15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak un odscryptuji PDF zdarma?

Jak un odscryptuji PDF zdarma?

Jak mohu un šifrovat PDF zdarma?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu upravit zabezpečený PDF bez hesla zdarma?

Zapomněli jste dokument nebo oprávnění heslem PDF v Acrobat. Přejít do souboru > Vytiskněte nebo klikněte na ikonu tiskárny na panelu nástrojů. V dialogovém okně tisku vyberte jako tiskárnu Adobe PDF a klikněte na Print. Zadejte název pro svůj soubor a klikněte na Uložit. PDF je vytvořen a otevírá se v Acrobat. Nyní můžete upravit PDF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zdarma změnit nastavení zabezpečení na PDF?

V Acrobat vyberte nástroje > Chránit > Více možností > Spravujte bezpečnostní zásady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nevzdušuji dokument?

Odstraňte heslo z dokumentu dokumentu a zadejte jeho heslo. Přejít do souboru > Informace > Chránit dokument > Šifrování heslem. Vymažte heslo do pole pro hesla a poté klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit šifrování na PDF?

Otevřete PDF a vyberte nástroje > Chránit > Šifrování > Šifrování heslem. Pokud obdržíte výzvu, kliknutím na Ano změňte zabezpečení. Vyberte požadovat heslo pro otevření dokumentu a poté zadejte heslo do odpovídajícího pole. V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit zabezpečený PDF na normální?

Kroky k odstranění zabezpečení hesla PDF v Acrobat. Vyberte nástroje > Chránit > Šifrování > Odstraňte zabezpečení. Vaše možnosti se liší v závislosti na typu zabezpečení hesla připojeného k dokumentu: Pokud má dokument otevřené heslo, odstraňte jej z dokumentu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odemknete PDF pro úpravy?

Otevřete PDF v Adobe Acrobat. Použijte nástroj „odemknout“ výběrem nástrojů > Chránit > Šifrování > Odstraňte zabezpečení. Odebrat heslo: Pokud má dokument otevřené heslo dokument, stačí jej odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním zabezpečený režim z PDF?

Povolte nebo deaktivujte chráněné preference Seewchoose. Z kategorií vlevo vyberte Security (Enhanced). Vyberte možnost Povolit vylepšené zabezpečení. Vyberte jednu z následujících možností: Vypnuto. Zakáže chráněný pohled, pokud jste jej povolili. Chráněný pohled je ve výchozím nastavení. Soubory z potenciálně nebezpečných umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžeme převést šifrovaný PDF na normální PDF?

Pokud je však soubor silně šifrován, můžete soubor odemknout pouze poskytnutím správného hesla. Stačí nahrát svůj soubor a heslo bude odstraněno z vašeho PDF. Odemčený PDF můžete obdržet jednoduše kliknutím na stahování a je dobré jít!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním šifrování?

Zadejte a vyhledejte [Nastavení šifrování zařízení] na vyhledávacím panelu Windows① klikněte na [Otevřít] ②. V poli šifrování zařízení nastavte možnost [OFF] ③. Potvrďte, zda potřebujete vypnout šifrování zařízení, vyberte [Vypnout] pro deaktivaci funkce šifrování zařízení④.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit PDF ze zabezpečeného na nezajištěné?

Adobe Acrobat Pro X) Vyberte zabezpečenou rozbalovací nabídku • Vyberte Odebrat zabezpečení Strana 2 • Vyberte rozbalovací nabídku souboru a vyberte uložit, abyste uložili dokument v místě, kde můžete nahrát svůj efilingový dokument.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace pro odemknutí souboru PDF?

Srovnávací analýza 10 nejlepšího odstraňovače hesla PDF

Nástroj Operační systém Použitelnost
Neštovice Windows, Mac, Android, iOS, online Snadný
ilovepdf Windows, Mac, Android, iOS, online Snadný
PDF2GO Windows, online Střední
Pdfunlock Online Snadný
Odstraňovač hesla PDF Windows, online Střední
Pdfcandy Online Snadný
Sejda Windows, Mac, Linux, online Snadný
Online2pdf Online Střední
HIPDF Online Snadný
Wondershare PDF Removert hesla Windows, Mac Střední

Jak mohu un šifrovat PDF zdarma?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu upravit zabezpečený PDF bez hesla zdarma

Zapomněli jste dokument nebo oprávnění heslem PDF v Acrobat.Přejít do souboru > Vytiskněte nebo klikněte na ikonu tiskárny na panelu nástrojů.V dialogovém okně tisku vyberte jako tiskárnu Adobe PDF a klikněte na Print.Zadejte název pro svůj soubor a klikněte na Uložit. PDF je vytvořen a otevírá se v Acrobat. Nyní můžete upravit PDF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zdarma změnit nastavení zabezpečení na PDF

V Acrobat vyberte nástroje > Chránit > Více možností > Spravujte bezpečnostní zásady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nevzdušuji dokument

Odstraňte heslo z dokumentu dokumentu a zadejte jeho heslo.Přejít do souboru > Informace > Chránit dokument > Šifrování heslem.Vymažte heslo do pole pro hesla a poté klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit šifrování na PDF

Otevřete PDF a vyberte nástroje > Chránit > Šifrování > Šifrování heslem. Pokud obdržíte výzvu, kliknutím na Ano změňte zabezpečení. Vyberte požadovat heslo pro otevření dokumentu a poté zadejte heslo do odpovídajícího pole.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit zabezpečený PDF na normální

Kroky k odstranění zabezpečení hesla PDF v Acrobat.Vyberte nástroje > Chránit > Šifrování > Odstraňte zabezpečení.Vaše možnosti se liší v závislosti na typu zabezpečení hesla připojeného k dokumentu: Pokud má dokument otevřené heslo, odstraňte jej z dokumentu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odemknete PDF pro úpravy

Otevřete PDF v Adobe Acrobat. Použijte nástroj „odemknout“ výběrem nástrojů > Chránit > Šifrování > Odstraňte zabezpečení. Odebrat heslo: Pokud má dokument otevřené heslo dokument, stačí jej odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním zabezpečený režim z PDF

Povolte nebo deaktivujte chráněné preference Seewchoose.Z kategorií vlevo vyberte Security (Enhanced).Vyberte možnost Povolit vylepšené zabezpečení.Vyberte jednu z následujících možností: Vypnuto. Zakáže chráněný pohled, pokud jste jej povolili. Chráněný pohled je ve výchozím nastavení. Soubory z potenciálně nebezpečných umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžeme převést šifrovaný PDF na normální PDF

Pokud je však soubor silně šifrován, můžete soubor odemknout pouze poskytnutím správného hesla. Stačí nahrát svůj soubor a heslo bude odstraněno z vašeho PDF. Odemčený PDF můžete obdržet jednoduše kliknutím na stahování a je dobré jít!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním šifrování

Zadejte a vyhledejte [Nastavení šifrování zařízení] na vyhledávacím panelu Windows① klikněte na [Otevřít] ②.V poli šifrování zařízení nastavte možnost [OFF] ③.Potvrďte, zda potřebujete vypnout šifrování zařízení, vyberte [Vypnout] pro deaktivaci funkce šifrování zařízení④.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit PDF ze zabezpečeného na nezajištěné

Adobe Acrobat Pro X)

Zvolte zabezpečené rozbalovací nabídky • Vyberte Odebrat zabezpečení Strana 2 • Vyberte rozbalovací nabídku souboru a vyberte Uložit, abyste uložili dokument v místě, kde můžete nahrát svůj efilingový dokument.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace pro odemknutí souboru PDF

Srovnávací analýza 10 nejlepšího odstraňovače hesla PDF

Nástroj Operační systém Použitelnost
Neštovice Windows, Mac, Android, iOS, online Snadný
ilovepdf Windows, Mac, Android, iOS, online Snadný
PDF2GO Windows, online Střední
Soda PDF Windows, Mac, iOS, online Střední

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký software může odemknout PDF

Nejlépe hodnoceným odstraňovačem hesla PDF je Wondershare PDFelement – editor PDF, který vám umožňuje odstranit hesla a omezení souborů PDF. PDFelement vám může pomoci přidat heslo k ochraně PDF před otevřením, tiskem nebo úpravou, zatímco to může také pomoci odstranit ochranu hesla ze souborů PDF k dobrému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak převedu zabezpečený PDF na slovo

Poklepejte na polohu souboru na pevném disku počítače a otevřete jej pomocí akrobatu.V Acrobatu vyberte "Soubor" z nabídky.Vybrat "Export do" Z nabídky souboru. Můžeš si vybrat "Microsoft Word" z rozbalovací nabídky. Vybrat "Slovo dokument"Pokud chcete soubor přejmenovat, klikněte "Uložit."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím zabezpečenou kopii PDF

Chcete -li jej otevřít a zkopírovat, musíte mít heslo k zabezpečenému PDF a správným oprávněním. Při použití chromu otevřete PDF a poté klikněte na "Tisk" ikona. Vybrat "Uložit jako PDF", pak "Uložit".

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu změnit z šifrovaného na nešifrované

Jak odstranit šifrování z PDF Fileopen Adobe Acrobat v počítači.Otevřete chráněný soubor PDF a zadejte heslo při vyzvání.Klikněte "Pokročilý" v horní části okna Acrobat. Vybrat "Bezpečnostní" a pak klikněte "Odstraňte zabezpečení."Klikněte "OK" Pro potvrzení akce a odstranění šifrování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak změníte PDF ze zabezpečeného na nezajištěné

Adobe Acrobat Pro X)

Zvolte zabezpečené rozbalovací nabídky • Vyberte Odebrat zabezpečení Strana 2 • Vyberte rozbalovací nabídku souboru a vyberte Uložit, abyste uložili dokument v místě, kde můžete nahrát svůj efilingový dokument.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je možné odstranit šifrování z PDF

Vyberte „Nástroje“ > “Chránit” > „Encrypt“ > “Odstraňte zabezpečení.”.„Odebrat zabezpečení: Možnosti se liší v závislosti na typu zabezpečení hesla připojeného k dokumentu. Pokud má dokument otevřené heslo dokumentu, odstraňte jej z dokumentu kliknutím na „OK“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním zabezpečení z Adobe PDF bez hesla

Oprava 1. Odemkněte šifrované PDF bez hesla prostřednictvím Adobe Acrobatopen Encrypted nebo Locked PDF soubor v Adobe Acrobat.Klikněte "Soubor" a otevřené vlastnosti.Nyní klikněte na "Podrobnosti o povolení" a otevřete kartu zabezpečení.Klikněte na "Odstraňte heslo v metodě zabezpečení" Jídelní lístek.Uložte soubor PDF a nyní přistupujte k souboru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je možné odemknout uzamčené PDF

Otevřete PDF v Adobe Acrobat. Použijte nástroj „odemknout“ výběrem nástrojů > Chránit > Šifrování > Odstraňte zabezpečení. Odebrat heslo: Pokud má dokument otevřené heslo dokument, stačí jej odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete obejít uzamčeného PDF

Existují dva typy zabezpečených PDF: Uživatelské zablokování, což znamená, že k prohlížení obsahu potřebujete heslo a zamčené majitele, což znamená, že potřebujete heslo pro kopírování, tisk nebo jinak upravit obsah PDF. Neexistuje způsob, jak odemknout bezpečný PDF, pokud neznáte heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak převedu uzamčený PDF na odemčení

Jak odemknout PDF k odstranění zabezpečení hesla: Otevřete PDF v Acrobat. Použijte nástroj „odemknout“: Vyberte „Nástroje“ > “Chránit” > „Encrypt“ > “Odstraňte zabezpečení.”.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete převést PDF na slovo zdarma

PDF můžete nativně převést na slovo Microsoft Word zdarma. Nemusíte stahovat ani používat žádné programy třetích stran (jako Adobe Acrobat Pro). Pokud máte Microsoft Word 2013 nebo pozdější verzi, můžete převést soubor PDF (formát přenosného dokumentu) na slovo pomocí několika kliknutí a upravit PDF ve slově.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak převedu uzamčený PDF na slovo online

Jak převést zabezpečené PDF na slovo zdarma online: Nejprve musíte odemknout soubor PDF.Umístěte svůj soubor PDF na web nebo vyberte "Vyberte soubor" Importovat zabezpečený PDF.Pro přeměnu najděte "PDF na Word Converter" z různých karet.Nakonec uložte převedené slovo z zabezpečeného PDF na počítači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak převedu zabezpečený PDF na nezajištěné

Vyberte „Nástroje“ > “Chránit” > „Encrypt“ > “Odstraňte zabezpečení.”.„Odebrat zabezpečení: Možnosti se liší v závislosti na typu zabezpečení hesla připojeného k dokumentu. Pokud má dokument otevřené heslo dokumentu, odstraňte jej z dokumentu kliknutím na „OK“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit soubor z šifrovaného na normální

Jak dešifrovat soubor v systému Windows 10/8/7open Adobe Acrobat na počítači.Otevřete chráněný soubor PDF a zadejte heslo při vyzvání.Klikněte "Pokročilý" v horní části okna Acrobat. Vybrat "Bezpečnostní" a pak klikněte "Odstraňte zabezpečení."Klikněte "OK" Pro potvrzení akce a odstranění šifrování.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se llama una casa de ladrillo??
Next Post
Nabízí kánon dopravu zdarma?