15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký je rozdíl mezi kabelovým a bezdrátovým zvonkem?

souhrn

Bezdrátové zvonky se staly stále populárnějšími kvůli jejich pohodlí a snadné instalaci. Pracují na bateriích nebo mohou být připojeny k elektřině na síti, což eliminuje potřebu komplikovaných systémů zapojení. Naproti tomu kabelové zvonky vyžadují hardwiring, což poskytuje větší spolehlivost, ale může vyžadovat profesionální instalaci.

Výhody bezdrátového zvonku jsou četné. Mohou vám ušetřit peníze na pojištění majitelů domů, protože poskytují další vrstvu bezpečnosti. Vždy můžete vědět, kdo je u vašich dveří, i když nejste doma, a odradit zloděje od cílení na svůj majetek. Navíc bezdrátové zvonky často přicházejí s schopnostmi nočního vidění, což zajišťuje, že máte jasný pohled i za nízkých světelných podmínek.

Bezdrátové zvonky mohou pracovat hladce s kabelovými zvonky. Pomocí bezdrátového zvonku můžete připojit svůj bezdrátový zvonek k stávajícímu kabelovému systému zvonku. To vám umožní rozšířit rozsah a zlepšit zvonek v těžko slyšitelných oblastech vašeho domova.

Zatímco bezdrátové zvonky nabízejí mnoho výhod, mají také několik nevýhod. Interference rádia může někdy narušit signál, což vede k falešným poplachům nebo zmeškaným návštěvníkům. Navíc bezdrátové zvonky vyžadují periodické dobíjení baterie, což může být nepohodlné.

Chcete-li zajistit spolehlivý a bez rušení, vyberte bezdrátový zvonek s různými frekvencemi. Tím se zabrání jiným bezdrátovým zařízením ve vašem okolí, jako jsou otvíráky garážových dveří, náhodně spustí zvonek zvonku.

Životnost baterie bezdrátových zvonků obvykle trvá přibližně 2-3 roky s normálním použitím. Obvykle se používají lithium-iontové dobíjecí baterie a obvykle se poskytuje nízký indikátor baterie, který naznačuje, kdy je čas na dobití nebo výměnu.

Nahrazení kabelového zvonku bezdrátovým procesem je přímý proces, který nevyžaduje žádné zapojení. Vysílač a přijímač běží na bateriích, takže instalace je rychlá a bezproblémová.

Většina bezdrátových zvonků bude trvat až 2 roky, než bude potřebovat výměnu baterie. Je důležité vybrat spolehlivý a odolný model zvonku, který zajistí delší životnost.

Není neobvyklé, že pro zvony, tak bezdrátové, zazvonit samy. Kabelové zvonky mohou zazvonit kvůli šortkám zapojení, zatímco bezdrátové zvonky mohou být spuštěny kontaktem senzoru nebo rušením frekvence signálu. Pokud k tomu dochází často, může být nutné prozkoumat a vyřešit jakékoli základní problémy.

Otázky a odpovědi


1. Což je lepší: kabelový nebo bezdrátový zvonek?

Instalační, bezdrátové zvonky jsou pohodlnější, zatímco kabelové zvonky nabízejí větší spolehlivost.


2. Jaké jsou výhody bezdrátových zvonků?

Bezdrátové zvonky vám mohou ušetřit peníze na pojištění, poskytnout policii a nabídnout možnosti nočního vidění, mimo jiné.


3. Je třeba zapojit bezdrátové zvonky?

Bezdrátové zvonky mohou pracovat na bateriích nebo být připojeny k elektřině na síti, což eliminuje potřebu komplikovaných systémů zapojení.


4. Může bezdrátový zvonek pracovat s kabelovým zvonkem?

Ano, pomocí bezdrátového prodlužujícího zvonku můžete připojit svůj bezdrátový zvonek k existujícímu kabelovému systému zvonku.


5. Jaké jsou nevýhody bezdrátových zvonků?

Možné rozhlasové rušení a potřeba periodického dobíjení baterií jsou hlavní nevýhodou bezdrátových zvonků.


6. Proč bych měl hardwire svůj prstenový zvonek?

Hardwiring Your prstenní zvonek bude udržovat neustále nabitý, což eliminuje potřebu pravidelného dobíjení baterie.


7. Co bych měl hledat při nákupu bezdrátového zvonku?

Hledejte zvonek, který pracuje na více frekvencích, aby se zabránilo rušení signálu ze sousedních bezdrátových zařízení.


8. Jak dlouho baterie trvají na bezdrátových zvoncích?

Při normálním používání mohou baterie v bezdrátovém zvonku trvat asi 2-3 roky, než bude potřebovat náhradu nebo dobíjení.


9. Mohu nahradit kabelový zvonek za bezdrátový?

Absolutně. Instalace bezdrátového zvonku je rychlá a přímá a vyžaduje žádné zapojení.


10. Jak dlouho obvykle vydrží bezdrátové zvonky?

Většina bezdrátových zvonků má životnost přibližně 2 roky, než vyžaduje výměnu baterie.


11. Mohou bezdrátové zvonky samy odejít?

Ano, mohou. Kabelové i bezdrátové zvonky mohou zvonit samy o sobě kvůli různým faktorům, jako jsou kabelové šortky nebo rušení signálu.

Jaký je rozdíl mezi kabelovým a bezdrátovým zvonkem?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který prstenový zvonek je lépe zapojený nebo bezdrátový

Instalace/kabeláž: Model pro zvonek na prsteny je bezdrátový, zatímco model Ring Pro musí být pevně zapojen. Každá metoda má své výhody. Bezdrátové vybavení je užitečné a snadno se instaluje, zatímco zařízení tvrdé připojení má tendenci být spolehlivější a nebudete se muset starat o výměnu baterií.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody bezdrátových zvonků

Zde jsou některé z nejlepších výhod, že máte pro váš domov inteligentní zvonek.Ušetřete peníze na pojištění majitelů domů.Vědět, kdy dorazí balíčky.Poskytněte video důkaz policii.Vždy vědět, kdo je u vašich dveří (i když nejste doma) odradit zloděje z vašeho domova.Zažijte noční vidění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je třeba zapojit bezdrátové zvonky

Bezdrátové zvonky pracují na bateriích nebo mohou být připojeny k elektřině na síti. Neexistují žádné komplikované systémy zapojení, které preferuje mnoho majitelů domů. Technologie za tím je rádiový signál. Jak již bylo zmíněno, když je tlačítko stisknuto, přijímač zvedne signál.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může bezdrátový zvonek pracovat s kabelovým zvonkem

STI bezdrátový prodlužovač zvonku se připojuje k vašemu stávajícímu tradičnímu systému tvrdých kabelových zvonků a rozšiřuje nový zvonek do těžko slyší. Jakmile je jednotka zapojena do existujícího systému, může být zahrnutý přijímač zapojen do jakéhokoli standardního elektrického výstupu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda bezdrátového zvonku

Protože používá rádiové signály, existuje šance na rozhlasové rušení. Baterie budete muset znovu nabít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč bych měl hardwire svůj prstenový zvonek

Pokud je váš prsten video zvonek 2 pevně zapojen na existující zvonek, udrží ho nabitý normálním používáním. Pokud váš prstenový video zvonek 2 není pevně zapojen, bude muset být baterie pravidelně dobije.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co hledat při nákupu bezdrátového zvonku

Vyberte si zvonek s různými frekvencemi.

Protože bezdrátové zvonky používají k přenosu signálu rádiové vlny, měli byste si vybrat ten, který může pracovat na více frekvencích. Tím zajistíte, že bezdrátový zvonek vašeho souseda ani otvírák garážových vrat si signalizují váš vlastní zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho baterie trvají na bezdrátovém zvonku

Asi 2-3 roky

Baterie v bezdrátovém zvonku jsou obvykle lithium-iontově dobíjecí baterie a trvají asi 2-3 roky s normálním použitím před výměnou. Nabíječka, která přišla s vaším bezdrátovým zvonkem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vyměnit kabelový zvonek za bezdrátový

Instalace bezdrátového zvonku. Instalace bezdrátového zvonku je velmi jednoduchá a lze jej provádět během několika minut. Vysílač a přijímač běží na bateriích, takže se nemusíte starat o zapojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvají bezdrátové zvonky

2 roky

Většina bezdrátových zvonků bude fungovat až 2 roky před výměnou baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou bezdrátové zvonky samy odejít

Krátká odpověď, ano! Zvonek, ať už kabelový nebo bezdrátový, může zazvonit sám. Kabelové zvonky běžně zvoní samy o sobě kvůli šortkám. Bezdrátové zvonky mohou sami zazvonit kvůli kontaktu senzoru nebo interference signálu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho prstenská baterie vydrží, ne -li hardwired

6 až 12 měsíců

Pokud přeskočíte hardwire, pak v určitém okamžiku budete muset odinstalovat celý zvonek a připojit jej, abyste jej znovu šťouchali. Prsten hlásí, že baterie by měla vydržet kdekoli od 6 do 12 měsíců na jednom poplatku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete elektrikáře k hardwire prstencovému zvonu

Pokud však ještě nemáte systém zvonku, na který můžete svůj prsten hardwire, pravděpodobně budete muset zavolat profesionála. Elektrikář spustí nové zapojení, aby se zajistilo, že nastavení bude připraveno na zvonek na prsten.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží kabelové zvonky

Kabelové zvonky jako takové jsou velmi odolná a robustní zařízení. Zřídka vyvíjejí závady nebo jdou kaput. Kvalitní zvonek může velmi dobře trvat 10 až 15 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud nemáte stávající zapojení zvonku

Máte několik možností, pokud váš domov nemá v současné době nainstalován zvonek: Zakupte si zvonek s baterií, kup.Nainstalujte kabelový zvonek s napájecím adaptérem, který se připojuje k výstupu.Nainstalujte transformátor, který reguluje sílu na váš nový zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat zvonek bezdrátového prstence přes existující zvonek

Nejprve vypněte napájení na zvonek na jistič. Poté vyjměte stávající zvonek. Nyní si vezměte montážní závorku, která přišla s zvonem prstenu. A malá oranžová úroveň a zachytit úroveň

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné změnit zvonek bez vypnutí energie

Transformátor zvonu vezme napětí domácnosti 120 a obvykle jej snižuje na přibližně 16 voltů pro provoz zvonku. Ačkoli můžete při testování nechat napájení, vypněte ji, než začnete výměnu jakékoli části zvonku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když prsten Hardwired přejde offline

Odpojte je asi 10 sekund, poté je znovu připojte. Potvrďte, že vaše prstencové zařízení má napájení. Pokud je to pevně zapojeno do vašeho systému zvonku (místo ovládaného baterie), můžete mít v panelu jističe zvonek na jistič. Převrácení přepínače zpět do polohy ON může problém vyřešit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nechat prstencovou baterii po celou dobu

Mohu opustit baterie v nabíjecí stanici i poté, co jsou plně nabity ano. Pokud máte vždy nabitou baterii s rychlým uvolňováním, můžete si být jisti, že váš prstenový video zvonek nikdy není dole.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje zvonek prstenu, pokud není tvrdě zapojený

Na rozdíl od prstencového zvonku (E.G. Ring Doorbell Pro), zvonek ovládaný baterií nevyužívá elektřinu generovanou tvrdým owiringem k napájení jejích pravidelných operací. Místo toho používá k detekci pohybu a vytvoření živého zobrazení poskytovanou dobíjecí baterii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte obejít zvonek pro zvonek

Kabel obchvatu deaktivuje a izoluje váš stávající zvonek zvonku. To je nutné, aby váš prsten zvonek získal sílu, kterou potřebuje, ale to znamená, že váš zvonek již nebude zazvonit. Chcete -li slyšet varovné zvuky po celém domě, můžete přidat dovednosti prstenu do jakéhokoli reproduktoru povoleného Alexa nebo přidat zvonění prstenu do vašeho systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody bezdrátového zvonku

Nevýhody bezdrátových zvonků:

Protože používá rádiové signály, existuje šance na rozhlasové rušení. Baterie budete muset znovu nabít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde získává kabelový zvonek

Zvomony získávají svou sílu z elektrického systému domova. Přepínač zvonu má dva terminály, které jsou zapojeny do transformátoru zvonku umístěného v domě. Transformátor je kovová skříňka se dvěma terminály připojenými k drátě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje zvonek prstenu, který nevyžaduje zapojení

Existuje spousta video zvonků, které je třeba pevně zapojit, což znamená. Prsten však má zvonek na baterii, který lze nainstalovat kdekoli. Zde je návod, jak nainstalovat zvonek na prsteny bez existujícího zvonku a jak nabíjet zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat zvonek na prsteny bez stávajícího zapojení zvonku

Chcete nainstalovat zvonek. Je velmi snadné, že ani nemusíte používat žádné zapojení. Tyto věci mají dobíjecí baterie, které můžete vyskočit vše, co potřebujete udělat, je označit pár otvorů

[/WPRemark]

Previous Post
Cuál es la mejor VPN para Android TV?
Next Post
Která značka NVR je nejlepší?