15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proiectare bucătărie-sufragerie-sufragerie într-o casă privată: cum să organizezi spațiul

A avea o casă mare este un avantaj imens, dar este important să o echipezi corect. Atunci când planificați, trebuie să vă gândiți la designul camerei de bucătărie-living într-o casă privată până în cele mai mici detalii, pentru a crea un mediu confortabil. Unii proprietari trebuie să redecoreze o casă veche sau să facă o renovare a cabanei de vară pentru a-și aduce casa la zi..

bucătărie design living sufragerie într-o casă privată

Combinarea bucătăriei cu camera de zi este o soluție de design foarte populară astăzi..

Interiorul armonios al spațiului combinat se înveselește, crește pofta de mâncare și dă naștere dorinței de a invita oaspeții. Folosind sfatul experților, este ușor să combinați bucătăria și camera de zi în conformitate cu toate regulile de organizare a spațiului.

living sufragerie design bucatarie

Scopul principal urmărit prin combinarea spațiilor de bucătărie, de luat masa și de living este extinderea vizuală a spațiului.

Cum să planificați o cameră combinată într-o cabană sau într-o casă privată

Implementarea ideilor de design depinde în mare măsură de suprafața totală a camerelor, pe care s-a decis să o transforme. O fac în scopuri diferite..

 1. Renovarea locuințelor.
 2. Refacerea spațiilor adiacente.
 3. Extinderea zonei de living în detrimentul bucătăriei.
 4. Implementarea unui concept specific de proiectare.

design bucătărie cameră de zi într-o casă privată

Luați în considerare o opțiune de design pentru o bucătărie-sufragerie situată într-o casă privată de tip urban sau suburban.

Aceste obiective pot fi combinate sau transformate într-o modernizare radicală a spațiului de locuit, de dragul unei idei interesante. De exemplu, puteți echipa o sală de biliard în casa unui admirator al acestui joc. Dar cu același succes, interiorul unei bucătării-cameră de zi într-o casă privată poate fi proiectat ca un home theater mare sau o sală de fani de fotbal. Camera combinată poate fi o cameră de zi confortabilă, cu un blat de bar și o canapea cu insulă în centru, lângă un acvariu mare.

bucătărie sufragerie sufragerie

Din punctul de vedere al amenajării unei camere mari în care sunt conectate zonele bucătăriei, sufrageriei și sufrageriei, nu este o sarcină ușoară.

Când spațiul este limitat, trebuie să fii mai creativ. Pentru a extinde vizual interiorul bucătăriei-sufragerie în propria casă, este important să luați în considerare cum va arăta sala de mese combinată. Toate elementele de design ar trebui să fie proiectate în același stil. Ceea ce anterior nu i se acorda o importanță deosebită, astăzi este recomandat să-l facem mai estetic..

Ca urmare, trebuie să obțineți un spațiu care să îndeplinească 100% funcționalitatea atribuită acestuia..

Gândiți-vă care va fi designul actualizat al fiecărui colț – totul ar trebui făcut cu gust:

 • Loc pentru gătit;
 • Șorț de bucătărie;
 • Aragaz sau altă vatră;
 • Rafturi pentru echipamente de bucătărie;
 • Fațade de dulapuri pentru ustensile de bucătărie;
 • Piliere gratuite.

design elegant de sufragerie în bucătărie

Interiorul trebuie să fie comod, confortabil și ușor de curățat..

Schema clasică de organizare a spațiului în proiectarea unei săli de mese într-o casă privată.

MASA

1. Bloc de bucătărie Zona principală pentru gătit, totul ar trebui să fie la îndemână pentru a nu pierde timpul deplasându-se prin bucătărie  
2. Zona de luat masa Separat vizual de zona de luat masa (spatele înalt al canapelei, tejghea de bar, suport pentru vase, partea decorativă), baza este o masă, un set de mese, un colț cu o masă joasă
3. Zona de oaspeți Un set de canapele sau un grup de mobilier tapițat, combină zona de luat masa cu zona pentru oaspeți, plus un blat mare
4. Spațiu auxiliar Pasajele trebuie să fie gratuite – pentru livrarea meselor gata făcute în linie dreaptă către orice loc (unde oaspeții și gazdele mănâncă)
5. Funcționalitate suplimentară Panou TV sau plasmă, monitor, acvariu.
6. Zone adiacente Spațiul de sub scări până la etajul 2 al casei, depozitele, pridvorul, holul sunt alcătuite ca un singur spațiu.

bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată

Designul bucătăriei-sufragerie-sufragerie ar trebui să arate nu numai atractiv, ci armonios și echilibrat.

În spațiul limitat al unei case mici, zonele adiacente pot fi combinate. Spațiul de gătit trebuie optimizat pentru nevoile familiei și stilul de viață al proprietarilor casei. Adesea aceasta este o casă suburbană, unde oamenii vin în principal vara și gătesc în aer liber. La cabină sunt suficiente un ceainic electric și o sobă pentru 2 arzătoare sau elemente de încălzire electrice. 

bucătărie sufragerie cameră de zi cu șemineu

Într-o clădire fără încălzire, este necesar un șemineu, care va deveni un decor demn al designului unei bucătării-mese-sufragerie într-o casă privată.

Principiile organizării unui spațiu unit

Casele cu două etaje din sectorul privat au propriile caracteristici de amenajare. Uneori este o clădire suburbană defectă cu primul etaj auxiliar, care include o verandă deschisă dedesubt și o mansardă. Distribuția zonelor principale ar trebui să fie cât mai convenabilă pentru proprietarii de case. Este incomod să ridicați de fiecare dată mâncarea gătită la un etaj diferit, astfel încât o sală de mese combinată este cea mai bună opțiune pentru clădirile rurale cu mansardă.

bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată fotografie

Atunci când planificați o renovare într-o cameră mare, cu o sarcină funcțională mare, va trebui să vă gândiți la stilul și paleta de culori a interiorului..

În cabane, unde totul este prevăzut de planul arhitectural, este dificil să se facă o transformare semnificativă a spațiului. Aceleași principii ale combinării camerelor adiacente funcționează aici ca și în apartamentele din oraș în timpul reamenajării..

bucătărie luminoasă sufragerie

Este necesar să se asigure un aranjament ergonomic al structurilor, mobilierului și articolelor de decor care nu interferează cu traficul liber în jurul casei.

Aspectul, designul și interiorul unei bucătării combinate cu o cameră de zi într-o casă privată ar trebui gândite cu privire la distribuția proporțională a zonei.

 1. Într-o casă în care există servitori care se ocupă de gătit, fac echipamentul maxim, zona de lucru este suficient de mare, există echipamente speciale de prăjire.
 2. În familiile în care le place să se adune cu o familie numeroasă, este nevoie de o cască – o masă mare cu scaune cu spate înalt.
 3. La casa unei persoane singure care primește prieteni sau vizitatori în funcție de interesele lor, de obicei unitatea de catering este mică, dar spațiul pentru primirea oaspeților este extins.     

bucătărie sufragerie idei cameră de zi

Atunci când planificați repararea sau reconstrucția bucătăriei-sufragerie, pentru a obține o amenajare confortabilă și rațională a segmentelor funcționale, este necesar să se țină seama de dimensiunea și forma camerei..

Când sala de mese și camera de zi sunt combinate, în centrul camerei, nu este expus un set de mese, ci canapele insulare cu o masă largă în centru. Numărul oaspeților variază adesea, este recomandabil să aveți câteva locuri confortabile în stoc pentru a vă deplasa prin casă.

bucătărie sufragerie cameră de zi în casă

Gândiți-vă la soluția stilistică a tuturor elementelor camerei combinate..

La reconstruirea unei bucătării, cantitatea de echipament este inițial determinată. Desigur, cu cât sunt mai multe dispozitive pentru procesarea alimentelor, cu atât este mai convenabil să gătești și să păstrezi tot ce a crescut în grădină. Dar există echipamente care se utilizează o dată pe an sau mai rar (brazier, aragaz cu suc, cuptor miracol), acestea nu ar trebui să fie printre obiectele de utilizare zilnică.

bucătărie luminoasă sufragerie

O selecție de proiecte de design de camere de zi moderne combinate cu o bucătărie și o sufragerie vă vor inspira să căutați propriile idei de design, soluții de culoare și combinații originale.

Interiorul atent al sufrageriei-bucătărie într-o casă privată cu design modern este de obicei completat cu accesorii moderne. Cel mai adesea acestea sunt:

 • Ghișeu de bar;
 • Scaune moderne;
 • Panou plasmatic suspendat;
 • Rafturi deschise pentru vase și ustensile de bucătărie.

Dimensiunea frigiderelor și numărul acestora trebuie de asemenea justificate. Dacă magazinul este la doar o aruncătură de băț, nu are sens să puneți 3 frigidere și să le plin de băuturi, carne crudă și legume proaspete, așa cum se obișnuiește în unele familii. Este mai bine să cumpărați totul proaspăt mai des, iar stocurile mari sunt adecvate, dacă casa este scoasă – achizițiile se fac o dată pe lună. 

sufragerie sufragerie sufragerie design

Stocurile „globale” nu decorează deloc interiorul bucătăriei-sufragerie într-o casă privată, ocupă doar o zonă utilă.

Sfat. Cu orice organizare a spațiului, adăugați un pic de poftă la designul bucătăriei combinate, ceva memorabil, care reflectă gustul proprietarilor casei. De exemplu, decorul este tipic unui pescar sau unui vânător, casa unui iubitor de călătorii ar trebui să fie recunoscută prin accente strălucitoare, ca în fotografie..

Este important să vă gândiți la cum vor arăta ferestrele camerei combinate. Într-o casă mică, este logic să înlocuiți pervazul ferestrei cu un blat larg de masă, unde vă puteți așeza să luați o gustare fără a pune o masă mare. 

bucătărie sufragerie cameră de zi cu bar

Aceeași funcție o îndeplinește și blatul de bar, care separă bucătăria de sufragerie..

Avantajele și dezavantajele combinării încăperilor

Proiectarea bucătăriei și a sufrageriei combinate într-o casă privată este specifică, dar are avantajele sale:

 • Mult spațiu, lumină și aer;
 • Zona de lucru extinsă pentru prelucrarea produselor;
 • Bonus mare sub formă de pasaje largi;
 • Este convenabil să observați tot ce se întâmplă în camerele alăturate din bucătărie;
 • Posibilitatea de a amplasa mobilier tapițat cu mai multe locuri sau un bufet mare cu o colecție de veselă;
 • Puteți discuta cu oaspeții fără a vă opri din gătit sau puteți urmări programe TV pe un panou mare de plasmă din zona de oaspeți;
 • Mai ușor de organizat petreceri sau sărbători pentru întreaga familie cu bucătari invitați și animatori;
 • Este mai ușor să combinați prepararea preparatelor complexe din punct de vedere tehnologic și primirea oaspeților;
 • O gamă largă de soluții stilistice care necesită mult spațiu;
 • Capacitatea de a organiza o sală de mese cu drepturi depline pentru o familie numeroasă.

bucătărie spațioasă sufragerie

În spațiile moderne, zona de bucătărie este cel mai adesea supusă zonării..

Dar există și dezavantaje:

 • Răspândirea condensului și condensului, mirosuri de la gătit, funingine și suspensii grase, dacă hota este slabă (sau absentă);
 • Nivel ridicat de zgomot – nici un obstacol în calea propagării sunetului;
 • Spațiul comun face dificilă concentrarea sau odihna atunci când cineva face bucătărie sau alte activități;
 • Mirosurile din gătit stimulează pofta de mâncare în avans;
 • Așternutul din bucătărie se răspândește prin cameră, trebuie să îl curățați des, vasele nespălate strică impresia generală a camerei de zi.  

bucătărie elegantă sufragerie sufragerie

Iluminarea zonei de bucătărie ar trebui să fie mai strălucitoare decât segmentul pentru recreere – camera de zi.

Sfat. Este important să luați în considerare materialele de placare, astfel încât toate suprafețele să fie ușor de curățat. Este imperativ să oferiți aragazului o capotă puternică și să vă gândiți cum să ascundeți clopotul în spatele decorului, care nu se distinge prin estetica specială. Șorțul de bucătărie poate fi decorat cu un panou frumos realizat din materiale cu gresie, mozaicuri sau panouri decorative.  

Secretele zonării bucătăriei și a sufrageriei

Baza pentru un design de succes al unui living combinat cu o bucătărie într-o casă privată se află în zonarea funcțională. Aceasta este o garanție a unui sejur confortabil și a confortului în procesul creativ atunci când doriți să experimentați rețete culinare..

bucătărie cu fereastră

O modalitate populară de a marca limitele invizibile ale spațiului de bucătărie din sufragerie este de a evidenția nivelul folosind un tavan suspendat.

Funcționalitate accentuată – tot ce aveți nevoie pentru un anumit tip de activitate sau recreere este concentrat pe 2-3 pătrate de zonă. De exemplu, spațiul personal în care doriți să vă retrageți pentru studiu sau muncă intelectuală ar trebui să fie izolat pentru a nu fi distras de fleacuri.. 

sufragerie sufragerie bucătărie idei interioare

Locul principal ar trebui să fie echipat în așa fel încât în ​​timpul lucrului să nu alergi în colțuri în căutarea celor mai necesare.

Oaspeții care intră în casă ar trebui să înțeleagă unde se termină fiecare dintre zonele funcționale, chiar dacă este o cameră de tip studio. Într-o casă fără pereți interiori, aceasta ar trebui să fie vizibilă prin demarcații, unde se termină holul și începe camera de zi. 

interior bucatarie intr-o casa privata

În interiorul camerei de zi-sufragerie dintr-o casă privată, blocul de bucătărie ar trebui să fie separat de locul de mâncare.

Există mai multe tehnici de zonare.

 1. Alegerea culorii – sala de mese, sala de mese și zona locului pentru primirea oaspeților au propria umbră și paletă, dar toate trebuie să fie în armonie.
 2. Partiții transparente (sticlă, țesătură, plastic).
 3. Materiale de diverse texturi – gresie pentru bucătărie, linoleum pentru sufragerie și laminat – în zona de living a spațiului combinat.
 4. Zonarea după raportul nivelurilor de planuri (praguri, podiumuri, trepte și plafoane pe mai multe niveluri).
 5. Fiecare parte a camerei are propriile materiale de finisare.
 6. Separarea prin blocuri de mobilier (setată cu o latură, capăt, peninsulă sau sub forma unei partiții scurte).
 7. Ecrane și panouri decorative, panouri de proiectare, instalații sau lucrări de artă modernă.
 8. Iluminare diferită în designul general al iluminatului din camera de zi și bucătăria din casă.

bucătărie living interior design

Astfel de structuri pot juca, de asemenea, un rol decorativ dacă formele originale sau culorile neobișnuite sunt „conectate” la execuția plafonului pe mai multe niveluri.

Iluminatul local trebuie să se încadreze organic în soluția generală sau să completeze candelabrul din față din sufragerie.

Soluție stilistică a spațiului unit

Când extindeți suprafața utilizabilă prin combinarea a 2-3 camere adiacente, apare mai mult spațiu liber. Acest lucru oferă un bonus suplimentar atunci când alegeți un stil..

Dacă vorbim despre o casă nouă, în care stilul nu a fost încă decis, trebuie să vă concentrați asupra soluției arhitecturale. O casă tradițională din lemn, o casă modernă sau o clădire clasică sunt echipate conform canoanelor de multă vreme.

bucătărie modernă sufragerie sufragerie

Pentru a simplifica procesele de curățare, podeaua din bucătărie este realizată din materiale ușor de spălat și foarte rezistente la umiditate..

Pentru iubitorii de case solide, când construiesc „de secole”, trecând moștenirea prin moștenire, merită să vă concentrați asupra clasicilor sau stilului istoric. Nu se demodează, doar abordările pentru implementarea designului interior al bucătăriei-sufragerie într-o casă privată sunt ușor transformate.

Celor care iubesc un interior rafinat și luxos li se oferă un stil istoric:

 • Stil Empire;
 • Renaştere;
 • Stil baroc;
 • Rococo;
 • Stil palat.

Când nu doriți să vă grăbiți la extreme, este mai bine să vă opriți la ceva conservator – clasici englezi sau minimalism..

bucătărie sufragerie sufragerie barocă

În mod tradițional, interiorul baroc presupune linii ornamentate, multe detalii și accente.

Pentru persoanele nostalgice pentru o copilărie de țară, sălbăticia provinciei și simplitatea, întrupate într-un mod nou, se recomandă:

 • Retro sau vintage;
 • Țară în orice versiune, inclusiv o cabană, provence, fermă sau stilul unei cabane rusești (stilurile se potrivesc organic în clădirile cu mansardă).  

Când alegeți un design interior, amintiți-vă că locuiți aici, nu oaspeții pe care doriți să-i impresionați. Sunt posibile diverse opțiuni, principalul lucru este să creezi casa viselor tale. Soluții de stil modern:

 • Modern;
 • Loft;
 • High Tech;
 • Fuziune;
 • Contemporan.

design modern de sufragerie

Încercați să proiectați o cameră de zi combinată cu o bucătărie într-un stil modern modern.

Iubitorii de stiluri etnice au de obicei interese bine stabilite, dar cele mai populare sunt:

 • Minimalismul japonez;
 • Funcționalism scandinav;
 • Stil arab;
 • Marocan; Chinez;
 • Indian;
 • Interior în stil african.

Sfat. Atunci când alegeți seturi de mobilier, acordați atenție descrierii tehnice. Multe căști, perne și seturi de versatilitate au un stil specificat. Acest lucru facilitează foarte mult alegerea.

bucătărie cameră de zi într-o casă privată

Interiorul armonios al unui living cu o bucătărie într-o casă privată depinde în mare măsură de schema de culori.

Nu sunt recomandate nuanțe întunecate în zona noastră climatică, unde există multe zile înnorate și ierni lungi..

Atunci când cumpărați electrocasnice, ar trebui să vă gândiți cum se va încadra în soluția stilistică și în gama generală. Textile, decorul, accesoriile și artizanatul ar trebui, de asemenea, să se încadreze organic în designul bucătăriei, combinate cu camera de zi și sufrageria, într-o casă privată, ca în exemplele noastre foto.

VIDEO: Designul sufrageriei combinate a sufrageriei din bucătărie.

Design bucătărie-sufragerie-sufragerie într-o casă privată – 50 de idei:

design bucătărie cameră de zi într-o casă privată design bucătărie cameră de zi într-o casă privată fotografie bucătărie design living sufragerie într-o casă privată bucătărie design living sufragerie într-o casă privată fotografie bucătărie design living sufragerie într-o casă privată idei foto bucătărie design living sufragerie într-o casă privată idei bucătărie design living sufragerie într-o casă privată idei foto bucătărie design sufragerie cameră de zi într-o casă privată interioară interesant bucătărie design living sufragerie într-o casă privată bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă de design privat bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă de design privat bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată fotografie bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată fotografie de design bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată idei foto bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată fotografie interioară bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată idei bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată idei fotografie bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată idei de interior bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată interioară bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată interioară bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă de design privat bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă de design privat bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată fotografie bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată idei foto bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată idei bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată idei de design bucătărie sufragerie sufragerie într-o casă privată idei design fotografie bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată idei de design bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată idei fotografie bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată idei foto design bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată idei de interior bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată idei de interior bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată interioară bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată interioară bucătărie sufragerie cameră de zi într-o casă privată din interior design neobișnuit al bucătăriei sufragerie sufragerie într-o casă privată bucătărie practică sufragerie într-o casă privată design practic bucătărie living sufragerie într-o casă privată bucătărie modernă sufragerie cameră de zi într-o casă privată bucătărie modernă design living sufragerie într-o casă privată bucătărie elegantă sufragerie într-o casă privată bucătărie elegantă, sufragerie, sufragerie într-o casă privată bucătărie luminoasă sufragerie într-o casă privată bucătărie ușoară, sufragerie, design într-o casă privată bucătărie la modă living sufragerie într-o casă privată bucătărie confortabilă sufragerie într-o casă privată bucătărie confortabilă, living, sufragerie într-o casă privată

Previous Post
1 år gamla pojkar födelsedagsrum dekoration idéer
Next Post
تصميم ورق الحائط لإعداد لا يضاهى