15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jsou motocykly snadné ukrást?



Shrnutí článku: Motocykly jsou snadné ukrást?

Shrnutí článku: Motocykly jsou snadné ukrást?

Motocykly jsou drahé a obtížnější než jiná vozidla, což z nich činí hlavní cíl pro zloděje. Top 10 motocyklů vyrábí nejčastěji odcizené v roce 2021 představovalo 78% všech ukradených motocyklů v roce 2021.

Otázky:

  1. Jak je pravděpodobné, že je ukraden motocykl?
  2. Odpovědět: Motocykly jsou pro zloděje drahé a považovány za hlavní cíle kvůli jejich hodnotě a relativní zranitelnosti. Je důležité, aby majitelé motocyklů podnikli kroky k zajištění jejich majetku a zabránění krádeži.

  1. Jaký typ motocyklu ukradne nejvíce?
  2. Odpovědět: Motocykly Honda jsou nejčastěji odcizené. Je to pravděpodobně způsobeno vysokou prevalencí motocyklů Honda na trhu, protože značka je populární po celém světě.

  1. Jak ztěžuji ukrást svůj motocykl?
  2. Odpovědět: Aby byl váš motocykl obtížné ukrást, se doporučuje udržet ho v garárii, když se nepoužívá a používejte poplachové systémy. Navíc, zajištění kotva na pozemní kotvu může být pro zloděje náročnější ukrást.

  1. Jak mohu zabránit tomu, aby byl můj motocykl odcizen?
  2. Odpovědět: Některá opatření k zabránění krádeži motocyklů zahrnují instalaci alarmu proti krádeži s použitím přepínače zabití motocyklů, používání více zámků, uzamčení motocyklu na těžký předmět, instalace lokátoru GPS a pojištění motocyklu a pojištění motocykl.

  1. Kde se motocykly nejvíce ukradou?
  2. Odpovědět: Motocykly jsou nejčastěji odcizeny v teplém počasí, kde jezdci používají svá kola po celý rok. Mezi státy s vysokými sazbami krádeží motocyklů patří Kalifornie, Texas, Florida, Severní Karolína a Indiana.

  1. Proč se motocykly tak často ukradou?
  2. Odpovědět: Motocykly jsou často odcizeny, protože je relativně snadné ukrást ve srovnání s automobily. Zloději mohou snadno zvedat motocykly na kamion a uniknout bez nutnosti proniknout do vozidla.

  1. Jaká kola je nejméně pravděpodobné, že budou ukradena?
  2. Odpovědět: Podle statistik, Suzukiho 650 Savage, Honda 250 a 450 rebelů a BMW R1200C Series Cruiser patří mezi kola nejméně pravděpodobné, že budou ukradeny nejméně ukradené.

  1. Proč je krádež kola tak běžná?
  2. Odpovědět: Krádež kol je běžné, protože kola jsou lehká, snadno se rozebírají a přepravují. To z nich činí atraktivní cíle pro zloděje.

  1. Jaký je nejjednodušší motocykl ukrást?
  2. Odpovědět: Nejčastěji odcizené modely motocyklů jsou Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki a Harley-Davidson. Motocykly Honda jsou obzvláště zranitelné, přičemž jeden z každých pěti ukradených motocyklů je Honda.

  1. Jak se motocykly neukradly, když jsou zaparkovány?
  2. Odpovědět: Aby se zabránilo krádeži motocyklu, se při zaparkování doporučuje zamknout kolo a použít řetězový nebo bezpečnostní kabel k jeho připojení k pevnému objektu, jako je pouliční lampa nebo stojan na kola.

  1. Kde je většina motocyklů ukradena?
  2. Odpovědět: V roce 2021 představovala Kalifornie 18% všech ukradených motocyklů, přičemž Texas a Florida mají také významná čísla krádeží.



Jsou motocykly snadné ukrást?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak je pravděpodobné, že je ukraden motocykl

Motocykly jsou drahé a obtížnější než jiná vozidla, což z nich činí hlavní cíl pro zloděje. Nadále žádáme všechny jezdce, aby podnikli kroky k ochraně jejich majetku." Top 10 motocyklů vyrábí nejčastěji odcizené v roce 2021 představovalo 78% všech ukradených motocyklů v roce 2021.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký typ motocyklu ukradne nejvíce

OTÁZKA: Proč je Honda nejvíce odcizenou značkou motocyklů kvůli čirému množství motocyklů Honda dostupných na trhu. Být jednou z nejpopulárnějších značek na motorce na světě znamená, že více Honda je ukradeno více než průměr.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ztěžuji ukrást svůj motocykl

Garáž si svůj motocykl a zavedete alarmy. Měli byste také zabezpečit kolo na pozemní kotvu, abyste znemožnili ukrást pro zloděje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit tomu, aby byl můj motocykl odcizen

Podívejte se na veškeré příručky Motocyklových rozpočtů.Nainstalujte poplach proti krádeži proti krádeži motocyklů.Použijte nebo nainstalujte přepínač zabití motocyklů.Použijte na kole více zámků.Zamkněte svůj motocykl na něco těžkého.Nainstalujte lokátor GPS.Postupy prevence krádeží.Pojištění motocyklů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde se motocykly nejvíce ukradou

Není překvapením, že teplé počasí, kde jezdci používají svá kola po celý rok, byla místa, kde se konala většina krádeží.Kalifornie (5 927) Texas (3 950) Florida (3 927) Severní Karolína (2 466) Indiana (2 114)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se motocykly tak často ukradou

Tisíce motocyklů se každý rok ukradne, protože zloděj ve skutečnosti nemusí „rozbít“ motocykl, jako by to auto. To, co se má tendenci stát, je používán kamion a zloděj nebo zloději zvedne motocykl a bude na cestě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká kola je nejméně pravděpodobné, že budou ukradena

Suzuki’s 650 Savage (nyní nazývaný Boulevard S40), Honda 250 a 450 rebelů (seskupených dohromady) a BMW R1200C Series Cruiser vytvořili prvních pět na obou nejméně ztracených seznamech, přičemž Savage Topping se seznamem nejméně ukládal.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je krádež kola tak běžná

Je tak snadné se s tím dostat pryč

Jedním z hlavních přispívajících faktorů ke zvýšení krádeže kol je to, že je pro zločince tak snadné dostat se s ním pryč. Samotná povaha kola z něj činí snadný cíl pro krádež: jsou lehké a snadno se rozebírají, takže je snadno přepravují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejjednodušší motocykl ukrást

Podle NICB jsou nejčastěji odcizené modely motocyklů Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki a Harley-Davidson. Téměř jeden z každých pěti odcizených motocyklů je Honda. I když nikdy nejste zcela v bezpečí před zloději motocyklů, měli byste zvážit výše uvedené tipy pro ochranu proti krádeži motocyklů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se motocykly neukradly, když jsou zaparkovány

Nicb doporučuje uzamknout kolo, když se nepoužívá, dokonce i doma. Když parkujete venku, Banton navrhuje použít řetězový nebo bezpečnostní kabel k připojení vašeho vozidla k pevnému objektu, jako je pouliční lampa nebo stojan na kola, takže je pro zloděje obtížné zvednout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je většina motocyklů ukradena

1. Kalifornie představovala 18% všech odcizených motocyklů v roce 2021.Kalifornie: 9 345 motocyklů.Texas: 4 263 motocyklů.Florida: 3 698 motocyklů.New York: 2 662 motocyklů.Washington: 1 947 motocyklů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Policie skutečně hledá ukradená kola

Pokud máte obavy, že policie vaše kolo nevyhoví – nejste sami. Statistiky naznačují, že pouze 5% ukradených kol se vrátí svým oprávněným majitelům. Přestože policie jen zřídka retreive ukradená kola izolovaně, často chopí desítky nebo dokonce stovky kol od profesionálních zlodějů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na co kola dělají zlodějové cíli

Pochopení, na která kola jsou nejčastěji zaměřena zloději, mohou jezdcům pomoci činit informovaná rozhodnutí o zabezpečení kol a minimalizovat riziko krádeže. High-end silniční kola jsou často nejoblíbenějším cílem pro zloděje kvůli jejich vysoké hodnotě a lehkému designu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co lidé dělají, když ukradnou motocykly

Nejběžnější metody krádeže motocyklů

Někdy je to stejně snadné jako házení nohy a jízdy pryč. Zloděj jde na vaše kolo, deaktivuje zařízení proti krádeži a zámky, skok spustí motor a zasáhne silnici s vaším kole.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsou kola tak běžně ukradena

Je tak snadné se s tím dostat pryč

Jedním z hlavních přispívajících faktorů ke zvýšení krádeže kol je to, že je pro zločince tak snadné dostat se s ním pryč. Samotná povaha kola z něj činí snadný cíl pro krádež: jsou lehké a snadno se rozebírají, takže je snadno přepravují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak jsou kola většinou ukradena

Techniky pachatele. Existuje celá řada metod krádeže kol. Pokud je kolo uzamčeno na nezabezpečenou strukturu, jako je malý znak nebo strom, zloděj je schopen zvednout kolo spolu se zámkem ze struktury. Zloděj může pro proříznutí kola na kole použít řezačku šroubů, piwa nebo úhlu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělají zloději na kole s ukradenými koly

Jak již bylo zmíněno, osoba s odcizeným zbožím se jich chce rychle zbavit výměnou za hotovost. Zastavárny poskytují zlodějům rychlou likviditu. Nezapomeňte se tedy podívat na místní obchody pěšáky. Pokud dojde k prodeji sousedních dvorů nebo trhy blechami, je to také umístění, které by vaše kolo mohlo být prodáno za rychlou hotovost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je krádež kola nejběžnější

Ve skutečnosti výzkum od 529 Garage naznačuje, že počet ukradených kol (spíše než jen ukradený), v USA v roce 2019 by mohl být blíže 2 miliony. Což je ekvivalentní jednomu kola každých 30 sekund! Mezi města s nejvyšším zločinem na kole v USA patří (poněkud předvídatelně), New York a San Francisco!

[/WPRemark]

Previous Post
Está usando su teléfono como un punto de acceso malo?
Next Post
Mohu nainstalovat antivirus do telefonu?