15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kde je recyklační zásobník na Windows 10?

Zde je shrnutí článku:

Proč nemohu najít koš v systému Windows 10

Windows 10 ve výchozím nastavení ne vždy zobrazuje ikonu recyklace na ploše na ploše. Chcete-li najít koš na recyklaci, klepněte pravým tlačítkem myši na plochu, vyberte možnost Personalize, přepněte na kartu Témata a klikněte na nastavení ikony plochy v souvisejícím nastavení. Ujistěte se, že je pole vedle „Recycle bin“ zaškrtnuto a klikněte na Použít a OK.

Kde je složka recyklace bin

Recyklační koše je speciální sada složek umístěných ve skryté složce nebo souboru (C: \ $ recycle.Bin pro moderní verze Windows, C: \ Recycler pro Windows XP a starší verze).

Jak mohu otevřít koš

Chcete -li otevřít koš Recycle, stisknutím tlačítka Win + E otevřete průzkumník souborů, zadejte a vyhledejte „Recycle bin“ na adrese adresy a stiskněte Enter Enter. Dalším způsobem je kliknout na ikonu “>” v adresním liru Průzkumníka souborů a najdete recyklaci bin.

Kde je obecně přístup k koši recyklace prostřednictvím lokalizované ikony

Obecně přistupujete k koši recyklace prostřednictvím ikony umístěné v nabídce Start.

Proč se nezobrazí Bin v průzkumníku souborů

Pokud se v průzkumníku souborů nezobrazí recyklační koše, klikněte pravým tlačítkem myši v prázdné oblasti pod ikony v navigačním podokně, vyberte „Zobrazit všechny složky“ a v podokně navigace se objeví recyklační koš.

Jak mohu obnovit smazané soubory na Windows 10

Chcete -li obnovit smazané soubory v systému Windows 10, stiskněte klávesu Windows, do vyhledávacího pole zadejte „obnovení souboru Windows“, vyberte Recovery File Windows a postupujte podle pokynů. K obnovení souborů můžete použít dva základní režimy: Pravidelné a rozsáhlé.

Proč moje recyklační koše zmizela

Pokud váš recyklační koš zmizel, klepněte pravým tlačítkem myši na plochu, vyberte „Zobrazit“ a v kontextové nabídce vyberte „Zobrazit ikony plochy.„Recyklace a jakékoli další ikony se okamžitě znovu objeví na ploše. Tato metoda také funguje pro Windows 7.

Jak mohu obnovit smazané soubory z koše Recycle

Chcete-li obnovit soubor z koše na recyklaci, poklepejte na ikonu recyklace na ploše, najděte smazané soubory, které chcete obnovit, vyberte soubory, klepněte pravým tlačítkem myši a vyberte možnost obnovení, abyste je přesunuli zpět na své původní umístění.

Jak mohu obnovit náhodně odstraněné soubory

Chcete-li obnovit náhodně odstraněné soubory, klepněte pravým tlačítkem myši na soubor nebo složku, vyberte „Obnovit předchozí verze“ a vyberte ze seznamu dostupných předchozích verzí souboru nebo složky. Tento seznam obsahuje soubory uložené na bodech zálohy a obnovení.

Jak se dostanu zpět něco, co jsem náhodou smazal

Můžete vyzkoušet následující metody pro obnovení smazaných souborů: Zkontrolujte svůj recyklační koš, použijte ovládací panel k vyhledávání souboru, použijte software pro obnovení dat nebo si najměte službu obnovy dat.

Jak mohu obnovit svůj recyklační koš ve Windows 10

Chcete-li obnovit koš v systému Windows 10, poklepejte na ikonu recyklace koše, vyberte nedávno odstraněné soubory nebo složky, které chcete obnovit, klikněte na kartu Správa a klikněte na „Obnovit vybrané položky.”

Kde je tedy koše na Windows 10?

Recyklační koš lze nalézt přizpůsobením nastavení ikon na plochu nebo jeho vyhledáváním v průzkumníku souborů. Pokud to není viditelné, můžete zobrazit všechny složky v průzkumníku souborů, aby se objevilo. V případě, že náhodně smažete soubory, můžete je obnovit z koše recyklace nebo použít jiné metody, jako je software pro obnovení dat.

Proč je důležité vědět, jak najít a použít recyklační koš?

Vědět, jak najít a použít recyklační koš, je důležité, protože vám umožňuje obnovit smazané soubory a obnovit je na jejich původní umístění. To vás může ušetřit před trvalým ztrátou cenných dat a souborů.

Jaké jsou výhody používání recyklačního koše?

Recyklační koše poskytuje bezpečnostní síť pro mazání souborů a složek. Umožňuje vám snadno obnovit smazané položky a zabránit náhodné ztrátě trvalé údaje. Poskytuje také pohodlný způsob, jak spravovat smazané soubory a uvolnit úložný prostor v počítači.

Mohu změnit umístění koše na recyklaci?

Ne, nemůžete změnit výchozí umístění recyklace koše. Vždy se nachází na ploše. Můžete si však přizpůsobit jeho vzhled, jako je změna ikony nebo úprava její velikosti.

Jak dlouho soubory zůstávají v recyklaci koše?

Soubory časové délky zůstávají v koši Recycle závisí na úložné kapacitě počítače a nastavení koše Recycle. Ve výchozím nastavení jsou soubory uloženy do koše Recycle, dokud jej ručně nevyprázdňujete nebo neobnovíte soubory zpět na jejich původní umístění.

Kde je recyklační zásobník na Windows 10?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu najít koš v systému Windows 10

Windows 10

Klepněte pravým tlačítkem myši na plochu. Vyberte možnost Přizpůsobení. Přepněte na kartu Témata a klikněte na nastavení ikony plochy v souvisejícím nastavení. Ujistěte se, že pole vedle „Recycle Bin“ je zaškrtnuto a klikněte na Použít a OK.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je složka recyklace bin

Recyklační koše je speciální sada složek, které jsou umístěny ve skryté složce nebo souboru (C: \ $ Recycle. Bin pro moderní verze Windows, C: \ Recycler pro Windows XP a starší verze).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít koš

Stisknutím tlačítka Win + E Otevřete průzkumník souborů. Zadejte a vyhledejte recyklaci v koši na adresu. Stisknutím klávesy Enter přímo otevřete koš Recycle. Dalším způsobem je najít recyklační zásobník v průzkumníku souborů je kliknout na > Ikona na adresním řádku.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je obecně přístup k koši recyklace prostřednictvím lokalizované ikony

Obecně přistupujete k koši recyklace prostřednictvím ikony umístěné v nabídce Start.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nezobrazí Bin v průzkumníku souborů

Zobrazení koše v průzkumníku souborů

Klepněte pravým tlačítkem myši v prázdné oblasti pod ikony v navigační podokně a vyberte „Zobrazit všechny složky“. V podokně navigace průzkumníka se pak objeví koše a ovládací panel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit smazané soubory na Windows 10

Stiskněte klávesu Windows, do vyhledávacího pole zadejte zotavení souboru Windows a poté vyberte zotavení souboru Windows. Když jste vyzváni, abyste aplikaci umožnili provést změny ve vašem zařízení, vyberte ANO. K obnovení souborů můžete použít 2 základní režimy: Pravidelné a rozsáhlé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje recyklační koše zmizela

Problém je opět snadno vyřešen: klepněte pravým tlačítkem myši na plochu a vyberte „Zobrazit“. V kontextové nabídce vyberte „Zobrazit ikony plochy“. Na ploše se okamžitě objeví recyklační koše a jakékoli další ikony. Tuto metodu můžete také použít, pokud v systému Windows 7 chybí recyklační koše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit smazané soubory z koše Recycle

Chcete-li obnovit soubor z recyklačního koše, použijte tyto kroky: Poklepájte na ikonu recyklace na ploše.Vyhledejte smazané soubory, které chcete obnovit.Vyberte smazané soubory.Klepněte pravým tlačítkem myši na některé z vybraných souborů.Vyberte možnost obnovení, abyste je přesunuli zpět na své původní místo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit náhodně odstraněné soubory

Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor nebo složku a poté vyberte obnovení předchozích verzí. Uvidíte seznam dostupných předchozích verzí souboru nebo složky. Seznam bude zahrnovat soubory uložené na záloze (pokud používáte zálohování Windows k zálohování souborů) a také body obnovení, pokud jsou k dispozici oba typy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu zpět něco, co jsem náhodou smazal

Zde jsou čtyři z nejběžnějších metod obnovy souboru.Zkontrolujte svůj recyklační koš. Najděte soubor.Použijte ovládací panel. Pokud nemůžete najít soubor v recyklačním koši, mohl by být stále uložen jinde na vašem počítači.Použijte software pro obnovení dat.Najměte službu pro obnovu dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit svůj recyklační koš ve Windows 10

To je užitečné, pokud jste smazali ten, který je stále potřebný.Poklepejte na ikonu recyklace koše. Všechny nedávno smazané soubory nebo složky se objevují a lze je třídit.Obnovte kliknutím pro zvýraznění souboru nebo složky.Klikněte na kartu Správa.Klikněte na Obnovit vybrané položky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovit smazané soubory v systému Windows 10

Stiskněte klávesu Windows, do vyhledávacího pole zadejte zotavení souboru Windows a poté vyberte zotavení souboru Windows. Když jste vyzváni, abyste aplikaci umožnili provést změny ve vašem zařízení, vyberte ANO. K obnovení souborů můžete použít 2 základní režimy: Pravidelné a rozsáhlé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovit nedávno odstraněné soubory z recyklace bin Windows 10

Jednoduše otevřete ikonu recyklace na ploše. Stejně jako u každé složky můžete soubory třídit podle jména, umístění, datu a dalších kritérií. Můžete také hledat soubor podle jména. Jakmile najdete soubor, který chcete obnovit, klikněte na něj a vyberte Obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete obnovit smazané soubory po vyprázdnění koše na recyklaci

Vyprazdňování recyklace můžete vrátit zpět obnovením ztracených souborů prostřednictvím historie souborů Windows. Postupujte podle těchto kroků: Otevřete nabídku startu a zadejte „Historie souborů“. Zvolte obnovit své soubory pomocí možnosti historie souborů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit soubor, který jsem náhodou smazal v systému Windows 10

Jednoduše otevřete ikonu recyklace na ploše. Stejně jako u každé složky můžete soubory třídit podle jména, umístění, datu a dalších kritérií. Můžete také hledat soubor podle jména. Jakmile najdete soubor, který chcete obnovit, klikněte na něj a vyberte Obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu něco, co jsem právě smazal

Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor nebo složku a poté vyberte obnovení předchozích verzí. Uvidíte seznam dostupných předchozích verzí souboru nebo složky. Seznam bude zahrnovat soubory uložené na záloze (pokud používáte zálohování Windows k zálohování souborů) a také body obnovení, pokud jsou k dispozici oba typy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete obnovit smazané soubory po vyprázdnění koše na recyklaci

Vyprazdňování recyklace můžete vrátit zpět obnovením ztracených souborů prostřednictvím historie souborů Windows. Postupujte podle těchto kroků: Otevřete nabídku startu a zadejte „Historie souborů“. Zvolte obnovit své soubory pomocí možnosti historie souborů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč na mém počítači není žádný recyklační koš

Použijte průzkumník souborů Windows 10

Zadejte průzkumník souborů na vyhledávací liště Windows a vyberte nejlepší shodu. Klepněte pravým tlačítkem myši na prázdnou plochu na levé straně okna Průzkumníka souborů. Vyberte Zobrazit všechny složky z možností kontextové nabídky. Měli byste vidět úplný seznam svých souborů, včetně recyklace koše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete obnovit smazané soubory po vyprázdnění koše na recyklaci

Vyprazdňování recyklace můžete vrátit zpět obnovením ztracených souborů prostřednictvím historie souborů Windows. Postupujte podle těchto kroků: Otevřete nabídku startu a zadejte „Historie souborů“. Zvolte obnovit své soubory pomocí možnosti historie souborů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je možné obnovit smazané soubory z recyklace koše

Chcete-li obnovit soubory z vašeho koše v Windows, otevřete recyklační koš, vyberte soubory nebo složky, které chcete obnovit, poté klepněte pravým tlačítkem myši a vyberte Obnovit. Soubor nebo složka bude obnovena do původní složky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete načíst soubory po vyprazdňování koše na recyklaci

3.1 Obnovte smazané soubory z recyklace koše po prázdu prostřednictvím zálohování Windows. Dalším způsobem, jak obnovit smazané soubory z recyklačního koše bez softwaru po vyprazdňování, bude pomocí záložního souboru Windows. Pokud jste nastavili zálohu Windows, provede pravidelnou zálohu na úložný prostor, který jste si vybrali …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostat zpět smazané soubory z recyklace v systému Windows 10

Jednoduše otevřete ikonu recyklace na ploše. Stejně jako u každé složky můžete soubory třídit podle jména, umístění, datu a dalších kritérií. Můžete také hledat soubor podle jména. Jakmile najdete soubor, který chcete obnovit, klikněte na něj a vyberte Obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovit trvale odstraněné soubory z recyklace bin Windows 10

Stiskněte klávesu Windows, do vyhledávacího pole zadejte zotavení souboru Windows a poté vyberte zotavení souboru Windows. Když jste vyzváni, abyste aplikaci umožnili provést změny ve vašem zařízení, vyberte ANO. K obnovení souborů můžete použít 2 základní režimy: Pravidelné a rozsáhlé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu najednou obnovit smazané soubory

Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor nebo složku a poté vyberte obnovení předchozích verzí. Uvidíte seznam dostupných předchozích verzí souboru nebo složky. Seznam bude zahrnovat soubory uložené na záloze (pokud používáte zálohování Windows k zálohování souborů) a také body obnovení, pokud jsou k dispozici oba typy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam šly moje smazané položky

Pro počítače se systémem Windows přecházejí smazané soubory do koše na recyklaci. Na strojích MacOS jdou do koše. A pro zařízení Android a iPhone jsou soubory uloženy v paměti telefonu, dokud nejsou přepsány novými daty. Naštěstí existují způsoby, jak obnovit smazané soubory na všech těchto zařízeních.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo sé si Avast está bloqueando un programa??
Next Post
Co udělal zákon o Protect America?