15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete zrušit soukromý přístup k internetu?


Shrnutí článku: Je soukromý přístup k internetu důvěryhodný?

Soukromý přístup k internetu (PIA) je důvěryhodná VPN, která nabízí dobrou zabezpečení a soud-prokázanou politiku bez logů. Dodává se s blokátorem reklam, anonymním torrentingem a největší serverovou flotilou na planetě. PIA VPN poskytuje 30denní záruku zpětného vrácení peněz za 100% spokojenost nebo vaše peníze zpět. Vrácení peněz lze požadovat prostřednictvím podpory vstupenky během prvních 30 dnů poslední platby. Náklady na PIA VPN za rok jsou 39 $.95, a také nabízejí tříletý plán za 79 $. PIA VPN zajišťuje soukromí uživatele a při používání je nelze sledovat. Navzdory potřebě větší transparentnosti v jejich zásadách ochrany osobních údajů nabízí PIA VPN skvělé bezpečnostní možnosti, včetně šifrování AES-256, protokolů zabezpečeného tunelování a dalších funkcí, jako jsou proxy a rozdělení tunelování.

15 otázek a odpovědí o PIA VPN

1. Můžete zrušit soukromý přístup k internetu?
Ano, můžete zrušit soukromý přístup k internetu. Jednoduše navštivte webové stránky PIA, přihlaste se do svého „ovládacího panelu“, vyberte možnost vypnout Auto-Renewal v rámci „Přehled předplatného“ a požádejte o náhradu prostřednictvím zákaznické podpory.

2. Je soukromý přístup k internetu stále důvěryhodný?
Ano, soukromý přístup k internetu je stále důvěryhodný. Nabízí dobrou bezpečnost a soudní politiku bez logů.

3. Má PIA VPN 30denní záruku zpět?
Ano, PIA VPN nabízí 30denní záruku zpětného peněz, zajišťuje 100% spokojenost nebo vaše peníze zpět. Použití PIA VPN pro nelegální účely je však porušením jejich smluvních podmínek.

4. Jak získám vrácení peněz ze soukromého přístupu k internetu?
Chcete -li získat vrácení peněz ze soukromého přístupu k internetu, musíte odeslat jízdenku na podporu prostřednictvím odkazu Kontaktujte nás nebo e [email protected] během prvních 30 dnů poslední platby.

5. Kolik stojí soukromý přístup k internetu za rok?
Soukromý přístup k internetu stojí 39 $.95 za rok. Nabízejí také tříletý plán za 79 $ a poskytují významné slevy ve srovnání s jinými revidovanými VPN.

6. Může být pia vpn sledována?
Ne, PIA VPN zajišťuje soukromí uživatelů tím, že nikdy nezaznamenává nebo ukládáte žádné osobní uživatelské údaje. Při používání PIA VPN neexistuje způsob, jak být sledováni.

7. PIA stojí za to?
Ano, Pia VPN stojí za to. Zatímco jejich zásady ochrany osobních údajů by mohly využívat větší transparentnost, nabízejí skvělé možnosti zabezpečení, včetně šifrování AES-256, protokolů zabezpečeného tunelování a dalších funkcí, jako jsou proxy a rozdělení tunelování.

8. Co se stane, pokud vás chytí pomocí VPN?
Pokud má policie soudní příkaz, mohou jít k vašemu poskytovateli internetových služeb (ISP) a požádat o připojení nebo protokoly použití. Protože váš ISP ví, že používáte VPN, mohou nasměrovat policii na vašeho poskytovatele VPN.

9. Může vás VPN zachránit před policií?
Pokud používáte VPN, váš ISP nevidí vaše informace, protože jsou šifrovány. Místo toho uvidí, že používáte VPN a nasměrujete policii na vašeho poskytovatele VPN.

10. Jak zruším svou PIA VPN a získat vrácení peněz?
Chcete-li zrušit předplatné PIA VPN a požádat o vrácení peněz, navštivte webové stránky PIA, přihlaste se do svého „ovládacího panelu“, vypněte auto-obnovu a vyplňte jednoduchý kontaktní formulář pro podporu zákaznické podpory.

11. Mohou být vráceny karty na ochranu osobních údajů?
Ne, bohužel, soukromí nemůže zrušit probíhající autorizaci nebo transakci.

12. Můžete zaplatit za PIA měsíčně?
Ano, soukromý přístup k internetu nabízí flexibilní možnosti předplatného. Pro krátkodobé použití můžete zaplatit měsíčně nebo každých šest měsíců nebo se rozhodnout pro víceleté předplatné pro podstatné úspory.

13. Jaké jsou klíčové rysy PIA VPN?
PIA VPN poskytuje dobrou zabezpečení, soud-prokázané politiky NO-Logs, blokátor reklamy, anonymní torrenting a největší dostupnou flotilu serveru.

14. Jaké šifrování používá PIA VPN?
PIA VPN používá šifrování AES-256, jeden z nejbezpečnějších dostupných šifrovacích algoritmů.

15. Které protokoly tunelování jsou podporovány společností PIA VPN?
PIA VPN podporuje super-bezpečné protokoly OpenVPN a Wireguard tuneling.



Můžete zrušit soukromý přístup k internetu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je soukromý přístup k internetu stále důvěryhodný

„PIA je důvěryhodná VPN, která nabízí dobrou zabezpečení a soudní politiku bez logů. Dodává se s blokátorem reklam, anonymním torrentingem a největší serverovou flotilou na planetě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má PIA VPN záruku zpět 30denní záruka

Naše 30denní záruka zpětného peněz vám nabízí 100% spokojenost nebo zpět vaše peníze. Zřeknutí se odpovědnosti: Použití PIA VPN pro nelegální účely je porušením našich podmínek služby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám vrácení peněz ze soukromého přístupu k internetu

Všechny náhrady musí být požadovány prostřednictvím podpory vstupenky. Prostřednictvím odkazu Kontaktujte nás nebo e -mailem na podporu@privatenternetaccess můžete odeslat lístek na podporu.com. * Poznámka: Žádosti o vrácení peněz jsou k dispozici pouze během prvních 30 dnů poslední platby za naše podmínky služby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí soukromý přístup k internetu za rok

39 $.95

Stejně jako většina VPN, soukromý přístup k internetu VPN motivuje delší předplatné se strmými slevami. Jednoletý plán stojí 39 $.95, což je výrazně menší než 66 $.28 Průměr, který jsme viděli napříč VPN, jsme zkontrolovali. Soukromý přístup k internetu má také tříletý plán za 79 $.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být pia vpn sledována

Ne všechny služby VPN zajišťují soukromí uživatelů, ale PIA ano. Náš software nikdy zaznamenává ani neukládá žádná osobní uživatelská data, takže neexistuje způsob, jak být sledován při používání PIA. Porovnejte náš přístup k bezplatným službám VPN – bezplatné VPN jsou hlavně v podnikání prodejem uživatelských dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] PIA stojí za to

Ano. Přestože mají zásady ochrany osobních údajů, které by mohly využít větší průhlednost, PIA VPN nabízí skvělé možnosti zabezpečení. Umožňuje vám vybrat super-bezpečné šifrování AES-256, nabízí některé z nejbezpečnějších protokolů tunelování (OpenVPN a Wireguard) a má některé úhledné bezpečnostní prvky, jako jsou proxy a rozdělení tunelů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud vás chytí pomocí VPN

Policie nemůže sledovat živý, šifrovaný provoz VPN, ale pokud mají soudní příkaz, mohou jít na váš ISP (poskytovatel internetových služeb) a požádat o připojení nebo protokoly použití. Protože váš ISP ví, že používáte VPN, mohou na ně nasměrovat policii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může VPN ušetřit před policií

Funguje to tak, jak to funguje: Policie jde na váš ISP a požádá o informace, jako je vaše IP adresa. Ale pokud používáte VPN, váš ISP nevidí vaše informace – je šifrované. Místo toho uvidí, že používáte VPN a nasměrujete policii na vašeho poskytovatele VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zruším svou PIA VPN a získat vrácení peněz

Jednoduše navštivte web PIA a přihlaste se do svého „ovládacího panelu“. Vyberte možnost, jak vypnout automatické obnovy v části „Přehled předplatného“. Požádat o vrácení zákaznické podpory. Vyplňte jednoduchý kontaktní formulář, odešlete jej a počkejte na potvrzení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být vráceny karty na ochranu osobních údajů

Bohužel, soukromí nemůže zrušit probíhající autorizaci nebo transakci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zaplatit za PIA měsíčně

Ceny předplatného

Soukromý přístup k internetu nabízí flexibilní možnosti předplatného. Pro krátkodobé použití můžete platit každý měsíc nebo každých šest měsíců, ale pokud jste na dlouhou trať, můžete si koupit víceleté předplatné, abyste si mohli užít podstatné úspory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je soukromý Wi-Fi bezpečnější než veřejnost

Přenos mobilních dat prostřednictvím mobilní sítě je mnohem bezpečnější než použití veřejné sítě WiFi. Jak již bylo zmíněno, většinu času veřejné hotspoty nejsou chráněny. Na druhé straně soukromé sítě WiFi mohou být stejně bezpečné jako mobilní sítě. V některých případech však jsou stále méně spolehliví.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu být sledován policií, pokud mám VPN

Policie nemůže sledovat živý, šifrovaný provoz VPN, ale pokud mají soudní příkaz, mohou jít na váš ISP (poskytovatel internetových služeb) a požádat o připojení nebo protokoly použití. Protože váš ISP ví, že používáte VPN, mohou na ně nasměrovat policii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může na vás váš poskytovatel internetu špehovat, pokud máte VPN

Váš ISP nevidí historii prohlížení, když používáte VPN. Všechno, co děláte, zůstává soukromé, když se připojíte k serveru VPN. Premium VPNS, jako je PIA, přesměrujte svůj provoz prostřednictvím vlastních serverů DNS, které zakrývají vaše požadavky DNS od vašeho ISP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí PIA za měsíc

Ceny předplatného

Termínní délky 1 měsíc 2 roky
Měsíční sazba $ 11.99 2 $.37
Celková částka $ 11.99 56 $.94

15. května 2023

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být VPN vysledována zpět ke mně

Prémiová kvalita VPN šifruje data a skrývá vaši IP adresu směrováním vaší aktivity prostřednictvím serveru VPN; I když se někdo pokusí sledovat váš provoz, vše, co uvidí, je IP serveru VPN a kompletní gibberish. Kromě toho můžete sledovat pouze informacemi, které poskytujete webům nebo službám, do kterých se přihlásíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě někdo sledovat, pokud používám VPN

VPN jsou užitečné pro mnoho věcí a pokud jsou používány správně, mohou vás chránit před sledováním několika způsoby: Webové stránky vás nemohou sledovat pomocí skutečné adresy IP. Váš poskytovatel internetových služeb (ISP) nemůže sledovat, co děláte na internetu. Vaše vláda nemůže sledovat, co děláte na internetu prostřednictvím vašeho ISP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může na mě vláda špehovat, pokud používám VPN

Pamatujte, že ve všech případech vláda může jen vidět, že používáte VPN. Nemohou najít to, co děláte online, vaši internetovou historii nebo vaši skutečnou IP adresu. Vaše VPN šifruje všechna tato data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může FBI sledovat VPN

Může policejní sledování online nákupů provedených s VPN Neexistuje způsob, jak sledovat živý, šifrovaný provoz VPN. To je důvod, proč policejní nebo vládní agentury, které potřebují informace o webových stránkách, které jste navštívili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je snadné zrušit předplatné VPN

Vyberte můj předplatné z levé nabídky a poté upravte nastavení předplatného. (Alternativně vyberte můj předplatné > Upravit nastavení.) Vyberte Vypnout automatickou obnovu a poté postupujte podle pokynů, dokud neuvidíte „vaše předplatné bylo zrušeno.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete kdykoli zrušit VPN

Jak zrušit svůj účet VPN, záleží na tom, odkud jste si jej koupili. Je lepší použít VPN a zrušit ji, než nepoužívat VPN vůbec, jak se říká. Dobrou zprávou je, že pokud chcete zrušit svůj VPN, můžete to udělat jen za pár minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zrušit své členství v soukromí

Napište prosím na podporu@soukromí.com a jeden z našich zástupců vám rádi pomůže zavřít váš účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ovlivňuje karta ochrany osobních údajů kreditní skóre

S soukromí vaše virtuální karta neovlivní vaše kreditní skóre. Běžná mylná představa je, že když otevřete a uzavíráte karty ochrany osobních údajů, mohlo by to negativně ovlivnit vaši úvěrovou historii. Ale vzhledem k tomu, že soukromí je samostatnou entitou kromě jiných finančních institucí, jsou tyto akce pořádány samostatně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je PIA tak drahá

Podle zdrojů je hlavním důvodem, proč se vstupenky staly tak drahými. Ceny vstupenek v zahraničí jsou také svědky masivního nárůstu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je PIA měsíčně

Soukromé ceny a plány na přístup k internetu

Měsíční platební plán Tříletý platební plán
Celkem za rok 143 $.40 79 $
Cena za měsíc $ 11.95 2 $.03

8. května 2023

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuándo nació Peter Pan??
Next Post
Vyprší kulky?