15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Caracteristicile proiectării unui apartament cu o cameră de 45 mp m.

Una dintre cele mai semnificative probleme care apar întotdeauna la decorarea interiorului unui apartament cu o cameră este suprafața limitată a spațiului de locuit. Prin urmare, designerii sunt obligați să recurgă la anumite trucuri pentru a obține în cele din urmă cea mai funcțională, modernă și confortabilă locuință..

proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp

Puteți utiliza metri pătrați la maximum și, în același timp, faceți fără reamenajare în proiectarea unui apartament cu o cameră.

garsonieră 45 mp

Amplasarea cu succes a ușilor a făcut posibilă alocarea spațiului în cameră pentru un dressing separat.

proiectul unui apartament cu o cameră de 45 mp

Canapeaua, care servește drept loc de dormit, a fost evidențiată folosind tapet cu un model..

Complexitatea designului interior al unui apartament cu o cameră

Proiectarea unui apartament cu o cameră trebuie neapărat dezvoltată luând în considerare faptul că într-o singură cameră este necesar să se combine zone cu funcționalități diferite. La urma urmei, dormitorul, camera de zi și grădinița vor fi amplasate aici în același timp..

garsonieră 45 m2

Pentru o cameră de zi combinată cu o grădiniță, este mai bine să alegeți culori delicate și deschise..

garsonieră 45 mp

Cu ajutorul tapetului de o culoare mai calmă, peretele este decorat deasupra canapelei pliante, care servește drept loc de dormit pentru adulți.

garsonieră 45 mp

Pentru zonare, pe lângă culoare, puteți utiliza partiții glisante ușoare.

Experții propun să înceapă planificarea proiectării unui apartament de dimensiuni reduse, alegând schema principală de culori.

  • Se știe că nuanțele deschise ale decorului contribuie la o creștere vizuală a spațiului..
  • Culorile bej deschis, verde sau crem sunt cele mai preferate..

Micile trucuri

Sarcina principală este de a crește vizual volumul spațiului de locuit al camerei. Să aruncăm o privire mai atentă asupra unora dintre cele mai interesante opțiuni oferite de designerii cu experiență..

proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 m

Combinația dintre alb, gri și bej cald creează o atmosferă relaxantă și calmă.

proiectarea unui apartament cu o cameră la 45 de metri

Partea superioară a peretelui opus patului este decorată cu o oglindă uriașă atașată la perete pe un cadru special. Acest lucru adaugă lumină și face camera mult mai spațioasă din punct de vedere vizual..

Minimalism

Cu cât sunt mai puține obiecte interioare mari în apartament, cu atât este mai spațios. Această afirmație a devenit baza pentru designul minimalist al camerelor mici. Piesele de mobilier voluminoase, draperiile grele, candelabrele complexe cu mai multe niveluri nu sunt folosite aici. Designuri ușoare, mobilier încorporat, simplitate și grație – aceste concepte definesc designul unui apartament cu o cameră astăzi..

garsonieră minimalism

Principiile de bază ale decorării apartamentelor cu o cameră în stilul minimalismului sunt simplitatea formei, liniile stricte, spațiul și libertatea..

garsonieră minimalism 45 mp

Elementele decorative sunt menținute la minimum și pot fi ușor înlocuite, schimbând percepția interiorului.

garsonieră 45 mp minimalism

Designul unui apartament cu o cameră în stilul minimalismului se bazează pe o combinație de diverse forme și texturi.

minimalism într-o garsonieră

Formele laconice simple, lucrul atent cu liniile și culorile au asigurat crearea unui interior elegant și funcțional..

apartament în stilul minimalismului

Aceleași culori și materiale sunt folosite în tot apartamentul, ceea ce ajută la perceperea acestuia ca un singur spațiu.

Eliminăm partiția

Pentru a organiza spațiu suplimentar, puteți scoate peretele situat între bucătărie și sufragerie. Rezultatul este o cameră modernă numită „studio”. O caracteristică distinctivă – o astfel de cameră combină o cameră de zi, bucătărie, dormitor și chiar o grădiniță, care sunt împărțite prin partiții simbolice în zone funcționale.

proiectare garsoniera cu o camera de 45 mp

Zona pentru oaspeți curge lin în bucătărie.

garsoniera design 45 mp

În acest sens, s-a decis demolarea partiției interne..

Folosim nișe și rafturi

Utilizarea activă a rafturilor originale sau a rafturilor cu nișe puțin adânci în interior ajută la împărțirea spațiului de locuit în zone separate, cum ar fi un studio. Puteți rafina nișele cu elemente decorative, iluminare spot sau plante de casă, iar rafturile vor deveni o opțiune cu adevărat indispensabilă pentru plasarea cărților, picturilor, aparatelor de uz casnic de dimensiuni medii.

garsonieră cu nișă

Întregul perete opus zonei de lucru este ocupat de un sistem mare de depozitare cu nișă în care este construită o canapea.

proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp

Noaptea, camera de zi se transformă într-un dormitor – canapeaua desfăcută formează un loc confortabil pentru a dormi.

rafturi într-o garsonieră

Camera de zi a fost împărțită în două părți de un raft deschis – această soluție simplă este foarte eficientă în multe cazuri.

apartament 45 mp cu rafturi

Patul este situat lângă fereastră, există și un fel de mini-birou – un birou mic cu un scaun de lucru.

Imitația etajului al doilea

În cazul în care apartamentul are tavan înalt, puteți mări spațiul locativ amenajând un al doilea etaj sau podium. Un dulap încorporat pentru haine și cărți se va potrivi cu ușurință sub podeaua unei astfel de suprastructuri..

studio cu podium

Podiumul din interiorul apartamentelor și caselor private este din ce în ce mai des întâlnit.

apartament cu podium 45 mp

Designul modern găsește multe utilizări funcționale și estetice pentru această structură..

Iluminatul ca decor

Utilizarea spoturilor vă permite să determinați limitele zonelor funcționale ale camerei. În plus, utilizarea mai multor surse de lumină diferite nu numai că mărește vizual volumul apartamentului, ci și îi înviorează semnificativ interiorul..

apartament iluminat de 45 m2

Un perete negru cu panou TV și sistem de depozitare împinge vizual partea canapelei, extinzând spațiul.

iluminat într-o garsonieră

Roșu în design evidențiază în mod activ zona de recreere din camera de zi și studiul asupra logiei, conectându-le logic între ele. Modelul alb-negru elegant împodobește capul patului.

Selectăm mobilier

Atunci când alegeți mobilier pentru un apartament cu o cameră, ar trebui să acordați atenție spațiului limitat. Din acest motiv, structurile încorporate și transformabile de înaltă calitate sunt deosebit de populare astăzi. În special, o cutie pentru lenjerie, situată sub pat, va economisi în mod semnificativ spațiu, iar un dulap spațios poate înlocui complet dressingul..

design modern al unui studio

Apartamentul este decorat într-un stil minimalist, datorită căruia compoziția radiază expresivitate, concizie, claritate și claritate.

dulap într-un apartament cu o cameră

Culoarea, reamenajarea, un minim de articole de interior, sticlă și suprafețe lucioase au dat un interior spațios, practic și eficient.

50 de idei pentru proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp m.

bucătărie într-un studio de idei bucătărie într-un studio studio fotografie bucătărie într-un studio de design bucătărie într-o garsonieră modernă bucătărie într-un studio de idei bucătărie într-un studio studio fotografie de proiectare bucătărie într-un studio de design bucătărie într-un studio bucătărie într-un studio studio fotografie bucătărie într-un studio coridor într-o garsonieră interiorul unei garsoniere idei de 45 mp interiorul unui apartament cu o cameră 45 mp fotografie interiorul unei garsoniere design 45 mp interiorul unei garsoniere de 45 mp interiorul unui studio de idei interiorul unei fotografii cu apartament cu o cameră interiorul unui studio de design interiorul unui apartament cu o cameră sufragerie dormitor într-un studio studio 45 m2 idei camera de zi dormitor într-un studio studio 45 m2 fotografie camera de zi dormitor într-un studio studio 45 m2 design cameră de zi dormitor într-un studio de 45 m2 garderoba într-o garsonieră proiectarea unui studio de colț interior de 45 mp proiectarea unei garsoniere pe colț idei de 45 mp proiectarea unui studio de colț fotografie 45 mp proiectarea unui studio colț de 45 mp proiect de proiectare a unui apartament cu o cameră de 45 mp proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp cu un dormitor proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp cu un dormitor proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp fotografie proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp fotografie proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp fotografie proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 de metri pătrați proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp cu un dormitor proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp fotografie proiectarea unui studio de 45 mp cu un dormitor din sticlă proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp interior proiectarea unui apartament cu o cameră 45 mp fotografie de idei proiectarea unui apartament cu o cameră idei de 45 mp proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp idei foto proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp fotografie proiectarea unui apartament cu o cameră de 45 mp proiectarea unui apartament cu o cameră proiectarea unei fotografii a unei băi într-un apartament cu o cameră baie cu gresie galbenă

Previous Post
Μαύρο ταβάνι στο εσωτερικό του σαλονιού: εφαρμογή, φωτογραφία
Next Post
Az üzlet belső kialakításának jellemzői