15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu kontaktovat avast fakturační oddělení?

Shrnutí článku: Často kladené otázky týkající se zákaznické podpory AVAST

1. Má Avast zákaznickou podporu?
Avast Premium Tech Support poskytuje placené služby technické podpory 24/7 za všechny problémy s počítačem a softwarem. Vyškolení odborníci jsou k dispozici, aby vaše technologie chránila a běží hladce.

2. Jak mohu kontaktovat Avast?
Chcete -li kontaktovat podporu Avast, navštivte Webform Avast Support Webform, vyberte typ dotazu a poskytněte potřebné informace spolu s dalšími dalšími údaji, o kterých se domníváte, že jsou nutné.

3. Jak mohu zabránit Avastu, aby mě nabíjel?
Chcete -li zrušit předplatné, přejděte na „Správa předplatného“ ve svém účtu Avast, najděte předplatné, které chcete zrušit, vyberte „Správa předplatného“, zvolte „Unsabscribe“ a postupujte podle poskytnutých pokynů.

4. Můžete zavolat avast?
Chcete-li kontaktovat odborníky na technickou podporu AVAST, zavolejte na telefonní číslo stanovené pro váš region: USA/Kanada: (+1) 650-699-6977; Spojené království: (+44) 20-3885-3149; Austrálie: (+61) 1300-518-046.

5. Proč mě Avast nabíjí?
Pokud nezrušíte předplatné zkušební doby, bude vám účtováno za poslední den předplatného poslední den bezplatného procesu. Postupujte podle poskytnutých pokynů a zrušte své předplatné AVAST.

6. Co se děje s Avastem?
NortonlifeLock se sloučil s Avastem a vytvořil novou společnost s názvem „Gen“, která bude působit jako mateřská společnost pro značky související s bezpečností včetně Norton, Lifelock, Avast, Avira, AVG a Ccleaner.

7. Je ve vlastnictví Ruska?
Avast Premium Antivirus vyvíjí Avast, který má sídlo v Praze, České republice, nikoli Rusko.

8. Jak mohu zrušit předplatné?
Na zařízení Android přejděte na své předplatné v Google Play, vyberte předplatné, které chcete zrušit, a postupujte podle pokynů a zrušte předplatné.

9. Mohu získat náhradu od Avastu?
Pokud nejste spokojeni s nakoupeným předplatným AVAST, kontaktujte Avast do 30 dnů od nákupu a získejte plnou náhradu. Tato záruka se vztahuje na předplatné spotřebního produktu AVAST zakoupené na oficiálních webových stránkách Avast.

10. Kolik stojí avast za měsíc?
Avast Free je zdarma, ale prémiová upgrade začíná na 50 $.28 pro první rok pro pět zařízení nebo 199 $.88 za první rok pro třicet zařízení.

11. Proč nepoužívat Avast?
Jednou z nevýhod používání Avastu je to, že spotřebovává spoustu systémových zdrojů, které mohou zpomalit starší počítače s omezenými hardwarovými schopnostmi. Navíc použití AVAST na více zařízeních může namáhat váš systém.

12. Je bezpečné deaktivovat avast?
Dočasně deaktivace AVAST může být nezbytná pro určité úkoly, ale nedoporučuje se, aby byl po delší dobu zakázán, protože ponechává váš počítač náchylný k malwaru a další bezpečnostní hrozby.

13. Jak odinstaluji Avast?
Chcete-li odinstalovat AVAST, přejděte na „Ovládací panel“ na počítači se systémem Windows, vyberte „Odinstalovat program“, najděte Avast v seznamu nainstalovaných programů, klikněte na něj a vyberte „Odinstalovat“.”

14. Co mám dělat, pokud Avast nefunguje správně?
Pokud Avast nefunguje správně, můžete se pokusit znovu nainstalovat software prvním odinstalací a poté stáhnout nejnovější verzi z oficiálního webu Avast.

15. Je avast kompatibilní s Mac?
Ano, Avast poskytuje antivirový software pro operační systémy MAC. Můžete si stáhnout a nainstalovat Avast pro Mac, abyste chránili vaše zařízení před malwarem a dalšími kybernetickými hrozbami.

Jak kontaktuji oddělení Avast Fakturaling?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Avast zákaznickou podporu

Avast Premium Tech Support je placená služba technické podpory, která vám poskytuje podporu 24/7 pro všechny problémy s počítačem a softwarem. Máme více možností plánu podpory, které vás spojí přímo s našimi vyškolenými a kvalifikovanými technickými odborníky, kteří jsou zde, aby udrželi vaši technologii v provozu – a chránili se.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu kontaktovat Avast

Kontaktujte Avast SupportGo na podporu AVAST Webform.Vyberte typ dotazu a klikněte na Další.Na základě vašeho výběru poskytněte požadované informace a tolik dalších informací, jak se domníváte, že je nutné.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Avastu, aby mě nabíjel

Zrušte své předplatné spravovat předplatné.Vyhledejte předplatné AVAST, které chcete zrušit.Klikněte na Správa předplatného pod předplatným, které chcete zrušit.Vyberte Unsabscribe.Klikněte na Pokračovat.Volivě nám dejte vědět, proč se odhlásíte, a poté klikněte na odhlášení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zavolat avast

Chcete-li kontaktovat odborníky na technickou podporu AVAST, zavolejte na telefonní číslo podle vašeho regionu: USA/Kanada: (+1) 650-699-6977. Spojené království: (+44) 20-3885-3149. Austrálie: (+61) 1300-518-046.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě Avast nabíjí

Pokud nezrušíte předplatné zkušební doby, máte účty za další období předplatného v poslední den bezplatné zkušební verze. Postupujte podle pokynů pro zrušení předplatného AVAST, které se vztahují také na předplatné AVAST.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se děje s Avastem

Nortonlifelock se spojuje s Avastem a vytvoří novou společnost s názvem ‘Gen’ Gen bude působit jako mateřská společnost pro několik značek souvisejících s bezpečností, včetně Norton, LifeLock a Avast, kromě Avira, AVG a Ccleaner, které byly získány v předchozích akvizicích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je ve vlastnictví Ruska

AVAST Premium Antivirus je řešení kybernetické bezpečnosti vyvinuté společností Avast, které má sídlo v Praze, České republice.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zrušit předplatné

Na zařízení Android přejděte na své předplatné ve společnosti Google Play. Vyberte předplatné, které chcete zrušit. Klepněte na zrušení předplatného. Následuj instrukce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat náhradu od Avastu

Pokud nejste zcela spokojeni s nakoupeným předplatným AVAST, kontaktujte nás do 30 dnů od nákupu a získejte plnou náhradu. Tato 30denní záruka na zpětné peníze se vztahuje na předplatné produktu AVAST zakoupené pomocí následujících metod: Online nákup prostřednictvím oficiálních webových stránek Avast.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí avast za měsíc

Kolik stojí Avast Antivirus, zatímco Avast zdarma nestojí nic, prémiový upgrade začíná na 50 $.28 pro první rok pro pět zařízení nebo 199 $.88 První rok pro 30 zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nepoužívat Avast

Další nevýhodou je, že Avast zabírá spoustu systémových zdrojů, které mohou zpomalit váš počítač, pokud máte starší s omezenými hardwarovými schopnostmi. To může také způsobit problémy, pokud používáte AVAST na více než jednom zařízení, protože to zatěžuje váš systém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné deaktivovat avast

Krátká odpověď zní ano, je bezpečné deaktivovat hav v Avastu. Je však důležité si uvědomit, že deaktivace HAV může snížit účinnost ochrany Avastu. Je to proto, že HAV je navržen tak, aby detekoval a blokoval škodlivý software, než může způsobit jakékoli poškození vašeho systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je avast důvěryhodná společnost

Avast má skvělou pověst pro ochranu počítačů před viry a malwarem. S bezplatnými a prémiovými možnostmi poskytuje kompletní bezpečnostní řešení. Avast nabízí širokou škálu nástrojů nad rámec základní ochrany proti antiviru, včetně ochrany hesel, skartovače dat, štítu webové kamery, karantény a dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak důvěryhodné je avast

Zatímco Avastovi se podařilo zablokovat 99% hrozeb, stále ji chytil nejvyšší cenu „AAA“. Celkově, i když existuje prostor pro zlepšení s falešnými pozitivy, Avast je rozhodně mezi nejlepšími antiviry, pokud jde o detekci malwaru. Nemluvě o tom, že bezplatná verze je stejně bezpečná jako placená.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké číslo volám, abych zrušil předplatné

Požádejte svého mobilního operátora, aby zastavil účtované služby. Použijte nástroje poskytované vaší sítí ke zrušení všech předplatných služeb. Použijte řetězec USSD *133 *1# pro blokování všech stávajících a budoucích fakturace obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zrušíte debetní kartu na předplatné

Chcete -li stáhnout souhlas, jednoduše sdělte kdokoli, kdo vydal vaši kartu (banka, stavební společnost nebo společnost kreditní karty), že nechcete, aby byla platba provedena. Vydavatel karty můžete říct telefonicky, e -mailem nebo dopisem. Váš vydavatel karty nemá právo trvat na tom, aby požádal společnost nejprve společnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než získejte vrácení peněz od Avastu

Agent Avast Support vás bude kontaktovat a potvrdit, kdy byl požadavek zpracován. Poznámka: Pro platby provedené kreditní/debetní kartou nebo PayPal může proces vrácení peněz trvat až 7 pracovních dnů. U jiných metod platby může proces vrácení peněz trvat až 14 pracovních dnů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Avast tolik používá

To se děje z různých důvodů. Protože antivirus Avast zahrnuje monitorování v reálném čase, je možné, že vaše nastavení není dostatečně silné, aby podpořilo tuto funkci. Pokud používáte zastaralý hardware, nesprávné ovladače nebo nesprávná nastavení, může služba Avast využít příliš mnoho zdrojů vašeho systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká společnost vlastní Avast

Gen DigitalAvast Software B.PROTI.
Software avast s.r.Ó./Organizace rodičů

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zpochybnit měsíční předplatné

Podívejte se na výpisy z vaší banky nebo kreditních karet.Online: Přihlaste se na svůj kreditní nebo debetní kartu online a projděte proces sporu.Telefonicky: Zapomeňte na telefonní číslo na zadní straně karty a řekněte společnosti, proč podáváte spor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zruším předplatné bez tlačítka Zrušit

Zrušit nepoužitý plán předplaceného předplatného: Otevřete aplikaci Google Play .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na platby & Předplatné předplatné.Vyberte předplatné nebo předplacený plán, který chcete zrušit.Klepněte na zrušení předplatného.Následuj instrukce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zrušení předplatného zrušení debetní karty

Pokud se opakující se platba již obdržela oprávnění, bude zpracována a zaplacena. Pokud však opakující se platba neobdržela povolení a je aktivována, když je vaše debetní karta vypnuta, opakující se platba bude odmítnuta.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zrušit předplatné prostřednictvím své kreditní karty

Nejlepší způsob, jak zastavit opakující se platby na kreditní kartě (jako jsou nástroje, předplatné nebo nájemné), je kontaktovat poskytovatele služeb přímo. Možná to budete moci udělat online, telefonicky, osobně nebo poštou, v závislosti na službě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete získat své peníze zpět z Avastu

Pokud nejste zcela spokojeni s nakoupeným předplatným AVAST, kontaktujte nás do 30 dnů od nákupu a získejte plnou náhradu. Tato 30denní záruka na zpětné peníze se vztahuje na předplatné produktu AVAST zakoupené pomocí následujících metod: Online nákup prostřednictvím oficiálních webových stránek Avast.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak důvěryhodný je avast

Náš verdikt. Avast má skvělou pověst pro ochranu počítačů před viry a malwarem. S bezplatnými a prémiovými možnostmi poskytuje kompletní bezpečnostní řešení. Avast nabízí širokou škálu nástrojů nad rámec základní ochrany proti antiviru, včetně ochrany hesel, skartovače dat, štítu webové kamery, karantény a dalších.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo habilito nordvpn??
Next Post
Je McAfee Free Trial Safe?