15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak nakonfiguruji Lorex NVR?


Shrnutí článku: Jak nakonfiguruji Lorex NVR?

Jak nakonfigurovat NVR pro IP kameru pomocí přepínače PoE:

– Vezměte kabel Ethernet z routeru a připojte jej na zadní straně NVR.

– Ujistěte se, že NVR je připojen k internetu.

– Použijte kabely Ethernet pro připojení IP kamer k Poe NVR.

– Vezměte kabel HDMI nebo kabel VGA pro připojení NVR a TV nebo monitoru.

Jaké je výchozí heslo správce pro Lorex NVR:

– Ve výchozím nastavení je uživatelské jméno systému Admin a heslo je 000000.

– Hesla jsou ve výchozím nastavení povolena a jsou povinna pro přístup k hlavní nabídce nebo připojení k systému pomocí počítače nebo mobilního zařízení.

– Pokud zapomenete heslo do systému, můžete jej resetovat pomocí aplikace Lorex Secure App (podrobnosti viz odkaz).

Jak nastavím svůj bezpečnostní systém Lorex:

– Nastavení domácího centra Lorex: Zapojte napájecí adaptér náboje do napájecího portu a do nedalekého výstupu. Jakmile indikátor LED na rozbočovači bliká, klepněte na ikonu plus v aplikaci a naskenujte QR kód.

Jak nastavím Lorex NVR pro vzdálené prohlížení:

– Nyní mě tedy požádá, abych zadal své heslo pro skutečnou NDR.

Jak nakonfigurovat IP adresu NVR:

– V této části našeho video průvodce, jak nastavit IP kamerový systém přes síť, se ujistíme, že náš rekordér je ve skutečnosti nastaven na IP adresu, která může komunikovat v naší síti.

Jak zjistím, zda je můj NVR připojen k internetu:

– Jak zkontrolovat, zda je Reolink Camera/NVR připojena k internetu nebo vstoupit do sítě> Pokročilá stránka, poté klikněte na tlačítko nastavení vedle nastavení NTP. Klepněte na synchronizaci. POZNÁMKA: Pokud se objeví výzva „následovaná“, znamená to, že s internetem není nic špatného a problém leží ve vašem zařízení.

Jak mohu resetovat své heslo pro správu Lorex NVR:

– Resetujte heslo svého rekordéru (aplikace Lorex Home): Zadejte e -mailovou adresu spojenou s vaším účtem a poté klepněte na Odeslat pokyny pro resetování. Získejte dočasné heslo z vašeho e -mailu. Zadejte dočasné heslo do pole starého hesla a poté zadejte své nové heslo.

Jak mohu resetovat heslo správce NVR:

– Ve videu vám ukážu, jak můžete použít bezpečnostní otázky k resetování hesla administrátora na vašem zabezpečovacím kameře. Nejprve se tedy pokusím přihlásit se pomocí klepnutí pravým tlačítkem myši.

Jak resetuji svůj Lorex NVR:

– Držte tlačítko Paniky, zatímco připojíte svůj DVR. Na monitoru uvidíte obrazovku Lorex, což znamená, že se DVR resetuje.

Jak připojím svůj Lorex NVR k wifi:

– Prvním krokem je napájení kamery a zapnutí. Druhým krokem je připojení kabelu Ethernetu z routeru do kolébky Wi-Fi. Dalším krokem je napájení kolébky Wi-Fi zapojením energie.

Jak nakonfigurovat NVR pro vzdálené prohlížení:

– Existuje 6 kroků k nastavení NVR pro vzdálené prohlížení: Pochopte svou síť, nastavení DDNS, nastavte port dopředu, přiřaďte název hostitele DDNS svému NVR, nastavte dvě IP adresy pro vaše NVR, ověřte, že místní prohlížení a práce na dálkovém sledování ověřte.

Jak najdu svou IP adresu Lorex NVR:

– Takže, společné pro DVR i NVR, jdete do hlavní nabídky.

Nyní pojďme k několika otázkám:

1. Jak je NVR nakonfigurován?

Odpověď: NVR je nakonfigurován převzetím kabelu Ethernetu z routeru, připojením k zadní části NVR, zajištění toho, aby byl NVR připojen k internetu a pomocí kabelů Ethernet pro připojení IP kamer s Poe NVR. Kabel kabelu HDMI nebo kabel VGA se pak používá k připojení NVR pomocí televizoru nebo monitoru.

2. Jaké je výchozí heslo pro správu pro Lorex NVR?

Odpověď: Výchozí heslo pro správce pro Lorex NVR je 000000. Je to výchozí heslo systému a je nutné pro přístup k hlavní nabídce nebo připojení k systému pomocí počítače nebo mobilního zařízení.

3. Jak nastavím svůj bezpečnostní systém Lorex?

Odpověď: Chcete -li nastavit bezpečnostní systém Lorex, zapojte napájecí adaptér rozbočovače do napájecího portu, připojte jej k zásuvce a postupujte podle pokynů v aplikaci a prohledejte kód QR pro nastavení.

4. Jak nastavím Lorex NVR pro vzdálené prohlížení?

Odpověď: Chcete -li nastavit Lorex NVR pro vzdálené prohlížení, zadejte heslo pro NDR, když je vyzván.

5. Jak nakonfigurovat IP adresu NVR?

Odpověď: Chcete -li nakonfigurovat IP adresu NVR, přistupujte k nastavení rekordéru a ujistěte se, že je nastavena na IP adresu, která může komunikovat v síti.

6. Jak zjistím, zda je můj NVR připojen k internetu?

Odpověď: Chcete -li zkontrolovat, zda je NVR připojen k internetu, přejděte do nastavení sítě, klikněte na tlačítko nastavení vedle nastavení NTP a klepněte na synchronizaci. Pokud se objeví výzva „následovaná“, znamená to, že s připojením k internetu není problém.

7. Jak mohu resetovat své heslo pro správu Lorex NVR?

Odpověď: Chcete -li resetovat heslo správce Lorex NVR, použijte aplikaci Lorex Home. Zadejte e -mailovou adresu spojenou s účtem, získejte z e -mailu dočasné heslo a zadejte jej spolu s novým heslem v aplikaci.

8. Jak mohu resetovat heslo správce NVR?

Odpověď: Chcete -li resetovat heslo správce NVR, použijte bezpečnostní otázky. Pokuste se přihlásit a pokud jsou neúspěšní, postupujte podle kroků a resetujte heslo pomocí bezpečnostních otázek.

9. Jak mohu resetovat svůj Lorex NVR?

Odpověď: Držte tlačítko Paniky při připojení DVR. Obrazovka Lorex, která se objevuje na monitoru, naznačuje, že DVR byl resetován.

10. Jak připojím svůj Lorex NVR k wifi?

Odpověď: Chcete-li připojit Lorex NVR k WiFi, napájení na kameru, připojte kabel Ethernet z routeru do kolébky Wi-Fi a natočte kolébku příslušným adaptérem.

11. Jak nakonfigurovat NVR pro vzdálené prohlížení?

Odpověď: Chcete -li nakonfigurovat NVR pro vzdálené prohlížení, postupujte podle šesti kroků: Pochopte svou síť, nastavte DDN, nastavte port dopředu, přiřaďte název hostitele DDNS svému NVR, nastavte dvě IP adresy pro vaše NVR a ověřte, že místní prohlížení a vzdálené prohlížení ověřte Práce.

12. Jak najdu svou IP adresu Lorex NVR?

Odpověď: Chcete -li najít IP adresu Lorex NVR, přejděte do hlavní nabídky DVR nebo NVR.

13. Otázka:

Odpovědět:

14. Otázka:

Odpovědět:

15. Otázka:

Odpovědět:



Jak nakonfiguruji Lorex NVR?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak je NVR nakonfigurován

Jak nakonfigurovat NVR pro IP kameru s přepínačem PoE The Ethernet Cable z routeru a připojit jej na zadní straně NVR. Ujistěte se, že NVR je připojen k internetu.Použijte kabely Ethernet pro připojení IP kamer k Poe NVR.Vezměte kabel HDMI nebo kabel VGA pro připojení NVR a TV nebo monitoru.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je výchozí heslo pro správu pro Lorex NVR

000000

Ve výchozím nastavení je uživatelské jméno systému Admin a heslo je 000000 . Hesla jsou ve výchozím nastavení povolena a jsou povinna pro přístup k hlavní nabídce nebo připojení k systému pomocí počítače nebo mobilního zařízení. Pokud zapomenete heslo do systému, můžete jej resetovat pomocí aplikace Lorex Secure App (podrobnosti viz odkaz).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím svůj bezpečnostní systém Lorex

Nastavení domácího rozbočovače Lorex Připojte napájecí adaptér náboje do napájecího portu a do nedalekého výstupu. Jakmile indikátor LED na náboji bliká. Zelený klepněte na ikonu plus v aplikaci skenovat QR

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím Lorex NVR pro vzdálené prohlížení

Tak. Nyní mě požádá, abych zadal své heslo skutečné NDR.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nakonfigurovat IP adresu NVR

V této části našeho video průvodce o tom, jak nastavit IP kamerový systém přes síť, se ujistíme, že náš rekordér je ve skutečnosti nastaven na IP adresu, která může komunikovat v naší síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj NVR připojen k internetu

Jak zkontrolovat, zda je Reolink Camera/NVR připojena k internetu Oreenter Síť > Pokročilá stránka a poté klikněte na tlačítko Nastavit vedle nastavení NTP.Klepněte na synchronizaci.POZNÁMKA: Pokud se objeví výzva „následovaná“, znamená to, že s internetem není nic špatného a problém leží ve vašem zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat své heslo pro správu Lorex NVR

Resetujte heslo svého rekordéru (Lorex Home App) Zadejte e -mailovou adresu spojenou s vaším účtem a poté klepněte na pokyny k odeslání resetujte.Získejte dočasné heslo z vašeho e -mailu.Zadejte dočasné heslo do pole starého hesla a poté zadejte své nové heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat heslo správce NVR

Ve videu vám ukážu, jak můžete použít bezpečnostní otázky k resetování hesla administrátora na vašem zabezpečení zabezpečení. Nejdříve se tedy pokusím přihlásit se klepnutím pravým tlačítkem myši

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj Lorex NVR

Držte tlačítko Paniky, zatímco připojíte svůj DVR. Na monitoru uvidíte obrazovku Lorex, což znamená, že se DVR resetuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj Lorex NVR k wifi

Krokem je napájení kamery a otočení druhého kroku je připojení kabelu Ethernet z routeru do kolébky Wi-Fi. Dalším krokem je napájení kolébky Wi-Fi zapojením energie. A určitě

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nakonfigurovat NVR pro vzdálené prohlížení

K nastavení NVR pro vzdálené prohlížení existuje 6 kroků: porozumět své síti.Nastavení DDNS.Nastavit port dopředu.Přiřaďte název hostitele DDNS svému NVR.Nastavte dvě IP adresy pro váš NVR.Ověřte, že místní prohlížení a práce na dálku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svou IP adresu Lorex NVR

Tak běžné pro oba DVR. A NVRS je, že jdete do hlavní nabídky. A může vás požádat o přihlášení grafického hesla. A jděte do sítě a přejděte na TCPIP. V síti a TCP vám poskytne adresu IP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svou IP adresu NVR

Tak běžné pro oba DVR. A NVRS je, že jdete do hlavní nabídky. A může vás požádat o přihlášení grafického hesla. A jděte do sítě a přejděte na TCPIP. V síti a TCP vám poskytne adresu IP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přiřadí NVR IP adresu

(Poznámka: Výchozí IP adresa pro vaše kamery je 192.168. 1.13 . NVR přiřadí IP kamerám, protože jsou přidány přidáním jednoho ke každé iteraci: 192.168. 1.13 Pak 192.168.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím připojit svůj NVR k internetu

Přístup k kapalinám fotoaparátu NVR nepotřebuje připojení k internetu, pokud je zařízení propojeno s displejem a zdrojem energie. Rekordér může fungovat nezávisle na jakémkoli externím LAN. Je to proto, že většina NVR má svou vlastní integrovanou síť zabudovanou do přepínače PoE na zadní straně zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se NVR nepřipojuje k internetu

Chcete -li zkontrolovat připojení portů routeru:

Připojte kabel Ethernet do jiného portu na routeru. Napájecí cyklus váš DVR / NVR. Chcete -li napájet cyklus váš DVR / NVR, vypněte jej a odpojte zdroj energie po dobu přibližně 30 sekund. Znovu připojit a pohánět zpět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když jste zapomněli své heslo NVR

Průvodce krok za krokem: Při směrování dálkového ovládání na přední straně DVR/NVR stiskněte následující pět tlačítek jeden po druhém: Šipka nahoru, šipka doprava, 5, 3, 3 .Stisknutím OK, když je vyzván, abyste načítali výchozí.DVR se restartuje na průvodce startupem, kde můžete vytvořit nové heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat své Lorex NVR do továrního nastavení

Takže jej můžete ovládat lokálně. Dobře, začněme začít pravým tlačítkem klikněte kdekoli na vašem rekordéru. Hlavní obrazovka a kliknutím na hlavní nabídku vyzveďte přihlášení. V této době se přihlaste pomocí vašeho

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je výchozí heslo pro správce NVR

Pokud obnovíte svůj systém DVR / NVR do výchozího nastavení, uživatelské jméno a heslo bude také obnoveno pro výchozí nastavení. Výchozí přihlášení pro většinu systémů řady LHV / LNR: Uživatelské jméno: Admin. Heslo: 000000.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně resetovat svůj NVR

Musíte pouze spustit klienta Real Link. A přejděte do nastavení zařízení. Stránka klikněte na systém a poté údržbu. Pokud potvrdíte, že chcete obnovit, klikněte na Obnovit. A resetovat všechny konfigurace

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovím své NVR do výchozího nastavení

Jak resetovat Vigi NVR na nastavení továrny DefaultsClick v hlavní nabídce.Jdi do nastavení -> Systém -> Konfigurace systému -> Správa nastavení a klikněte na Obnovení.Klikněte na ANO. NVR obnoví nastavení výchozích továrny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj NVR k bezdrátovému internetu

3 Průvodce krok za krokem připojení NVR k wifi-routerstep 1-Připojte adaptér pro monitorování. Nejprve připojte adaptér k monitoru.Krok 2 – Povolte wifi. Jakmile je adaptér připojen k monitoru, klepněte pravým tlačítkem a poté přejděte do hlavní nabídky.Krok 3 – Zkontrolujte připojení P2P.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje Lorex NVR Wi-Fi

Nevyžaduje to Wi-Fi ani internet, ale pokud chcete, můžete jej použít s aplikací Lorex Home App.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není moje IP kamera detekována NVR

Nejčastěji je příčinou toho způsobeno předem nakonfigurovanou kamerou nebo špatnou konfigurací sítě na NVR; Jediným způsobem, jak problém vyřešit, je resetovat a překonfigurovat NVR a kamery zpět do jejich výchozího stavu továrny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu svou IP adresu NVR

Tak běžné pro oba DVR. A NVRS je, že jdete do hlavní nabídky. A může vás požádat o přihlášení grafického hesla. A jděte do sítě a přejděte na TCPIP. V síti a TCP vám poskytne adresu IP.

[/WPRemark]

Previous Post
Es Keepass Touch lo mismo que Keepass?
Next Post
Jak zkontrolujete, zda odkaz obsahuje virus?