15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

VPN používají servery?




Shrnutí článku

Shrnutí článku

Vyžaduje VPN server? Při stahování souborů prostřednictvím sítě P2P není nezákonné, stahování jakýchkoli materiálů chráněných autorskými právy je. Na druhé straně streamování s VPNS nevyžaduje žádné specializované servery. Aby se však poskytovatel VPN odblokoval georestrizovaný obsah, musí mít servery umístěné ve příslušné zemi.

Používá VPN různé servery? Double VPN přesměruje váš provoz přes dva servery a přidá další vrstvu šifrování. Ani váš ISP, ani jiné třetí strany nemohou vidět, co děláte online, a zachytit svá data.

Jak funguje server VPN? VPN maskuje vaši IP adresu tím, že působí jako prostředník a přesměruje váš provoz. Připojuje také šifrování nebo tunel kolem vaší identity, když se připojíte. Kombinace serveru VPN a šifrovacího tunelu blokuje váš ISP, vlády, hackery a kohokoli jiného ze špionáže na vás, když navigujete na webu.

Používá VPN vaši službu? Ano, VPN bude používat data. Spotřeba dat bude záviset na šifrovacím protokolu, na který se váš poskytovatel VPN spoléhá, ​​ale obvykle další použitá data nepřesahují rozsah 5-15%. Toto zvláštní použití má zohlednit proces šifrování.

Funguje VPN bez služby? Bez aktivního připojení k internetu nebude VPN fungovat, protože nemůže vytvořit bezpečný tunel přes své servery přes internet. Kromě Wi-Fi můžete vytvořit připojení k internetu pomocí alternativních prostředků, jako jsou mobilní mobilní data a Ethernet.

Kde je umístěn server VPN? Nejlepší služby VPN se obvykle nacházejí v zemích jako Panama, Švýcarsko, Island, Rumunsko a Britské Panenské ostrovy. Tyto země mají silné zákony, které chrání soukromí uživatelů a brání společnostem ve sběru a zpracování dat uživatelů.

Má VPN vždy stejnou IP adresu? VPN nahrazuje vaši skutečnou IP adresu, aby vypadala, jako byste připojili k internetu z jiného místa: fyzické umístění serveru VPN, spíše než skutečné umístění. To je jen jeden z důvodů, proč tolik lidí používá VPN.

Je VPN vždy stejná IP? Pokud získáte vyhrazenou IP z VPN, bude vám přidělena stejná IP adresa pokaždé, když se připojíte, a nebudete ji sdílet s nikým jiným. Vyhrazené IP jsou užitečné pro online služby, které omezují přístup k určitým IP nebo pro hostování online služby, ke které se uživatelé mohou spolehlivě připojit.

Jaký server použít na VPN? Vyberte umístění serveru VPN, které je nejblíže k vaší fyzické poloze v seznamu Doporučeného umístění serveru. Použijte funkci inteligentního umístění, která pro vás doporučuje optimální umístění. Spusťte test rychlosti v aplikaci ExpressVPN pro Mac nebo Windows. Připojte se k umístění serveru v horní části seznamu výsledků.

Potřebujete VPN, pokud nemáte server? Asi ne. Když jste založili svou domovskou síť Wi-Fi, je pravděpodobné, že jste svou síť chránili heslem. Z tohoto důvodu nemusíte potřebovat přidanou zabezpečení VPN, abyste chránili vaši online aktivitu.

Kdy bych neměl používat VPN? Použití VPN může snížit rychlost připojení, i když váš poskytovatel internetových služeb nevytváří vaši rychlost; Použití VPN na mobilních zařízeních může ovlivnit životnost baterie vašeho zařízení; Některé online služby mohou blokovat nebo omezit přístup k IP adres VPN; A konečně, pokud jednoduše důvěřujete svému poskytovateli internetových služeb a nemáte obavy o své online soukromí, nemusí být používání VPN nutné.



Používají VPN servery?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje VPN server

Při stahování souborů prostřednictvím sítě P2P není nezákonné, stahování jakýchkoli materiálů chráněných autorskými právy je. Na druhé straně streamování s VPNS nevyžaduje žádné specializované servery. Aby se však poskytovatel VPN odblokoval georestrizovaný obsah, musí mít servery umístěné ve příslušné zemi.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá VPN různé servery

Double VPN přesměruje váš provoz přes dva servery a přidá další vrstvu šifrování. Ani váš ISP, ani jiné třetí strany nemohou vidět, co děláte online, a zachytit svá data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje server VPN

VPN maskuje vaši IP adresu tím, že působí jako prostředník a přesměruje váš provoz. Připojuje také šifrování nebo tunel kolem vaší identity, když se připojíte. Kombinace serveru VPN a šifrovacího tunelu blokuje váš ISP, vlády, hackery a kohokoli jiného ze špionáže na vás, když navigujete na webu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá VPN vaši službu

Používá data VPN ano, VPN bude používat data. Spotřeba dat bude záviset na šifrovacím protokolu, na který se váš poskytovatel VPN spoléhá, ​​ale obvykle navíc použitá data nepřesahují rozsah 5–15%. Toto zvláštní použití má zohlednit proces šifrování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje VPN bez služby

Bez aktivního připojení k internetu nebude VPN fungovat, protože nemůže vytvořit bezpečný tunel přes své servery přes internet. Kromě Wi-Fi můžete vytvořit připojení k internetu pomocí alternativních prostředků, jako jsou mobilní mobilní data a Ethernet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je umístěn server VPN

Nejlepší služby VPN se obvykle nacházejí v zemích jako Panama, Švýcarsko, Island, Rumunsko a Britské Panenské ostrovy. Tyto země mají silné zákony, které chrání soukromí uživatelů a brání společnostem ve sběru a zpracování dat uživatelů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má VPN vždy stejnou IP adresu

VPN nahrazuje vaši skutečnou IP adresu, aby vypadala, jako byste připojili k internetu z jiného místa: fyzické umístění serveru VPN, spíše než skutečné umístění. To je jen jeden z důvodů, proč tolik lidí používá VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je VPN vždy stejná IP

Pokud získáte vyhrazenou IP z VPN, bude vám přidělena stejná IP adresa pokaždé, když se připojíte, a nebudete ji sdílet s nikým jiným. Vyhrazené IP jsou užitečné pro online služby, které omezují přístup k určitým IP nebo pro hostování online služby, ke které se uživatelé mohou spolehlivě připojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký server použít na VPN

Vyberte umístění serveru VPN, které je nejblíže k vaší fyzické poloze v seznamu Doporučeného umístění serveru. Použijte funkci inteligentního umístění, která pro vás doporučuje optimální umístění. Spusťte test rychlosti v aplikaci ExpressVPN pro Mac nebo Windows. Připojte se k umístění serveru v horní části seznamu výsledků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete VPN, pokud nemáte server

Potřebujete VPN pravděpodobně ne. Když jste založili svou domovskou síť Wi-Fi, je pravděpodobné, že jste svou síť chránili heslem. Z tohoto důvodu nemusíte potřebovat přidanou zabezpečení VPN, abyste chránili vaši online aktivitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Když bych neměl používat VPN

Proč bych neměl používat VPNA VPN by mohl snížit rychlost připojení, i když váš poskytovatel internetových služeb nebude škrtit vaši rychlost; použití VPN na mobilu zvýší využití vašich mobilních dat; použití VPN je v některých zemích považováno za trestný čin. a můžete za to uvěznit pokutu nebo dokonce být uvězněni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byste neměli vždy používat VPN

Používání VPN doma je výhodnější, dokonce se doporučuje, ale není to vždy nezbytné. Hlavním důvodem, proč to nemusí být nutné, je to, že vaše internetová aktivita by již měla být chráněna vaší sítí chráněnou heslem. Dalším problémem je připojení ke vzdálenému serveru, může zpomalit rychlost připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nepoužívat VPN

VPN jsou nejisté, protože vystavují celé sítě hrozbám, jako jsou malware, útoky na DDOS a útoky spoofingu. Jakmile útočník porušil síť prostřednictvím kompromitovaného zařízení, může být celá síť snížena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co má VPN nejvíce serverů v USA

PureVPN – 6 500+ serverů. Ivacy VPN – 5 700+ serverů. Nordvpn – 5 400+ serverů. SurfShark – 3 200 více serverů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který VPN má většinu serverů

Top 5 VPNS s nejlepšími serverovými umístěnímiNORDVPN – celkově nejlepší VPN s 5700+ servery v 60 zemích.SurfShark – nejdostupnější VPN s 3200+ servery na 100 místech.PureVPN-VPN bohatá na funkce s 6500+ servery v 78 zemích.ExpressVPN – vynikající zabezpečení a tisíce serverů v 94 zemích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze vysledovat moje adresa IP, pokud používám VPN

Dělá mi VPN anonymní ne, VPN vás nemůže učinit anonymním. Pomáhají zabezpečit to, co děláte, ale váš ISP stále ví, kdy používáte internet. Prostě nevidí, co děláte, jaké stránky navštívíte nebo jak dlouho jste byli na webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často se vaše IP adresa mění pomocí VPN

Každému serveru je přiřazen určitý počet IP adres. Je proto pravděpodobné, že pokaždé, když se připojíte ke stejnému serveru, získáte jinou IP adresu. Tato adresa IP je sdílena mezi ostatními uživateli, kteří se připojují ke stejnému serveru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poskytovatelé VPN znají vaši IP

Od té chvíle však balíček převezme server VPN a ISP nikdy nebude znát jeho konečný cíl. Pro shrnutí, ISP vidí následující informace, když používáte VPN: IP adresa serveru VPN. Časové razítko, když jste se připojili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat VPN

Může policejní sledování online nákupů provedených s VPN Neexistuje způsob, jak sledovat živý, šifrovaný provoz VPN. To je důvod, proč policejní nebo vládní agentury, které potřebují informace o webových stránkách, které jste navštívili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Nordvpn vlastní servery

Servery založené na RAM jsou plně vlastněny a provozovány společností NordVPN ve snaze udržet plnou kontrolu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč ne vždy používat VPN

Používání VPN doma je výhodnější, dokonce se doporučuje, ale není to vždy nezbytné. Hlavním důvodem, proč to nemusí být nutné, je to, že vaše internetová aktivita by již měla být chráněna vaší sítí chráněnou heslem. Dalším problémem je připojení ke vzdálenému serveru, může zpomalit rychlost připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu vás VPN chrání

VPN vám pomůže zůstat neviditelný a v zákulisí, ale nedává vám imunitu proti online rizikům, jako je malware, ransomware, phishingové útoky nebo dokonce počítačové viry. To je místo, kde přichází váš antivirový software.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je riskantní používat VPN

Jak bezpečná je VPN pomocí spolehlivé virtuální soukromé sítě (VPN), může být bezpečným způsobem procházení internetu. Zabezpečení VPN může chránit před IP a šifrovat historii internetu a stále více se používá k zabránění snoopingu vládními agenturami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je temná stránka VPN

Únik dat. Kdykoli použijete VPN, věříte tomuto poskytovateli s vašimi osobními a citlivými údaji a online aktivitami. Proto je důležité použít poskytovatele, který má robustní bezpečnostní opatření a většina bezplatných VPN to nemá. To může vést k únikům dat, které ohrožují vaše citlivá data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je špatné mít VPN na 24 7

Ale pokud používáte VPN z důvodů ochrany osobních údajů nebo aby se udržovali anonymní online, měli byste ji udržovat po celou dobu. Vzhledem k tomu, že vaše VPN je vaše nejlepší forma ochrany před hackery a pomáhá udržovat vaše informace v soukromí, je nejlepší nechat VPN, kdykoli jste na internetu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la diferencia entre la dirección IP y la VPN??
Next Post
Proč j.M. Barrie vytvořil Peter Pan?