15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stilul țării germane în interior

Pragmatismul și raționalismul au fost întotdeauna semnele distinctive ale poporului german. Și, desigur, aceste caracteristici nu sunt ocolite de stilul german din interior. Se caracterizează prin confort și ordine, împreună cu simplitatea rustică a decorului..

Proiectarea unui living al unei case private în stil german

Soliditatea, ordinea și practicitatea sunt cei trei piloni pe care se sprijină interiorul în stil german

Caracteristică de stil

Fachwerk, sau din structura germanică, este ceea ce este stâlpul stilului german. Elementele principale ale casei sunt o grindă (grindă orizontală din lemn), un stâlp (suport vertical din lemn) și bretele (grinzi din lemn situate sub un unghi). Ideea este că structura nu conține elemente centrale de susținere, ci este ghicită în secțiunile spațiale, construite cu grinzi de lemn. Spațiul liber dintre ele este ocupat de diverse materiale la îndemână – lut, piatră sau cărămidă.

Fațada unei case germane cu grinzi

Stilul german este asociat în primul rând cu casele cu jumătate de lemn.

Grinzi de lemn în dormitorul în stil german

Elementele structurale cheie pot fi, de asemenea, urmărite în interiorul spațiilor de locuit

Grinzi de pardoseală din lemn în designul sufrageriei unei case private

Numai materialele naturale sunt utilizate în decor, țesături și mobilier

Cum să creați un stil interior german?

Criterii care sunt importante de urmat pentru a crea un spirit european în decor:

  1. A scăpa de elementele pretențioase din decor (sculpturi etc.).
  2. Funcționalitate și economie în alegerea materialelor de finisare.
  3. Reținerea și strictețea culorilor.
  4. Zgârcenia din interior.

Interiorul sufrageriei în alb cu un puf de zmeură

În vremea noastră, stilul german se apropia de minimalism.

Interiorul holului unei case private în stil german

Cel mai probabil va trebui să renunți la multe lucruri.

Confortul și funcționalitatea sunt semnele distinctive ale stilului german

Stilul german de îmbunătățire a locuințelor diferă de altele prin accentul pus pe confort și funcționalitate. Nu vrea să te jeneze cu designuri interioare flamboante sau soluții arhitecturale neașteptate. El vrea doar ca dvs. și familia dvs. să nu vă pese de ceea ce lipsește în casa dvs. și, prin urmare, stilul recurge adesea la minimalism. Fiecare piesă are un scop de a crea confort, iar designul său corespunde stilului german. Pentru că această decorație germanică este apreciată în fiecare colț al lumii..

Pardoseală ceramică în sufrageria unei case de țară

În interiorul german, totul este extrem de logic – o canapea pentru o bună odihnă, un fotoliu pentru o ședere confortabilă

Camera de zi spațioasă a unei case de țară în stil rustic

Casele practică adesea planificarea gratuită pe două niveluri.

Schema de culori în stil german

Per total, moale și cald, tonul mobilierului se îmbină armonios cu podeaua întunecată (de obicei din lemn) și creează un contrast benefic care permite atragerea atenției asupra mobilierului elegant. De obicei se folosesc culori bej, maro, lăptos, nisip și teracotă, mai rar verde, măslin, gri, roz deschis și albastru deschis. Argintul, movul și negrul nu sunt recomandate.

Sala unei case de țară în stil rustic german

Interiorul german se caracterizează prin nuanțe calde și calde, sunt binevenite tonurile de cafea crem, lăptos și ușor.

Design de cameră în culori închise, cu tavan din lemn

Decorarea contrastantă a tavanului într-o casă cu jumătate de lemn

Mobilier și accesorii în stil german

Mobilierul trebuie să aibă un stil laconic și să fie realizat din materiale naturale de înaltă calitate (în principal din lemn, fier forjat și piele). Ei aleg mobilier elegant, simplu, neilustrat, care își îndeplinește funcția specifică. Muzica country este decorată cu accesorii precum feluri de mâncare, sfeșnice, coșuri cu alimente.

Camera de zi în stil german cu șemineu

Confortul este principala cerință pentru mobilier

Grinzi de lemn pe tavan în bucătărie-sufragerie în stil german

Este important să lăsați spațiu liber – trebuie, de asemenea, să mergeți confortabil

Decorarea unei bucătării-living în stil german

Stilul german nu implică un decor bogat

Pereți și acoperiș

Materialul de decorare a pereților trebuie să corespundă scopului camerei. Deci, pentru hol și bucătărie folosesc plăci de gresie porțelanată, iar în sufragerie și dormitor puteți lipi peste pereți cu tapet.

Holul de intrare al unei case de chat cu uși de lemn într-o umbră întunecată

Pereții sunt cel mai adesea vopsiți, cu față cu gresie sau piatră și înveliți cu lemn. Imaginile de fundal sunt rare

Acoperiș cu plăci ceramice pe o casă germană

Plăcile ceramice, tradiționale pentru casele germane, sunt rare în zilele noastre; acoperișurile moderne sunt adesea acoperite cu un acoperiș moale

Acoperișurile sunt dale în maro, visiniu, cărămidă sau roșu și au multe rampe..

Ferestre și uși

Ferestrele dintr-o astfel de casă sunt mari pentru o lumină mai naturală. Ramele ferestrelor sunt din lemn deschis la culoare, împărțite în secțiuni, exclusiv dreptunghiulare sau arcuite, uneori cu obloane; ferestrele nu trebuie acoperite cu perdele groase.

Camera de zi cu ferestre mari în stil german

O adevărată casă germană este pătrunsă de lumină – are ferestre mari, situate adesea nu numai pe pereți și pe acoperiș

Proiectare hol de casă la țară

Ușă din lemn masiv

Ușa din față contrastează cu culoarea fațadei și este decorată în culori vii.

Interiorul și fațada unei case în stil german

Decorul interior al casei trebuie să se potrivească fațadei. Culorile calde ar trebui să sature interiorul unei astfel de case. Iluminatul ar trebui să joace un rol important, deoarece cu cât este mai multă lumină în coliba noastră, cu atât mai bine. Candelabrele de epocă realizate din metale întunecate cu nuanțe sau imitația lumânărilor se vor potrivi minunat în interior..

Pereți albi în sufragerie cu grinzi de lemn pe tavan

Design interior modern în culori vii

Fațada clădirii rezidențiale în stil Fachwerk

Construcție clasică – cadru din lemn umplut cu materiale moderne

O casă tradițională germană are întotdeauna formă dreptunghiulară sau pătrată, cu două, unul sau trei etaje. În casele moderne, o mare atenție este acordată și proporțiilor corecte, dar permit și prezența extensiilor, o oarecare asimetrie a formelor. O creștere a spațiului utilizabil în case este mansarda, ferestrele sau subsolul. Pentru construcții, se utilizează cărămidă roșie, piatră naturală, bloc de cenușă și bloc de ceramică, iar în cazul lemnului cu jumătate de lemn – grinzi lipite, panouri sandwich și DSP. Adesea primul etaj este construit din piatră sau cărămidă, iar al doilea este din lemn. În mod tradițional, fațada este tencuită și pictată. Cea mai populară metodă de finisare este un soclu confruntat cu piatră naturală sau imitația acesteia..

Living și dormitor

Camera de zi din casă servește ca loc de odihnă și primire a oaspeților și, prin urmare, este confortabilă și laconică. Livingul în stil german este decorat cu mobilier masiv, canapele și fotolii, mese cu forma geometrică corectă, fără decorațiuni. Astfel de mobilier arată armonios pe fundalul culorilor calde și moi, contrastele plăcute. Unde nu există un șemineu real (sau artificial) care să-i încălzească pe locuitorii casei în iarna rece europeană? Este principala atracție a sufrageriei – principalul lucru este să nu uitați să vă acoperiți cu o pătură. În ceea ce privește restul, atunci trebuie să perdelați ferestrele cu perdele ușoare, să atârnați imagini de familie sau trofee de vânătoare pe pereți, să aranjați flori în jurul camerei, să puneți o masă pe picioarele subțiri lângă canapea. Așezați un covor scurt pe podea.

Masă în sufragerie cu șemineu

Pentru un living cu jumătate de lemn, aveți nevoie de un șemineu real sau o imitație a acestuia

Pat masiv în dormitorul în stil german

Principalul atribut al unui dormitor german este un pat solid și mare. Camera nu este aglomerată de dulapuri, lăsând mai mult spațiu pentru libera circulație

Dormitorul în stil german este simplu și direct. Necesită modestie în alegerea mobilierului, selectarea materialelor naturale și a luminii naturale maxime. Mobilierul se va potrivi cu un pat, câteva scaune, o comodă și noptiere. Chiar dacă există spațiu liber, nu ar trebui să-l umpleți. Laminatul este așezat pe podea, imitând textura lemnului, iar pereții sunt lipiți în tapet de culoare deschisă.

Tabara din lemn natural

Materialul numărul unu este lemnul, într-o anumită formă ar trebui să fie prezent în orice casă de stil german.

Baie și bucătărie

Baia este placată cu plăci ceramice, dar și tencuiala este potrivită. Mobila și obiectele sanitare sunt limitate de nevoi, iar liniile lor sunt caracteristice interiorului german. Se poate folosi cabina de duș.

Interiorul băii în stil german

Baia are doar cele mai necesare instalații sanitare, astfel încât să fie convenabil de spălat și curățat

Bucătăria germană ar trebui să satisfacă nevoile oricărei gospodine. Într-o astfel de bucătărie, confortul reflectă armonios funcționalitatea. Fiecare bucată din interior este la locul ei. Bucătăria germană preferă interiorul bucătăriei noi, așa că aici puteți vedea mobilier realizat din materiale la modă și tehnologie modernă. În ceea ce privește finisarea bucătăriei, cea mai bună soluție este o podea cu gresie închisă și pereți luminoși. Nu uitați că orice elemente decorative în decor, de exemplu, nișe decorative, vor fi de prisos. Mai bine să decorați bucătăria în stil german cu flori proaspete, feluri de mâncare frumoase și perdele drăguțe..

Interior bucătărie-living în stil rustic german

Bucătăria este o cameră importantă în casă, un simbol al caracterului german, curățeniei și ordinii

Set bucătărie cu fațade din lemn

Aici fiecare lucru mic își cunoaște locul

Video: interioare laconice în stil german

Fotografii de interioare atent

Interiorul camerelor în tonuri galbene Mobilier din lemn în camera copiilor Set de bucătărie într-un stil simplu Pereți de cărămidă în zona de luat masa a bucătăriei Dormitorul unei case germane în nuanțe întunecate Perdele întunecate în camera de zi în stil german Set de mobilier cu fațade albe în bucătărie în stilul minimalismului Design de bucătărie germană Candelabru de cristal în interiorul camerei de zi Bucătăria germană cu elemente de minimalism Covor negru în sufragerie cu pereți de culoare verde deschis Camere pentru adolescente în stil german Iluminat în bucătărie în stil german Piatra și lemn în decorarea camerelor în stil rustic Masă de biliard în sufrageria unei case private Perdele în stil rustic pe ferestrele bucătăriei Interiorul dormitorului rustic Interiorul camerelor dintr-o casă cu jumătate de lemn Grinzi de lemn pe perete și tavanul sufrageriei Decorarea spațiului de bucătărie în stil german Canapele întunecate pe podeaua neagră a sufrageriei Textile colorate pe pat în dormitorul rustic Culoare albă în designul camerei de zi Living cu șemineu în nuanțe deschise Combinația de alb cu maro în interiorul camerei de zi Living confortabil într-o casă rurală Ferestre mari în camera de zi a unei case private Designul camerei de zi cu semne de minimalism Canapea din piele cu tapițerie maro Bucătărie spațioasă-living într-o casă privată Masuta de cafea din paleti din lemn Pat alb în dormitor în stil industrial Molid verde în fața ferestrelor sufrageriei dintr-o casă de țară Camera de zi cu ferestre mari în culori deschise Living modern în nuanțe de gri Set de masă într-o bucătărie în stil german Dormitor cu elemente clasice într-o casă germană Insula de bucatarie cu spatiu de depozitare pentru sticle Camera de zi a unei case private cu tavan înalt Tavan din lemn într-o cameră cu șemineu Structuri din lemn în interiorul dormitorului Holul de intrare al unei case de țară cu pereți verzi Rafturi din lemn pentru vase în interiorul bucătăriei Tablă pe peretele bucătăriei Covoare pe coridorul unei case private Grinzi portante din lemn în interiorul unui living modern Design minimalist al zonei de luat masa Design cameră de zi în stil german, cu mobilier de epocă Baie într-o casă din lemn Dormitor alb în podul unei case germane

Previous Post
Pooldekoration: originallösningar och användbara rekommendationer
Next Post
أريكة على طراز بروفانس في المطبخ: متنوعة ، أمثلة على التنسيب ، نصائح