15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je stejná jako infračervená?

Je stejná jako infračervená?

![Je stejné jako infračervené?] (https: // careclinic.IO/WP-Content/uploads/2019/07/lllt-how-it-works-1024×612.PNG)

Mezi LLLT (laserovou terapií na nízké úrovni) a infračervenou terapií je často zmatek (laserová terapie s nízkou úrovní. I když jsou to obě formy světelné terapie, mezi nimi jsou některé klíčové rozdíly.

Stručně řečeno, Lllt, také známý jako terapie červeného světla, je ošetření, která používá lasery nebo LED světla na nízké úrovni ke stimulaci buněčné funkce a podporuje hojení. Na druhé straně infračervená terapie používá infračervené záření k produkci lokálního tepla, které může zmírnit bolest a podporovat relaxaci.

Nyní pojďme řešit některé běžné otázky týkající se LLLT a infračervené terapie:

1. Jaký je rozdíl mezi terapií červeného světla a téměř infračerveným?
Terapie červeného světla ovlivňuje náladu, cirkadiánní rytmus a další procesy těla. Na druhé straně se blíží infračervené terapii, působí jako reliéver bolesti a omlazení buněk.

2. Je LED terapie červeného světla nebo infračervená?
Zařízení s terapií červeného světla obsahují LED červená světla, což mohou být kapesní zařízení, LED panely nebo postele s plným tělem. Některá zařízení také používají téměř infračervená světla.

3. Je infračervená laserová terapie?
Infračervená laserová terapie, známá také jako LLLT nebo fotobiomodulace, používá amplifikované světlo dodávané v úzkém paprsku k léčbě muskuloskeletálních onemocnění bez spálení nebo řezání kůže.

4. Můžete přehánět terapii červeného světla?
Nemůžete přehánět LED Light Therapy. Zatímco nadměrné použití nezpůsobí poškození pokožky, nezrychlí to ani vaše výsledky. Doporučuje se používat terapii LED osvětlení třikrát až pětkrát týdně po dobu čtyř až pěti týdnů pro optimální výsledky.

5. Jaký je rozdíl mezi terapií infračerveného a LED světla?
Infračervená terapie zahrnuje použití infračerveného záření k produkci lokálního tepla, zatímco LED terapie je netermální terapie používaná v různých dermatologických procesech a hojení ran.

6. Je terapie červeným světlem daleko infračervená?
Terapie červeným světlem používá blízké infračervené položky, zatímco infračervené sauny používají daleko infračervené světlo. Sauny s plným spektrem mohou také používat střední a infračervené světlo.

7. Je infračervená červené světlo?
Červené světlo spadá do viditelného spektra poblíž infračervení, v rozmezí od 620 nm do 750 nm. Infračervené se pohybuje od 700 nm do 1 mm, což je začátek neviditelných paprsků ve spektru.

8. Co se nazývá infračervená terapie?
Infračervená terapie je známa různými jmény, včetně fotobiomodulace, nízkoúrovňové světelné terapie, poblíž IR, Far IR a Waon terapie. Někteří lidé mohou terapii červeného světla používat zaměnitelně s infračervenou terapií.

9. Kdo by neměl používat infračervenou terapii?
Lidé se srdečními chorobami, těhotnými ženami a ti, kteří jsou nemocní, by se měli vyhnout infračervené terapii. Před podrobením jakékoli terapie je důležité konzultovat se zdravotnickým pracovníkem.

10. Je dost 3 minuty terapie červeným světlem?
Délka terapie červeného světla závisí na typu použitého zařízení. Ošetření se může lišit od 5 minut do 30 minut. Některá kapesní zařízení mohou být použita po dobu pouhých 3-5 minut na oblast ošetření, ale ošetření se může prodloužit v závislosti na požadovaných výsledcích.

Závěrem lze říci, že LLLT a infračervená terapie jsou dvě různé formy světelné terapie s odlišnými účely a přínosy. Je důležité porozumět jejich rozdílům a konzultovat se zdravotnickým pracovníkem, aby se určilo, která terapie je pro vaše potřeby nejvhodnější.
Je lllt stejný jako infračervené?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je terapie lllt a červené světlo totéž

Terapie červeného světla se také nazývá laserová terapie nízkoúrovňové (LLLT), laserová terapie s nízkou výkonem (LPLT) a fotobiomodulace (PBM).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi terapií červeného světla a téměř infračerveným

Stručně řečeno, lehká terapie ovlivňuje náladu, cirkadiánní rytmus a další procesy těla, zatímco v blízkosti infračervené terapie působí jako odlehčovač bolesti a omlazení buněk – dvě velmi odlišné formy energie, ale obě prospěšné.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je LED terapie červeného světla nebo infračervená

Terapeutická zařízení s červeným světlem obsahují LED červená světla používaná jako kapesní zařízení, LED panely nebo postele s plným tělem, v závislosti na důvodu léčby. Některá zařízení používají červená i infračervená světla, ale obecně neexistují různé typy terapie červeným světlem.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je infračervená laserová terapie

Infračervená laserová terapie, která se také nazývá laserová terapie nízkoúrovňové (LLLT) nebo fotobiomodulace, používá amplifikované světlo dodávané v úzkém paprsku k léčbě různých muskuloskeletálních onemocnění. Na rozdíl od chirurgických laserů pronikají lasery na kůži bez spálení nebo řezání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přehánět terapii červeného světla

Ve skutečnosti nemůžete přehánět LED Light Therapy. Nadměrné používání nezpůsobí spálení nebo poškození pokožky, ale vaše výsledky to také nezrychlí. Obecně platí, že LED světelná terapie funguje nejlépe, když se používá nejméně třikrát až pětkrát týdně po dobu čtyř až pěti týdnů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi terapií infračerveného a LED světla

Infračervená terapie zahrnuje použití infračerveného záření k produkci lokálního tepla; Zatímco LED terapie je netermální terapie používaná v různých dermatologických procesech a hojení ran.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je terapie červeným světlem daleko infračervená

Terapie červeného světla i infračervené sauny používají infračervené světlo. Terapie červeného světla používá pouze infračervenost. Infračervené sauny používají daleko infračervené světlo, a pokud se jedná o celopektrum sauna, použije se také střední a téměř infračervené světlo. Většina typů infračerveného světla se na pokožce cítí horká.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je infračervená červené světlo

Na stupnici viditelného spektra lze červené světlo nalézt poblíž infračerveného v rozmezí 620 nm až 750 nm. Infračervené rozmezí mezi 700 nm do 1 mm, což je začátek neviditelných paprsků na grafu. Mikrovlny (1 mm až 1 metr) a rádiové vlny (1 metr až 100 000 km) přicházejí po infračerveném záření a jsou také neviditelné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se nazývá infračervená terapie

To může být matoucí téma, protože IR terapie je známa různými jmény, včetně fotobiomodulace, nízkoúrovňové světelné terapie, poblíž IR, Far IR a Waon terapie. Někteří lidé používají terapii červeného světla zaměnitelně s IR terapií, i když každá vlnová délka má odlišné výhody.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo by neměl používat infračervenou terapii

Tepelné poškození může nastat i bez bolesti. Také těhotné ženy, lidé se srdečními chorobami a ti, kteří jsou nemocní, by nikdy neměly podstoupit infračervenou terapii. Odborníci navíc varují před použitím infračervené terapie k léčbě chronických onemocnění při zanedbávání používání léků a doporučených léčebných postupů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je dost 3 minuty terapie červeným světlem

Délka terapie červeného světla závisí na typu použitého zařízení. Ošetření se liší od 5 minut do 30 minut. Některá ruční zařízení lze použít do 3-5 minut na oblast ošetření. Ošetření se však může prodloužit v závislosti na tom, jak velká plocha povrchu pracujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 30 minut příliš dlouhý na terapii červeného světla

15-20 minut pro symptomatické oblasti může být prospěšné, ale kromě toho důkazy ukazují na snižování výnosů (vaše buňky mohou absorbovat jen tolik světla najednou). Z tohoto důvodu vám doporučujeme povolit alespoň 6 hodin mezi ošetřením stejné oblasti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší LED nebo infračervená

Výkonný výkon z LED je výrazně nižší než u infračerveného, ​​což má tendenci být méně invazivní a potenciálně méně škodlivé pro cílené tkáně. LED fototerapie představuje jako bezpečná terapie ve srovnání s jinými tepelnými dermatologickými terapiemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo by neměl používat terapii červeného světla

Madfes nedoporučuje terapii červeného světla pro kohokoli s fotosenzibilizačním zdravotním stavem, jako je lupus, nebo kdokoli, kdo pořizuje lék senzitizující foto-senzitizující (včetně tetracyklinu, doxycyklinu, hydrochlorothiazidu, naproxen). Měli byste se tomu také vyhnout, pokud máte na pokožce nějaké otevřené rány nebo léze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co říkají lékaři o terapii červeného světla

Je bezpečná terapie červeného světla Naši odborníci se domnívají, že terapie červeného světla je bezpečná, pokud použijete zařízení vyčištěné FDA na jeho doporučené dávkování. Zatímco většina LED masků schválených FDA má výřezy pro oči, některé ne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které infračervené světlo je nejlepší

Světové světlo je nejlepší volbou pro snížený zánět, zvýšený krevní oběh a podporu zdravého úbytku hmotnosti. A co víc, když se používá v kombinaci s vlnami ve far-infračervených světelných vlnách (o kterých se trochu diskutuji), střední infračervené světlo účinně stimuluje průtok krve, čímž zvyšuje teplotu těla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou tři typy infračervených

3 typy infračervené vlny Heat Short (nebo blízko infračerveného nebo IR-A). 0.78 až 1.5 mikronů: pokrývá tisíce až vysoké stovky stupňů.Střední vlna (nebo střední nebo střední infračervená nebo IR-B).Infračervená (nebo daleko infračervená nebo IR-C).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 2 negativní účinky infračerveného

Dlouhodobé vystavení IR záření způsobuje postupnou, ale nevratnou neprůhlednost čočky. Mezi další formy poškození oka z IR expozice patří Scotoma, což je ztráta vidění v důsledku poškození sítnice. Absorpce IR na nízké úrovni může způsobit příznaky, jako je zarudnutí oka, otoky nebo krvácení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 škodlivé účinky infračerveného

Lékařské studie naznačují, že prodloužená expozice IR může vést k poškození čočky, rohovky a sítnice, včetně katarakty, vředů rohovky a popálenin sítnice, respektive. Aby pomohli chránit před dlouhodobou expozicí IR, mohou pracovníci nosit produkty s IR filtry nebo reflexními povlaky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je dobré dělat terapii červeného světla každý den

Můžete dělat terapii červeného světla každý den Odpověď zní ano. Pokud dodržujete pokyny výrobců, můžete každý den používat terapii červeného světla. Pokud máte chronickou bolest, doporučuje se zahájit každodenní rutinu pomocí terapie červeného světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda infračerveného světla

Dlouhodobé vystavení IR záření způsobuje postupnou, ale nevratnou neprůhlednost čočky. Mezi další formy poškození oka z IR expozice patří Scotoma, což je ztráta vidění v důsledku poškození sítnice. Absorpce IR na nízké úrovni může způsobit příznaky, jako je zarudnutí oka, otoky nebo krvácení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou špatné věci o terapii červeného světla

Praktikující s malým zážitkem nebo někdo, kdo se vystavuje příliš velkému množství léčby. Výrobky pro použití doma mohou také vést ke zneužití, což způsobí poškození kůže, popálenin nebo poškození nechráněných očí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo by se měl vyhnout terapii červeného světla

Madfes nedoporučuje terapii červeného světla pro kohokoli s fotosenzibilizačním zdravotním stavem, jako je lupus, nebo kdokoli, kdo pořizuje lék senzitizující foto-senzitizující (včetně tetracyklinu, doxycyklinu, hydrochlorothiazidu, naproxen). Měli byste se tomu také vyhnout, pokud máte na pokožce nějaké otevřené rány nebo léze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 typy infračervených

3 typy infračervené vlny Heat Short (nebo blízko infračerveného nebo IR-A). 0.78 až 1.5 mikronů: pokrývá tisíce až vysoké stovky stupňů.Střední vlna (nebo střední nebo střední infračervená nebo IR-B).Infračervená (nebo daleko infračervená nebo IR-C).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejlepší terapie červeným světlem pro zánět

7 nejlepších zařízení s terapií červeného světla pro 2023 vvinatý červené světlo. Nejlepší pro | Přenosná zařízení.Solawave. Nejlepší pro | Hůlky červeného světla.Hooga zdraví. Nejlepší pro | Přenosná zařízení, masky, klobouky na růst vlasů.DNA vibrace. Nejlepší pro | Nositelné zařízení červeného světla.Ember Wellness. Nejlepší pro | Masky červeného světla.Mito červené světlo.Laduora.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué causa una verificación de antecedentes fallida??
Next Post
Kolik kol můžete mít v a .22 v Kanadě?