15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sticlă în interior – design impecabil și transparent

Sticla din interiorul apartamentului joacă un rol important și îndeplinește mai multe funcții. Designul, realizat cu elemente de sticlă, arată rafinat și conferă apartamentului un farmec aparte.

Cu toate acestea, atunci când alegeți un material pentru decorarea interiorului, mai puțini oameni se apleacă spre sticlă. Acest lucru îi face precauți, deoarece tot ceea ce este nou nu este acceptat imediat. Se pune problema practicității și rezistenței materialului la orice influență asupra acestuia..

sticlă reflectorizantă în interiorul camerei de zi

Sticlă în interior

sticlă transparentă în decorul creșei

Podea de sticlă în amenajarea interioară a locuințelor

sticlă reflectorizantă în stil plat

Sticlă în interior

O varietate de obiecte, elemente decorative din interior realizate din sticlă înconjoară peste tot: vitrine, ferestre, pereți din sticlă, mobilier și uși în centre comerciale, birouri.

Utilizarea unui astfel de material în clădirile publice a devenit deja un clasic. Ce se întâmplă dacă folosești sticlă la tine acasă? Puteți adăuga o partiție din sticlă sau o măsuță de cafea, scaune, dulapuri sau chiar să vă aventurați pe o podea transparentă. Acest lucru va crea o atmosferă de mister și îi va face pe locuitorii proprietății și pe oaspeții lor să o privească într-un mod diferit..

sticlă transparentă în designul bucătăriei

Casă de sticlă iarna

sticlă reflectorizantă în decorul coridorului

Uși de sticlă în interior

Sticlă în interior – posibilități de aplicare

Designerilor le-a plăcut acest material pentru naturalețea și aspectul estetic. În interior, este utilizat într-o mare varietate de obiecte, de la lămpi la cele mai îndrăznețe obiecte decorative. Totul depinde de capacitățile financiare și de preferințele gustului..

Produse cu inserții de sticlă

Pentru a separa un spațiu de altul, utilizând, în același timp, iluminarea naturală a camerei la maxim, se utilizează sticlă mată în interior. De exemplu, au pus pereți transparenți cu inserții mate. Acest lucru asigură intimitate și suficientă lumină solară de la ferestre. Unele elemente transparente de mobilier și decor pot extinde spațiul unei camere mici, făcând-o mai spațioasă.

stil de casă din sticlă transparentă

Podea de sticlă din interiorul casei

sticlă transparentă în interiorul holului

Design elegant de apartament cu mobilier din sticlă

geam reflectorizant în designul dormitorului

Pereți de sticlă

Paravane și pardoseli din sticlă

Pereții despărțitori înalți sunt relevanți, utilizați pentru a separa zonele din încăperi mari. Este recomandat să instalați separatoare cu modele sau inserții metalice în apartament. Compartimentele semicirculare sunt perfecte pentru dormitor sau baie.

sticlă reflectorizantă în interiorul holului

Masă din sticlă în interior

sticlă reflectorizantă în designul apartamentelor

Casa de sticlă

Pentru apartamentele mici, pereții din sticlă sunt o modalitate de a oferi un sentiment de ușurință. Într-un studio, împărțiți, dacă este necesar, camera de zi și zona de bucătărie folosind toate aceleași partiții. Pentru a separa baia și dormitorul, uitați-vă la separatoarele mat sau nuanțate. Asta permite:

 • protejează spațiul personal;
 • mențineți un sentiment de libertate și spațiu solid.

De asemenea, sticla poate juca rolul unei pardoseli într-un apartament cu două etaje sau poate fi folosită pentru a stiliza interiorul. Materialul întărit este capabil să reziste la sarcini enorme. O astfel de adăugare arată exotică și conferă camerei un lux special..

sticlă reflectorizantă în interiorul dormitorului

Sticlă transparentă în amenajarea interioară a apartamentelor

sticlă transparentă în proiectarea coridorului

Sticlă în interiorul apartamentului

stil de bucătărie din sticlă transparentă

Sticlă transparentă cu modele în interior

Sticlă în interiorul băii

Baia este un loc unde poți da frâu liber imaginației și recurge la obiecte din sticlă. De exemplu, la opțiuni modeste de înaltă tehnologie:

 • rafturi;
 • dulapuri și uși;
 • instalatii sanitare;
 • accesorii pentru baie.

sticlă reflectorizantă în decorul sufrageriei

Mobilier din sticlă

stil de dormitor din sticlă transparentă

Minge de sticlă mare în interior

Pentru persoanele creative care preferă un interior non-standard, sunt potrivite următoarele opțiuni:

 • cadă transparentă și cabină de duș cu finisaj mat;
 • coajă plutitoare;
 • plăci de diferite nuanțe.

Cu ajutorul unor astfel de soluții inovatoare, vă puteți scufunda într-o stare de gravitație zero..

sticlă reflectorizantă în designul creșei

Sticlă cu modele în interior

sticlă transparentă în interiorul casei

Baie din sticlă

sticlă transparentă stil hol

Sticlă neagră în interiorul dormitorului

Sticlă în interiorul bucătăriei

Introducerea sticlei într-un design de bucătărie înseamnă o face elegantă și modernă. Există un număr mare de opțiuni pentru utilizarea unui astfel de material:

 • hote (rezistente la temperaturi ridicate, adaugă eleganță și frumusețe interiorului);
 • șorțuri (există diferite nuanțe și modele);
 • ghisee de bare (par interesante, practice de folosit);
 • set de bucatarie (usile transparente ale dulapului vor infrumuseta orice bucatarie);
 • mese de mese (arată interesant cu scaune cu elemente din lemn sau metal).

În plus față de articolele voluminoase, există accesorii mai mici, care pot conferi bucătăriei un aspect deosebit, acestea fiind tot felul: vaze, coșuri de pâine, borcane cu condimente, cereale, castroane și farfurii.

sticlă reflectorizantă în interiorul apartamentului

Sticlă în design interior

sticlă transparentă în designul holului

Masă din sticlă în interior

Camera de zi – mobilier din sticlă

Materialul este, de asemenea, utilizat pe scară largă în interiorul camerei de zi. De exemplu, o ușă transparentă către o cameră va crea un sentiment de spațiu și va adăuga lumină. Dulapul glisant cu inserții de sticlă și ornament sau model mat este adecvat pentru a fi utilizat în camerele de zi care joacă rolul unui dormitor.

Orice elemente de decor din sticlă vor ajuta la sublinierea stilului modern al camerei:

 • vaze, sfeșnice, rame foto, figurine, suveniruri;
 • lămpi, candelabre, iluminat încorporat în podea sau pereți.

sticlă reflectorizantă în interiorul creșei

Uși albastre din sticlă transparentă

sticlă transparentă în decorul casei

Mobilier transparent în interior

sticla reflectorizanta in stil living

Sticlă multicoloră în interior

Mobilier din sticlă

Mobilierul din sticlă câștigă din ce în ce mai multă popularitate în apartamentele moderne. De obicei, utilizarea unui astfel de material este o plăcere costisitoare, dar puteți găsi o alternativă și puteți utiliza opțiuni cu costuri reduse..

Elementele de sticlă pot fi găsite în astfel de mobilier:

 • măsuțe de cafea, mese pentru computer, suporturi TV (realizate într-o combinație de sticlă cu metal, lemn);
 • rafturi (îndeplinesc o funcție decorativă și practică);
 • paturile (încadrate de sticlă arată elegant și îndrăzneț);
 • dulapuri (cu uși mat și rafturi din sticlă luminează camera).

sticlă transparentă în designul dormitorului

Sticlă în interiorul casei

sticlă transparentă în decorul bucătăriei

Pereți de sticlă din interiorul dormitorului

În ce interioare este folosit mai des

Sticla este un material versatil, potrivit pentru multe stiluri și va accentua interiorul fiecărei camere.

 1. Clasic. Blaturile de sticlă ale meselor sculptate, candelabrelor și sfeșnicelor transparente figurate vor înmuia severitatea stilului clasic și vor conferi camerei ușurință și eleganță..
 2. Eco-stil. Articolele de interior cu elemente de sticlă subliniază componentele ecologice ale stilului și subliniază materialele naturale: lemn, piatră.
 3. High Tech. Aceasta implică utilizarea sticlei în cantități nelimitate: pereți, uși, tavane, ferestre panoramice, trepte și balustrade de scări, panouri de bucătărie și tot felul de decor.
 4. Minimalism. Sticla de diferite culori setează accente, nu supraîncarcă spațiul, folosește corect zonarea pentru a împărți zona.
 5. Eclectism. Stilul se caracterizează printr-o combinație de mai multe tipuri de interioare. Acest lucru este frecvent în majoritatea apartamentelor moderne. Sticla este utilizată pentru iluminat, separare și decor.

Atunci când alegeți elemente de sticlă, este necesar să țineți cont de stilul și posibilitățile camerei. Acum, posibilitățile acestui material fac posibilă utilizarea acestuia în orice obiect interior..

Video: Sticlă și oglinzi în interior

50 de fotografii cu exemple de design interior folosind sticlă:

sticlă reflectorizantă în decorul holului fotografie sticlă transparentă în designul imaginii unui copil sticlă transparentă în interiorul bucătăriei fotografie imagine de sticlă reflectorizantă de acasă sticlă transparentă în interiorul apartamentului fotografie imagine stil coridor de sticlă reflectorizantă sticlă reflectorizantă în proiectarea fotografiei din camera de zi sticlă transparentă în imaginea decorului dormitorului sticlă transparentă în interiorul imaginii din bucătărie sticlă reflectorizantă în decorul coridorului fotografie sticlă reflectorizantă în stil apartament fotografie sticlă transparentă în imaginea de design a dormitorului sticlă reflectorizantă în interiorul imaginii de pe hol sticlă transparentă în decorul casei foto imagine de sufragerie în stil de sticlă reflectorizantă sticlă transparentă în designul unei fotografii pentru bebeluși sticlă transparentă în proiectarea fotografiei de pe hol sticlă reflectorizantă în decorul imaginii apartamentului sticlă transparentă în interiorul casei fotografie sticlă transparentă în interiorul tabloului unui copil sticlă reflectorizantă în decorul dormitorului fotografie sticlă transparentă în fotografie de proiectare a bucătăriei sticlă reflectorizantă în decorul casei foto sticlă transparentă în designul imaginii din camera de zi sticlă transparentă în decorul unei tablouri de creșă sticlă reflectorizantă în interiorul bucătăriei fotografie imagine de sticlă reflectorizantă în stil hol sticlă transparentă în designul camerei foto sticlă reflectorizantă în imaginea de design a camerei de zi sticlă transparentă în decorul bucătăriei fotografie sticlă transparentă în interiorul unei fotografii pentru copii imagine de stil plat din sticlă reflectorizantă sticlă reflectorizantă în designul imaginii de pe hol sticlă reflectorizantă în interiorul imaginii coridorului fotografie în stil de dormitor din sticlă transparentă sticlă reflectorizantă în imaginea decorului casei sticlă reflectorizantă în proiectarea imaginii apartamentului sticlă reflectorizantă în imaginea decorului bucătăriei fotografie de cameră din sticlă transparentă sticlă transparentă în proiectarea coridorului foto sticlă transparentă în interiorul holului fotografie sticlă reflectorizantă în decorul dormitorului imagine imagine de bucătărie din sticlă transparentă sticlă reflectorizantă în fotografie de design apartament sticlă reflectorizantă în interiorul casei fotografie sticlă transparentă în imaginea de proiectare a coridorului fotografie de sufragerie în stil de sticlă reflectorizantă sticlă reflectorizantă în proiectarea fotografiilor pentru bebeluși imagine de stil plat din sticlă transparentă sticlă reflectorizantă în decorul imaginii de pe coridor

Previous Post
Elite köksdesign: stilfunktioner
Next Post
أرضية خفيفة في الداخل. ما الذي يجب مراعاته؟