15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proveďte jasná venkovní světla odradit zloděje?




Proveďte jasná venkovní světla odradit zloděje?

Shrnutí článku

Přítomnost jasných venkovních světel není významným faktorem při odrazování zlodějů, protože denní světlo obvykle zastíní jakékoli bezpečnostní osvětlení. Ponechání světla v noci také nezmění v prevenci vloupání, protože většina vloupání se během dne vyskytuje. Venkovní osvětlení však může zvýšit zabezpečení poskytnutím dalšího osvětlení a pomoci identifikovat potenciální hrozby. Zda je lepší nechat venkovní světla v noci nebo vypnout na umístění a dostupnost svědků podezřelé činnosti. Když jste doma, ponechání světla verandy může upozornit zloděje na vaši přítomnost. Mezi další efektivní odrazující prostředky pro zloděje patří živé ploty a rostliny, které vytvářejí bariéry a ztěžují přístup, venkovní světla s pohybovými senzory, příjezdové cesty, které při chůzi vydávají hluk, a domy na místech s vysokou viditelností. Je běžnou mylnou představou, že více světla znamená menší zločin a umístění venkovních světel ve strategických oblastech, jako jsou vchody, chodby, garáže/úložné prostory a otevřené prostory, mohou maximalizovat zabezpečení. Podkroví je méně pravděpodobné, že budou zacíleny zloději, takže skladování cenností v podkroví skladovacích kontejnerů může poskytnout další vrstvu bezpečnosti. A konečně, zloději se nejvíce bojí poplachových systémů a dalších viditelných bezpečnostních opatření.

Otázky a odpovědi

  • Q1: Zděkují zloděje jasná světla?
  • Pro průměrné vloupání není přítomnost osvětlení ani faktorem, protože denní světlo by zastínilo jakékoli bezpečnostní osvětlení. Takže jasná venkovní světla silně neodradí zloděje.

  • Q2: Odrazuje ponechání světla v noci?
  • Ponechání světla v noci neznamená významný rozdíl v prevenci vloupání, protože většina vloupání se během dne vyskytuje.

  • Q3: Zvyšuje venkovní osvětlení zabezpečení?
  • Ano, venkovní osvětlení může zvýšit zabezpečení poskytnutím dalšího osvětlení a pomoci identifikovat bezpečnostní hrozby kolem vašeho domova.

  • Q4: Je lepší nechat venkovní světla zapnout nebo vypnout?
  • Zda je lepší nechat venkovní světla v noci nebo vypnout na místě a dostupnost svědků podezřelé činnosti. Ve venkovských oblastech může být lepší vypnout světla, protože mohou pomoci vetřelcům vidět vetřelce.

  • Q5: Opustíte světlo na verandě na odrazování zlodějů?
  • Nechte své verandy světlo, když jste doma v noci, může upozornit zloděje na vaši přítomnost, zejména pokud jsou také zapnutá vnitřní světla. Může působit jako reflektor na předních dveřích.

  • Q6: Jaký je nejlepší odstrašující prostředek pro zloděje?
  • Mezi účinné odrazující prostředky pro zloděje patří živé ploty a rostliny, které vytvářejí bariéry, venkovní světla s pohybovými senzory, příjezdové cesty, které vydávají hluk při chůzi, a domy na místech s vysokou viditelností.

  • Q7: Který domy se vyhýbají zlodějům?
  • Domy na místech s vysokou viditelností, jako jsou domácí pozemky, jsou méně pravděpodobné, že budou zacíleny zloději. Městské domy, domy uprostřed bloku nebo domy v slepé uličce jsou atraktivnější cíle.

  • Q8: Způsobuje, že osvětlení vaší nemovitosti je bezpečnější?
  • Údaje víra, že více světla znamená méně zločinu. Zda osvětlení vaší nemovitosti způsobí, že je bezpečnější, závisí na různých faktorech.

  • Q9: Kde by měla být zabezpečena venkovní světla?
  • Venkovní bezpečnostní světla by měla být umístěna u vstupů, podél chodníků, poblíž garáží/úložných prostorů, na slepých místech a v otevřených oblastech pro maximální zabezpečení.

  • Q10: Kde jsou zlodějové nejméně vypadat?
  • Je nepravděpodobné, že by lupiči vypadali v podkroví, protože je obvykle těžké najít a přístup. Ukládání cenností do kontejnerů podkroví a označování je jako něco nenápadného může pomoci vyhodit zloděje.



Odradí jasná venkovní světla?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte jasná světla zloději

Pro průměrné vloupání není přítomnost osvětlení ani faktorem, protože denní světlo by zastínilo jakékoli bezpečnostní osvětlení. Stejně tak venkovní světla odradit zločin, ale pouze pro malou část potenciálních vloupání.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nechává světlo v noci

Studie Úřadu pro národní statistiky také zjistila, že během dne dochází k 60% vloupání. Častěji než ne, vaše konstantní noční světla nebudou změnit, zda jste vloupaní nebo ne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zvyšuje venkovní osvětlení zabezpečení

Tma poskytuje vrstvu ochrany zločincům. Ve skutečnosti podle studie vedla zvýšená úroveň osvětlení k celkovému snížení zločinů k 7% celkovému snížení zločinů. Osvětlení venkovního zabezpečení poskytuje další úroveň osvětlení, které pomůže identifikovat bezpečnostní hrozby kolem vašeho domova.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší nechat venkovní světla v noci

Outdoorové bezpečnostní osvětlení je efektivní, pokud existují lidé – sousedé, chodci nebo policie – skutečně vidět podezřelé činnosti. "Pokud jste ve venkovské oblasti, jste v podstatě v odloučené oblasti – je lepší vypnout se, protože světla by vetřelci pomohla skutečně vidět vetřelce," Felson říká.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ponechává světlo na verandě na odrazení zlodějů

Když jste doma v noci. Je to vhodný čas nechat verandu zapnuté. Upozorňuje zloděje na vaši přítomnost, zejména pokud jsou také zapnutá vnitřní světla. Světlo verandy také působí jako reflektor na předních dveřích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší odstrašující prostředek pro zloděje

Živé ploty a rostliny – pichlavé keře a živé ploty kolem zahrady mohou působit jako odrazující prostředek k vloupání. Osvětlení a příjezdové cesty – Získejte venkovní světlo se senzorem, který se objeví, když je někdo kolem a nepodceňujte odrazující prostředky štěrkové jednotky. Při chůzi to vydává docela hluk a může odradit zloděje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kterým domy se vyhýbají zlodějů

Domy na místech s vysokou viditelností, jako je na rohových pozemcích, je mnohem méně pravděpodobné, že se rozbijí. Existuje prostě příliš mnoho potenciálních způsobů, jak být vidět. Ale městské domy, domy uprostřed bloku nebo domy v slepé uličce jsou mnohem lepší cíle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Způsobí osvětlení vaší nemovitosti ve skutečnosti bezpečnější

Záleží. “Nejběžnější mylnou představou je, že více světla znamená menší zločin, ale to není podporováno údaji,” říká LT. Ryan Darr, který dohlíží na vyšetřování trestných činů na Flagstaffu, Ariz. Policejní oddělení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde by měla být zabezpečena venkovní světla

Kde mám umístit venkovní zabezpečení světel. Bohužel je běžné, že zločinci útočí na lidi, když se blíží nebo vstupují do svého domova.Chodby. Útoky ve stylu přepadení se často dějí podél temných, temných chodníků.Garáž/úložiště.Slepá místa.Otevřené oblasti.Jak umístit světla pro maximální zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou zlodějové nejméně vypadat

Vaše podkroví pravděpodobně nebude navštívit zloděj, protože je obvykle těžké najít a přístup. Vždy je tedy dobré ukládat cennosti v kontejnerech podkroví. Jako další bezpečnostní preventivní opatření se ujistěte, že je označíte štítky, jako je „zimní oblečení“ nebo „staré boty“, aby vyhodili zloděj z vůně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se nejvíce bojí zlodějů

Alarmové systémy nebo sirény – užitečný odrazující prostředek

Zvuk nebo zvuk odrazujícího zlomku by vyděsili ty zloděje. Lupiči nenávidí pozornost. To je hlavní důvod, proč jsou alarmy a sirény vloupání efektivní na odrazujících zloději.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá z domu cíl pro zloděje

Zde jsou některé z nejlepších věcí, které zloději hledají při cílení na domy. Domy s rodinnou rodinou uprostřed sousedství (na rozdíl od rohových jednotek, které jsou méně pravděpodobné, že budou vloupány). Domy vedle prázdných pozemků nebo bez okolních sousedů. Vysoké zajištění soukromí, keře a stěny kolem majetku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte dobře osvětlené oblasti snižují zločin

V myslích většiny lidí existuje jednoduchý a přímý vztah mezi osvětlením a zločinem: lepší osvětlení odradí pachatele, kteří těží z obálky temnoty. Vylepšené osvětlení znamená, že pachatelé budou s větší pravděpodobností vidět někdo, kdo by mohl zasáhnout, zavolat policii nebo uznat pachatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat vnější světla odradit krádež

Pokud jde o bezpečnost vašeho domova, světla verandy jsou kritická. Vedou vás do vašeho domu v noci a udržují zloděje pryč. Ale jsou nejúčinnější, když je používáte ve správné době a kombinujete je s jinými bezpečnostními produkty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak jasná by měla být venkovní bezpečnostní světla

Dobrým pravidlem je, že bezpečnostní světla by měla být mnohem jasnější než obecné osvětlení: Hledejte světla, která nabízejí nejméně 700 lumenů. Zároveň nechcete, aby vaše světla byla příliš jasná! Mít tisíce lumenů vyčnívajících přímo do oken vašeho souseda není skvělý nápad.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co vlastně odradí zloděje

S ohledem na to se podívejme na deset deset odrazujících odrazujících prostředků v roce 2021: Domácí bezpečnostní kamery.Venkovní osvětlení.Inteligentní video fotoaparáty.Psi.Bezpečnostní brány.Udržování otevřených prostorů kolem vašeho domova.Alarmový systém.Přátelněte se svými sousedy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bojí se zlodějové

Doručují bezpečnostní světla odradit zloděje ano, mohou. Bezpečnostní osvětlení jim ztěžuje skrytí jejich identity, takže je pravděpodobnější, že najdou tmavší domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co děsí zloděje pryč

S ohledem na to se podívejme na deset deset odrazujících odrazujících prostředků v roce 2021: Domácí bezpečnostní kamery.Venkovní osvětlení.Inteligentní video fotoaparáty.Psi.Bezpečnostní brány.Udržování otevřených prostorů kolem vašeho domova.Alarmový systém.Přátelněte se svými sousedy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Udělejte více očí na ulici snižujte zločin

Zastřežené oblasti zažívají významné snížení trestné činnosti ve srovnání se sousedními oblastmi, přičemž účinek je nejsilnější pro násilnou trestnou činnost na 14%.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody dobře osvětlených ulic

Pouliční osvětlení snižuje možné noční nehody tím, že zvyšuje viditelnost. Pomáhají také při tom, aby si chodce a motoristy více uvědomili možná nebezpečí, jako je únos a loupež. Mohou řidiči pomoci vidět trasu a silniční značky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší jas pro verandové světlo

Nejlepší škála lumenů pro venkovní osvětlení je 12 až 1300 lumenů. Kolik lumenů potřebujete pro venkovní osvětlení krajiny je mezi 50 a 700. Množství jasu, kterou většina lidí chce změny na základě umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nenávidí zlodějové světlo

Doručují bezpečnostní světla odradit zloděje ano, mohou. Bezpečnostní osvětlení jim ztěžuje skrytí jejich identity, takže je pravděpodobnější, že najdou tmavší domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nejvíce odradí zloděje

Živé ploty a rostliny – pichlavé keře a živé ploty kolem zahrady mohou působit jako odrazující prostředek k vloupání. Osvětlení a příjezdové cesty – Získejte venkovní světlo se senzorem, který se objeví, když je někdo kolem a nepodceňujte odrazující prostředky štěrkové jednotky. Při chůzi to vydává docela hluk a může odradit zloděje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nejvíce odradí zločin

1. Jistota chycená je mnohem silnější odstrašující prostředek než trest. Výzkum jasně ukazuje, že šance na chycení je nesmírně účinnější odrazující prostředky než dokonce i drakonický trest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dobře osvětlené oblasti snižují zločin

V myslích většiny lidí existuje jednoduchý a přímý vztah mezi osvětlením a zločinem: lepší osvětlení odradí pachatele, kteří těží z obálky temnoty. Vylepšené osvětlení znamená, že pachatelé budou s větší pravděpodobností vidět někdo, kdo by mohl zasáhnout, zavolat policii nebo uznat pachatele.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes bloquear los dispositivos Bluetooth??
Next Post
Jak povodně poškozuje dům?