15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Imitația lemnului pe perete în interior – un element de design neobișnuit

În lumea modernă, valorile sunt în continuă schimbare, la fel și înțelegerea frumuseții. Cu mai bine de o sută de ani în urmă, erau la modă plafoanele înalte, ferestrele și ușile, tapetele florale și picturile în rame grele. Acum frumosul nu este întotdeauna scump, ușor de fabricat și adesea înlocuit – obosit, decolorat sau rupt – aruncați-l.

Copacii sunt frumoși, dar de multe ori nu observăm acest lucru. Dacă eliminați verdeața din orașe, acestea vor deveni teribil de incomode. Și ne străduim spre parcuri și păduri dintr-un motiv – ne odihnim acolo. Oamenii de știință au dovedit că toate obiectele asimetrice ne calmează psihicul. Acestea includ nori, flori și orice plante, copaci. Chiar și nenatural, desenat.

ideea unui copac original în interiorul apartamentului

Design baie din lemn

opțiunea unui copac luminos în stilul unui apartament

Lemnul alb din interior arată foarte neobișnuit și frumos

ideea unui copac neobișnuit în interiorul camerei

Hârtia de perete poate fi lipită cu imitație de lemn

Recent, a fost la modă să se folosească copaci uscați în interior, dar ocupă spațiu liber și sunt greu de instalat. Opțional, faceți-o singur cu un copac pe perete. Nu, picturile murale nu sunt cea mai bună opțiune. Prima asociere cu cuvântul „tapet foto” este un panou vechi, în mod inegal, decolorat, cu natura, într-o clădire veche de școală sau spital. Desigur, dacă alegeți tapetul potrivit, acestea vor revigora camera, vor crește spațiul, vor da un nou suflet în camera dvs. mică și obișnuită. Dar nu pădurea, pădurea din tapetul foto a rămas la modă acum câteva decenii..

Pro de lemn pe perete

– Nu este nevoie să alegeți un tapet frumos pentru o lungă perioadă de timp.

Culoarea solidă sau vopseaua obișnuită vor fi fundalul perfect pentru arborele dvs..

– Aceasta este cea mai bună alternativă la tablouri.

Ce să stai, peisaj? Mare sau mic? Sau poate o mulțime de fotografii sunt mai bune? Dar fotografiile de pe pereți sunt deja atât de plictisitoare, iar copacul este practic viu.

– Lemnul de pe perete din interior oferă confort.

Chiar și desenat. Unde ne simțim mai liniștiți? Așezarea pe un trunchi înalt și frumos este psihologic mai plăcută, te apropie de natură și îți oferă confort.

– Originalitate.

Naturale sau fabuloase, sau asamblate din ornamente strălucitoare. Solid sau pestriț, plat sau tridimensional – arborele tău trebuie să fie unic, doar planta ta.

ideea arborelui original în proiectarea camerei

Baia din lemn arată foarte modernă

versiunea unui copac frumos în interiorul apartamentului

Tapetul cu imitație de lemn este lipit pe perete

Cum și din ce să faci?

Există multe opțiuni de decor. Principalul lucru nu este să vă fie frică, de obicei tendința de a experimenta este mai mare în apartamentele cu renovări vechi sau ieftine, dacă ați cheltuit o grămadă de bani pe tapeturi frumoase, nu veți mai desena un copac decorativ deasupra peretelui. Și va arăta.

Cineva este angajat în mod constant în creativitate, combinând hobby-uri și câștiguri, alții fac doar o pauză de grijile de zi cu zi, plonjând în lumea frumuseții de casă. Dar cineva se aprinde și până nu leagă un șervețel pe un otoman, coase un capac pentru un scaun sau nu desenează un copac pe perete, nu se va liniști.

Arborele întreg sau coroana? Sau poate doar o ramură? Sau un stejar înalt, care se extinde până la tavan, până la candelabru? Această soluție mărește camera, transformând tavanele joase din apartamentele noastre într-un cer fără sfârșit. Există multe opțiuni, arborele tău poate fi născut în capul tău sau preluat din orice schițe, dar ar trebui să se potrivească interiorului tău prin culoare și formă.

varianta arborelui original din interiorul camerei

Un perete din lemn completează perfect interiorul camerei

ideea unui copac luminos în proiectarea unui apartament

Imitația unui copac bătrân pe perete pare foarte neobișnuită.

Soluții simple și rapide

Vopselele – acuarele și guașa – nu vor funcționa, este mai bine să evitați vopselele solubile în apă, acest lucru va păstra desenul la schimbarea umidității sau răsfățați copiii și va face, de asemenea, disponibilă curățarea umedă. Cea mai bună opțiune ar fi uleiul sau acrilul. Este important să știi ce vrei să vezi în camera ta, mai întâi trebuie să faci o schiță pe hârtie. Este ușor să faceți contururi pe perete cu cretă sau creion, astfel încât să vă puteți imagina viitoarea imagine a copacului dvs. și, dacă este necesar, să corectați ceva.

Hârtie – tapet vechi sau film autoadeziv – culoarea nu este importantă, puteți decupa conturul, vopsiți-o în orice culoare și lipiți-o pe perete. Pentru mulți, aceasta este o opțiune mai simplă care oferă mai mult spațiu imaginației – ziare vechi, reviste color, tot ce rămâne este să creezi.

Hârtia mototolită vă va ajuta să vă faceți decorul voluminos și unic.

Țesătura este mai bine densă, dar principalul lucru este strălucitor. Înțelesul este același – am tăiat un copac decorativ pentru a-l așeza pe perete în întregime sau parțial: ramuri, frunze și îl lipim de perete. Principalul lucru este să luați țesături luminoase, saturate, care nu sunt predispuse la decolorare..

ideea unui copac neobișnuit în stilul camerei

Lemnul din sufragerie va crea o atmosferă specială

versiunea unui copac frumos în stilul unui apartament

În loc de lemn, puteți utiliza plăci asemănătoare lemnului

ideea unui copac original în interiorul camerei

Imitația lemnului în interiorul sufrageriei arată foarte neobișnuită și frumoasă

Opțiuni mai complexe

Un copac adevărat vă va complica munca – selectarea materialului, prelucrarea și amplasarea acestuia pe perete vor dura mult timp și vă vor face să lucrați, dar rezultatul merită – este real! Copac viu, cald și frumos.

Turnarea stucului din tencuială este un produs al creativității aproape profesionale, mâinile maestrului creează creații de nedescris în viața lor – un trunchi, ramuri, frunze. Dar crearea unui astfel de copac este dificilă, iar serviciile unei astfel de opere exclusive nu sunt ieftine..

ideea unui copac neobișnuit în proiectarea unui apartament

Imitația lemnului în interior va arăta foarte frumos

opțiunea unui copac luminos în designul camerei

O soluție excelentă ar fi decorarea pereților cu plăci asemănătoare lemnului.

Trucuri pentru a îmbunătăți rezultatul

Un șablon din carton sau tapet va simplifica sarcina de desen pe pereți – copacul este descris pe hârtie groasă și apoi decupat, iar conturul rezultat este aplicat pe perete.

Ajutor de la un prieten – Dacă prietenii tăi includ designeri sau artiști, implică-i. Chiar și doar prietenii cu bun gust pot da sfaturi bune sau pot petrece weekendul cu tine într-o afacere utilă..

Arborele este frumos nu numai în siluetă, ci și în frunze, fructe, flori, precum și păsări așezate pe ramuri. Este ușor să le faceți din orice material, principalul lucru este că ele însuflețesc interiorul cu culorile lor strălucitoare..

Autocolantele de vinil la vânzare vă vor elimina îndoielile – o soluție gata făcută, ușor de lipit, dacă se dorește, autocolantul poate fi decojit aproape fără durere.

Arborele ascunde frumos colțul, transformând o cameră pătrată într-un mediu mai natural. Este frumos, original și plăcut ochiului..

ideea unui copac frumos în stilul camerei

Un manșon în bucătărie poate fi realizat din plăci cu efect de lemn

opțiunea unui copac luminos în proiectarea apartamentului

În loc de lemn, puteți utiliza tapet cu imitație de lemn

varianta unui copac neobișnuit în interiorul camerei

Designul camerei de zi este realizat într-un stil modern cu imitație de lemn

Opțiuni de decorare a pereților DIY

Hârtia, țesăturile, vopselele sunt bune, dar dacă vrei mai original și mai voluminos?

Polyfoam este un material accesibil și ieftin, este ușor de decupat orice formă din acesta, datorită ușurinței sale, spuma poate fi lipită pe orice suprafață. De sus este vopsit cu orice vopsea care va transforma piesa de prelucrat într-un produs aproape natural..

Unghiile decorative sau știfturile lipite în perete vor deveni puncte de sprijin pentru firele colorate, din care va fi desenat desenul original..

ideea unui copac original în stilul unui apartament

Hârtia de perete cu imitație de lemn alb este lipită pe perete

opțiunea unui copac frumos în designul camerei

Designul camerei de zi este realizat în culori calde cu lemn

Nu numai estetica, ci și funcționalitatea

Lemn sub formă de rafturi sau rafturi realizate sub formă de coroană de copac – cărțile pot fi așezate pe un astfel de sistem, rădăcinile multicolore vor fi un frumos plus pentru copac. Figurinele, mai ales sub formă de păsări, îți vor face copacul și mai viu.

Sub forma unei ramuri, puteți aranja un cuier pe hol. Cu toate acestea, aici se potrivește numai materiale voluminoase și durabile – lemn natural sau tencuială..

Lemnul ca material de finisare

Tăierea interioară din lemn este mai tipică pentru casele de țară, o casă bloc pentru placarea pereților transformă camera într-o cabană din lemn. Culoarea caldă a lemnului, modelul natural conferă calm și confort și se pare că privind pe fereastră vom vedea verdeața pădurii din apropiere, patul de flori și verdeața gazonului. Dacă casa blocului pare prea agresivă și stângace, ar trebui să optați pentru un finisaj mai clasic cu scânduri..

varianta unui copac neobișnuit în interiorul apartamentului

Decorarea pereților în cameră se poate face cu plăci asemănătoare lemnului.

ideea unui lemn luminos în stilul camerei

Tapetul cu imitație de lemn va completa armonios interiorul dormitorului

versiunea unui copac frumos în proiectarea unui apartament

Completați perfect interiorul cu plăci asemănătoare lemnului

Unora le place lemnul, altora le place sauna sau balconul. Poate pentru camere căptușeala este prea agresivă, dar în holuri și coridoare, finisarea cu o placă din lemn masiv este cea mai bună opțiune. Dacă este posibil, birourile sau spațiile administrative sunt împodobite cu astfel de materiale..

O altă opțiune este tăierea lemnului pe un perete. Zonarea și diferitele culori ale pereților sunt la modă acum, iar lemnul este un material mai frumos decât piatra artificială sau cărămida. O opțiune bună ar fi atât lemnul natural cu textura sa de nedescris, cât și laminatul. Acesta din urmă are deja o selecție atât de mare de culori și culori, încât poți alege cea mai potrivită pentru interiorul tău. O soluție interesantă ar fi finisarea unui perete cu același material ca podeaua. Decorarea de perete „Fă-o singur” cu laminat vă va permite să faceți interiorul să se potrivească cu gustul dvs., fără a privi în urmă regulile și reglementările altor persoane..

ideea arborelui original în stilul camerei

Hârtia de perete poate fi lipită cu imitație de lemn

versiunea unui copac frumos în interiorul camerei

Peretele este finisat cu plăci de lemn

Lemnul ca accent

Imaginea ar trebui să vă fie ușor de văzut – crenguțe și modele mici, frunze și zgârieturi, pete de scoarță. În caz contrar, se va pierde, fuzionează cu tapetul, „ascunde-te” în spatele unei canapele colorate. Arborele tău ar trebui să fie, dacă nu chiar centrul camerei, atunci o parte importantă a acestuia, în contrast cu peretele simplu și simplitatea decorului..

Fiecare cameră are a sa

În grădiniță este potrivit un stejar fabulos din Lukomorye cu o pisică învățată, în camera fetei va fi potrivit un copac cu flori și un leagăn. O fată mai în vârstă își poate atrage o abstracție frumoasă decorând o cameră fără a picta pereții..

Într-o bucătărie sau cameră de zi într-un stil modern cu minimalismul său caracteristic, un copac care trebuie examinat – cu modele sau ornamente, va fi potrivit. Într-o cameră mai clasică, lemnul obișnuit arată bine cu culori și proporții naturale..

ideea unui copac luminos în stilul unui apartament

Designul camerei este realizat într-o singură schemă de culori

ideea unui copac neobișnuit în designul camerei

Imitația de abanos în interior pare foarte frumoasă

varianta arborelui original din interiorul apartamentului

Hârtia de perete poate fi lipită cu imitație de lemn

Pe hol și coridor, este potrivit un copac mic, care atrage privirea, transformând colțurile incomode cu colțurile coridorului într-o cameră confortabilă cu copaci originali.

Domeniul de aplicare al imaginației este nesfârșit, principalul lucru este de a crea!

Video: Imitație de lemn cu chit

50 de fotografii cu exemple de utilizare a imitației lemnului în interior:

versiunea arborelui original în stilul imaginii camerei ideea unui copac neobișnuit în interiorul unei fotografii de apartament ideea unui copac luminos în proiectarea fotografiei camerei versiunea unui copac frumos în interiorul imaginii apartamentului ideea arborelui original în stilul imaginii camerei versiunea unui copac frumos în proiectarea unei fotografii de apartament ideea unui copac strălucitor în proiectarea unui tablou de apartament varianta unui copac neobișnuit în stilul unei fotografii de cameră ideea unui copac luminos în interiorul imaginii camerei versiunea arborelui original în proiectarea fotografiei apartamentului ideea unui copac neobișnuit în interiorul camerei foto versiunea unui copac frumos în stilul unei imagini de apartament ideea unui copac original în stilul unei fotografii de apartament versiunea unui copac frumos în proiectarea imaginii camerei ideea unui copac neobișnuit în interiorul unui tablou de apartament opțiunea unui copac luminos în stilul unei camere foto ideea unui copac luminos în interiorul imaginii apartamentului versiunea arborelui original în proiectarea fotografiei camerei ideea unui copac neobișnuit în stilul imaginii camerei ideea unui copac frumos în interiorul imaginii camerei varianta unui copac neobișnuit în stilul unei fotografii de apartament opțiunea unui copac strălucitor în interiorul fotografiei apartamentului ideea unui copac neobișnuit în proiectarea unui tablou de apartament opțiunea unui copac frumos în interiorul camerei foto ideea unui copac luminos în stilul unei fotografii de cameră versiunea unui copac frumos în proiectarea unei imagini de apartament versiunea arborelui original în stilul unei fotografii de apartament ideea unui copac neobișnuit în interiorul unei imagini a camerei versiunea unui copac luminos în stilul unei imagini de apartament ideea unui copac frumos în proiectarea fotografiei camerei ideea unui copac neobișnuit în proiectarea unei fotografii de apartament ideea unui copac frumos în stilul imaginii camerei versiunea unui copac neobișnuit în interiorul imaginii apartamentului ideea unui copac frumos în proiectarea unui tablou de apartament varianta unui copac neobișnuit în interiorul camerei foto ideea arborelui original în proiectarea fotografiei camerei versiunea unui copac frumos în interiorul fotografiei apartamentului ideea unui copac luminos în proiectarea imaginii camerei versiunea unui copac frumos în stilul unei fotografii de apartament varianta unui copac neobișnuit în proiectarea unei imagini de apartament ideea arborelui original în stilul fotografiei camerei ideea unui copac frumos în proiectarea imaginii camerei varianta unui copac neobișnuit în interiorul unei fotografii de apartament ideea unui copac luminos în stilul imaginii camerei ideea unui copac frumos în interiorul imaginii apartamentului opțiunea unui copac luminos în proiectarea imaginii camerei opțiunea unui copac frumos în stilul imaginii camerei ideea unui copac original în proiectarea unei fotografii de apartament ideea unui copac luminos în stilul unei imagini de apartament opțiunea unui copac luminos în stilul unei fotografii de apartament

Previous Post
Design av en entré i en lägenhet i ett panelhus: tre typer av reparationer
Next Post
كونترتوب زاوية للمطبخ: أنواع الإرساء ، والأصناف ، ونصائح للعناية والتركيب.