15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ce trebuie să știți despre designul balconului?

Aproape toate apartamentele moderne sunt dotate cu balcon și logie. Câțiva metri pătrați îl completează perfect. Nu sunt folosite pentru a trăi, dar dacă completați decorul și veniți cu un design original, atunci acesta poate fi transformat într-un loc confortabil și funcțional. Este plăcut să petreceți serile aici cu o ceașcă de ceai, să citiți cărți, să vă bucurați de razele soarelui iarna și de răcoarea proaspătă vara..

Zona balconului este mică, iar forma nu este standard. Acest lucru complică procesul de mobilare și decorare a interiorului. Unele puncte cheie vor ajuta la rezolvarea acestei probleme. Acestea vor permite utilizarea rațională a spațiului și vor face designul balconului modern și original.

versiunea stilului original al unui mic balcon

Dacă ferestrele balconului au vedere la oraș, soluția potrivită ar fi punerea ferestrelor mari.

idee de decor neobișnuit pentru un balcon mic

Puteți agăța o imagine pe balcon, acesta va completa perfect interiorul

ideea unui interior modern al unui mic balcon

Lumina suplimentară va face camera să arate mai frumoasă

Mărimea balconului contează atunci când vine vorba de proiectare

Majoritatea balcoanelor și logiilor sunt prezentate sub forma unei zone destul de mici. Acest moment joacă un rol important în alegerea unui design. Ar trebui să arate armonios într-un spațiu mic. În funcție de dorințele proprietarilor, extindeți vizual sau invers reduceți. Pentru prima opțiune, nuanțele deschise în designul interior sunt perfecte. Este vorba despre culoarea pereților, a tavanului și a podelelor..

Atunci când alegeți designul balconului și interiorul logiei, este necesar să se țină seama de scopul și orientarea către punctele cardinale ale camerei. Acest lucru vă va permite să alegeți conceptul potrivit pentru amenajare, care poate fi realizat în exterior și în interior. Camera va fi frumoasă, confortabilă și confortabilă.

opțiune pentru un design frumos al unui balcon mic

Puteți pune un computer pe balcon și puteți crea un loc de muncă din el

versiunea stilului modern al unui mic balcon

Pereții balconului pot fi din lemn, astfel încât să vă mențineți cald

Elementele de bază ale designului interior Loggia

Când luați în considerare interiorul loggiei, trebuie să vă ghidați după următoarele reguli.

  • Pentru amenajarea podelelor, este necesar să se utilizeze materiale practice și de înaltă calitate. Ar trebui să arate armonios și potrivit.
  • Nu aglomerați camera cu diverse obiecte..
  • În camerele mici, o opțiune interioară simplă arată bine..
  • Atunci când alegeți mobilier, este mai bine să preferați compacte, ușoare și convenabile, atât în ​​utilizare, cât și în întreținere..
  • Interiorul logiei trebuie să fie viu. În acest scop, plantele trebuie așezate în cameră. Dacă nu intenționați să amenajați o grădină de iarnă, câteva flori vor aduce prospețime și ușurință designului..
  • Elementele de decor sunt selectate în funcție de stilul camerei. Vorbim despre lămpi, textile, picturi și multe altele.

ideea unui design frumos al unui balcon mic

Pe balcon puteți face o mică zonă de relaxare

ideea interiorului original al unui mic balcon

Șemineul și ferestrele mari cu vedere la natură vor crea o atmosferă plăcută

opțiune pentru un decor neobișnuit al unui balcon mic

Puteți pune o canapea mică pe balcon și puteți face din ea un loc de relaxare

Decor loggie: ce material să alegeți pentru pereți?

Primul lucru pentru a începe este să reparați sediul. Pentru aceasta, se efectuează geamurile și finisarea balconului. Să aruncăm o privire mai atentă asupra alegerii materialului pentru lucrul cu pereții. De acest lucru depinde nu numai tipul de local, ci și durata de viață..

Potrivit:

  • gips-carton;

  • MDF și panouri din plastic;

  • căptuşeală;

  • piatră decorativă și așa mai departe.

versiunea designului modern al unui balcon mic

Florile vor decora frumos designul interior al balconului

ideea unui interior frumos pentru un balcon mic

Florile vor completa armonios designul balconului

Aceste materiale au propriile argumente pro și contra. Ele diferă prin modul de instalare, calitate, cost și alte caracteristici. Atunci când alegeți, este deosebit de important să luați în considerare aceste informații. Acest lucru va evita multe probleme în timpul funcționării materialului. Nu uitați de preferințele și capacitățile financiare ale proprietarilor..

Principala cerință pentru material este calitatea bună și caracterul practic. Acești indicatori sunt responsabili pentru serviciile sale fiabile și pe termen lung. Interiorul logiei îi va încânta pe proprietari mulți ani cu priveliștea sa frumoasă. Experții nu recomandă utilizarea culorilor luminoase pentru decor, dacă balconul este situat pe partea în care soarele strălucește în mod constant și activ. Materialele își vor pierde rapid aspectul, vor deveni palide și neatractive.

idee de decor neobișnuit pentru un balcon mic

Puteți face un loc de muncă pe balcon

varianta stilului original al unui mic balcon

Ar fi o idee minunată să creezi un loc de muncă pe balcon.

idee de decor modern pentru un mic balcon

Designul balconului în stil Provence arată foarte frumos

Ce stil să alegi?

Ce stil să folosești pentru a decora loggia și balconul? Această întrebare este una dintre cele mai importante cu care se confruntă atunci când amenajați o cameră. Ar trebui să fie nu numai frumos, ci și pe placul proprietarilor. Al doilea punct este cel principal atunci când îl alegeți. Puteți arăta un zbor de imaginație și realiza cele mai interesante idei. Veți obține o cameră confortabilă, confortabilă și funcțională.

opțiune pentru un design frumos al unui balcon mic

Designul balconului poate fi realizat într-un stil modern

opțiune pentru un interior neobișnuit al unui mic balcon

Pe balcon, puteți pune o bibliotecă și puteți face un colț verde acolo

Practic, pentru decorarea balconului și a logiei, sunt utilizate următoarele direcții de stil.

• Țară.

Principala caracteristică a direcției este utilizarea pietrei naturale, combinată cu lemn și flori proaspete. Pentru a adăuga originalitate, puteți utiliza pardoseala în culori vii. Mobilierul trebuie să fie cât mai simplu posibil: bănci, mese obișnuite.

• Loft.

Bine potrivit pentru amenajarea balconului de 8 mp. m. Puteți crea două zone, care sunt separate prin ecrane sau partiții. Acest stil necesită iluminare maximă. Se găsește adesea în balcoanele panoramice vitrate, așa cum se arată în fotografia de mai jos. Mobilier și elemente de decor fără exagerare. Sunt simple și au aceeași culoare. De exemplu gri sau albastru.

• High Tech.

Aceasta este o soluție îndrăzneață, dominată de tonuri de gri. Cantitatea minimă de decor și mobilier subliniază rafinamentul și originalitatea acestuia. Camera trebuie umplută cu lumină. Lămpile instalate pe tavan vă vor ajuta.

• mediteranean.

Acest interior implică utilizarea nuanțelor turcoaz, mentă și măslin. Mobilierul din răchită, un hamac sau un șezlong funcționează bine. În ceea ce privește plantele, puteți pune un mic palmier sau altă floare exotică care trăiește în regiuni calde. A sta într-o astfel de cameră este asociat cu marea și oceanul..

• japoneză.

Exoticul estic își găsește întotdeauna fanii. Vă permite să transformați o cameră într-un ținut al soarelui care răsare cu o atmosferă specială. Pentru aceasta, panourile de perete sunt perfecte, care descriu hieroglife, mobilier roșu-negru, elemente de decor din bambus, ecrane etc. În plus, este bine să folosiți un panou care să înfățișeze o japoneză, un ventilator și o sakura înflorită.

• Modern.

Acest stil de decor interior al unei logii de 6 metri are un aspect atractiv și original. Pe baza utilizării mobilierului care nu are cadru, scaune din răchită, panouri de perete. Acesta din urmă poate avea un desen original. Jaluzelele, lămpile și picturile de artiști contemporani sunt perfecte. Schema de culori este variată: maro, alb-negru, albastru. Interiorul galeriei foto a balconului este un design modern, care este, de asemenea, foarte popular.

• Provence.

Acest stil se distinge prin naturalețea sa. Presupune a utiliza numai materiale naturale. De exemplu, lemn, piatră etc. Schema de culori a designului ar trebui să fie deschisă. Nuanțele roz, bej și albastru sunt perfecte pentru decorarea pereților și tavanelor. Dacă le combinați, puteți obține o aromă originală cu note de Provence franceză..

ideea stilului original al unui mic balcon

Așezând o bordură pe balcon veți economisi mult spațiu

versiunea interiorului original al unui mic balcon

Dacă balconul este mare, puteți organiza un loc de muncă pe el.

ideea unui design neobișnuit al unui balcon mic

Puteți decora balconul cu flori în ghivece

Cum să echipezi un balcon?

Pentru proprietarii de locuințe mici, este important să se utilizeze rațional orice metru pătrat. Balconul și loggia nu au făcut excepție. O abordare competentă îi va transforma într-un teritoriu confortabil și util. Acesta va fi folosit nu numai pentru recreere, ci și în alte scopuri. De exemplu, gătit, afaceri, sport, cultivarea plantelor.

Astăzi, ei practică din ce în ce mai mult îmbinarea unui balcon cu o bucătărie sau altă cameră. Mai ales când este glazurat și terminat. Acest lucru vă permite să extindeți semnificativ spațiul de locuit. Designul logiei de 3 metri este realizat în conformitate cu cel ales pentru camera combinată.

În plus, loggia poate fi amenajată sub forma unui studiu, o cameră pentru copii, un atelier, o seră sau o grădină de iarnă. Acesta este un loc minunat pentru a pune în aplicare orice idei. Este ușor să o transformi într-o cameră frumoasă și confortabilă, care nu va fi ca altele, va deveni principalul avantaj al casei. Designul original va sublinia gustul delicat al proprietarilor.

versiunea stilului modern al unui mic balcon

Puteți pune scaune pe balcon și vă puteți bucura de o vedere frumoasă a orașului

ideea unui decor frumos pentru un balcon mic

Dacă există mult spațiu pe balcon, puteți pune o masă

Un balcon mic și confortabil va deveni cu ușurință un birou unde vă puteți ocupa de documente și alte probleme. Pentru a face acest lucru, este suficient să selectați o zonă de lucru și să instalați o masă, scaun, computer în ea, așa cum se arată în fotografia de mai jos. Deoarece pereții sunt goi, rafturile, picturile și așa mai departe sunt atașate la ele. Pentru a face biroul mai confortabil, este potrivită o canapea. Puteți face singură transformarea. Designul va costa ieftin, dar va arăta frumos și original.

De regulă, este dificil să găsești un loc pentru un atelier într-un apartament. Mai ales dacă suprafața sa este mică. De ce să nu folosiți balconul ca atelier? Este suficient să așezați o masă și un dulap pe ea pentru a depozita consumabilele creative, așa cum se arată în fotografia de mai jos. Aici puteți fi singur cu voi înșivă, faceți ceea ce vă place, fanteziți și gândiți.

ideea decorului original al unui mic balcon

Balconul în stil Provence este foarte frumos

versiunea interiorului modern al unui mic balcon

Arborele din interiorul balconului va completa perfect designul

opțiune pentru un stil frumos de balcon mic

Ar fi o idee bună să creați un loc de muncă pe balcon.

Balconul și loggia sunt adesea echipate cu o cameră pentru copii, așa cum se arată în fotografia de mai jos. Într-o astfel de cameră, se dovedește a fi deosebit de confortabilă și confortabilă. Acest lucru se explică prin zona mică și forma interesantă a camerei. Atunci când îl aranjați, este mai bine să folosiți nuanțe deschise și mobilier, care are proprietatea de a se transforma. Astfel, va exista spațiu gratuit pentru jocuri și alte lucruri atât de necesare copiilor..

ideea unui stil frumos de balcon mic

Felinarul de pe perete completează perfect interiorul balconului

opțiune pentru un decor neobișnuit al unui balcon mic

Iluminarea suplimentară pe balcon va arăta foarte frumos

Grădina de iarnă este visul multor rezidenți de apartamente. Este destul de dificil să-l echipezi. Deoarece prezența razelor directe este necesară. O cameră obișnuită nu este potrivită pentru aceasta, dar balconul este excelent. Mai ales dacă are geamuri panoramice. Este suficient să izolați spațiile și va deveni un loc excelent pentru cultivarea plantelor. De exemplu, ceapa, patrunjelul, castravetii, ardeii etc. O seră atât de mică își va încânta proprietarii cu legume sănătoase pe tot parcursul anului..

Pentru un balcon de 2 mp Designul m este puțin mai dificil de ales, dar totul este real. Abordarea corectă va face orice cameră frumoasă și confortabilă. Este perfect atât pentru recreere, cât și pentru alte scopuri..

Video: Repararea balconului

50 de fotografii cu idei de amenajare a balconului:

ideea unui interior modern al unei mici fotografii de balcon opțiunea unui design frumos al unei imagini de balcon mic ideea stilului original al unei mici fotografii de balcon opțiune pentru un decor neobișnuit al unui tablou de balcon mic ideea interiorului neobișnuit al unei mici imagini de balcon opțiunea unui design frumos al unei mici fotografii de balcon versiunea decorului modern al unui tablou cu balcon mic versiunea interiorului original al unei mici fotografii de balcon ideea unui decor frumos al unui tablou de balcon mic balcon mic imaginea de design modern design varianta stilului neobișnuit al unei mici fotografii de balcon ideea unui design frumos al unei mici fotografii de balcon versiunea stilului original al unei mici fotografii de balcon ideea interiorului neobișnuit al unui tablou cu balcon mic versiunea designului modern al unui tablou cu balcon mic ideea unui interior frumos al unei mici fotografii de balcon ideea stilului neobișnuit al unei poze cu balcon mic versiunea decorului original al unei mici fotografii de balcon opțiune pentru un design neobișnuit al unei mici fotografii de balcon ideea decorului original al unui tablou cu balcon mic ideea unui interior frumos pentru o imagine de balcon mic versiunea stilului modern al unei fotografii cu balcon mic ideea unui design neobișnuit al unui tablou cu balcon mic opțiunea unui stil frumos de fotografie mică de balcon ideea decorului original al unei mici fotografii de balcon versiunea interiorului modern al unui tablou cu balcon mic ideea interiorului original al unui tablou cu balcon mic opțiune pentru un design neobișnuit al unei fotografii cu balcon mic versiunea stilului modern al unui tablou cu balcon mic ideea unui decor frumos al unei mici fotografii de balcon ideea frumosului interior al unei mici imagini de balcon ideea unui design neobișnuit al unei mici fotografii de balcon versiunea stilului modern al unui tablou cu balcon mic ideea unui design neobișnuit al unui tablou cu balcon mic opțiunea unui decor frumos al unei mici fotografii de balcon opțiune pentru un decor neobișnuit al unui tablou de balcon mic ideea designului original al unei mici fotografii de balcon ideea unui stil frumos de fotografie de balcon mic versiunea interiorului modern al unui tablou cu balcon mic ideea unui stil modern al unui tablou cu balcon mic versiunea designului original al unei fotografii cu balcon mic opțiunea unui interior neobișnuit al unei mici fotografii de balcon versiunea stilului frumos al unei tablouri cu balcon mic versiunea interiorului modern al unei mici fotografii de balcon ideea unui stil frumos de imagine de balcon mic idee de decor neobișnuit al unei mici fotografii de balcon versiunea designului original al unui tablou cu balcon mic versiunea decorului modern al unei mici fotografii de balcon ideea stilului original al unui tablou cu balcon mic opțiunea unui interior frumos al unei mici fotografii de balcon

Previous Post
Designalternativ för badrumsplattor
Next Post
إيجابيات وسلبيات استخدام الأرضيات الخشبية في الداخل