článku: Skrytá tajemství nabídky na Android a iPhone

V tomto článku se s vámi podělím o několik skrytých tajemství nabídky na Android a iPhone. K těmto možnostem nabídky lze přistupovat prostřednictvím konkrétních kódů nebo gest a mohou nabídnout další funkce nebo nastavení, které nejsou pro průměrného uživatele snadno viditelné.

1. Jak mohu získat přístup ke skrytému nabídce v telefonu?

Chcete -li získat přístup do skryté nabídky, otevřete vytáčecí podložku, jako byste telefonovali a zadali *#0 *#. Nabídka se objeví automaticky.

2. Jak najdu skryté nastavení na Androidu?

Existuje několik tajných kódů, které vám mohou pomoci získat přístup skrytých nastavení na Androidu. Tyto kódy zahrnují*#*#759#*#*,*#0*#a*#*#4636#*#*. Každý kód odpovídá různým nabídkám a informacím o vašem zařízení.

3. Jak mohu otevřít tajné menu na mém zařízení Samsung?

Chcete -li otevřít tajnou nabídku na smartphonech nebo tabletech Samsung, stiskněte a podržte tlačítko Správa úkolů, které je umístěno pod obrazovkou na levé straně. Udržujte to stisknuté asi na sekundu a nabídka se objeví.

4. Jaká je aplikace skryté nabídky na Androidu?

Aplikace Skryté menu na Androidu se nazývá tuner System UI. Umožňuje přizpůsobit nastavení stavového řádku, hodin a nastavení oznámení o aplikaci zařízení. Je k dispozici prostřednictvím konkrétních gest nebo kódů a nabízí další možnosti přizpůsobení.

5. Kde je skrytá menu na iPhone?

Skryté menu na iPhone najdete klepnutím na prázdný prostor nebo akce a nahrazením „zařízením“.„To odhalí jinou sadu tlačítek a možností.

6. Co dělá kód*#*4636*#*?

Při zadávání zařízení Android kód*#*4636*#*Otevře nabídku, která zobrazuje informace o využití dat vašeho telefonu. Může poskytnout cenné poznatky a pomoci řešit problémy související s sítí.

7. Jak odemknu pokročilá nastavení na Android?

Chcete -li odemknout pokročilá nastavení na Androidu, přejděte na tlačítko Nastavení na postranním panelu. Přejděte dolů a odhalujte tlačítko Nastavení, klepněte na něj a vyberte kartu Možnosti. Odtud můžete přistupovat k pokročilé sekci a provést další přizpůsobení.

8. Je na Androidu skrytá složka?

Ano, Android vám umožňuje vytvářet skryté složky, které se nezobrazují v jiných aplikacích. Tyto složky lze použít k ukládání fotografií, videí a dalších médií, aniž by se objevily v aplikacích jako Twitter nebo WhatsApp.

9. Co dělá *#21 na Androidu?

Kód *#21 na Androidu se používá ke kontrole, zda byl hovor nebo zpráva odkloněn. Může poskytnout informace o stavu předávání hovorů a pomoci vyřešit problémy s problémy s tím, že se týkají jakýchkoli problémů.

10. Co je *#9900?

Kód *#9900 je diagnostický kód používaný na mobilních zařízeních Samsung. Otevírá režim „sysdump“, který poskytuje pokročilé informace o systému a možnosti pro účely řešení problémů a ladění.

11. K čemu se používá *31 kód?

Kód *31# se používá k deaktivaci ID volajícího. Použitím tohoto kódu můžete zabránit ostatním v tom, aby věděli své číslo, když jim zavoláte, a zajistíte své soukromí.

12. Jak odemknu režim Android Admin?

Chcete -li odemknout režim Android Admin, přejděte na Nastavení a poté zabezpečení. Klepněte na správce zařízení a vyberte aplikaci správce, kterou chcete aktivovat nebo deaktivovat.

13. Mohu najít skryté aplikace na Androidu?

Ano, skryté aplikace najdete na Androidu různými metodami. Jedním ze způsobů je jít do zásuvky aplikací a hledat možnost zobrazit skryté aplikace. Další možností je použít aplikace třetích stran, které se specializují na objevování a správu aplikací.

14. Jak mohu přistupovat k nabídce možností vývojáře na Android?

Chcete -li získat přístup k nabídce možností vývojáře v Androidu, přejděte do Nastavení a poté o telefonu. Najděte položku sestavení čísla a klepněte na něj vícekrát, dokud neuvidíte zprávu, že jste nyní vývojářem. Nabídka Možnosti vývojáře se poté objeví v hlavním seznamu nastavení.

15. Existuje skryté menu na iOS?

Zatímco iOS nemá tradiční skryté menu, jako jsou zařízení Android, má skryté funkce a nastavení, ke kterým lze přistupovat prostřednictvím konkrétních gest nebo interakcí. Tyto skryté funkce často poskytují další možnosti funkčnosti nebo přizpůsobení.

Jak mohu otevřít skryté menu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k skryté nabídce

Otevřete vytáčecí podložku, jako byste telefonovali. Typ *#0 *#. Nabídka se objeví automaticky.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu skryté nastavení na Androidu

Podívejte se na tyto tajné kódy Android*#*#759#*#* – Tento kód vám umožní přístup k Riz Debug UI.*# 0*# – Tento kód vám umožní vidět informační nabídku.*#*#4636#*#* – Pokud předchozí kód nefunguje, můžete vidět svou informační nabídku s touto nabídkou.*#*#34971539#*#* – Tento kód vám umožní vidět informace o vaší kameře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít tajné menu na mém Samsungu

Vyhledejte skrytou nabídku na smartphonech/tabletech Samsung a podržte tlačítko Správa úlohy. (Nachází se v oblasti pod obrazovkou, vlevo od tlačítka domova).Udržujte to stisknuté asi 1 sekundu a nabídka se objeví.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je aplikace skryté nabídky na Androidu

Říká se tomu tuner UI System a lze jej použít pro přizpůsobení nastavení stavového řádu, hodin a oznámení o aplikaci Android Gadget. Tato experimentální menu je představena v Android Marshmallow, ale není obtížné ji najít. Jakmile se k tomu dostanete, přejete si, abyste o tom věděli dříve.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je skrytá menu na iPhone

Vašeho iPhone. Ale pokud jdete sem. A klepnete na prázdný prostor nebo jen v prostoru, kde je akce, a nahradíte ji zařízením. Pak získáte nějakou jinou tlačítko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá kód * * 4636 * *

Android kód:*#*#4636#*#*

Tento kód otevře nabídku, která zobrazuje informace o využití dat vašeho telefonu. Zde je návod, jak můžete na svém iPhone načíst smazané textové zprávy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odemknu pokročilá nastavení na Android

Pokročilá nastavení je přístupná pomocí tlačítka Nastavení na postranním panelu. Otevřete postranní panel, přejděte dolů a odhalte tlačítko Nastavení, klepněte na tlačítko Nastavení, vyberte kartu Možnosti a poté přejděte dolů a zobrazíte se sekci Advanced.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je na Androidu skrytá složka

To znamená, že Android vám nabízí, aby vám umožnil vytvořit tajné složky v telefonu, které se neobjeví v jiných aplikacích. Tyto složky vám umožňují ukládat fotografie, videa a další média, aniž by se tyto soubory zobrazovaly v jiných aplikacích, jako je Twitter nebo WhatsApp. Zde je návod, jak to udělat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá *# 21 na Androidu

Zabezpečení kódů smartphonu Android: kód ## 002 # ~ Deaktivuje veškeré předávání. Kód * # 21 # ~ Chcete -li vědět, zda byla zpráva nebo volání odkloněna nebo ne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je *# 9900

Kód *# 9900# je diagnostický kód používaný na mobilních zařízeních Samsung. Otevře to "Sysdump" režim, který poskytuje pokročilé informace a možnosti pro řešení problémů a ladění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu se používá * 31 kód

*31# (Zakázat ID volajícího)

Pokud chcete zabránit svému soukromí a zabránit ostatním, aby věděli, kdy jim zavoláte, můžete pomocí tohoto kódu deaktivovat ID volajícího.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odemknu režim Android Admin

Jdi do nastavení > Bezpečnostní. Klepněte na administrátory zařízení. Klepněte na aplikaci Administrator a poté klepněte na Aktivujte nebo deaktivujte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je umístěna pokročilá nastavení

Chcete -li získat přístup k pokročilým nastavením, klikněte na tři tečky a klikněte "Pokročilý" na levé straně. The "Pokročilý" Sekce se rozšíří a zobrazí všechna pokročilá nastavení, která můžete vyladit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat ke svým skrytým složkám

Zobrazit skryté soubory a složky na průzkumnici souborů WindowsOpen z hlavního panelu.Vyberte Zobrazit > Možnosti > Změňte možnosti složky a vyhledávání.Vyberte kartu Zobrazit a v pokročilém nastavení vyberte Zobrazit skryté soubory, složky a jednotky a OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu skryté aplikace v telefonu

Jak najít skryté aplikace v zásuvce aplikace ze zásuvky aplikací, klepněte na tři tečky v pravém horním rohu obrazovky.Klepněte na skrýt aplikace.Seznam aplikací, které jsou skryty před seznamem aplikací. Pokud je tato obrazovka prázdná nebo chybí možnost Hide Apps, nejsou skryty žádné aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá * 3370 na vašem telefonu

Kód iPhone: *3370#

Pokud se někdy ocitnete někde, kde získáte špatnou příjem mobilních telefonů, zadejte tento kód a zapněte režim „Enhanced Full saz“. Režim EFR zlepšuje příjem buněk, ale může být ohrožena životnost baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá *# 31 na Android

Pokud chcete skrýt ID volajícího volajícího *31# a stiskněte tlačítko volání. Tento kód umožňuje zkontrolovat, které číslo váš telefon v současné době předává hovory, když jste zaneprázdněni nebo odmítne hovor. Pokud chcete deaktivovat hovor čekající Dial #43 #.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je * 77 na vašem telefonu

Anonymní odmítnutí hovoru (*77) zastaví hovory od lidí, kteří používají funkci blokování, aby zabránili zobrazení jejich jména nebo čísla. Když je zapnuto anonymní odmítnutí hovoru, volající uslyší zprávu, která jim říká, aby zavěsili, vypnuli funkci blokování a znovu zavolali.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je * 73 na vašem telefonu

Předávání hovorů je aktivováno, když někdo odpoví na předávané číslo. Chcete -li deaktivovat předávání hovorů, vytočte *73. Poslouchejte dva pípnutí a pak zavěste. Odpovězte na všechny své příchozí hovory, i když jste již na lince.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odemknu režim správce

Rychlý průvodce: Povolte účet administrátora v systému Windows 10open „Run“ s [Windows] + [R].Zadejte „cmd“ a stiskněte [Ctrl] + [Shift] + [Enter].Zadejte „Čistý správce uživatele /aktivní: Ano“.Účet správce je nyní aktivován.Deaktivace: „Správce uživatelů /aktivní: Ne“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obejít omezení správce systému

Metoda 1.

Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor, který se snažíte spustit, a vyberte Vlastnosti z nabídky kontextu. Přepněte na kartu General. Nezapomeňte umístit zaškrtávací známku do odblokovacího pole, nalezená v sekci zabezpečení. Klikněte na Použít a poté dokončete změny pomocí tlačítka OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde se nachází moje nastavení

Vyberte tlačítko Start a poté vyberte Nastavení . Odtud projděte kategorie nebo použijte vyhledávání k nalezení toho, co hledáte. Tipy: Většina aplikací má vlastní nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit skrytá nastavení v Chrome

Chcete -li získat přístup ke skrytému pokročilému nastavení v Chrome, zadejte: Chrome: // Flags v adresním řádku a stiskněte klávesu Enter. Seznam dostupných nastavení se zobrazuje ve výchozím nastavení na dostupné kartě. Můžete také zobrazit nastavení, která nejsou v současné době k dispozici na kartě Nedostupné. POZNÁMKA: Můžete také zadat: About: Vlajky v adresním řádku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je zkratka pro zobrazení skrytých složek

Pro nejrychlejší možnost můžete zobrazit skryté soubory pomocí klávesnice zkratky Ctrl + H. Můžete také kliknout pravým tlačítkem myši ve složce a zkontrolovat možnost Zobrazit skryté soubory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu načíst skryté složky na mém iPhone

Zde jsou vaše skryté fotografie, které můžete vyloučit fotografií otevřením klepnutí. Tlačítko tři tečky vpravo nahoře. A pak klepnutím na menu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo puedo bloquear Facebook en 2021??
Next Post
Který napsal Brick House od Commodores?