15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu opravit přeexponované fotografie?

Jak opravit přeexponované fotografie

Pokud zjistíte, že vaše fotografie jsou příliš jasné a přeexponované, existuje několik způsobů, jak je opravit:

1. Snížit posuvník expozice: V programech, jako je Lightroom, můžete začít snížením posuvníku expozice. Tím se ztmavne celkový obraz a sníží jas.

2. Upravte bílé a zvýraznění: Další možností v Lightroomu je hrát s bílými a zvýraznit posuvníky. Snížení těchto nastavení může pomoci vyvážit jas a na fotografii přinést další podrobnosti.

3. Použijte režim Multiply Blend: Ve Photoshopu můžete zkusit použít režim Multiply Blend na vrstvě nastavení úrovně A. Tímto ztmavne obraz a sníží nadměrnou expozici.

4. Vrstva nastavení křivek: Další technikou ve Photoshopu je použití vrstvy úpravy křivek. Úpravou křivky můžete ovládat jas a kontrast obrazu, takže je méně přeexponovaná.

5. Oprava nadměrně exponovaných fotografií na iPhone: Pokud používáte iPhone, můžete snadno opravit přeexponované fotografie pomocí vestavěné aplikace fotografií. Otevřete aplikaci, vyberte nadměrnou exponovanou fotografii, klepněte na tlačítko vytáčení na spodní části, vyberte kartu Světlo a upravte možnost jasu.

6. Stáhněte si perfektní aplikaci: Pokud chcete používat vyhrazenou aplikaci pro úpravu fotografií, můžete si stáhnout aplikaci YouCam Perfect. Tato aplikace je k dispozici pro iOS i Android a umožňuje vám opravit přeexponované fotografie pomocí několika kohoutků.

7. Ztmaní obrázek: Pokud chcete, aby celý obrázek ztmavl, můžete použít online editory fotografií jako PIXLR nebo PICMONKEY. Nahrajte svou fotografii, přejděte do části „Obrázek efektů a filtry“ a pomocí posuvníku „TMONKEN“ Upravit expozici.

8. Ztmaní konkrétní oblast: Pokud je pouze část obrázku příliš jasná, můžete použít pokročilé editační nástroje, jako je Photoshop. Vyberte oblast, kterou chcete ztmavnout, vytvořit novou vrstvu, upravte jas a smíchejte ji s původním obrázkem.

9. Upravte rychlost závěrky: Při zachycení fotografií můžete zabránit nadměrné expozici úpravou rychlosti závěrky. Zvyšte rychlost a sníží množství světla, které vstupuje do kamery, což má za následek správně exponovaný obraz.

10. STRONT V RAW režimu: Pokud váš telefon nebo kamera podporuje RAW režim, zvažte natáčení v tomto formátu. Surové soubory zachovávají více podrobností a nabízejí větší flexibilitu v následném zpracování, což vám umožní opravit nadměrně přeexponované fotografie s lepšími výsledky.

11. Proč iPhone přesypává fotografie: Funkce automatického vylepšení zabudovaného do fotoaparátů iPhone, známá jako „Deep Fusion“, může někdy přesytit fotografie. Střelba v režimu RAW může tuto funkci obejít a poskytnout větší kontrolu nad konečným obrázkem.

12. Nejlepší bezplatná aplikace pro úpravu fotografií: Pokud hledáte bezplatnou aplikaci pro úpravu fotografií, YouCam Perfect je skvělá volba. Nabízí širokou škálu nástrojů pro úpravy, včetně úprav jasu, filtrů a rámů pro iPhone i Android.

13. Aplikace pro rozjasnění tváří na fotografiích: YouCam Makeup je aplikace speciálně navržená pro rozjasnění tváří na fotografiích. Stáhněte si aplikaci, nahrajte svou fotografii a použijte funkci make -upu pro upravení jasu a vylepšení vaší tváře.

14. Tipy, jak odstranit jasné světlo: Pokud na svých fotografiích jednáte s jasným světlem nebo oslněním, zvažte změnu polohy fotoaparátu. Tím, že se mírně pohybujete doleva, doprava, nahoru nebo dolů, můžete změnit úhel, pod kterým světlo zasáhne povrch, snižuje nebo eliminuje odrazy.

15. Jak snížit jas konkrétní oblasti: Ve Photoshopu můžete použít výběrové nástroje a vrstvy nastavení ke snížení jasu konkrétní oblasti na fotografii. Výběrem oblasti a použitím úprav, jako jsou úrovně nebo křivky, můžete tuto konkrétní část ztmavnout, aniž byste ovlivnili zbytek obrazu.

Jak opravím nadměrné exponované fotografie?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak upravujete fotografie, které jsou příliš jasné

Pokud je vaše fotografie příliš jasná, můžete začít snížením posuvníku expozice v programu, jako je Lightroom. Můžete si také hrát s bílými a zvýraznit posuvníky. Pokud dáváte přednost použití Photoshopu, zkuste použít režim multiply směs na vrstvě nastavení hladin nebo použijte vrstvu nastavení křivek, abyste zatemnili obraz.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu na svém iPhone opravit přeexponované fotografie

Stačí otevřít aplikaci Fotografie na vašem iPhone a klepněte na fotografii, která je příliš jasná (to je známé jako přeexponovaná fotografie). Ve spodní části obrazovky byste měli vidět tlačítko, které vypadá jako číselník – klepněte na něj a vyberte kartu Světlo a poté vyberte možnost Brisness Možnost.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je aplikace, která opravuje přeexponované fotografie

Stáhněte si perfektní aplikaci YouCam

Prvním krokem je docela jednoduchý: stáhněte si aplikaci YouCam Perfect. K dispozici pro iOS a Android, budete opravovat své přeexponované fotografie v několika kohoutcích.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak opravíte bílé umyté fotografie

Jak opravit přeexponovaný PhotoStep 1: Přidejte vrstvu nastavení úrovní.Krok 2: Změňte režim směsů nastavení "Násobit"Krok 3: Snižte neprůhlednost vrstvy nastavení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ztmavnout můj obrázek

Jak ztmavnout obrázek ve 4 Stepsuploaded A FOTOL nebo DRAG-N-Drop to do editoru ve formátu JPG nebo PNG.Vyberte „efekty obrazu & Tlačítko filtrů z nabídky nad obrázkem.K ovládání expozice fotografie použijte „ztmavnutí“ posuvníku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat část obrázku méně jasné

Dobře, abych mohl začít, právě jsem otevřel obrázek ve Photoshopu a rád bych snížil jas právě této pizzy. Začněme tím, že se ujistíme, že vrstva chcete změnit

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být přeexponované fotografie opraveny

Zkuste zavřít clonu pro lépe vypracovaný obrázek. Po nastavení ISO a otvoru se zaměřte na rychlost závěrky. Pokud je váš obrázek příliš jasný, musíte zvýšit rychlost závěrky. Jeho zvýšení z 1/200 s na 1/600 s pomůže – pokud to neovlivní jiné nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč iPhone přesytí fotografie

Toto automatické zdokonalování je zabudováno do zpracování fotografií na úrovni čipu a nelze jej deaktivovat. Apple nazývá funkci „Deep Fusion“. Jediným způsobem, jak se tomu zabránit, je střílet v surovém režimu (který nedělá následné zpracování), což znamená, že každá fotografie bude neuvěřitelných 20-25 MBS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje bezplatná aplikace pro retušování fotografií

Perfect App YouCam je nejlepší bezplatná aplikace pro úpravu fotografií pro všechny uživatele. Tato bezplatná aplikace umožňuje upravovat fotografie a vytvářet koláže, mezi mnoha dalšími kreativními funkcemi. Fotografie lze upravovat na iPhone nebo Androidu s širokou škálou efektů, animací, rámečků a mnohem více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace pro odlehčení fotografií

YouCam Makeup je nejlepší aplikace pro rozjasnění tváří na fotografiích na iPhone a Android. Chcete -li rozjasnit svou fotografii, začněte stažením bezplatné aplikace pro make -up YouCam a klepnutím na Makeup nahrajte svůj obrázek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraníte jasné světlo z obrázku

Změňte polohu fotoaparátu

Světlo odráží z rovného povrchu ve stejném úhlu, který zasáhne povrch. Pokud přesunete polohu fotoaparátu do jiného úhlu, odraz již není problém. Trochu se pohybuje doleva nebo doprava (nebo nahoru nebo dolů) často dosáhne požadovaného výsledku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ztmavám fotografii na svém iPhone

Upravte fotografie světla a colorinu, klepněte na fotografii nebo video miniaturu a zobrazíte ji na celé obrazovce.Klepněte na Upravit a poté přejeďte přejetím doleva pod fotografií a zobrazte efekty, které můžete upravit, jako je expozice, brilantnost, zvýraznění a stíny.Klepněte na efekt, který chcete upravit, a poté přetáhněte posuvník a proveďte přesné úpravy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to nastavení, které rozzáří nebo ztmavne obrázek

Ve velmi základních termínech je ISO jednoduše nastavení fotoaparátu, které rozzáří nebo ztmavne fotografii. Jak zvyšujete své číslo ISO, vaše fotografie budou progresivně jasnější. Z tohoto důvodu vám ISO může pomoci zachytit obrázky v tmavších prostředích nebo být flexibilnější ohledně nastavení rychlosti clony a závěrky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ztmavám část obrázku

Nástroj Burn nástroj ztmavne oblasti obrazu. Čím více namalujete přes oblast s nástrojem Burn, tím tmavší se stává. Z panelu nástrojů klikněte a podržte ikonu pro nástroj pro retušování dodge, spálení nebo houby, podle toho, co je aktivní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypadá fotka, když je přeexponována

Nadměrná expozice je, když se obrázek zdá být jasnější, než by měl, nebo jasnější než neutrální expozice. Když příliš mnoho světla zasáhne senzor kamery, má za následek extrémně jasný obraz, který je nyní přeexponován.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak opravíte zbarvené fotografie

5 kroků, které profesionálové sledují, aby opravili staré vybledlé photosstep 1: Skenujte staré vybledlé fotografie.Krok 2: V případě potřeby ořízněte digitální fotografii.Krok 3: Opravte staré vybledlé fotografie.Krok 4: Upravte vyvážení bílé.Krok 5: Opravte podrobnosti o vybledlém obrázku.Zabalení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit svému iPhone 13 z rozjasnění fotografií

To je pro ty z vás s iPhone 13, kteří chtějí minimalizovat ostrost, která je automaticky aplikována na vaše fotografie v rámci fotoaparátu, můžete tuto hlavu opravit do nastavení na vašem

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit nasycení na mém iPhone

Na fotografii na iPhone 14. Série Nejprve se vraťme na domovskou obrazovku přejetím na spodní část obrazovky na domovské obrazovce Otevřete aplikaci fotografií, kde chcete jít do knihovny nebo

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje bezplatná aplikace pro úpravu fotografií pro iPhone

VSCO. VSCO je nejlepší bezplatná aplikace pro úpravu fotografií pro profesionální úpravy dostupné pro iPhone i Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak rychle retutujete fotografii

Jak renutovat fotografii ve Photoshopu: duplikujte vrstvu obrazu, abyste se vyhnuli poškození původní vrstvy.Pomocí nástroje pro odstranění vrásek.Použijte nástroj pro značky klonů k odstranění očních sáčků.Pomocí nástroje pro hojení spotu k odstranění vad.Uložit a exportovat obrázek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete na iPhone zesvětlit fotografie

Upravte světlo a barvu

Na fotografiích klepněte na fotografii nebo miniaturu videa a zobrazíte ji na celé obrazovce. Klepněte na Upravit a poté přejeďte přejetím doleva pod fotografií a zobrazte efekty, které můžete upravit, jako je expozice, brilantnost, zvýraznění a stíny. Klepněte na efekt, který chcete upravit, a poté přetáhněte posuvník a proveďte přesné úpravy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak uděláte obrázek zapalovanější

Rozjasněte obrázek okamžitě uplatnit obrázek ve formátu PNG nebo JPG nebo jej přetáhněte do editoru.Klikněte na efekty obrazu & Nástroj filtrů na panelu horního levého nástroje.V rámci obrazových efektů najděte posuvník jasu a posuňte jej směrem doprava, aby se obrázek rozjasnil.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace pro odstranění slunečního světla z fotografie

Pokud chcete odstranit oslnění z fotografie, rychle se ocitnete v aplikaci YouCam Perfect. I když to dělá mimořádnou práci při odstraňování oslnění, tato aplikace má mnohem více nároků než jen to. YouCam Perfect má všechny selfie, úpravy fotografií a zkrášlení nástrojů, které budete potřebovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit drsné osvětlení ve Photoshopu

Zde je rychlá oprava špatného osvětlení ve Photoshopstep 1: Apply Colorize Neural Filtr. “Začněte tím, že půjdete do nabídky filtru a vyberete nervové filtry,” říká Ramirez.Krok 2: Vytvořte výstup jako novou barevnou vrstvu. „Zkontrolujte výstup jako novou krabici s barevnou vrstvou.Krok 3: Přidejte další vrstvu.Krok 4: Začněte malovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ztmavám nebo rozjasím fotografii

Chcete -li ztmavnout obrázek, nahrajte svou fotografii nebo přetáhněte ji do editoru. Dále klikněte na „efekty obrázku & Tlačítko filtrů umístěné na horní liště editoru. Použijte tmavý efekt kliknutím na možnost „Darken“. Upravte temnotu obrazu úpravou posuvníku.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes poner una VPN en un TV Android??
Next Post
Proč moje automatické zámky nefungují?