15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je oznámení ADT push?



Článek: Oznámení push – shrnutí a otázky

Shrnutí článku: Oznámení o push

Účel oznámení push: Oznámení o push je zpráva, která se objevuje na mobilním zařízení, poskytuje aktualizace, nabídky nebo důležité informace. Uživatelé nemusí být v aplikaci nebo používat jejich zařízení k jejich přijímání.

Oznámení s push alarm: Tento typ oznámení push vás přivádí přímo do aplikace nebo umožňuje odesílat příkazy z určitých oznámení. Například můžete obdržet upozornění na ozbrojení a vyzbrojit svůj systém z oznámení.

Příklady oznámení push: Oznámení o push mohou zahrnovat upozornění na počasí, aktualizace provozu nebo zprávy o přestávce. Poskytují důležité aktualizace, zprávy nebo obecné informace.

Odstraňování problémů Oznámení z ADT: Pro Android přejděte do nastavení> Aplikace a oznámení> Vyberte modrou aplikací ADT> Klikněte na oznámení o aplikaci a zajistěte, aby byla oznámení zapnutá. Pokud jde o iOS, přejděte na Nastavení> Oznámení> Přejít na modrou aplikaci ADT a ujistěte se, že „povolení oznámení“.

Výhody oznámení o push: Oznámení o tlaku zvyšují zapojení do aplikace, zlepšují míru udržení uživatele a aktivitu řídí. Nabízejí řadu výhod poskytováním aktualizací a nabídek uživatelům.

Dopad vypnutí oznámení o push: Vypnutí oznámení push brání stránům v žádosti o povolení k odeslání oznámení.

Výhody a nevýhody oznámení o push: Oznámení o push se snadno nastaví a přihlašují se k odběru, ale někteří lidé je považují za rušivé. Ve výchozím nastavení většina lidí blokuje oznámení.

Proč vypnout oznámení push: Vypnutím oznámení push můžete snížit závislost na telefonu a přitom mít přístup k aplikacím, které používáte. Získáte kontrolu nad tím, když si vyzvednete telefon.

Oznámení o odstraňování potíží, které nevypouští: Zkontrolujte nastavení oznámení o aplikaci, zajistěte zapnutí oznámení a nastaveni na správný zvuk nebo vibrace. Restartování zařízení může opravit dočasné softwarové závady.

Důležitost oznámení push: Odeslání push zpráv umožňuje podnikům zůstat v kontaktu se zákazníky tím, že je informují o zvláštních nabídkách nebo jim připomenou nadcházející události.

Otázky:

  1. Jaký je účel oznámení push?
  2. Co je oznámení o push alarmu?
  3. Můžete uvést příklad oznámení o push?
  4. Proč nedostávám oznámení od ADT?
  5. By měla být oznámení zatlačena nebo vypnuta?
  6. Co se stane, když vypnu oznámení push?
  7. Proč byste měli vypnout oznámení push?
  8. Proč mě moje oznámení nevypouští?
  9. Proč nedostávám žádná oznámení?
  10. Jaké jsou nevýhody oznámení?
  11. Je nutné mít oznámení o tlaku?

Odpovědi:

  1. Oznámení push je zpráva, která se objevuje na mobilním zařízení, jako je sportovní skóre, pozvánka na prodej Flash nebo kupón ke stažení. Vydavatelé aplikací je mohou kdykoli poslat, protože uživatelé nemusí být v aplikaci nebo používat jejich zařízení, aby je přijali.
  2. Oznámení o push alarmu vás přivádí přímo do aplikace nebo vám umožní odesílat příkazy z určitých oznámení. Například můžete obdržet upozornění na ozbrojení a vyzbrojit svůj systém z oznámení.
  3. Typy oznámení push zahrnují informační oznámení, která poskytují důležité aktualizace, zprávy nebo obecné informace. Mohou zahrnovat upozornění na počasí, aktualizace provozu nebo zprávy.
  4. Pro Android přejděte na Nastavení> Aplikace a oznámení> Vyberte modrou aplikaci ADT> Klikněte na oznámení o aplikacích a zajistěte, aby byla oznámení zapnutá. Pokud jde o iOS, přejděte na Nastavení> Oznámení> Přejít na modrou aplikaci ADT a ujistěte se, že „povolení oznámení“.
  5. Oznámení push zvyšují zapojení do vaší aplikace, zlepšují míru uchovávání uživatelů a poskytují aktualizace a nabídky. Nabízejí více výhod najednou.
  6. Vypnutí oznámení push brání stránům v žádosti o povolení k zasílání oznámení.
  7. Vypnutí oznámení push vám umožňuje snížit závislost na telefonu a přitom mít přístup k aplikacím, které používáte. Získáte kontrolu nad tím, když si vyzvednete telefon.
  8. Nastavení oznámení mohlo být náhodně vypnuto. Zajistěte, aby byla povolena oznámení o systému a oznámení o tlaku aplikace. Chcete -li povolit oznámení aplikace, zapněte spouštěč „Zobrazit oznámení“.
  9. Zkontrolujte nastavení oznámení pro vaši aplikaci, zajistěte, aby byla oznámení zapnutá, nastavena na správný zvuk nebo vibrace a restartujte zařízení Android. Restartování může často opravit dočasné závady způsobující problémy s oznámením.
  10. Výhody oznámení push zahrnují snadné nastavení a předplacení, zatímco nevýhody zahrnují potenciální intruzivitu a skutečnost, že většina lidí ve výchozím nastavení blokuje oznámení.
  11. Odesílání push zpráv umožňuje podnikům zůstat v kontaktu se zákazníky tím, že jim poskytneme speciální nabídky nebo jim připomenou nadcházející události.


Co je oznámení ADT push?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je účel oznámení push

Oznámení push je zpráva, která se objevuje na mobilním zařízení, jako je sportovní skóre, pozvánka na prodej Flash nebo kupón ke stažení. Vydavatelé aplikací je mohou kdykoli poslat, protože uživatelé nemusí být v aplikaci nebo používat jejich zařízení, aby je přijali.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je oznámení o tlaku alarmu

Oznámení push

To znamená, že můžete klepnout na oznámení, aby bylo okamžitě přivedeno do alarmu.Aplikace com nebo odesílat příkazy přímo z určitých oznámení. Příklad: Obdržíte upozornění na ozbrojení a máte možnost vyzbrojit svůj systém z oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příklad oznámení o push

Typy oznámení push

Informační oznámení: Jedná se o oznámení, která poskytují důležité aktualizace, zprávy nebo obecné informace. Mohou zahrnovat upozornění na počasí, aktualizace provozu nebo zprávy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nedostávám oznámení od ADT

Android: Přejděte do nastavení Android > Přejděte na aplikace a oznámení > Vyberte modrou aplikaci ADT > Klikněte na oznámení aplikace a zajistěte, aby byla pro aplikaci zapnuta oznámení. IOS: Přejděte do nastavení iOS > Klikněte na oznámení > Přejít na modrou aplikaci ADT a zajistěte, aby "Povolit oznámení" je zapnutý.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] By měla být oznámení zatlačena nebo vypnuta

Oznámení push také zvyšuje zapojení do vaší aplikace a zlepšuje míru uchovávání uživatelů. Proto mohou nejen pomoci řídit aktivitu na téma vaší zprávy, ale také pomáhají zvýšit výnosy, které vidíte z vaší aplikace. Oznámení push slouží dvojí povinnosti a nabízejí řadu výhod najednou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vypnu oznámení push

Vypnutí této možnosti zabrání webům v žádosti o povolení k zasílání oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byste měli vypnout oznámení push

Jednoduše jejich vypnutí vám umožní snížit závislost na telefonu a přitom mít přístup ke všem aplikacím, které používáte. Bez oznámení máte kontrolu nad tím, kdy vyzvednete telefon, spíše než váš telefon křičí na vaši pozornost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě moje oznámení nevypouští

Nastavení upozornění

Možná jste omylem vypnuli buď oznámení o systémových nebo oznámeních aplikace. Přejděte na nastavení a ujistěte se, že jsou povoleny obě tyto možnosti. Chcete -li povolit oznámení aplikace, zapněte spouštění oznámení o show.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nedostávám žádná oznámení

Zkontrolujte nastavení oznámení pro vaši aplikaci. Zajistěte, aby byla oznámení zapnutá a nastavena na správný zvuk nebo vibrace. Restartujte zařízení Android. Restart může často opravit dočasné softwarové závady, které mohou způsobovat problémy s oznámeními.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody oznámení

Výhody a nevýhody oznámení push

Výhody Nevýhody
Snadné nastavení. Někteří lidé si myslí, že oznámení push jsou ze své podstaty rušivý reklamní nástroj.
Snadno se přihlásit k odběru; Je zapotřebí jen několik kliknutí. Ve výchozím nastavení většina lidí blokuje oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nutné mít oznámení o tlaku

Odesílání push zpráv vám umožňuje zůstat v kontaktu se zákazníky tím, že je informuje o speciálních nabídkách nebo jim připomene nadcházející události. Použití oznámení o push pro porušení zpráv je také způsob, jak zvýšit angažovanost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu upozornění

Možnost 1: Ve vašem nastavení doplňte aplikaci Nastavení telefonu.Klepněte na aplikace & Oznámení. Oznámení.V části „Nedávno odesláno“ klepněte na aplikaci.Klepněte na typ oznámení.Vyberte si své možnosti: Vyberte si varování nebo tichý. Chcete -li vidět banner pro upozornění upozornění, když je váš telefon odemknut, zapněte pop na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu oznámení o push na mém iPhone

A přejděte na Nastavení a klepnutím na něj otevřete se seznamem, dokud nenajdete poštu, klepněte na ikonu pošty. A poté vyhledejte účty klepnout na účty a poté vyhledejte načtení nových dat klepnout na načtení nových dat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě můj telefon neoznámí, když dostávám oznámení

Krok 1: Otevřete nastavení zařízení Android. Krok 2: Přejděte dolů, dokud neuvidíte "Oznámení & stavový řádek." Klepněte na to. Krok 3: Nyní vyberte aplikace; Uvidíte seznam aplikací a vyhledávání zpráv. Krok 4: Ujistěte se, že oznámení pro výchozí aplikaci pro zasílání zpráv jsou zapnuty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda jsou moje oznámení zapnutá

Přejděte z vaší domovské obrazovky a otevřete nabídku zásuvky. Najděte a otevřete aplikaci Nastavení (je to ikona, která vypadá jako zařízení). Otevřená oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktivovat oznámení push

Zapněte oznámení pro zařízení Android

Klepněte na více na spodním navigačním panelu a vyberte Nastavení. Klepněte na zapnutí oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená oznámení push na iPhone

Dozvíte se, jaká oznámení o push jsou na oznámeních iPhone Push, která jsou technikou používanou aplikací, aby oznámili uživateli iPhone o aktualizacích obsahu zpráv a dalších událostech, které se pouze stávají

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje oznámení push nefunguje na mém iPhone

IPhone můžete opravit iPhone, který nedostává oznámení restartováním nebo se ujistí, že jsou zapnutá oznámení. Měli byste se také ujistit, že váš iPhone je připojen k internetu, aby aplikace mohly přijímat oznámení. Pokud všechno ostatní selže, měli byste zkusit resetovat iPhone – stačí se nejprve ujistit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vidět svá oznámení

Příčina oznámení, která se na Androidu neobjevují

Nerušit ani režim letadla je zapnutý. Oznámení o systému nebo aplikaci jsou deaktivována. Nastavení napájení nebo dat brání aplikacím v načítání upozornění na oznámení. Zastaralé aplikace nebo software OS mohou způsobit, že aplikace zmrazte nebo nechají a nepřinášejí oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou oznámení push automaticky zapnutá

Na rozdíl od uživatelů iOS jsou uživatelé Androidu automaticky rozhodnuti k přijímání oznámení push, to vede k tomu, že noví uživatelé Androidu budou s větší pravděpodobností rozhodnuti na oznámení o oznámení. Na druhou stranu se uživatelé Androidu rychle odhlásí o oznámení, která nechtějí dostávat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji oznámení push na mém iPhone

A přejděte na Nastavení a klepnutím na něj otevřete se seznamem, dokud nenajdete poštu, klepněte na ikonu pošty. A poté vyhledejte účty klepnout na účty a poté vyhledejte načtení nových dat klepnout na načtení nových dat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit svá oznámení o push

Android: Povolení oznámení push od vaší domovské stránky (zobrazení potrubí), klepněte na kartu Nastavení ve spodním navigačním panelu.Klepněte na ikonu ozubeného ozubeného zařízení v pravém horním rohu.V poli Oznámení push přepněte svá oznámení nebo vypněte.Pokud je výzva k potvrzení změny, klepněte na Povolit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu oznámení push

Android: Povolení oznámení push od vaší domovské stránky (zobrazení potrubí), klepněte na kartu Nastavení ve spodním navigačním panelu.Klepněte na ikonu ozubeného ozubeného zařízení v pravém horním rohu.V poli Oznámení push přepněte svá oznámení nebo vypněte.Pokud je výzva k potvrzení změny, klepněte na Povolit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat svá oznámení, abych se znovu ukázal

Otevřete aplikaci nastavení telefonu. Oznámení. Pod "Uzamknout obrazovku," Klepněte na Oznámení na obrazovce zámku nebo na obrazovce zámku. Zvolte Zobrazit upozornění a tichá oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je oznámení push umístěné v iPhone

Najděte svá oznámení v oznámení Center

Na obrazovce zámku: Přejeďte přejetím ze středu obrazovky. Na jiných obrazovkách: Přejděte dolů z horního centra. Pak můžete přejít nahoru a vidět starší oznámení, pokud existují.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Seattle tiene una gran población sin hogar??
Next Post
Jaké aplikace blokují Google Pay?