15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Cum se folosește laminatul gri în interior

Acoperirea podelei este o componentă importantă a interiorului, de care depinde imaginea sa generală. Piața modernă oferă o selecție largă, în care laminatul gri ocupă un loc special. Și acest lucru nu este surprinzător. Are o serie de avantaje: caracter practic, durată lungă de viață.

laminat gri

Unii proprietari de apartamente, atunci când caută pardoseli, încearcă să găsească ceva neobișnuit care să fie atât practic cât și frumos..

Designerii au cunoscut-o mai devreme, dar nu cu mult timp în urmă a început să fie folosită în amenajarea camerelor. Se potrivește cu diferite stiluri interioare și elemente decorative. Există un număr mare de variații ale laminatului gri, există o mulțime de nuanțe. Acestea completează nu numai minimalismul modern, ci și alte stiluri..

laminat gri în interior

Pardoseli laminate gri din interiorul apartamentului, care devin din ce în ce mai populare.

Un avantaj important al pardoselii gri este că nu se concentrează pe sine. Ca urmare, defectele de pe acesta sunt practic invizibile. Chiar și un fundal negru nu este capabil să ascundă atât de bine zgârieturile și petele..

laminat gri închis

Această acoperire se poate potrivi perfect în majoritatea tipurilor de interioare, făcându-le și mai confortabile, oferindu-le caracteristicile de reținere aristocratică..

Tendințe moderne

Moda se schimbă suficient de repede. Acest lucru poate fi observat atât în ​​lucrurile banale, cât și în cele mai grave. Soluțiile de proiectare care au fost utilizate anterior în proiectarea apartamentelor s-au estompat în fundal. Astăzi, din ce în ce mai des aleg gri. Acest lucru este valabil mai ales pentru pardoseli.

design laminat gri

Un astfel de laminat extinde vizual spațiul..

Nuanțele tradiționale de stejar, fag și cireș sunt plictisitoare. Ele amintesc de vremurile Uniunii Sovietice. Nu a existat nicio ocazie de a cumpăra materialul care mi-a plăcut. Decorul a fost realizat în același mod. Laminatul acestui ton aduce înapoi aceste amintiri, motiv pentru care designerii moderni o evită..

laminat gri acasă

Dacă utilizați un laminat gri închis, atunci vizual va reduce spațiul camerei, în timp ce unul luminos are efectul opus..

Gri a devenit o tendință complet nouă în modă. Are un aspect nobil și este versatil. O astfel de pardoseală „se potrivește” perfect în orice interior. Îl face practic, îl umple de confort.

laminat gri pentru casa

O persoană care trăiește într-o astfel de cameră întărește autocontrolul, menține mai ușor echilibrul mental.

Secretele de utilizare

Anterior, acoperirea gri era rar folosită în amenajarea unui apartament. Acum situația s-a schimbat dramatic. Podeaua gri este un semn distinctiv al mobilierului modern. Îl umple de noutate, îl face neobișnuit.

fotografii interioare din laminat gri

Nuanțele de podea care nu sunt prea întunecate fac ca atmosfera să fie mai aerisită și mai liniștitoare, iar aerul dintr-o astfel de cameră pare mai rece și mai proaspăt..

Utilizarea unui astfel de material are o serie de caracteristici. În ciuda faptului că griul este o culoare rece, dacă îi schimbi nuanța, atunci va crea un efect interesant în cameră. Aceasta extinde domeniul de aplicare al aplicației sale. Este potrivit pentru amenajarea oricărei încăperi, iar forma, dimensiunea sa nu sunt importante.

interior cu laminat gri

Culoarea gri a stratului de acoperire nu este foarte potrivită pentru spațiile asociate cu orice activitate de lucru.

Secretul de folosit Caracteristică
Potrivit pentru camere în care există căldură în exces Se folosește în camere situate pe partea însorită, dacă culorile calde predomină în interior.
Iluminare adecvată Aceasta este o condiție prealabilă pentru astfel de etaje. În caz contrar, atmosfera din cameră va fi anostă, nu interesează locuitorii..
Completată cu elemente luminoase și nuanțe calde Excesul de gri din cameră conferă spațiului un aspect deprimant.
Laminatul gri deschis este potrivit în încăperile mici Va extinde vizual spațiul.
Elementul neutru al interiorului – laminat gri – nu ar trebui să atragă atenția asupra sa Acționează ca fundal pentru imaginea generală de design..
Aduce armonie în interior Laminatul gri diluează culorile prezente în design. Atmosfera devine echilibrată, plină de lumină, calmă.
Îndeplinește cerințele multor stiluri Excelent pentru diferite soluții de proiectare. Îndeplinește cerințele multor tendințe moderne care sunt utilizate în amenajarea oricărui spațiu de locuit.

Laminat gri: unde și când este relevant?

Laminatul gri din interior are un efect calmant. Se potrivește bine cu minimalismul. Această direcție se caracterizează prin ușurință și simplitate. Folosește o cantitate minimă de elemente decorative. Laminatul gri din interior arată bine în orice cameră: sufragerie, bucătărie. Adesea folosit în decorarea dormitorului. Culoarea are un efect special asupra unei persoane, o calmează, dă un sentiment de pace.

laminat gri în bucătărie

Este ideal pentru sufragerie, camere de zi și mai ales dormitoare..

Dacă alegeți tonurile sale întunecate, atunci designul va dobândi calități conservatoare. El va fi strict, deoarece se remarcă prin reținere. Prin urmare, este potrivit pentru diferite direcții de proiectare. Nuanțele reci sunt utilizate în mod activ în camere, care sunt aranjate într-un mod modern.. 

laminat gri în stil mansardă

Cel mai popular reprezentant al lor este loftul..

Elemente realizate din beton sau zidărie, o astfel de podea se va completa perfect. Acest material este capabil să echilibreze imaginea de ansamblu. Această proprietate este potrivită în stil kitsch. Diferite culori în decorarea pereților, tavanele se potrivesc bine podelei gri.

laminat gri în interior

Completați-l cu piese metalice care se găsesc în tendințele moderne.

Schema de culori

Podelele gri din interior obligă să aleagă tonul materialului de finisare pentru pereți. În acest caz, nu ar trebui să lipiți niciun tapet. Toate elementele de design ar trebui să fie combinate armonios, iar laminatul să arate adecvat.

laminat gri în sufragerie

Acest tip de acoperire, cum ar fi laminatul de stejar gri, este recomandat pentru utilizare în interioruri care sunt excesiv de saturate cu căldură..

Culoarea gri este prezentă nu numai dedesubt, ci și pe pereți. Poate fi mai deschis sau mai întunecat, dar este necesar. Gri este o rudă a unor nuanțe de albastru, similar cu albastru. Prin urmare, utilizarea lor în interior este permisă. Vor arăta concise.

laminat gri în interiorul camerei de zi

Nu trebuie uitat că un exces de culoare gri face camera deprimantă, deci nu ar trebui să fie predominantă..

Dacă proprietarii preferă tonuri de maro, bej în decorarea pereților, atunci o podea gri pură este inadecvată. Există opțiuni de laminat cu alte nuanțe. Stejarul gri este perfect pentru acest caz. Dacă îl așezați pe podea, atunci puteți lipi orice tapet. Pereții nu vor ieși în evidență, deoarece se formează o tranziție lină.

laminat de stejar gri

Pardoseala gri în sine nu este un accent datorat neutralității culorii în sine, pare să ofere o privire asupra altor obiecte ale decorului: pereți, ferestre, mobilier etc..

Atunci când alegeți un laminat gri, trebuie să vă gândiți la toate până la cele mai mici detalii. Culoarea pereților, tonul elementelor decorative și alte lucruri joacă un rol important. Dacă se fac greșeli în această chestiune, atunci designul se va dovedi a fi lipsit de gust.

interior cu laminat gri

Laminatul gri seamănă cu o pânză pe care se va desfășura apoi imaginea principală a interiorului..

Elementul principal al interiorului

Dacă utilizați corect un astfel de laminat într-un interior modern, atunci acesta va deveni punctul culminant principal. Nuanțele întunecate reduc vizual zona. Dimpotrivă, cele ușoare extind limitele camerei. Prin urmare, acestea sunt potrivite în apartamente mici..

laminat gri deschis

Într-un stil similar, puteți decora dormitorul, camera de zi și chiar bucătăria..

Dacă este necesar să instalați o cantitate mare de mobilier, atunci o astfel de podea va conferi luminozitate interioară și o va face proaspătă. În plus, laminatul gri îi va adăuga o notă dinamică. Acest lucru este relevant pentru un design prea calm..

laminat gri deschis în sufragerie

Pardoseala gri în interiorul modern coexistă cu ușurință cu sticlă, luciu alb, spumant și metal mat.

Laminatul gri este o soluție excelentă pentru un dormitor, hol. Creează o atmosferă relaxantă și calmează. Acest mediu este minunat pentru gândire, colectarea gândurilor..

laminat gri în design camera de zi

Se potrivește perfect interioarelor monocrome, reducând contrastul și, ca și cum ar reconcilia culorile antagonice..

În ceea ce privește mobilierul, nu există restricții aici. Culoarea sa poate fi oricare. Podeaua gri este în armonie cu obiectele albe, mobilierul negru. Această combinație nu face ca interiorul să fie strălucitor. Creează un design minunat, o atmosferă neobișnuită. Sunt potrivite și culorile wenge, zebrano.

combinație de laminat gri cu mobilier

A fost inventată și o acoperire pentru podea, a cărei culoare gri seamănă cu un copac bătrân uzat și întunecat..

Principalele probleme

Utilizarea pardoselilor laminate gri poate fi problematică. Principala se datorează faptului că nuanța este rece. Dacă nu adăugați accente calde la interior, atunci acesta se va transforma într-o imagine lipsită de viață. Va fi plictisitoare și va deprima atât gazdele, cât și oaspeții cu aspectul ei..

laminat gri într-un living mare

Utilizați albastru și cian pentru a adăuga accente vibrante pentru a îmbunătăți fundalul gri sau fundalurile de tapet..

Podeaua gri nu acceptă monotonia. Dacă textura sa este selectată analfabet, există o mare probabilitate ca designul camerei să fie un eșec. Puteți înțelege acest lucru încă de la primii pași ai aranjamentului său..

laminat gri în dormitor

O combinație a unei podele gri cu pereți albastru sau albastru este acceptabilă, deoarece toate aceste culori reci se potrivesc unul cu celălalt..

Culoarea gri trebuie utilizată corect. Poate fi combinat cu tonuri de perete întunecate. Mobilierul metalic este, de asemenea, potrivit. Interiorul se va dovedi modern, gustul delicat al proprietarilor va fi resimțit.

laminat gri în interior

Va fi mult mai ușor să alegeți tapet pentru un laminat nu de o culoare gri pur, ci cu alte nuanțe amestecate cu gri: bej sau maro.

Ce uși să alegi?

Ușile sunt ultimul element al interiorului. Culoarea lor trebuie să se încadreze armonios în designul general al camerei. În acest caz, sunt potrivite următoarele culori..

  • Alb. Merge bine, deci va fi o opțiune de câștig-câștig.
  • Gri. Multe produse din lemn au această nuanță. Puteți alege un ton care să se potrivească cel mai bine podelei. Deși nu este necesar, este suficient ca ambele să aibă o nuanță de gri..

laminat gri

Există o opțiune în care culoarea ușii nu se va potrivi cu culoarea podelei..

Dacă există mobilier de culoare wenge în cameră, atunci o ușă cu un ton similar va completa bine interiorul. Acest design poate fi „legat” de umbra pereților. În acest caz, tonul podelei nu este atât de important. În această chestiune, nu contează, deci este posibil să nu fie luată în considerare. Este suficient ca ușa să fie în armonie cu alte elemente interioare.

laminat gri și mobilier wenge

Designul va fi concis și complet.

Pardoseala laminată gri reprezintă un risc mare. Erorile din aplicația sa sunt inacceptabile. Acestea se vor reflecta în imaginea de ansamblu a designului camerei. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să depuneți toate eforturile, să nu ratați nimic din interior. Ca urmare, rezultatul va depăși toate așteptările. Va fi luxos, elegant, plin de o atmosferă confortabilă.

laminat gri în apartament

Lucrarea finalizată, în cazul unei selecții competente de nuanțe, va fi incredibil de frumoasă și modernă.

VIDEO: Laminat gri în interior.

Laminat gri într-un interior modern – 50 de fotografii:

laminat gri într-un interior alb laminat gri fotografie laminat gri idei gri laminat laminat gri în sufragerie laminat gri în interior laminat vintage stejar gri laminat gri în interior laminat gri în sufragerie aplicarea laminatului gri laminat gri design laminat gri fotografie de design laminat gri design laminat gri fotografie laminat gri idei foto laminate gri laminat gri și mobilier alb idei laminate gri idei foto laminate gri laminat gri și pereți mov interior laminat gri fotografie interioară din laminat gri interior laminat gri laminat gri și pereți de teracotă parchet laminat gri laminat gri modern laminat gri elegant laminat gri în interior laminat gri în design interior laminat gri în ideile de interior laminat gri în interior pentru casă laminat gri în interiorul casei laminat gri în fotografia interioară laminat gri în ideile foto interioare laminat gri în ideile de interior laminat gri în ideile de design interior laminat gri în ideile foto interioare laminat gri în interiorul apartamentului laminat gri în ideile de design interior pardoseala laminata gri design laminat pardoseală gri pardoseală gri design laminat fotografie laminată de pardoseală gri pardoseli gri laminate idei foto parchet laminat gri idei parchet laminat gri idei interioare parchet laminat gri la interior pardoseala laminata gri laminat gri deschis laminat gri închis

Previous Post
Gardiner i sovrummet: i verkligheten som på bilden
Next Post
تصميم الحمام 2021: الألوان ، وخيارات السباكة