15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Cerințe pentru proiectarea sufrageriei din bucătărie

Bucătăria devine mai confortabilă atunci când este posibil să amplasați o zonă de luat masa pe teritoriul său. Când plasați segmentele unul lângă altul, este important să organizați totul, astfel încât toată lumea să fie confortabilă. Problemele apar mai ales atunci când se dezvoltă proiectarea unei mici mese. Zona limitată poate adăuga o serie de dileme. Dar nuanțe importante și un design competent vă vor ajuta să faceți față dificultăților..

sufragerie design bucatarie

Prezența unei zone de luat masa în bucătărie este cea mai populară opțiune pentru organizarea procesului de preparare și absorbție a alimentelor..

Decidem aspectul zonei de bucătărie

Pentru a dezvolta interiorul în bucătărie-sufragerie ar trebui să se bazeze pe definiția aspectului. Opțiunile posibile sunt prezentate în tabel.

fotografie bucătărie design sufragerie

Mulți oameni cred că este mult mai convenabil să instalați un grup de mese în bucătărie, pentru a nu transporta mâncarea din cameră în cameră..

Aspect Descriere
Liniar Acesta constă în amplasarea setului cu cască de-a lungul peretelui. Acest lucru economisește spațiu utilizabil. Puteți așeza confortabil o masă și scaune, chiar și într-o cameră de dimensiuni medii. Sistemul de depozitare și amplasare a ustensilelor de bucătărie poate fi amenajat până la tavan. Acest lucru vă permite să găzduiți mai multe articole folosind întregul spațiu..
În forma literei G Setul cu cască este instalat în colț. Aspectul este potrivit pentru bucătăriile de dimensiuni medii. Datorită utilizării utile a colțului, spațiul este eliberat pentru grupul de mese. Opțiunea în formă de L elimină necesitatea zonării spațiului cu mijloace improvizate. Aspectul în sine împarte camera în segmente.

Dispunere în formă de U și paralelă a bucătăriei-sufragerie

Aspectul poate fi organizat sub forma unei litere P sau în paralel. Prima opțiune arată foarte impresionantă. Nu este potrivit pentru o cameră mică. Este deseori ales pentru casele de țară unde există suficient spațiu. Aspectul în formă de U include amplasarea echipamentelor și a mobilierului lângă trei pereți, lăsând doar unul liber.

Dispunerea bucătăriei în formă de U

Cele mai populare opțiuni pentru organizarea unei zone de luat masa într-o bucătărie sunt aspectele liniare (pe un rând) și unghiulare (în formă de L).

Dacă camera are o fereastră mare, ar trebui să vă gândiți la un aspect paralel. Aparatele și sistemele de stocare sunt instalate una față de cealaltă. Există o masă în mijloc.

dispunerea liniei de sufragerie în bucătărie liniară

Atunci când sistemele de depozitare sunt amplasate de-a lungul unui perete sau cu o ramură mică perpendiculară, rămâne cantitatea maximă de spațiu utilizabil pentru instalarea unui grup de mese.

Bucătărie-sufragerie dintr-o cameră mică. Aspect

O cameră mică nu este o propoziție. În ea, puteți crea un design interior unic pentru bucătăria sufrageriei. Este important să se ia în considerare anumite recomandări. Merită să creați o cască personalizată care să se potrivească perfect spațiului limitat. Zona liberă rămasă este alocată segmentului de mese. 

design bucătărie sufragerie în culori deschise

Este recomandat să alegeți o paletă ușoară. Acest lucru va face camera mai liberă, mai proaspătă..

Bucătărie-sufragerie combinată cu living

Reamenajarea este foarte costisitoare. Aceasta privește latura financiară și timpul care trebuie petrecut înainte ca rezultatul să fie gata. Este recomandat să înțelegeți în avans avantajele și dezavantajele conectării bucătăriei și a sufrageriei, astfel încât să nu existe dezamăgire..

idei de design bucatarie sufragerie

În camere foarte spațioase, cu o fereastră mare sau o structură accesibilă, puteți găsi un aspect paralel al unui set de mobilier și o zonă de luat masa în bucătărie-sufragerie.

pro

 1. Spațiu crescut semnificativ, mai mult spațiu.
 2. Este posibil să implementați idei și planuri care anterior nu erau disponibile din cauza zonei limitate.
 3. Există mai multe ferestre. Acest lucru contribuie la creșterea luminii naturale, la o extindere vizuală a spațiului..
 4. Oaspeții vor fi în aceeași cameră cu dvs., puteți face gustări fără a le lăsa în pace. Acest lucru se aplică și situațiilor cu copii. Nu vor rămâne nesupravegheați în timp ce gătiți..
 5. Comunicați ușor și convenabil cu oaspeții, membrii familiei.

idei de design bucatarie sufragerie

Cu dispunerea colțului setului de mobilier, există suficient spațiu pentru a instala o mică masă.

Combinarea a două camere într-una mare are, de asemenea, unele dezavantaje.

 1. În timpul procesului de gătit, mirosurile vor începe să se răspândească pe întregul perimetru, atingând camera de zi. Pentru a evita acest lucru, va trebui să cumpărați o hota specială de înaltă calitate, care implică cheltuieli suplimentare..
 2. Pe lângă mirosuri, vor apărea și mai multe sunete străine provenite de la aparatele de uz casnic. Problema poate fi rezolvată prin achiziționarea de modele cu zgomot redus..
 3. Camera trebuie curățată mai des datorită răspândirii murdăriei din zona de lucru.

amenajare bucătărie sufragerie

Dezavantajele enumerate pot fi eliminate, dar acest lucru va necesita investiții financiare suplimentare..

Opțiunea ar trebui luată în considerare dacă bucătăria are dimensiuni foarte mici și este necesară extinderea.

Care sunt avantajele unei bucătării-sufragerie și cum puteți bate designul corect

Avantajele combinării zonei de lucru cu segmentul de luat masa.

 • Creșterea cantității de lumină din cameră. Devine mai spațios, mai liber.
 • Oaspeții pot fi primiți în bucătărie, situată confortabil în zona de luat masa. Acest lucru vă va permite să comunicați și să nu vă distrageți atenția de la procesul de gătit..
 • Combinația permite localizarea companiilor mari. 

amenajare bucatarie sufragerie mansarda

Toată lumea va putea să stea confortabil, să comunice fără să se miște dintr-o cameră în alta.

Reguli de bază pentru proiectarea bucătăriei-sufragerie

În primul rând, este important să aveți grijă de un sistem de ventilație de înaltă calitate și organizat corespunzător. Acest lucru va evita răspândirea mirosului în toată zona.. 

design bucatarie sufragerie cu gluga

Prin urmare, instalați o capotă cu o putere mare..

Proiectarea zonelor ar trebui să fie diferită. Aceasta va separa segmentul de lucru de cel de servire a mesei. Pentru prima, alegeți materiale rezistente la umiditate și la temperaturi ridicate. Plăci potrivite, tapet lavabil, piatră artificială. Este necesar ca întreținerea finisajului să fie cât mai simplă posibil. Pentru sala de mese, puteți opta pentru vinil sau plută. Parchetul și laminatul sunt potrivite pentru pardoseală. Puteți împărți zonele folosind organizarea iluminării.. 

iluminat bucatarie sufragerie

Alegerea unei palete de culori și stil pentru decorarea interiorului bucătăriei-sufragerie

Paleta și stilul potrivit ajută la crearea unei anumite atmosfere în cameră. Cel mai adesea, culorile albe sunt alese pentru bucătărie. Umple spațiul cu ușurință, dă prospețime. Relevant pentru bucătăriile mici. Vă permite să extindeți spațiul.

O cameră complet albă poate părea plictisitoare. Atunci merită să adăugați pete luminoase. Este suficientă o pată suculentă sub forma unei culori bogate a scaunelor. Albul se umple de răcoare. 

bucătărie design sufragerie alb și lemn

Folosiți suprafețe din lemn pentru a adăuga căldură bucătăriei.

Dacă doriți să creați contrast, este recomandat să alegeți o combinație clasică de alb și negru. Folosiți prima nuanță pentru căști. Masa va avea un ton alb. Pentru a adăuga accent, faceți peretele negru adăugând detalii într-o a doua culoare..

Ca alternativă la combinația descrisă, puteți utiliza culori pastelate. Albul se distinge prin capacitatea de a se transforma în nuanțe expresive chiar neutre. 

bucatarie sufragerie design alb cu gri

În plus față de paletă, este important să definiți corect stilul. Dacă îți plac deciziile îndrăznețe, atunci nu poți urma conceptul general al casei. Dar se recomandă menținerea unui fel de conexiune între toate camerele. Acest lucru vă va face să vă simțiți confortabil acasă..

Dacă bucătăria este în casă, se va realiza o implementare în stilul țării. Reflectă motive rustice. Grupul de mese ar trebui să aibă un decor diferit pe această temă, sculpturi, de exemplu.

bucătărie de luat masa țară

Este adecvat să încarnați o mansardă de scurgere. Este deosebit de relevant pentru bucătăriile mici. Trebuie să renunțați la mobilierul și ustensilele inutile. Puteți pune o insulă care acționează ca o zonă de lucru și un segment de luat masa. Toate imperfecțiunile camerei, care de obicei încearcă cu furie să se ascundă – sub formă de grinzi pe tavan, comunicații deschise – trebuie să fie demonstrate. Acesta este ceea ce este loftul.

design mansardă bucătărie stil mansardă

Loft este utilizarea maximă a articolelor multifuncționale.

Puteți alege clasicii. Ea rămâne populară în orice moment. Mobilier și sistem de depozitare a modelelor tradiționale. Ca paletă, ar trebui să alegeți o combinație de tonuri de albastru și alb. O altă opțiune este minimalismul. Se potrivește perfect dimensiunilor limitate ale camerei. Oferă un design convenabil și util. Cantitatea minimă de decor. Este posibil să nu existe deloc. Paleta este neutră, mobilieră, caracterizată prin concizie și rigoare.

design bucatarie sufragerie decor minim

Practicitatea este cheia.

Un colț moale în bucătărie-sufragerie – o zonă confortabilă de luat masa

Colțul moale vă permite să încorporați un loc confortabil și convenabil pentru a mânca. Locația preferată este fereastra de golf. Acest lucru vă va permite să utilizați tot spațiul din cameră. Colțul va fi situat lângă fereastră, ceea ce vă va permite să observați peisajele frumoase. Locul va fi luminos și plin de lumină naturală. De multe ori zona moale devine o extensie a setului cu cască. Varianta este potrivită pentru încăperi înguste și lungi. Vă permite să obțineți un ansamblu armonios.

bucătărie design sufragerie fereastră de golf

Amenajarea unei zone de relaxare în bucătărie este o oportunitate excelentă de a organiza confortabil o zonă de luat masa.

Dacă bucătăria se distinge prin prezența unei geometrii complexe, merită să folosiți cât mai mult posibil toate contoarele. O fereastră asimetrică va deveni o zonă de luat masa în care este amplasată o zonă de relaxare. Finisarea în tonuri de alb, un set de lumini va ajuta la ascunderea denivelărilor camerei. Pentru o fereastră în formă de pătrat sau dreptunghi, alegeți o masă ovală sau una rotundă. Acest lucru va ajuta la netezirea unor colțuri.. 

interior de sufragerie cu zonă de relaxare

Dacă sala de mese are un spațiu mare, alegeți un colț spațios, moale, unde mulți oameni să poată sta confortabil..

Atașarea unui grup de mese pe insula de bucătărie

Pentru a elibera spațiu în sala de mese, unde insula ocupă locul central, se recomandă să atașați la capăt o masă compactă și mai multe scaune. Fixând masa de masă în peretele insulei, puteți obține un loc pentru o poziționare confortabilă a picioarelor oaspeților și membrilor familiei.

bucatarie design sufragerie optiune insula

În camere cu geometrie complexă, este necesar să se utilizeze tot spațiul disponibil în cel mai rațional mod..

Puteți traduce în mod similar stilul Art Nouveau în bucătărie. Apoi, este recomandat să atașați modelul original al grupului de mese pe insulă. Poate fi o masă albă ca zăpada echipată cu picioare oglindite. La acesta sunt atașate fotolii cu tapițerie din piele închisă. Completați interiorul cu un candelabru original. Se va dovedi a întruchipa un design individual, frumos, plin de prospețime și lumină.

Mobilier elegant și stil modern

Dacă apartamentul are dimensiuni compacte și nu este alocat mai mult de 3 mp pentru sufragerie, se recomandă excluderea fastului din decor. Nu utilizați picioare umflate, modele de scaune curbate, clasice ornamentate. Luxul nu este potrivit pentru astfel de dimensiuni. Totul va arăta aglomerat și înghesuit.

sufragerie bucătărie zonare

Bucătăria spațioasă are o zonă mare de relaxare. Zona moale spațioasă situată lângă fereastră creează o zonă de luat masa confortabilă și originală..

Se recomandă să acordați atenție modelelor de mobilier care se disting prin grație și ușurință..

 • Desene transparente. Aceasta este o opțiune excelentă pentru iluzia optică. Alegeți mobilier din acril, sticlă sau plexiglas. Creează senzația că se evaporă din cameră, ceea ce creează spațiu suplimentar. Arată frumos și ușor.
 • Schimbă scaunele. Dacă numărul de metri din sala de mese este limitat, evitați utilizarea scaunelor cu spate înalt. Arată destul de greoaie. Mai bine să folosiți scaune compacte, scaune cu spătar mic. Vor fi banchete îngrijite. 

mobilier transparent în sufrageria bucătăriei

Toate acestea vor permite să nu aglomereze camera, dar nu afectează o poziție confortabilă la masă..

Construcții ușoare

Dacă preferați stilul Provence, acordați atenție scaunelor cu picioare forjate, spate, distinse prin grație, frumusețea formelor. Dacă vă place mai mult designul scandinav, ar trebui să cumpărați modele de scaune echipate cu un spătar din plasă metalică. Modelele enumerate arată ușor și frumos.. 

bucătărie scandinavă design sufragerie

Nu ar trebui să folosiți scaune masive, uriașe, care vizual consumă doar spațiu..

Stil proaspăt mediteranean

Această opțiune de design în bucătăria conectată la sala de mese presupune utilizarea maximă a elementelor ceramice. Plăcile sunt utilizate ca finisaje pentru pardoseală și perete. Ea participă la decorul camerei. În acest din urmă caz, se folosesc plăci și amfore. Articolele enumerate trebuie să aibă o pictură pe un motiv floral.. 

Bucătărie în stil mediteranean

Ustensilele folosite în bucătărie trebuie să fie din ceramică, potrivind designul cu elemente decorative.

Mobilierul trebuie să fie durabil. Articolele din lemn sunt o soluție excelentă. Comoda ar trebui să aibă rafturi deschise unde să puteți așeza diverse ustensile de bucătărie și decorațiuni. 

Design bucătărie mediteraneană de sufragerie

Setul cu cască de dimensiuni impresionante va permite interiorului general să arate bogat.

Se recomandă completarea decorului general cu oglinzi și alte detalii cu elemente forjate. Țesătura de in sau bumbac este potrivită ca textile pentru un astfel de design. Asigurați-vă că aveți desene, modele. „Mediterana” își asumă un aspect într-o cameră în forma literei P. 

Design bucătărie mediteraneană de sufragerie

Toate obiectele și mobilierul sunt așezate de-a lungul a trei pereți. Acest lucru va evita traficul..

Combinația dintre bucătărie și sufragerie vă permite să obțineți o cameră spațioasă unde puteți petrece timp simultan pregătind mese, comunicând cu oaspeții și rudele. Este important să se ia în considerare nuanțele și să se reducă aspectele negative ale unei astfel de fuziuni. Apoi, veți obține un interior frumos, armonios și practic..

VIDEO: Bucătărie-sufragerie – aspect și interior.

50 de opțiuni pentru designul modern al bucătăriei-mesei:

bucătărie sufragerie opțiune de zonare bucătărie sufragerie în stil grunge bucătărie sufragerie în tonuri de liliac bucătărie sufragerie design albastru bucatarie sufragerie interior modern bucătărie sufragerie bej și wenge bucătărie zonare sufragerie bucătărie zonare sufragerie bucătărie sufragerie în culori deschise bucătărie sufragerie în casă bucătărie sufragerie interior confortabil bucătărie sufragerie design confortabil bucătărie sufragerie lumină interioară bucătărie sufragerie design luminos bucătărie sufragerie interior elegant bucătărie sufragerie design elegant bucatarie sufragerie interior modern bucătărie sufragerie design modern bucătărie spațioasă sufragerie proiect bucatarie sala de mese amenajare sufragerie bucătărie mobilier bucatarie sufragerie bucătărie interior sufragerie bucătărie sufragerie idei de zonare idei de amenajare sufragerie bucatarie idei de interior bucatarie sufragerie idei de design bucatarie sufragerie idei sufragerie bucatarie set bucatarie sufragerie bucătărie sufragerie plan foto bucătărie sufragerie idei de design foto bucătărie sufragerie foto idei interioare bucătărie sufragerie fotografie design bucatarie sufragerie bucătărie sufragerie bucătărie sufragerie în studio bucătărie sufragerie în stil modern bucătărie combinată cu sufragerie sufragerie în bucătărie în stil clasic bucătărie sufragerie minimalism stil pentru sufragerie bucătărie design de sufragerie de elită interior studio cu bucatarie sufragerie proiectare sufragerie proiectare sufragerie în studio design sufragerie cu masă mare bucătărie design sufragerie în casă bambus în sala de mese sufragerie interior bucatarie

Previous Post
Glidande garderob inuti en modern hall: vi väljer möblerna korrekt
Next Post
ديكور المائدة: تقنيات تحويل كونترتوب وطرق تزيين وليمة