15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jsou zlodějové obvykle někoho, koho znáte?

Shrnutí článku

Jsou zlodějové obvykle někoho, koho znáte?

Burglaci obvykle znají své oběti? 65% zlodějů zná jejich oběti. Může být docela znepokojující zjistit, že někdo, koho se vám líbí a důvěra, by se mohl proniknout do vašeho domova a ukrást vás.

Chtějí ti zloděři ublížit? Všichni jsme viděli filmy s traumatickými vloupáními, které nás naplnily hrůzou. Pro mnohé je myšlenka někoho, kdo přijde do vašeho domova, když jste tam, nejhorší noční můra. Naštěstí, na rozdíl od filmů, většina zlodějů se snaží ukrást vaše věci, neublížit vám.

Jak se obvykle dostanou zlodějové? Přední dveře: 34% zlodějů otočte klika a chodí přímo dovnitř. Okna v prvním patře: 23% použijte otevřené okno z prvního patra, abyste se dostali do vašeho domova. Zadní dveře: 22% přijde zadními dveřmi. Garážová dveře: 9% vstup do garáže.

Jak zjistíte, zda je váš dům zaměřen na zloděje? 7 Podepsání vašeho domu je sledováno: reklamy, samolepky a letáky; Podivné označení; Neznámí lidé a auta na ulici; Žádost o nouzovou pomoc; Odemčené dveře a okna; Zlomená venkovní světla; Zvýšené aktivity od dveří ke dveřím. Zaznamenejte pozorování.

Co se nejvíce bojí zlodějů? Alarmové systémy nebo sirény – užitečný odrazující prostředek. Zvuk nebo zvuk odrazujícího zlomku by vyděsili ty zloděje. Lupiči nenávidí pozornost. To je hlavní důvod, proč jsou alarmy a sirény vloupání efektivní na odrazujících zloději.

Jak si lupiči vybírají své oběti? Pouliční lupiči hledají oběti, které se zdá, že mají peníze nebo jiné cennosti – například studenti a turisty. Zaměřují se také na lidi, kteří se zdají být nejzranitelnější – jako mladí dospělí používají samotné bankomaty v noci nebo pod vlivem alkoholu.

Co zlodějové nejvíce nenávidí? Co nenávidí zloděje: Práce z domova; Většina domácích vloupání je plánována a prováděna pečlivými zloději, kteří si všimnou příležitosti a vzorují nemovitost, aby zjistili, kdy cestující nejsou doma; Bezpečnostní systémy; Zabezpečení dveří a oken; Alarmy vloupání; CCTV systémy; Chytré zámky; Kamery zvonku; Osvětlení.

Jak si lupiči vybírají své oběti? Oběti. Pouliční lupiči hledají oběti, které se zdá, že mají peníze nebo jiné cennosti – například studenti a turisty. Zaměřují se také na lidi, kteří se zdají být nejzranitelnější – jako mladí dospělí používají samotné bankomaty v noci nebo pod vlivem alkoholu.

Kterým domy se vyhýbají zlodějů? Domy na místech s vysokou viditelností, jako je na rohových pozemcích, je mnohem méně pravděpodobné, že se rozbijí. Existuje prostě příliš mnoho potenciálních způsobů, jak být vidět. Ale městské domy, domy uprostřed bloku nebo domy v slepé uličce jsou mnohem lepší cíle.

Co děsí zloděje pryč? S ohledem na to se podívejme na deset nejlepších odrazujících na odrazující prostředky, které se použijí v roce 2021: domácí bezpečnostní kamery; Venkovní osvětlení; Inteligentní videohovora pro zvonky; Psi; Bezpečnostní brány; Udržování otevřených prostorů kolem vašeho domova; Poplašný systém; Přátelněte se svými sousedy.

V kolik hodin dochází k většině vloupání v noci? Podle analýzy inteligentního domu Vivint, 50.3% vloupání se vyskytuje v noci mezi 8 p.m. a 7 a.m. zatímco druhá polovina (49.7%) dochází za denního světla.

Jsou zlodějové obvykle někoho, koho znáte?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Burglaci obvykle znají své oběti

65% zlodějů zná jejich oběti.

Může být docela znepokojující zjistit, že někdo, koho se vám líbí a důvěra, by se mohl proniknout do vašeho domova a ukrást vás.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Chtějí ti zloděři ublížit

Všichni jsme viděli filmy s traumatickými vloupáními, které nás naplnily hrůzou. Pro mnohé je myšlenka někoho, kdo přijde do vašeho domova, když jste tam, nejhorší noční můra. Naštěstí, na rozdíl od filmů, většina zlodějů se snaží ukrást vaše věci, neublížit vám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se obvykle dostanou zlodějové

Přední dveře: 34% zlodějů otočte klika a chodí přímo dovnitř. Okna v prvním patře: 23% použijte otevřené okno z prvního patra, abyste se dostali do vašeho domova. Zadní dveře: 22% přijde zadními dveřmi. Garážová dveře: 9% vstup do garáže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistíte, zda je váš dům zaměřen na zloděje

7 Podepsání vašeho domu je sledováno, samolepky a letáky.Podivné označení.Neználí lidé a auta na ulici.Žádost o nouzovou pomoc.Odemčené dveře a okna.Zlomená venkovní světla.Zvýšené aktivity od dveří ke dveřím.Zaznamenejte pozorování.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se nejvíce bojí zlodějů

Alarmové systémy nebo sirény – užitečný odrazující prostředek

Zvuk nebo zvuk odrazujícího zlomku by vyděsili ty zloděje. Lupiči nenávidí pozornost. To je hlavní důvod, proč jsou alarmy a sirény vloupání efektivní na odrazujících zloději.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si lupiči vybírají své oběti

Pouliční lupiči hledají oběti, které se zdá, že mají peníze nebo jiné cennosti – například studenti a turisty. Zaměřují se také na lidi, kteří se zdají být nejzranitelnější – jako mladí dospělí používají samotné bankomaty v noci nebo pod vlivem alkoholu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co zlodějové nejvíce nenávidí

Co nenávidí z domova nenávistné zloděje. Většina domácích vloupání je plánována a prováděna pečlivými zloděje.Bezpečnostní systémy.Zabezpečení dveří a oken.Alarmy vloupání.Systémy CCTV.Chytré zámky.Kamery pro zvonek.Osvětlení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si lupiči vybírají své oběti

Oběti. Pouliční lupiči hledají oběti, které se zdá, že mají peníze nebo jiné cennosti – například studenti a turisty. Zaměřují se také na lidi, kteří se zdají být nejzranitelnější – jako mladí dospělí používají samotné bankomaty v noci nebo pod vlivem alkoholu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kterým domy se vyhýbají zlodějů

Domy na místech s vysokou viditelností, jako je na rohových pozemcích, je mnohem méně pravděpodobné, že se rozbijí. Existuje prostě příliš mnoho potenciálních způsobů, jak být vidět. Ale městské domy, domy uprostřed bloku nebo domy v slepé uličce jsou mnohem lepší cíle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co děsí zloděje pryč

S ohledem na to se podívejme na deset deset odrazujících odrazujících prostředků v roce 2021: Domácí bezpečnostní kamery.Venkovní osvětlení.Inteligentní video fotoaparáty.Psi.Bezpečnostní brány.Udržování otevřených prostorů kolem vašeho domova.Alarmový systém.Přátelněte se svými sousedy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] V kolik hodin dochází k většině zlomů v noci

Podle analýzy inteligentního domu Vivint, 50.3% vloupání se vyskytuje v noci mezi 8 p.m. a 7 a.m. zatímco druhá polovina (49.7%) dochází za denního světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co zlodějové nechtějí, abys to věděl

5 tajemství zlodějů nechtějí, abyste věděli, že vaše přední dveře jsou příliš lákavé.Váš domov není dost děsivý.Jsi příliš předvídatelný.Váš dvůr je snadný cíl.Necháváte své druhé patro zranitelné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou zlodějové nejméně vypadat

Vaše podkroví pravděpodobně nebude navštívit zloděj, protože je obvykle těžké najít a přístup. Vždy je tedy dobré ukládat cennosti v kontejnerech podkroví. Jako další bezpečnostní preventivní opatření se ujistěte, že je označíte štítky, jako je „zimní oblečení“ nebo „staré boty“, aby vyhodili zloděj z vůně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vloupaní zlodějové, když spíte

Když si vzpomenete na vetřelce, který se vloupá do vašeho domova, s největší pravděpodobností si představíte, že se plíží uprostřed noci, kdy spí. Ve skutečnosti je to přesně naopak. Výzkum naznačuje, že většina zlodějů se během dne rozpadá, obvykle mezi 10 a.m. a 3 s.m. ve všední dny.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo evito que Avast bloquee el antivirus??
Next Post
Jaký internet používá zvonek?