15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Interiorul unui apartament cu o cameră de 35 mp în fotografii pentru toate gusturile

Înainte de a începe renovarea, este important să vă decideți asupra preferințelor dvs., astfel încât proiectarea unui apartament cu o cameră de 35 de metri pătrați să fie confortabilă. Spațiul de locuit limitat are dezavantajele sale. Dar dacă eliminați în mod judicios fiecare metru pătrat, folosind zonarea spațială, locuința va fi cât mai confortabilă. Se recomandă extinderea vizuală a spațiului și decorarea funcțională a fiecărui perete, eliberând culoarele. Designerii metropolitani vor spune despre toate secretele amenajării unui mic studio sau apartament cu o cameră de 35 mp..

Despărțitor de sticlă într-un apartament cu o cameră cu o suprafață de 35 mp

Interiorul unui apartament cu o cameră trebuie să fie compact

Care este soluția optimă de proiectare pentru 35 de „pătrate”?

Interiorul unui apartament cu o cameră este echipat nu numai ținând cont de preferințele personale, ci și pe baza stilului de viață al locuitorilor săi. Dacă acesta este „budarul” unei doamne boeme, atunci conceptual se pune accentul pe un dormitor luxos..

Bibliotecă ca separator de cameră

Este important să mențineți un echilibru între cel mai necesar și cel mai mare confort.

O familie cu copii mici are propriile nuanțe – aici aveți nevoie de mult spațiu liber în zona de joacă și studiu.

Adăpostul rătăcitorului singuratic are propria sa aromă masculină, accentul principal este un computer sau o masă de biliard. Canapeaua multi-locuri de lângă frigiderul pentru bere și vizavi de plasma mare TV distinge designul unui apartament cu o cameră pentru un fan al fotbalului. Dar pot exista mai multe opțiuni neutre pentru bărbați, ca în fotografie..

Interior cameră de zi într-un apartament cu o cameră cu o suprafață de 35 de pătrate

Subliniat interiorul brutal cu energie masculină

Perete alb într-o cameră de zi în stil industrial

Un perete ușor cu imitație de zidărie va dilua ușor interiorul întunecat

Proiectare bucătărie într-un studio după renovare

Bucătărie cu fronturi albe și blat de bar îmbătrânit

Sfat. Nu vă uitați la modul în care apartamentul este decorat cu prieteni sau cunoscuți, acesta ar trebui să reflecte personalitatea proprietarului, gusturile și afecțiunile acestuia. Este mai bine să adoptați soluția de stil care vă place sau metoda de distribuție rațională a spațiului, refractând prin nevoile și dorințele dvs..

În unele cazuri, trebuie să schimbați totul radical pentru a elimina defectele în aspectul și designul unui apartament cu o cameră de 35 m2. Cel mai simplu mod de a rezolva această problemă dificilă este la ultimul etaj – este mai sigur. Dar chiar și în acest caz, specialiștii companiei de construcții ar trebui să se ocupe de reconstrucția locuințelor..

Interiorul camerei după combinarea cu loggia

Mai întâi trebuie să decideți ce să combinați – o bucătărie cu un living, o cameră cu logie sau un hol de intrare

Dacă casa este în paragină, este mai bine să renunți la ideea de a face un fel de „garsonieră” cu un număr minim de pereți. Când apar îndoieli cu privire la fiabilitatea și siguranța noului format „fără pereți”, este mai bine să consolidați tavanele cu suporturi estetice:

  • un ecran sub forma unei instalații metalice;
  • coloane de marmură (sau imitație);
  • dulap încorporat cu ușă oglindită sau suport de trecere pe un cadru de încredere;
  • cărămidă îngustă sau zidărie.

Important! Când începeți să reamenajați un apartament cu o cameră de 35 de metri pătrați, rețineți că veți avea nevoie de permisiunea autorităților orașului. Este necesar din motive de securitate – demontarea peretelui portant poate distruge nu numai apartamentul, ci și întreaga intrare..

Înainte de a începe reconstrucția locuințelor, se recomandă curățarea tuturor camerelor de gunoi vechi și mobilier învechit. Cea mai bună opțiune pentru amenajarea și designul unui apartament cu o cameră de 35 m2 este o soluție multifuncțională în care totul funcționează pentru a crește vizual suprafața.

1. Zonare funcțională Tot ce aveți nevoie la îndemână – pentru odihnă, muncă, gătit.
2. Oglindă și suprafețe lucioase Umpleți camerele cu lumină, „dublați” vizual zona, dați spațiu.
3. Paletă ușoară Umple încăperile cu lumină și aer, tonurile sunt bune pentru viziune, bunăstare.
4. Sisteme de stocare încorporate Nișe umplute cu competență, pereți liberi, rafturi, dulapuri, mezaninuri.
5. Transformatoare de mobilă Scaune pliabile și blaturi de masă, pufuri cu sertare, mese pliante, scaune și scaune asamblate într-o piramidă.
6. Design de iluminat atent Iluminat general și local, evidențiind accente, litere luminoase, perimetre, căi și blocuri în perete.
7. Accesorii spectaculoase Joacă rolul de accente emoționale și de culoare, subliniază stilul.
opt. Decor aplicat Utilizarea obiectelor estetice cu beneficii evidente.

Munca intenționată a arhitecților, designerilor și decoratorilor arată că o “cameră single” (sau studio de 35 mp) în proiectare este capabilă să concureze cu locuințele unei suprafețe mari, rămânând un “cuib confortabil” cu costuri reduse..

Planul de reamenajare a unui apartament cu o suprafață de 38 de metri pătrați

Un exemplu de zonare atentă a unui apartament cu o cameră

Interior de living alb cu televizor negru

Interior alb cu elemente decorative negre

Candelabru negru pe tavanul alb al unei singure camere

În loc de masa obișnuită, un prag de fereastră de masă și, în loc de mobilier voluminos – un dulap cu uși de sticlă

Dulap alb pentru depozitarea lucrurilor în dormitor

Depozitare practică de la perete la perete în dormitor

Set de bucătărie pe colț cu fațade albe

Bucătărie pe colț cu blat din piatră falsă neagră

Interior mic de baie cu duș

În baia combinată era un loc pentru duș

Soluții de proiectare într-un studio mic

Astăzi există tendința creșterii facturilor la utilități și multe familii preferă să închirieze sau să cumpere locuințe compacte. Folosind exemple gata făcute în fotografie, este mai ușor să navigați în cele mai noi tendințe ale modei, printre care sunt relevante apartamentele de tip studio. Se propune să alegeți proiectul de design preferat al unui apartament de 35 mp sau să dezvoltați propria versiune pe baza fotografiilor care vă plac.

Dezvoltările de proiectare gata făcute pentru un apartament studio de 35 de metri pătrați sunt populare, dar de multe ori aceasta este o transformare rezonabilă a unui apartament cu o cameră înghesuit. Desigur, au propriile avantaje și dezavantaje, ca orice soluție..

Atenţie! Absența pereților înseamnă răspândirea nestingherită a mirosurilor și sunetelor. Este important să prevedeți în prealabil o capotă puternică în blocul de bucătărie și căști pentru fiecare tip de echipament, astfel încât, în timp ce vă faceți propriile lucruri, să nu interferați cu ceilalți..

Principalul avantaj al „studioului” este spațiul liber suficient în culoare. Aceasta este o opțiune excelentă pentru un cuplu căsătorit, dar în casele fără pereți nu se poate face fără o delimitare condiționată a spațiului comun. De acord, intrarea în interiorul unui apartament de 35 mp m. fără pereți interiori, este neplăcut să te regăsești imediat în dormitor sau toaletă. Prin urmare, este necesară o experiență de proiectare aici..

Zonarea unui studio cu o partiție

Un ecran, o frumoasă vitralii sau o partiție originală sunt potrivite ca separator de zonă.

Zonarea este o împărțire în zone funcționale sau țintă, dar delimitarea poate fi destul de arbitrară. Când trebuie să vă îngrădiți cu adevărat spațiul personal, acestea folosesc partiții de diferite tipuri. Uneori, accentele de design rămân primordiale, dar li se atribuie un rol de divizare. De preferință, zonarea funcțională cu pereți despărțitori din sticlă sau voal transparent.

Sertare sub pat într-o garsonieră

Modelele de mobilier gata pregătite nu sunt întotdeauna convenabile și ocupă mult spațiu, este mai bine să găsiți soluții practice și să faceți mobilier conform desenelor dvs.

Atunci când alegeți mobilier pentru un studio, este recomandat să determinați dimensiunea spațiului care urmează să fie echipat. Mai mult, este important să le cunoașteți nu numai cu marcaje de podea, ci și pe verticală. Este mult mai convenabil atunci când setul de bucătărie ocupă întregul perete până la tavan pentru a-l ascunde la maxim după uși:

  • bucate;
  • tehnică;
  • provizii alimentare;
  • ustensile de bucatarie.

Pentru un apartament de tip studio, ghișeele de bar rămân relevante, îndeplinind funcția de zonare între bucătărie și sufragerie sau sufragerie. Achiziționați echipamente cu un prag minim de zgomot, folosind într-un astfel de moment pentru a nu interfera cu ceilalți.

Birou computer pe loggia atașată

Loggia sau balconul pot fi izolate și poate fi organizat un birou

Dacă vorbim despre economisirea spațiului, atunci nu ar trebui să vă refuzați o canapea mare pe bancă care se transformă într-un pat dublu spațios. Acest lucru va face posibilă combinarea livingului și a dormitorului..

Rămâne să alocați spațiu pentru scaune confortabile lângă panoul televizorului, un set de mese cu masă și un colț pentru computer (de lucru) cu rafturi pentru hârtie.

Fiecare zonă funcțională ar trebui să aibă propria iluminare locală.

Iluminat într-o cameră mică a unui studio

Cu o abordare competentă a organizării iluminatului, puteți crea iluzia de spațiu.

Cutia de duș și toaleta trebuie izolate cu pereți despărțitori impermeabili.

Holul poate curge lin în zona de oaspeți fără delimitare, dar vizual zonele ar trebui să difere în ceea ce privește materialele de finisare și mobilierul.

Interiorul unui hol luminos într-o singură cameră a unei case de panouri

Holul va deveni vizual mai larg, cu pereți albi

Actualizare proiectare Hrușciov

Moștenire post-sovietică – apartamente private de metri pătrați pe hol, bucătărie, coridoare și baie. Tot ce se poate face fără a recurge la reamenajare este să îndepărtați toate mobilierele vechi și lucrurile irelevante. Aveți nevoie de aparate electrocasnice compacte și mobilier încorporat superficial, care se ridică până la tavan, ca în fotografie.

În proiectarea unui apartament cu o cameră de 35 m2, este important să se determine încărcătura funcțională a fiecărui colț. Nu există coridor ca atare; este adesea parte a unui coridor îngust care duce de la ușa din față la ușile holului, bucătăriei și băii. În loc de o bancă, utilizați otomane cu un scaun rabatabil sau un suport pentru pantofi cu blat.

Tot ce se poate face fără reconstrucție este să îndepărtați mobilierul dulapului, separând vizual „holul de la intrare” cu umerașe compacte moderne și rafturi pentru pantofi. Utilizați mezaninuri deschise și închise – planurile superioare nu sunt de obicei implicate în distribuția rațională a spațiului.

Zona de luat masa cu masă rotundă

Dulapuri convenabile pot fi instalate în locul unei partiții

Oglinda poate fi poziționată în hol direct pe ușa din față, fixând-o în siguranță. Opțiune – pentru instalarea ușilor interioare cu inserții de oglinzi. Dacă există o cămară, este recomandabil să o izolați transformând-o într-un mic dressing. O mașină de spălat compactă cu încărcare orizontală este instalată pe un raft în spatele unei toalete sau sub o chiuvetă.

Unii demontează partiția din baie, alții o ridică. Este mai bine să îl înlocuiți cu o partiție din sticlă. Este mai bine să scăpați de vechea cadă voluminoasă într-o cameră mică din interiorul unui apartament cu o cameră de 35 de metri, înlocuind-o cu o cabină de duș cu o tavă adâncă, unde puteți spăla copii sau spăla. Apoi va exista mai mult spațiu și poate fi extins prin instalarea unei toalete de colț.

Chiuvetă îngustă pentru mașină de spălat în baie

Dispunerea compactă a băii combinate din Hrușciov

Bucătăriile Hrușciov nu sunt, de asemenea, confortabile, așa că folosiți în mod rațional fiecare metru de spațiu. Este mai bine să înlocuiți pervazul ferestrei cu o masă cu drepturi depline – va exista un alt avion pentru gătit sau pentru a mânca.

Set de bucătărie compactă într-o bucătărie mică

Într-o bucătărie mică, este mai bine să folosiți electrocasnice mici.

Alegeți un set de bucătărie în așa fel încât să fie așezat doar de-a lungul unui perete. Apoi, pe partea opusă, lângă fereastră, va fi un loc pentru un colț moale de bucătărie și un frigider îngust și încăpător..

Interior rațional pentru o familie cu copii

Amenajare interioară a unui apartament cu o cameră de 35 mp m în fotografii confirmă faptul că puteți trăi confortabil chiar și în condiții înguste. Este important să împărțiți corect spațiul personal al copiilor și al adulților..

Partea holului care servește drept dormitor poate fi îngrădită cu dulapuri încorporate cu oglinzi sau rafturi cu mai multe rafturi orientate spre zona copiilor. Vor ține cărți și jucării, articole de papetărie și alte obiecte mici..

Interiorul unui apartament de 35 de metri pătrați pentru o familie de trei persoane

Vedere generală a camerei pentru o familie cu un copil

Pat pentru un copil într-o cameră comună dintr-o singură cameră

Organizarea spațiului „pentru copii”

Zonarea spațiului unui apartament cu o cameră folosind un ecran

Zona pentru copii este separată de un ecran

Canapea albă în zona de living a unui studio

Zona de zi cu plafoane încastrate

Dacă există doi copii, este mai bine să cumpărați un pat supraetajat, dar cel mai mic este de obicei așezat pe fund. Mobilierul pe două niveluri este potrivit și pentru o familie incompletă, apoi mama se odihnește jos, iar copilul folosește de bună voie scara care duce la patul de la mansardă de pe dulap..

Atenţie! Copiii au nevoie de suficient spațiu liber pentru a se dezvolta, sunt mobili și activi! Nu are rost să îngrămădim mobilierul copiilor atunci când există posibilitatea de a dormi pe o canapea extensibilă.

Un pat de scaun și tot felul de transformatoare de mobilier vor fi, de asemenea, utile pentru a economisi spațiu. O soluție bună este un podium pentru un birou de computer, sub care este ascuns un pat extensibil.

Canapea pe podium într-un apartament cu o cameră

Zonă de relaxare pe podium cu pat extensibil

Pentru o soluție organică la orice proiect, conformitatea stilistică este importantă. Poate fi clasic sau country, modern sau art deco, stiluri moderne sau ceva cu aromă etnică. Alegeți orice proiect de design pentru studioul dvs. de 35 mp folosind fotografii din selecția noastră.

Fotografie a proiectului unui apartament de 35 mp m.

Interiorul unei garsoniere de 35 mp Hol alb de intrare în Hrușciov după renovare Zona pentru copii într-o garsonieră Design cameră de zi în tonuri de gri Studio în stil mansardă Patut pentru un nou-născut într-o cameră comună Proiectarea unui apartament cu o cameră cu mobilier negru Separarea zonei de dormit cu rafturile pentru cărți Colț de sport pentru un copil în vârstă de școală Interiorul unui apartament cu o cameră în stilul minimalismului Apartament cu o cameră în plan deschis Rafturi înguste ca separator de spațiu Locul de muncă în loc de pervazul ferestrei Bucătărie în stil Provence cu fațade din lemn Dulapuri suspendate sub tavanul holului Interior bucătărie-living în stil modern Pat dublu în spatele unui ecran de stofă Canapea în fața barului din bucătărie-sufragerie Podea laminată maro lucioasă Zonarea dormitorului-living combinat Loc de dormit la etajul al doilea în apartament Masă de luat masa într-un studio Bucătărie alungită-living Dispunere liniară a bucătăriei-sufragerie Firele negre ale cablurilor electrice expuse Ferestre panoramice în camera de zi în stil clasic Separator ușor pentru a separa zona de lucru a bucătăriei Scaune de bar galbene și blat negru Design de apartamente în stil industrial Iluminare puternică a locului de muncă în bucătărie-sufragerie Cărți pe rafturi deschise într-un living alb Bucătărie minimalistă cu dulapuri din lemn Canapea gri pe fundal de perete de cărămidă albă Covor gri pe podeaua camerei de zi într-o singură cameră Set de bucatarie pe colt cu fronturi bej Pat pe podium în spatele unui raft decorativ Masuta de cafea pe un covor verde Apartament studio roșu și alb Raft alb suspendat în zona bucătăriei Proiectarea zonei de odihnă în bucătărie-living Covor din blană artificială pe podeaua din hol Iluminarea decorativă a unei partiții din cărămidă Perne negre pe o canapea gri Bucătărie pe colț cu zonă de luat masa Uși albe într-un coridor luminos Jaluzele romane pe ferestrele bucătăriei moderne Zonizarea zonei de luat masa în roz Set bucatarie cu fronturi acrilice Televizor negru pe un dulap alb Un set de mobilier tapițat cu o canapea de colț și un puf

Previous Post
Podlahové vázy v interiéri: moderné a klasické formy
Next Post
Jak správně lepit tapety v kuchyni: podrobné pokyny a užitečné tipy.