15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Idei de design trendy pentru bucătăriile moderne

Bucătăria este o parte importantă a oricărei case. Gazda modernă este preocupată nu numai de modul de a face bucătăria confortabilă și convenabilă pentru gătit, ci și de frumoasă. Designul câștigă popularitate, iar un refectoriu frumos este o chestiune de principiu. Vă oferim idei de design de bucătărie care vă vor ajuta să o faceți modernă și demnă de remarcat.

Deschideți ușa unei bucătării liniare albe

Pentru a crea o atmosferă confortabilă în bucătărie, este necesar să vă gândiți la două componente ale interiorului – decorativ și practic.

Reguli de bază de proiectare

Înainte de a începe să luați în considerare ideile, trebuie să studiați principiile construirii unui design de bucătărie. Aici trebuie să țineți cont de mulți factori care afectează alegerea aspectului, culorilor, mobilierului, electrocasnicelor și a altor componente..

Set gri de aspect colț

Cel mai bun interior de bucătărie va fi unul care are suficient spațiu pentru libera circulație.

Principalele postulate ale designului sunt următoarele: confort și frumusețe. Mai mult, niciun factor nu ar trebui să sufere, cedând altora.

Hota din oțel inoxidabil

Pentru a face bucătăria confortabilă, ar trebui să luați în considerare amplasarea zonelor funcționale.

Pentru a vă face bucătăria confortabilă, acordați atenție următoarelor detalii:

 1. Aspect. În funcție de patratura și configurația bucătăriei, se calculează aspectul acesteia. Acest lucru trebuie făcut pe hârtie înainte de a începe reparația. Luați un plan pe care sunt indicați toți parametrii, sunt afișate comunicările și distribuiți modul de aranjare a componentelor bucătăriei.
 2. Mobila. Decideți ce mobilier aveți nevoie pentru bucătăria dvs. Cineva nu se poate descurca fără un colț de bucătărie, dar pentru cineva sunt suficiente două scaune. Ce mobilier va ajuta la bucătăria modernă și confortabilă, citiți mai jos.
 3. Tehnică. O bucătărie modernă nu se poate lipsi de un set de echipamente necesare. Alegeți ceea ce este necesar pentru bucătăria dvs., ce tehnologii doriți să implementați și ce pare a fi de prisos.
 4. Materiale. O bază de calitate este cheia unei bune renovări. Nu economisiți bani pentru materiale de calitate, ei își vor justifica prețul în acțiune. Acest element este negociat în avans și inclus în deviz.

  Pentru a vă face bucătăria frumoasă, acordați atenție următoarelor detalii.

 5. Spectru de culori. Bucataria poate fi realizata in culori deschise sau inchise. În interiorul modern, există idei la modă pentru ambele opțiuni, le vom lua în considerare mai jos..
 6. Soluție elegantă. Eclecticismul sau lipsa unei direcții clare de succes nu vor fi realizate. Alegeți un stil contemporan și urmați regulile sale pentru a crea o bucătărie cu adevărat frumoasă.

Bucătărie pe colț cu chiuvetă sub fereastră

Planificarea competentă a spațiului este deosebit de importantă pentru o bucătărie mică.

Sub aspectul frumuseții, sunt importante și materialele de reparație. Unii vor face bucătăria la modă și modernă, în timp ce alții vor face bucătăria să pară veche și săracă. Vă vom ajuta să vă dați seama de toate nuanțele și vă vom arăta cum să faceți bucătăria frumoasă și confortabilă.

Cum să vă modernizați bucătăria

Toate ideile de proiectare a bucătăriilor se încadrează în tendințele moderne. Pentru a face această zonă cu adevărat frumoasă și confortabilă, trebuie să utilizați noi tehnologii atât în ​​amenajarea tehnică, cât și în proiectare. Componentele spațiului bucătăriei rămân aceleași: pereți, podea, tavan. Cu toate acestea, modul în care sunt proiectate s-a schimbat semnificativ..

Spoturi negre pe tavanul alb al bucătăriei

Încercați să nu umpleți interiorul cu obiecte inutile.

Pentru a nu ne confunda, sistematizăm cunoștințele și evidențiem principalele:

Aspecte cheie Opțiuni moderne de implementare
Spectru de culori Încercăm să preferăm o acoperire monocromatică, combinăm culorile corect
Direcții de stil Atragem atenția asupra noilor tendințe: minimalism, hi-tech, art deco, industrialism, mansardă. Pentru iubitorii unei atmosfere calde și blânde, Provence, țara este potrivită.
Materiale de finisare Încercăm să uităm tapetul, selectăm plăci frumoase, vopsea, zidărie
Mobila Aruncând colțurile vechi de bucătărie, dând preferință unei mese cu capac de sticlă, scaune moderne.

Aceste aspecte sunt cele principale, 98% din succes depinde de ele. Acum, să învățăm cum să le tratăm..

Iluminat bucătărie cu fațade maro

Iluminatul bucătăriei trebuie să fie cât mai aproape de natural

Spectru de culori

Pentru a crea o bucătărie modernă, trebuie să învățați cum să utilizați corect paleta de culori disponibilă și să combinați corect componentele acesteia. Puteți lua ca bază atât tonurile deschise, cât și cele întunecate. Să începem cu prima opțiune.

Pentru a crea o bucătărie luminoasă, bejul este perfect. Această culoare a câștigat popularitate și este puternic înrădăcinată în designul modern. Poate exista bine de unul singur, fără impurități. În acest caz, ridicați un set de bucătărie bej, gresie și mobilier adecvat. Nu vă fie teamă să faceți spațiul să pară fad, acest lucru nu se va întâmpla cu bej. Dar pentru cel mai bun efect, alegeți o țiglă cu un model ușor întunecat, adăugați o culoare mai închisă lucrurilor mici..

Fațadele bej ale unui set de bucătărie pe colț

Culoarea bej este ideală pentru stilul clasic, Provence sau pentru interiorul minimalist al bucătăriei

Albul rămâne neschimbat clasic, dar în cazul nostru ajută la realizarea unui design la modă. Acum este combinat cu măsline, mentă, eucalipt, violet. O opțiune excelentă este o bucătărie alb-negru. O astfel de opțiune laconică și simplă va oferi bucătăriei austeritate și șic special..

Bucătărie în formă de U în alb

O bucătărie albă este o alegere excelentă pentru un spațiu mic.

Se folosesc și alte culori deschise, dar în principal ca note suplimentare. Dacă doriți o bucătărie ușoară, alegeți bej sau alb..

Dintre tonurile întunecate, maro este lider. Culoarea naturală a lemnului va face bucătăria să pară nobilă și mai ușor de curățat. Este utilizat în principal pentru unitățile de bucătărie, dar gresie și mobilier în acest design pot fi găsite și în magazine..

Bucătărie spațioasă, cu mobilier din lemn

Majoritatea mobilierului real din bucătărie din lemn este realizat în tonuri de maro.

Bucătărie alb-negru cu scaune roșii

Combinația alb-negru este iubită de direcțiile stilistice moderne, a treia culoare este adesea adăugată cu accente de roșu

Recent, negrul a devenit foarte popular în designul bucătăriei. El își găsește realizarea în mobilier, tehnologie și chiar în decorarea pereților. Podelele și tavanul nu sunt de obicei afectate. Combinați-l cu culori deschise sau vibrante pentru o bucătărie contemporană cu adevărat luxoasă..

Stiluri de modă

Tendințele moderne nu acceptă lipsa unui stil specific în design. Pentru a crea o bucătărie la modă, merită să învățați câteva tendințe în stil..

Scaune de bar portocalii în bucătăria modernă

Pentru a face interiorul să pară atent și armonios, trebuie să respectați o anumită direcție de proiectare

Considerăm următoarele ca fiind cele mai bune opțiuni:

 • Minimalismul este flagelul designului modern. Se va înțelege bine atât în ​​camerele mici, cât și în cele spațioase. Sloganul său principal nu este nimic mai mult. Acest lucru se aplică fiecărui aspect al designului: politica culorii, mobilierul, tehnologia. Aici veți găsi doar pereți, plafoane și pardoseli monocromatice, un minim de mobilier (care va fi realizat și într-un design monocromatic) și decorațiuni. În ciuda simplității și conciziei sale, minimalismul nu creează un sentiment de vid. Acest lucru se realizează printr-o planificare corespunzătoare a spațiului și o potrivire pricepută a culorilor..

  Design minimalist de bucătărie

  Minimalismul poate fi încorporat atât în ​​Hrușciov, cât și în apartamentele moderne.

 • Loftul este văzut din ce în ce mai mult în casele moderne, în special în bucătărie. Acest stil simplu și destul de grosolan s-a îndrăgostit de majoritatea tinerelor gospodine. Adoptă sloganul principal al minimalismului, luându-l ca bază, dar vă permite să arătați mai multă creativitate. Culorile închise și opțiunile de design neobișnuite (zidărie, pereți vopsiți cu cretă) sunt frecvente aici. Loftul este un stil urban, dar, în ciuda acestui fapt, conferă bucătăriei o căldură și o confortabilitate deosebite..

  Bucătărie liniară în stil mansardă

  Loftul va atrage cunoscătorii soluțiilor de design îndrăznețe

 • Hi-tech și techno. Tehnologia modernă a atins apogeul. Acest lucru, la rândul său, s-a reflectat în amenajarea bucătăriei, atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere al designului. Culori reci, fire și conducte expuse artificial – nu tuturor le place techno, dar dă o poftă. Hi-tech-ul nu este atât de extrem, dar caracteristica lor unificatoare este că utilizează la maximum tehnologiile moderne pentru amenajarea spațiului..

  Design de bucătărie modernă de înaltă tehnologie

  Principiul cheie al stilului este ascuns în numele însuși: high-tech înseamnă tehnologie înaltă

 • Provence și țară. Această categorie este diferită de opțiunile anterioare. Aceste stiluri nu se străduiesc să fie la vârful popularității, ci gravitează oarecum spre antichitate. Dar nobilului și rafinat antichitate. Aici nu veți găsi luciul și luciul inerente multor stiluri moderne. Provence și țara sunt destinații calme, care vor face bucătăria confortabilă și luxoasă în același timp, oferindu-i aspectul unui refectoriu regal.

  Bucătărie în stil Provence, cu bar

  În apartamentele moderne, stilurile rustice sunt rareori găsite în forma lor pură, de obicei sunt combinate cu succes cu clasicele.

Important. Nu uitați că, după ce ați ales o anumită direcție, trebuie să urmați toate regulile sale..

Interiorul unei mici bucătării în stilul clasicilor

În ciuda dezvoltării tehnologiei, stilul clasic încă nu își pierde relevanța.

Mobila

Acest aspect a suferit unele modificări. Noile modele de mobilier și electrocasnice intră în arenă, care vă vor ajuta să vă faceți bucătăria modernă și la modă..

Prima regulă: departe de colțurile bucătăriei. Până de curând, erau în fiecare casă și erau considerați foarte confortabili. Dar în acest moment au dispărut deja în fundal și îți îmbătrânesc doar bucătăria. Dacă mai aveți o astfel de piesă de mobilier, înlocuiți-o cu scaune frumoase și confortabile cu spate înalt. În magazinele de mobilă, veți găsi multe opțiuni de design pentru fiecare gust și veți găsi cu siguranță ceea ce vă place și veți fi în armonie cu designul general.

Zonă modernă de luat masa în bucătărie

Scaune frumoase cu spătar și scaun moale

Ghișeele de baruri sau insulele de bucătărie câștigă popularitate. Această inovație necesită scaune de bar potrivite. Există, de asemenea, un număr foarte mare de ele, în plus, puteți face cu ușurință astfel de mobilier cu propriile mâini..

Insulă de bucătărie multifuncțională cu blat de bar

O insulă de bucătărie poate combina mai multe funcții

O masă transparentă va contribui la realizarea unei bucătării moderne. Dar aici trebuie să fii cât mai atent posibil atunci când alegi: achiziționarea unei huse de calitate scăzută, riscați să o rupeți rapid sau să primiți o fisură.

Cele mai bune materiale pentru decor

Imaginea de fundal cunoscută nouă se estompează deja în fundal. Pereții pictați, zidăria și piatra naturală câștigă popularitate în stilurile moderne. Aceste idei vor face bucătăria mai ușor de întreținut și modernă. În ciuda acestui fapt, tapetul se aplică în continuare. Și dacă rămâneți un adept al acestui tip de design – utilizați cele mai noi tipuri.

Plăci de mozaic pe un spate din bucătărie

Cea mai bună soluție pentru finisarea unui șorț ar fi plăcile ceramice.

De asemenea, tavanul nu ia o formă nouă. Tavanele întinse (folie din PVC) și pe mai multe niveluri (structuri din gips-carton) sunt populare în această zonă..

Tavan alb neted în interiorul bucătăriei

Alegerea acoperirii tavanului depinde de stilul și înălțimea camerei.

Podea ceramică în interiorul unei bucătării moderne

Pardoseala de bucătărie nu trebuie să se teamă de grăsime și apă

Pentru pardoseală, selectați noi tipuri de plăci (de preferință dimensiuni mari pentru a da un aspect mai luxos spațiului bucătăriei), linoleum modern, laminat și placă naturală.

Idei de design interesante

Ceea ce va face cu siguranță bucătăria la modă sunt idei interesante. Modurile neobișnuite de a folosi lucrurile obișnuite trezesc întotdeauna interes și aduc ceva nou..

Bucătărie fără dulapuri de perete

Suntem obișnuiți să vedem un set de bucătărie complet asamblat. Încercați însă să introduceți noi tendințe și să scăpați de dulapurile de perete. În direcții minimaliste, sistemele de stocare ascunse și rafturile sunt binevenite. Distribuiți corect locațiile de stocare și încercați o nouă metodă de proiectare. Sistemul „bucătărie inteligentă” va veni și el în ajutor, care economisește cât mai mult spațiu..

Interiorul bucătăriei case private, fără dulapuri de perete

Absența dulapurilor superioare face bucătăria mai largă vizual și ridică tavanul

Interior bucătărie fără dulapuri superioare

Bucătărie cu rafturi deschise pe un perete de cărămidă

Frigider ca art

Ne întoarcem în anii ’50 ai Americii, când frigiderele luminoase erau populare și le transformăm în moderne. Frigiderele colorate în culori vii câștigă popularitate în multe stiluri noi. Uităm de unitatea albă plictisitoare și obținem un frigider neobișnuit roșu, albastru, verde sau negru.

Frigider portocaliu în bucătărie cu set alb

Frigiderul portocaliu va deveni un accent luminos în interiorul unei bucătării albe

Pictura este, de asemenea, o idee interesantă. În plus, această opțiune vă va permite să vă arătați talentele artistice. Dacă acestea nu sunt respectate, puteți lipi peste frigider cu folie colorată, simplă sau cu imprimare foto..

Decor frigider DIY

Frigiderul poate fi decorat folosind tehnica decoupage sau pictura de arta.

Acordând atenție factorilor menționați și folosind ideile propuse, vă puteți face bucătăria modernă, confortabilă și confortabilă..

Video: 10 idei elegante de decor pentru bucătărie

Fotografii de bucătării moderne

Tavan de bucătărie cu lumini încorporate Șorț de bucătărie cu gresie mică Design bucătărie în bej Set gri cu blat din lemn Culoare măslin în interiorul bucătăriei Ideea de a decora interiorul unei bucătării spațioase Bucătărie liniară Cupe pe un raft de bucătărie deschis într-o casă privată Bucătărie pe colț cu rafturi deschise Set de căști violet în formă de L Masă de luat masa în colțul dintre pereții galbeni Culoare verde în interiorul unei bucătării înguste Căști în formă de L maro Bucătărie albă cu configurație complexă Bucătărie liniară cu masă Perete galben într-o bucătărie albă interior bucatarie cu canapea in gri Tapet alb-negru pe peretele bucătăriei Bucătărie clasică cu bar Organizarea iluminatului într-o bucătărie întunecată Bucătărie modernă cu fațade originale Design bucătărie cu ușă spre balcon Bucătărie luminoasă în stil scandinav Roșu într-o bucătărie albă Masă de luat masa tăiată cu ferăstrăul Design de bucătărie din colț în culori deschise Masă mică pentru micul dejun maro Zona de luat masa în bucătăria scandinavă Piatra artificiala pe un sort de bucatarie Mică bucătărie în stil Provence Set clasic cu iluminare în dulapuri Set de bucatarie cu fronturi albe Bucătărie minimalistă cu mobilier alb Set gri cu uși lambrate Design minimalist de bucătărie-cameră de zi Jaluzele romane pe ferestrele bucătăriei unei case private Dispunere liniară a căștilor albastre Decorare perete bucătărie cu plăci ceramice Design de bucătărie alungită, cu fereastră Set de bucătărie galben și alb Mobilier din lemn într-un interior în stil mansardă Suprafețe lucioase ale setului cu cască în alb Masa de luat masa din metal cu blat din sticla Scaune verzi tapițate cu spate înalt Set clasic cu uși negre Pardoseală în carouri alb-negru într-o bucătărie cu pereți gri Design bucătărie cu căști negre Televizor negru în designul bucătăriei Interior bucatarie cu rafturi deschise Căști clasice cu muluri placate cu aur

Previous Post
Funktioner och svårigheter vid utformningen av en liten korridor
Next Post
ملامح ورق الحائط الأخضر للمطبخ