15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Interiérový dizajn 3d. Čo to je?

Len málo ľudí môže pri pohľade na usporiadanie bytu povedať, kde bude pohovka alebo nočný stolík, kde sa zmestia svetlé alebo svetlé tapety, a tiež odhadnúť podlahovú krytinu. Geometria vzbudzuje priestorové myslenie, ale pri obnove sú dôležité skúsenosti. Pre niekoho je jednoduchšie nakresliť miestnosť ceruzkou s proporciami a maľovať farbami. V modernom počítačovom svete to však nie je účinné.!

3D program interiérového dizajnu

Interior Design 3D je šikovný program, ktorý vám umožní modelovať interiéry bytu, domu alebo kancelárie v 3D.

3D modelovanie interiéru

S pomocou tohto editora môžete rýchlo implementovať akúkoľvek prestavbu, správne usporiadať nábytok a vybrať si ideálnu farebnú schému pre všetky miestnosti..

3d dizajn interiéru online

Tento nástroj vám dáva možnosť vytvárať 3D návrhy interiéru v reálnom čase.

softvér pre návrh interiéru

Vďaka tomu môžete okamžite meniť a dopĺňať nábytok v miestnosti, meniť usporiadanie domácich spotrebičov atď..

Prehľad najlepšieho softvéru pre návrhárov interiérov

Teraz je každý obchod pripravený ponúknuť náčrt budúceho nábytku podľa vášho rozloženia. A na internete nájdete akýkoľvek program, v ktorom môžete nakresliť byt a vymaľovať ho v akýchkoľvek farbách! Samozrejme, musíte tvrdo pracovať – ​​porozumieť novému programu, ale výsledok prekoná všetky očakávania, interiérový dizajn 3d je vždy vizuálnejší ako kresby v hlave a na papieri. Ako však vybrať ten správny softvérový produkt?

interiérový dizajn 3d

Program interiérového dizajnu má rozsiahly katalóg nábytku a vybavenia pre rôzne typy priestorov, kde si môžete vybrať požadované objekty.

3D vizualizácia bytu

Tapetu, podlahu a steny môžete ľahko meniť zvnútra aj zvonku..

softvér pre návrh interiéru

3D plánovač interiéru poskytuje možnosť prezerať a upravovať vaše projekty.

Sladký domov 3d

Toto je bezplatný program. Nakreslíte plán svojho domova, vyplníte ho nábytkom v plochej projekcii a potom máte možnosť zobraziť výsledok v objeme. Plánovanie budúceho domova je oveľa zábavnejšie ako hranie počítačových hier a kreslenie domov pre fiktívne postavy. Dobrá voľba pre modelovanie interiéru – nie je ťažké na to prísť, ale okamžite je zrejmé, kam sa posteľ zmestí a kde bude konferenčný stolík vyzerať dobre.

interiérový dizajn 3d

Je to program, s ktorým sa dieťa dokáže vyrovnať..

sladký domáci dizajn

Intuitívne rozhranie vám umožňuje rýchlo zostaviť rozloženie bytu a doslova pretiahnuť interiérové ​​položky do virtuálneho plánu..

sladký domov 3d dizajn

Program robí proces vytvárania rozloženia čo najľahším a najzrozumiteľnejším.

Plánovač domov v Ikea

Populárny nábytok z obchodu Ikea má nielen dobrú kvalitu a rozumnú cenu, ale tvorí aj moderný dizajnový smer v secesnom štýle s prvkami minimalizmu. Na stránke je zverejnený obrovský počet modelov predstavených vo vitrínach. Všade visia fotografie možného umiestnenia, ale niekedy je ťažké zamyslieť sa nad tým, čo sa bude hodiť k vášmu bytu. Akonáhle si však nainštalujete plánovač domov ikea, interiér so švédskym nábytkom sa vám stane prístupnejším. Na farby, variácie škatúľ a dokonca aj na ich výplň môžete myslieť v uvoľnenom domácom prostredí – v obchode je často rušivý hluk a ostatní zákazníci. Keď si premyslíte, čo chcete, môžete sa kedykoľvek obrátiť o pomoc na konzultanta, ktorý vám poskytne kompetentnú radu.

Plánovač domov v Ikea

Jedná sa o jeden z bezplatných programov plánovania, ktoré poskytuje renomovaný výrobca nábytku..

Program domáceho plánovača Ikea

Je určený na použitie nepripraveným používateľom, pre ktorého hlavnou vecou je vybrať nábytok v súlade s veľkosťou miestnosti a získať úplnú verziu miestnosti v objeme.

Online plánovač domov v Ikea

K dispozícii je celý rad nábytku IKEA Home Planner a jednotlivých interiérových prvkov, z ktorých môžete zostaviť kuchyňu, spálňu atď..

Sketchup Google

Existujú dve verzie tohto programu – obmedzená bezplatná možnosť a platená možnosť na vytvorenie interiéru. Na štandardný dizajn budov a interiérov zvyčajne stačí obmedzene. Program je vhodný aj pre návrh krajinného dizajnu – nenahraditeľného asistenta pri usporiadaní vidieckeho domu. Tu môžete znova vytvoriť plán svojho bytu, namaľovať steny v akýchkoľvek farbách – experimentujme! Je také strašidelné robiť niečo krásne, ale neštandardné a virtuálny dizajn vám pomôže vyhnúť sa chybám a ponúknuť izbu vašich snov. Program ponúka inštruktážne videá pre začiatočníkov a interiér ponúka takmer nekonečné množstvo možností pre detaily interiéru.!

Sketchup Google

S jeho pomocou môžete vytvárať ohromujúce 3D modely od najjednoduchších po super komplexné a zdieľať ich, v prípade potreby ich nahrať na internet..

Sketchup Google

Umožňuje nielen modelovať interiér a vytvárať akékoľvek ďalšie trojrozmerné objekty.

Sketchup Google

Môžete napríklad navrhnúť celý dom, ulicu alebo auto..

Homestyler Autodesk

Autodesk homestyler je program v ruštine, ktorý je dôležitý pri jeho vývoji. Program umožňuje obnoviť vzhľad nového domu, od výstavby stien alebo prestavby až po konečnú renováciu a umiestnenie nábytku. Toto je bezplatná online ponuka, ktorá vám pomôže rozhodnúť sa o farbe budúcej podlahy a návrhu komplexných volumetrických políc a stropov. Je možné znovu vytvoriť hrubý aj konečný projekt so všetkými drobnosťami – závesmi, lampami a vázami na kvety..

Homestyler Autodesk

Autodesk Homestyler vám umožňuje vytvárať 3D obrázky z akéhokoľvek domu alebo bytu.

Homestyler program Autodesk

Pri navrhovaní domu môžete pracovať v režime 2D plánovania a pridávať objekty rôznych typov.

Program homestyler spoločnosti Autodesk online

Bez toho, aby ste museli inštalovať ďalší softvér, Homestyler beží priamo v okne webového prehliadača a nevyžaduje od používateľa špeciálne schopnosti.

Plánovač podlaží

Čo keď máte viacpodlažnú budovu? Nainštalujte si plánovač poschodí – vytvorte nový alebo si vyberte hotový interiér, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu priestoru! Pôdorysy domu, ako aj krajinný dizajn na vašom webe, vám splnia sny o rozprávkovom budúcom domove. „Maľujeme“ podlahu a steny, naplníme miestnosť nábytkom a všetkými najrôznejšími drobnosťami – je hotovo! V tomto programe môžete tiež vytvárať krásne rozloženia, ktoré možno použiť ako ilustrácie..

program plánovača poschodí

Program bol vytvorený hlavne pre tých, ktorí sa chystajú postaviť dom.

plánovač poschodí online

Tu môžete navrhnúť napríklad byt alebo letnú chatu s upraveným pozemkom..

fotka programu plánovača poschodí

Existujú príležitosti na výber materiálov na dokončenie priestorov a dokonca aj na vypracovanie približného odhadu práce.

Roomle

Roomle program je vytvorenie interiéru bytu v 3D online režime. Tu je možné naplánovať akýkoľvek, dokonca aj ten najštandardnejší priestor, usporiadať nábytok a realizovať naše nápady – zatiaľ virtuálne a potom v byte. Výsledky rozloženia je možné zdieľať na sociálnych sieťach – názor ostatných je často veľmi dôležitý. A čo je najdôležitejšie, môžete si kúpiť vec, ktorá sa vám páči. Hlavným problémom plánovania interiéru sú informácie o trhu s tapetami, skrinkami, podlahami a svietidlami. V programe môžete vidieť luster svojich snov, ale neviete, kde ho získať. Alebo si kúpte úžasný nočný stolík v obchode, ale neviete, s čím ho skombinovať.

Roomle

Online plánovací softvér Roomle je intuitívne rozhranie na vytváranie pôdorysov a veľkého výberu modelov nábytku.

Roomle program

Umožňuje vám vytvárať dizajnové projekty, plánovať priestory, konfigurovať a kupovať nábytok s ľahkosťou, ako keby ste hrali..

Návrh programu Roomle

Na začiatku by ste si mali precvičiť používanie vstavaných šablón a potom prejsť na nezávislé projekty..

50 nápadov na fotografie pre 3D interiérový dizajn:

3D dizajn 3D návrh vizualizácie bytu Vizualizácia bytu s 3D dizajnom 3D návrh vizualizácie dizajnu bytu 3D nápady na vizualizáciu dizajnu bytu 3D návrh vykresľovania fotografie z bytu 3D návrh vizualizácie dizajnu bytu 3D dizajn render bytového dizajnu fotografií 3D návrh vizualizácie nápadov na fotografiu bytu 3D návrh vizualizácie interiéru interiéru bytu 3D dizajnová vizualizácia fotografie interiéru bytu 3D nápady na vizualizáciu bytu Vizualizácia 3D návrhu nápadov na dizajn bytu 3D nápady na vizualizáciu dizajnu bytu 3D návrh vizualizácie nápadov na fotografiu bytu 3D návrh vizualizácie interiéru bytu 3D dizajnová vizualizácia fotografie interiéru bytu 3D vizualizácia bytu 3d render bytového dizajnu 3d render foto dizajnu bytu 3D nápady na dizajn bytu s vizualizáciou 3D vykresľovanie fotografie z bytu 3D render bytového dizajnu 3d vykreslenie fotografického dizajnu bytu 3D vizualizácia nápadov na fotografiu bytu 3D vykresľovanie interiéru interiéru bytu 3D vizualizácia fotografie interiéru bytu 3D vizualizácia foto dekorácie bytu 3D vizualizácia foto dekorácie bytu 3D vizualizácia projektu fotografií bytu 3D vizualizácia bytu fotoprojektu 3D vizualizácia nápadov na byt 3D nápady na dizajn bytu s vizualizáciou 3D vizualizácia nápadov na dizajn bytu 3D vizualizácia nápadov na fotografiu bytu 3D vizualizácia nápadov na interiér bytu 3D vizualizácia nápadov na interiér bytu 3D vizualizácia nápadov na dizajn bytu 3D vizualizácia nápadov na dizajn bytu 3D vizualizácia projektu myšlienok bytu 3D vizualizácia myšlienok projektu bytu 3D vykresľovanie interiéru bytu 3D vykresľovanie fotografie interiéru bytu 3D vizualizácia nápadov na interiér bytu 3D vizualizácia bytu 3D vizualizácia fotografie dekorácie bytu 3D vizualizácia nápadov na výzdobu bytu 3D vizualizácia projektu bytu 3D vizualizácia fotografie projektu bytu 3D vizualizácia myšlienok projektu bytu

Previous Post
Interiørdesign i sennepsfarge
Next Post
Výhody 3D vizualizace interiéru: fotografie, tipy