15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Cum se utilizează pardoseli laminate ușoare în interior

Cei mai mulți designeri consideră că nuanța închisă este cea mai tradițională opțiune de pardoseală. Pardoseala laminată ușoară din interior nu este atât de obișnuită în comparație cu alte acoperiri. Dar, cu organizarea corectă a întregului design, se va potrivi perfect acolo.

opțiune pentru utilizarea laminatului ușor într-un interior luminos al casei

Laminatul ușor din interior nu este folosit foarte des.

ideea de a folosi un laminat ușor într-un decor neobișnuit de apartament

Dacă alegeți culoarea potrivită, laminatul ușor se poate potrivi foarte bine în interior.

opțiunea de a folosi laminat ușor într-un design frumos pentru casă

Laminatul trebuie să se potrivească cu interiorul camerei

Ce este laminatul

Pardoseala laminată seamănă cu parchetul din lemn. Dar nu poate fi atribuită în totalitate produselor din lemn. Stratul superior este realizat din rășină, acril sau melamină. Este un strat protector care păstrează frumusețea finisajului decorativ. Primul strat este urmat de un film. Are un caracter decorativ și imită lemnul. Apoi vine o placă din PAL sau PAL, care vă permite să faceți produsul mai rigid și mai puternic..

Produsele fabricate au diverse proprietăți pentru consumatori. Puteți alege cea mai potrivită pentru o anumită cameră.

ideea de a folosi un laminat ușor într-un stil de apartament luminos

Stratul superior al laminatului este realizat din rășină

opțiune pentru utilizarea laminatului ușor într-un decor frumos pentru casă

Pentru o anumită cameră, puteți alege laminatul potrivit

Cum se alege un laminat

Alegerea se reduce de obicei la doi parametri, inclusiv aspectul și caracteristicile de calitate. Dar se recomandă să se țină cont de alți factori:

  1. rezistență la uzură, rezistență;
  2. producător;
  3. indicator de sensibilitate pentru curățarea umedă;
  4. rezistenta la umezeala.

Aspectul contează. Trebuie să înțelegeți cum să alegeți totul în stil. Recomandările sunt prezentate în tabel.

Stil

Aspect laminat

Țară

Nuanțe calde.

Provence

Tonul alb sau nuanțele sale vor funcționa. Arată bine stejar decolorat.

Minimalism

Alegeți o paletă ușoară care funcționează bine cu acest stil..

ideea de a folosi un laminat ușor într-un design neobișnuit de apartament

Laminatul ușor foarte frumos va arăta într-un stil modern

opțiune pentru utilizarea unui laminat ușor într-un stil luminos de casă

Ar trebui să se acorde preferință producătorilor de încredere

ideea de a folosi un laminat ușor într-un interior frumos de apartament

Laminatul ușor se poate potrivi în orice stil interior

Laminat ușor în interior

Pardoseala laminată ușoară din interiorul apartamentului este o opțiune potrivită pentru decorarea podelei. Se combină bine cu alte culori, umple camera cu lumină și ascunde unele dintre imperfecțiunile camerei. Principalul lucru este să vă conectați corect cu diverse nuanțe și factori. Dacă nu sunteți atent, puteți obține un interior absurd. Prin urmare, merită să studiați cu atenție caracteristicile produsului..

Laminat ușor: avantaje

Există o serie de avantaje care îl fac o opțiune bună de proiectare..

  1. Capacitatea de a crește vizual spațiul. Prin urmare, ar trebui să fie utilizat în camere mici. Gama întunecată îngustează spațiul, în timp ce opusul îl face mai spațios..
  2. Totul este plin de lumină. Dacă ferestrele nu sunt pe partea însorită, ceea ce duce la lipsa luminii naturale necesare, atunci merită să alegeți un laminat similar. Va face spațiul mai luminat..
  3. Pete mai puțin decât acoperirea întunecată. Praful pe el este aproape invizibil. Prin urmare, această opțiune este mult mai practică și mai puțin capricioasă..
  4. Crearea stilurilor originale și complexe. Multe detalii diferite pot fi aplicate și par vii împotriva albului. Prin urmare, utilizarea elementelor contrastante este potrivită..

Avantajele enumerate vă permit să alegeți această opțiune de design..

opțiunea de a folosi un laminat ușor într-un decor neobișnuit de apartament

Cu ajutorul nuanțelor deschise, puteți extinde vizual limitele camerei.

ideea de a folosi un laminat ușor într-un design neobișnuit pentru casă

Un astfel de laminat nu se murdărește la fel de mult ca unul obișnuit.

Laminat ușor: dezavantaje

Produsul are anumite dezavantaje, care sunt importante de luat în considerare înainte de a-l cumpăra..

  1. În anumite condiții de iluminare poate apărea un efect nefiresc. Majoritatea se străduiesc să se asigure că modelul ales arată cât mai natural și natural posibil. Dar nu va fi ușor să realizăm acest lucru..
  2. Este nevoie de mult timp pentru a găsi părțile însoțitoare. Trebuie să alegeți cu atenție plinte, rame de ferestre. Dificultatea cheie constă în găsirea unei combinații câștigătoare.
  3. Poate părea rustic. Unii oameni cred că o astfel de podea nu arată atât de chic. Prin urmare, nu este potrivit pentru fiecare stil..

Laminatul din interiorul apartamentului arată impresionant numai dacă țineți cont de toate avantajele, dezavantajele și caracteristicile sale. Acest lucru vă va ajuta să evitați deciziile greșite..

opțiunea de a folosi un laminat ușor într-un interior frumos al casei

În plus față de avantajele sale, o astfel de acoperire are și dezavantaje.

ideea de a folosi un laminat ușor într-un decor luminos de apartament

Va fi dificil să se potrivească elementele însoțitoare cu podeaua ușoară.

opțiune pentru utilizarea laminatului ușor într-un interior neobișnuit al casei

Înainte de a pune o astfel de podea, merită să luați în considerare toate lucrurile mici.

Caracteristicile alegerii unei pardoseli ușoare

Pentru ca modelul ales să sublinieze în mod favorabil caracteristicile camerei și să ascundă defectele, este necesar să respectați anumite sfaturi. Când ați decis ce culoare aveți nevoie, ar trebui să înțelegeți ce doriți să obțineți în cele din urmă. Puteți obține un efect natural sau unul de lux. Pentru cea din urmă opțiune, cumpărați un produs care are un finisaj lucios. Fiți pregătiți că va fi dificil să rezistați întregului design într-o astfel de imagine. Nu va arăta natural. Dacă doriți un efect plin de farmec, este mai bine să alegeți o paletă mai întunecată. În caz contrar, există riscul ca designul pardoselii să pară nefiresc și ieftin. Dar dacă îl înlocuiți cu un model mat, acesta va adăuga o atmosferă de naturalețe și rafinament..

Laminatul poate conecta mai multe camere. Atunci nu este importantă paleta, ci iluminarea. O nuanță selectată poate arăta complet diferită, cu o direcție specifică și o saturație de lumină. Se recomandă utilizarea iluminării periferice și centrale, așezând totul corect.

Alegerea va fi influențată de tipul camerei. Unii designeri consideră că un strat ușor nu ar trebui să fie utilizat într-un hol sau coridor. Dar dacă reușești să gândești și să organizezi totul cu atenție, nu poți urma recomandările designerilor..

opțiune pentru utilizarea laminatului ușor într-un stil frumos de casă

Ar trebui să aveți grijă atunci când alegeți o pardoseală.

ideea de a folosi un laminat ușor într-un design frumos de apartament

Iluminatul trebuie să fie adaptat la acest etaj.

Laminat ușor în interior: sfaturi pentru utilizare

Când utilizați pardoseli laminate în interiorul unui apartament, trebuie să luați în considerare cu atenție paleta de pereți. Dacă tonul se potrivește cu podeaua, plafoanele vor deveni vizual mai înalte. Dar spațiul în sine va părea mai îngust. Dacă nu vă gândiți cu atenție la design, obțineți o cameră care seamănă cu o secție dintr-un spital. Completitudinea va fi adăugată de o plintă selectată corect. Este mai bine dacă este câteva nuanțe mai întunecate decât culoarea podelei..

Lăsați plinta să repete una dintre nuanțele designului camerei. Orice element de decor va face. Aceeași culoare a plintei și a ușii arată perfect.

Dacă nu vă place standardul și doriți să adăugați originalitate, este recomandat să utilizați o tehnică simplă. Plinele și podelele ar trebui să aibă culori contrastante. Dacă acesta din urmă este decorat în culori deschise, atunci primul va fi negru. Se va dovedi expresiv. Asigurați-vă că adăugați câteva elemente negre la interior, completând plinta.

O soluție excelentă ar fi utilizarea unei game de pardoseli, care este cu câteva tonuri mai ușoară decât mobilierul. Dacă nu urmați acest sfat, există riscul ca obiectele să se îmbine într-un singur loc. Stilul nu va fi luminos, expresiv. Evitați fuziunea plasând un covor întunecat pe podea. Aceasta va deveni o pată care va dilua perfect aspectul general..

opțiunea de a folosi un laminat ușor într-un interior neobișnuit al apartamentului

Cea mai bună opțiune este considerată a fi o combinație competentă de culori în interior.

ideea de a folosi un laminat ușor într-un stil luminos acasă

Sexul ar trebui să fie cel puțin ușor diferit de imaginea generală

opțiunea de a folosi laminat ușor într-un design luminos pentru casă

Covorul este minunat pentru a dilua aspectul general

Alegerea nuanței laminate și a stilului camerei

Este logic și simplu să selectați ușile interioare pentru a se potrivi cu designul podelei. Acest lucru contribuie la extinderea spațiului, adăugând libertate. Albul este o soluție la modă și populară..

Nuanțele deschise de laminat sunt potrivite pentru următoarele stiluri.

  1. Scandinav. Presupune utilizarea maximă a gamei albe. Pentru podea, nu este potrivit un stejar întunecat. Efectul secției de spital poate fi evitat prin plasarea de elemente luminoase, contrastante. Vopsirea, vazele, covorul, pernele vor funcționa.
  2. Provence. În acest caz, albul este înlocuit cu vopsele pastelate, delicate. Pe detalii există un model floral. Acest lucru va avea un efect pozitiv asupra întregii imagini;
  3. Minimalism. Este necesar să combinați o paletă albă și un spațiu liber liber într-o singură cameră. Minimalismul implică utilizarea unui minim de mobilier și decor. Numai necesar, practic și funcțional.
  4. High Tech. Adăugați linii puternice și clare. Stilul nu necesită prezența naturalității, care permite utilizarea laminatului cu o suprafață lucioasă. Cu cât atmosfera industrială este mai accentuată, cu atât va fi mai ideală. Nu lăsați ușile dintre camere să se deschidă, ci îndepărtați-vă. Predomină tonurile metalice, negre, gri și albe.

Designul corect ajută laminatul să arate bine. Mai întâi trebuie să decideți asupra rezultatului pe care doriți să îl obțineți.

ideea de a folosi un laminat ușor într-un decor frumos de apartament

Un astfel de laminat este mai potrivit pentru un stil modern.

ideea de a folosi un laminat ușor într-un stil neobișnuit acasă

Pentru ca pardoseala să arate ca un câștigător, aranjați corect camera

Folosim laminat ușor în interiorul apartamentului

Atunci când decorați un apartament, este important să vă amintiți caracteristicile pe care le are fiecare culoare. Există vopsele care absorb fasciculele de lumină și altele care se joacă cu ele și creează strălucire și joacă. Organizarea, amplasarea și intensitatea luminii sunt de o importanță cheie. Practicați cu moderare și țineți minte compatibilitatea.

Plăcile laminate și plinte sunt selectate ținând cont de următorii factori:

  1. aspectul obiectelor de mobilier;
  2. construirea de deschideri;
  3. decorarea pereților și utilizarea elementelor decorative.

Designerii cred că nu este necesar să selectați totul exact într-un singur ton. O excepție va fi spațiile în care este introdus un covor întunecat, care este un element diluant și contrastant..

opțiune pentru utilizarea laminatului ușor într-un interior frumos al apartamentului

Iluminarea joacă rolul principal în utilizarea unei astfel de pardoseli.

opțiune pentru utilizarea laminatului ușor într-un design luminos de apartament

Atunci când alegeți un laminat, merită să luați în considerare toate lucrurile mici.

ideea de a folosi un laminat ușor într-un decor neobișnuit pentru casă

Nu merită să ridici totul într-un singur ton

Combinația potrivită dintre laminat și culoarea ușii în interior

Există următoarele principii pentru o combinație competentă.

  1. Contrast. Utilizarea unor vopsele radical diferite. Pardoseli laminate de culoare închisă în interiorul apartamentului, împreună cu detalii opuse paletei și invers. Pentru a spori efectul, vopselele selectate trebuie să fie calde sau reci..
  2. Combinaţie. Când laminatul este puțin mai ușor. Temperatura gamma unu.
  3. Coincidență. Aproximarea maximă a paletei, textura. Alegeți o ușă care are același bob de lemn care imită parchetul laminat. Nu încercați să obțineți identitate. Aproape suficient de aproape unul de celălalt.

O schemă de culori.

  1. Bej. Este neutru, astfel încât ușa poate avea orice nuanță din același spectru..
  2. Gri. Oricare, de la lapte la fum. Este permisă utilizarea întregii palete gri.
  3. Alb. Ușa de aceeași culoare va fi ideală. Temperatura trebuie respectată, fie numai caldă sau rece.

Culorile închise ale laminatului sunt combinate cu aceleași uși. În plus, textura și modelul trebuie să se potrivească.

ideea de a folosi un laminat ușor într-un stil de apartament frumos

În unele cazuri, un laminat ușor într-o cameră luminoasă poate arăta benefic.

opțiunea de a folosi un laminat ușor într-un interior luminos al casei

De obicei, dacă pereții din cameră sunt ușori, ridicați podeaua puțin mai întunecată.

Reguli de selecție în funcție de cameră

Există anumite recomandări care depind de camera specifică. Printre ei:

  1. Bucătărie. Este un spațiu dificil în ceea ce privește alegerea clasei de rezistență la uzură a materialului. Selectați aspectul pentru a se potrivi cu designul general. Există o umiditate ridicată în bucătărie, există posibilitatea de picături de grăsime pe podea. Prin urmare, un material cu un grad ridicat de rezistență la influența negativă a factorilor enumerați este perfect..
  2. Baie. Experții sfătuiesc să nu folosiți o astfel de acoperire în această cameră. Cel mai potrivit este o piatră sau țiglă. Dacă este luată în considerare doar opțiunea cu un laminat, atunci asigurați-vă că alegeți una cu rezistență ridicată la apă. Diferă în ceea ce privește costul ridicat, dar face față aburului, umezelii și condensului.
  3. Living sau dormitor. Pe lângă durabilitate și frumusețe, aici trebuie luați în considerare și alți indicatori. Contează cât de bine materialul absoarbe zgomotul, în special pentru dormitor. Prin urmare, un produs de înaltă calitate care nu va scârțâi atunci când mergeți este potrivit. Pentru copii, este necesar să se țină seama de siguranța materialului, dacă acesta provoacă alergii, cât de cald este. Rugozitatea suprafeței este mai bună decât netezimea.
  4. Hol. Pe coridor, nivelul traficului este ridicat. Podeaua este mai expusă la murdărie, se spală mai des. Prin urmare, modelele cu rezistență la umiditate și o bună rezistență la uzură sunt potrivite..

Aceste sfaturi vă vor ajuta să alegeți etajul potrivit pentru camera dvs. Datorită acestui fapt, va fi posibil să se evite multe greșeli în proiectare..

50 de fotografii cu idei de design interior cu laminat ușor:

ideea de a folosi un laminat ușor într-o imagine luminoasă pentru designul casei opțiune pentru utilizarea unui laminat ușor într-un interior frumos al unei fotografii de apartament ideea de a folosi un laminat ușor într-o fotografie neobișnuită de decorare a casei opțiunea de a utiliza un laminat ușor într-o imagine luminoasă în stil apartament ideea de a folosi laminat ușor într-o frumoasă fotografie de design de casă opțiune pentru utilizarea laminatului ușor într-o imagine neobișnuită a decorului apartamentului ideea de a folosi un laminat ușor într-un stil neobișnuit acasă fotografie opțiunea de a folosi un laminat ușor într-o frumoasă imagine interioară a apartamentului ideea de a aplica un laminat ușor într-un stil luminos acasă fotografie opțiunea de a utiliza un laminat ușor într-o frumoasă imagine de design a apartamentului ideea de a folosi un laminat ușor într-o imagine luminoasă a decorului apartamentului opțiunea de a folosi un laminat ușor într-o fotografie neobișnuită a interiorului casei o variantă a utilizării unui laminat ușor într-o imagine neobișnuită a designului apartamentului ideea de a folosi un laminat ușor într-un stil frumos acasă fotografie ideea de a folosi un laminat ușor într-o imagine luminoasă a interiorului casei opțiunea de a folosi un laminat ușor într-o fotografie neobișnuită cu decor de apartament ideea de a aplica un laminat ușor într-un stil frumos acasă fotografie opțiunea de a utiliza un laminat ușor într-o imagine luminoasă a decorului apartamentului opțiunea de a folosi un laminat ușor într-o imagine neobișnuită a designului apartamentului ideea de a folosi un laminat ușor într-o fotografie interioară luminoasă ideea de a folosi un laminat ușor într-o frumoasă imagine de decor a apartamentului opțiunea de a utiliza un laminat ușor într-un stil frumos acasă fotografie opțiunea de a utiliza un laminat ușor într-un interior luminos la domiciliu ideea de a folosi un laminat ușor într-un design neobișnuit al unei fotografii de apartament ideea de a folosi laminat ușor într-o frumoasă fotografie de design de casă opțiunea de a utiliza un laminat ușor într-un stil neobișnuit al unei imagini de apartament ideea de a aplica un laminat ușor într-un interior luminos al imaginii unui apartament opțiunea de a folosi un laminat ușor într-o fotografie luminoasă de decor pentru casă opțiunea de a utiliza un laminat ușor într-o fotografie neobișnuită de decorare a casei ideea de a folosi un laminat ușor într-o frumoasă imagine de design a apartamentelor ideea de a folosi un laminat ușor într-un stil neobișnuit al unei fotografii de apartament opțiunea de a folosi un laminat ușor într-o imagine frumoasă de interior acasă opțiunea de a utiliza un laminat ușor într-un interior luminos al unei fotografii de apartament ideea de a folosi un laminat ușor într-un stil luminos la domiciliu ideea de a folosi un laminat ușor într-o imagine neobișnuită a designului apartamentului opțiune pentru utilizarea laminatului ușor într-o frumoasă fotografie de decor pentru casă opțiunea de a utiliza un laminat ușor într-o imagine luminoasă pentru decorul casei opțiune pentru utilizarea laminatului ușor într-o fotografie interioară neobișnuită a apartamentului opțiunea de a folosi un laminat ușor într-un stil neobișnuit la domiciliu foto ideea de a folosi un laminat ușor într-o frumoasă fotografie în stil apartament ideea de a aplica un laminat ușor într-o imagine neobișnuită a designului casei opțiunea de a utiliza un laminat ușor într-o imagine neobișnuită a designului casei ideea de a aplica un laminat ușor într-o fotografie luminoasă în stil apartament ideea de a folosi un laminat ușor într-o imagine interioară frumoasă a apartamentului opțiunea de a folosi un laminat ușor într-o imagine frumoasă pentru decorul casei ideea de a folosi un laminat ușor într-o imagine frumoasă de design pentru casă ideea de a folosi un laminat ușor într-o imagine frumoasă de design pentru casă opțiunea de a folosi un laminat ușor într-o fotografie neobișnuită a apartamentului opțiunea de a utiliza un laminat ușor într-un interior frumos al unei fotografii de apartament opțiunea de a folosi un laminat ușor într-un decor luminos al unei fotografii de apartament

Previous Post
Fotó tapéta a belső térben: típusok, fotók, tippek
Next Post
قواعد استخدام لون الفستق في الداخل