15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design interior în camera de relaxare din cadă

Baia a fost mult timp considerată un loc pentru purificarea și vindecarea unei persoane. Procedurile de apă sunt însoțite de cleme de abur fierbinte relaxant și arome de frunze de mesteacăn sau stejar, uleiuri esențiale. Pentru a vă relaxa pe deplin după ce ați vizitat baia de aburi, trebuie să luați în considerare cu atenție designul camerei de relaxare din baie, care va oferi un sentiment maxim de confort. Alegeți interiorul cel mai preferabil și confortabil pentru dvs. și pentru oaspeții dvs. Când planificați, este necesar să respectați mai multe reguli, astfel încât camera să dureze cât mai mult posibil..

Interiorul unei camere mici de relaxare după proceduri de baie

Se duc la baie pentru a vindeca corpul, a-și relaxa sufletul și a se arunca în atmosfera de comunicare prietenoasă

Reguli de bază și recomandări pentru crearea unui interior

Pentru a asigura o ședere plăcută, este necesar să planificați corespunzător spațiul. Dacă dimensiunea băii este foarte mică, atunci camera de odihnă este dressingul. Datorită dimensiunilor compacte ale dressingului, merită să renunțați la mobilierul voluminos. Ar trebui să fie practic și sigur. Pasajele trebuie să fie libere pentru a facilita mișcarea și a evita rănirea.

Iluminarea în camera de baie

Camera de odihnă ar trebui să fie decorată în același stil ca întreaga baie în ansamblu

Un fotoliu în dressing pentru un sejur plăcut

Mediu confortabil pentru un sejur confortabil

O baie mare are de obicei mai multe camere, pe lângă o baie de aburi și un dressing, este posibil să aveți o cameră cu piscină, un vestiar, o sală de duș, care oferă mai mult spațiu pentru implementarea diverselor soluții stilistice.

Împărțirea condiționată a camerei de recreere în zone funcționale vă permite să profitați la maximum de spațiul utilizabil fără a-l aglomera în același timp. Este recomandabil ca interiorul camerei de relaxare din baie să fie realizat în același stil, totul să fie combinat. Obiectele interioare obligatorii sunt o masă mare, canapele sau bănci confortabile, dulapuri pentru depozitarea lucrurilor mici (plante medicinale, ceai, borcane cu uleiuri, creme), umerase.

Abundența de lemn în proiectarea camerei de relaxare din baia rusească

Cele mai multe lucruri și elemente de design trebuie să fie de origine naturală.

Materiale pentru interiorul camerei de odihnă

Alegerea corectă a materialelor pentru decor și mobilier este, de asemenea, importantă. Principala cerință este ca aceștia să tolereze bine expunerea constantă la umiditate și la temperaturi ridicate..

În primul rând, chiar și în timpul construcției, este necesar să se izoleze bine camera. În viitor, aveți nevoie de temperatura optimă în cameră, pentru răcirea lină a corpului după camera de aburi. Orice tiraj minor va afecta negativ sănătatea turiștilor..

Placare din lemn a pereților și a tavanului camerei de odihnă din cadă

Tăierea din lemn este ecologică, are un efect pozitiv asupra corpului uman și creează o atmosferă de nedescris de confort și confort

Prin tradiție, lemnul este cel mai comun material de finisare. Are un aspect atractiv, reține bine căldura și se încălzește rapid și, cu o îngrijire adecvată, este durabil în funcționare.

Cuier pentru haine în camera de relaxare din cadă

Îmbrăcarea dressingului cu clapetă cu imitație de bar

Cele mai des utilizate tipuri de lemn sunt:

  • Foioase: mesteacăn, arin sau tei. Este mai bine să folosiți mesteacăn pentru pereți, deoarece, în ciuda rezistenței sale bune, nu tolerează expunerea pe termen lung la umiditate. Arinul este rezistent la crăpături, uzură, cântărește puțin și are, de asemenea, o frumoasă culoare roz.
  • Conifere: molid, pin, cedru. Aceste specii de arbori eliberează uleiuri esențiale atunci când sunt încălzite, umplând camera cu o aromă uimitoare. Sunt puternice și durabile și tolerează umiditatea ridicată mai bine decât lemnul tare..

Uneori, structurile din lemn sunt tratate cu compuși hidrofugi inodori, antiseptici, lacuri, extinzându-și astfel durata de viață. Dar este mai bine să refuzați pictura. Cerneala se descompune la temperaturi ridicate.

Lămpi moderne în camera de relaxare a băii rusești

Decorarea interioară depinde de gustul proprietarilor și de capacitățile lor financiare

Vestiar într-o baie de bustean rusească

Lounge-ul este un loc cald, dar nu fierbinte. Lemnul de conifere este destul de potrivit aici pentru decorare și mobilier.

Poate fi folosit ca material pentru o cameră de odihnă, piatră sau plăci decorative. Sunt perfecte pentru podea (este necesară o izolație suplimentară), pereți, pentru decorarea zonei șemineului.

Pentru mobilier, tapițeria din țesături este nedorită. Acumulează umezeală și își pierde rapid aspectul original. Mobilierul din piele, piele, rattan, bambus este ideal.

Mobilier din lemn natural pentru o cameră de relaxare într-o baie

Mobilier din lemn pentru băut intim de ceai

Încă câteva reguli de proiectare

  • Toate structurile din lemn trebuie să fie lustruite cu atenție. Elementele slab prelucrate pot afecta.
  • Dacă este posibil, renunțați la obiectele de decor din metal, pentru că se încălzesc și pot arde pielea.
  • Podeaua nu trebuie să fie alunecoasă, deoarece este nesigură.
  • Este necesară o ventilație bună. Aerul curat este cheia unui sejur plăcut.
  • Respectați curățenia camerei, efectuați curățarea periodică folosind dezinfectanți.
  • Faceți o mică trusă de prim ajutor în dulap. În caz de deteriorare a stării de sănătate, din cauza expunerii la temperaturi ridicate, totul va fi la îndemână.
  • Fiabilitatea și durabilitatea elementelor de decor și de interior vă vor permite să păstrați aspectul excelent al camerei de odihnă timp de mulți ani. La urma urmei, nu prea vrei să faci reparații des.
  • Respectați măsurile de siguranță. Cablajul trebuie să aibă un strat suplimentar de izolație, iar aparatele electrice trebuie să fie impermeabile.

Interior armonios al toaletei saunei

Atmosfera din interiorul băii ar trebui să dea pace și armonie.

Bathhouse – pensiune

Foarte des, baia este un loc de adunare pentru rude, prieteni și cunoscuți. Asigurați-vă că puneți o masă mare cu un samovar, unde toată lumea se poate aduna după baia de aburi pentru ceai și o conversație plăcută. Instalarea unei mese de biliard vă va uni pentru un joc interesant. Canapele confortabile favorizează relaxarea.

Masă de biliard în sala de relaxare a saunei

Dacă spațiul permite, o masă de biliard va fi foarte utilă.

Interiorul dormitorului rustic pentru oaspeți

Dormitor confortabil pentru oaspeți la etajul al doilea

Recomandări pentru crearea unui interior confortabil pentru saună

A face camera de pauză mai plăcută nu este dificil, trebuie doar să-ți arăți imaginația.

De exemplu, instalați un șemineu. Sunetul buștenilor crepitante creează o atmosferă confortabilă. Dar nu uitați că trebuie să planificați un șemineu chiar și în stadiul construirii unei băi..

Iluminarea corectă în cameră este de asemenea importantă, stabilește starea de spirit. Este convenabil să folosiți lămpi cu regulatoare, astfel, diminuând lumina, puteți crea o atmosferă plăcută și relaxantă. Veți avea nevoie de lumină strălucitoare pentru întrunirile sociale..

Iluminare confortabilă în sala de pauză a saunei

Corpurile de iluminat cu lumină caldă sunt potrivite pentru a crea o atmosferă confortabilă și calmă.

O lampă din coarne cu propriile mâini pentru o cameră de relaxare într-o cadă

Lampă originală realizată din coarne de cerb

Pentru o plăcere maximă, montați o masă de masaj sau un șezlong. Nu este nimic mai bun decât un masaj bun după o baie de aburi. Promovează relaxarea, ameliorează stresul și promovează sănătatea.

Interiorul unei camere de relaxare într-o baie rustică

O cameră cu tot ce ai nevoie

Compoziția din interior va fi completată de elemente decorative bine alese:

  • Agățați perdele sau jaluzele de lenjerie pe ferestre.
  • Așezați pe pereți mături de baie, ciorchini de plante medicinale parfumate, ghivece de flori, cârlige cu prosoape colorate.
  • Așezați un covor moale pe podea.

Varietate de stiluri de design

Când decorați interiorul camerei de odihnă, puteți utiliza soluții stilistice gata făcute. Există multe dintre ele, fiecare atrăgătoare și neobișnuită în felul său. Să aruncăm o privire mai atentă asupra celor mai populare și ușor de utilizat..

Samovar pe masă în camera de relaxare pentru a bea ceai după o baie

Samovar este un atribut obligatoriu al unei băi în orice stil

Stil rusesc tradițional

Cel mai comun design. Principala caracteristică a stilului este utilizarea maximă a elementelor din lemn. Pereți, podea, masă și bănci, ustensile – toate acestea ar trebui să fie din lemn într-o culoare naturală. La decorare, se folosesc fețe de masă, perdele sau prosoape cu broderii, mături de baie, ciorchini de ierburi uscate. Agățați câțiva pantofi bast pe perete și puneți un samovar Tula cu o grămadă de covrigi pe masă, iar stilul rusesc este gata.

Decorarea unei camere de odihnă într-o baie rusească

Lemnul de înaltă calitate și formele laconice sunt elementele principale ale interiorului băii în stil rusesc

Decorarea interioară a camerei de odihnă în baia rusească

Podeaua ar trebui să fie o simplă scândură

Decorarea spațiului dressingului cu trunchiuri de mesteacăn

Mesteacanii ruși vor adăuga poftă la interior

Stil rustic

Acest stil este foarte asemănător cu rusul tradițional. Utilizarea materialelor naturale, a culorilor deschise, a rafturilor sculptate și a mobilierului creează un confort “rustic”. Stilul country este împărțit în american (se folosesc culori etnice tradiționale, se utilizează articole de interior) și franceză, care este mai sofisticată. Există grinzi pe tavan, iar podeaua este căptușită cu scânduri sau dale. Principalul punct culminant al stilului este mâncărurile ceramice luminoase, picturile cu peisaje rurale, țesăturile colorate.

Interior vestiar în stil rustic cu bănci pentru relaxare

Stilul rustic arată organic într-o baie de bușteni

Masă de ceai în camera de relaxare din baia în stil rustic

Mobilierul poate fi fantezist, adesea îmbătrânit artificial

Stil modern clasic

Cel mai des folosit în facilități recreative mari, spațioase, construite din cărămizi, bloc de cenușă. Este planificată instalarea de arcuri, coloane, mulaje din stuc în stil clasic. Mobilierul are forme simple și laconice..

Proiectarea unei camere de relaxare într-o baie modernă

Interiorul dressingului în stil modern

Interiorul unei camere spațioase de relaxare în cadă

Pentru iubitorii de lux și spațiu

În plus față de tipurile de interior de mai sus, există: oriental (o abundență de mozaicuri, plăci colorate, mobilier luminos, perne), scandinave (simplitate și naturalețe maximă), japoneze (ecrane de bambus, tatami, pietre fierbinți) și alte stiluri.

Interiorul unei băi în stil marin

Îmbrăcarea unui dressing în stil marin

Baia este un loc minunat pentru a vă relaxa cu o comunicare plăcută. Un interior ales în mod corespunzător vă va încânta pe voi și prietenii dvs. timp de mulți ani..

Interiorul simplu al unei camere de odihnă într-o mică baie

Realizarea unei camere de odihnă cu propriile mâini poate fi împărțită în trei etape: mai întâi, acoperiți pereții și tavanul, apoi faceți mobilier și, la final, faceți decorarea

Fotografii de camere confortabile pentru relaxare după proceduri de baie

Interiorul camerei de relaxare într-o baie de bușteni Bucătărie-living într-o baie spațioasă Mobilier din lemn pentru dressing Masă de pin în camera de relaxare din cadă Proiectarea unei camere elegante de relaxare pentru o baie privată Stilul Provence în designul camerei de relaxare din cadă Perdele pe ferestrele camerei de relaxare din cadă Proiect de design al unui dressing spațios, cu un loc de relaxare Colț situat în camera de relaxare din cadă Iluminat DIY într-o baie rusească Lămpi pe tavan într-o baie de lemn Masă de ceai din lemn masiv Mobilier cu finisaj din lemn în dressing Mobilier din pin în camera de relaxare din cadă Șemineu în camera de relaxare a băii rusești Decorarea pereților din piatră în baie Cameră de relaxare în baia mare Interior de baie în stil Provence Stil scandinav în interiorul camerei de relaxare a saunei Design modern al camerei de relaxare din cadă Iluminarea camerei de relaxare din baie cu ajutorul lămpilor cu LED-uri Masă masivă pentru băut ceai după baie Masă lăcuită în camera de relaxare din cadă Textile în proiectarea unei băi Mobilier din piele în salon Cameră de relaxare frumoasă după tratamentele cu apă Proiectarea unei camere de relaxare într-o baie modernă Interiorul unei camere moderne de relaxare într-o baie de țară Mobilier tapițat în dressingul unei băi private Proiect de proiectare a unei săli de recreere la saună cu biliard Piatra și lemnul în decorul camerei de baie Lemn natural în proiectarea camerelor de baie Pereți albi într-o cameră de baie cu bușteni Colț confortabil pentru relaxare după baie Piatra artificială în decorarea sobei de șemineu din baie Interiorul unei băi spațioase în stil modern Mobilier din lemn în sufragerie după baie Mobilier pentru dressing-uri personalizate Cărămidă și lemn în dressing Bucătărie cu drepturi depline într-o baie rusească Grinzi de lemn în camera de relaxare din cadă Tul pe ferestrele dressingului Sobe-șemineu în dressingul băii satului Șemineu în interiorul unei băi private Proiect de amenajare interioară a băii rusești Amenajarea sălii de odihnă a băii satului Un loc de relaxare într-o baie modernă Proiect de proiectare a camerei de saună în stil scandinav Cuptor cu grătar în baia satului Cuier din lemn DIY pentru o baie

Previous Post
Köksdesign 13 kvm m. – stor i liten
Next Post
صور الإغاثة في الجزء الداخلي من الشقة: المزايا ، الصورة