15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký druh společnosti je Thumbtack?

Shrnutí článku: Thumbtack je legitimní služba?

ThumbTack je legitimní služba, která poskytuje snadno použitelnou platformu pro hledání a porovnání profesionálních dodavatelů. Zákazníci mohou hledat profesionály, posílat zprávy, získat ceny a zarezervovat schůzku. Je to spolehlivá možnost pro ty, kteří hledají spolehlivé poskytovatele služeb.

15 otázek o ThumbTack:

1. Je ThumbTack legitimní službou?

ThumbTack je dobrá volba, pokud hledáte profesionálního dodavatele a chcete porovnat služby. Jeho webová stránka a aplikace vytvářejí snadno použitelnou platformu, kde můžete hledat profesionála, odesílat zprávy, získat ceny a knihy.

2. Jak Thumbtack opravdu funguje?

ThumbTack pracuje tak, že předvádí vaše podnikání zákazníkům zdarma. Tisíce zákazníků navštěvují platformu každý den, aby našli profesionály, jako jste vy. Zákazníci vidí výsledky vyhledávání v reálném čase s profily, hodnoceními a dalšími.

3. Účtuje ThumbTack poplatek zákazníkům?

ThumbTack vydělává peníze tím, že nabíjí poskytovatele služeb, aby našli potenciální zákazníky a kontaktovali zákazníky. Pro zákazníky je zdarma používat, ale poskytovatelé služeb platí poplatek za zákazníky a kontakty zákazníků.

4. Platíte Thumbtack před nebo po?

Platíte odborníkovi pouze poté, co jste se dohodli na částce platby. ThumbTack poskytuje potvrzení plateb v konverzaci a po dokončení platby vám pošle potvrzení.

5. Jaké jsou nevýhody Thumbtack?

Mezi běžné stížnosti na používání ThumbTack patří vysoké náklady na olovo, nízké míry uzavření a neschopnost zacílit na konkrétní zákazníky. Zatímco ThumbTack je stále dobrou platformou k použití, je nezbytné zvážit tyto nevýhody.

6. Účtuje ThumbTack měsíční poplatek?

ThumbTack nevyžaduje, abyste zaplatili měsíční předplatné. Za každý založený námořník však budete muset zaplatit. Platforma účtuje kolem 1 $.50 za potenciální kontakt zákazníka.

7. Kolik stojí Thumbtack?

Výpis vašich služeb na ThumbTack jako dodavatele je zdarma. Chcete -li však získat nové potenciální zákazníky prostřednictvím webu, musíte si zakoupit kredity. Každý kredit stojí 1 $.50, a utratíte kredity, když se zákazník rozhodne s vámi komunikovat.

8. Jak dlouho trvá, než se na ThumbTack dostanete?

Platby prováděné prostřednictvím platby ThumbTack se automaticky ukládají na váš bankovní účet do tří až čtyř pracovních dnů. Můžete se také rozhodnout, že budete mít okamžité vklady a přijímat své prostředky do 30 minut.

9. Kolik lidé dělají na Thumbtack?

Platy na Thumbtack se liší v závislosti na pracovní pozici. Průměrný plat se pohybuje od přibližně 45 000 USD ročně pro pozice správců do 216 000 USD ročně pro vědce. Hodinové odměny se pohybují od přibližně 12 $.23 za hodinu pro manažery recepce na 19 $.12 za hodinu pro bezpečnostní specialisty.

10. Kolik peněz můžete vydělat na Thumbtack?

Mezi nejvyšší placené pracovní místa v Thumbtack patří inženýrský manažer (95 $.02 hodinová sazba), vedení infrastruktury (76 $.63 hodinová sazba), operátor hlavy (75 $.16 hodinová sazba) a architekt řešení (71 $.20 hodinová sazba).

11. Stojí za to platit za vodiče ThumbTack?

Zda to stojí za to platit za vedení ThumbTack, závisí na hodnotě zákazníka k vašemu podnikání. Pokud má zákazník hodnotu více než 100 USD, může být placení za vodiče Thumbtack užitečnou investicí.

Jaký druh společnosti je Thumbtack?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je ThumbTack legitimní službou

Je Thumbtack Legitim Thumbtack je dobrá volba, pokud hledáte profesionálního dodavatele a chcete porovnat služby. Jeho webová stránka a aplikace vytvářejí snadno použitelnou platformu, kde můžete hledat profesionál, odesílat zprávy, získat ceny a zarezervovat schůzku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak Thumbtack opravdu funguje

Jak ThumbTack funguje – nápověda Thumbtack. Ukazujeme zákazníkům vaše podnikání zdarma. Tisíce zákazníků přicházejí každý den do Thumbtacku, aby našli profesionály jako vy. Zákazníci vidí výsledky vyhledávání v reálném čase s profily, hodnoceními a dalšími.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Účtuje ThumbTack poplatek zákazníkům

Ale protože je pro zákazníky zdarma používat, jak Thumbtack vydělává peníze v tomto článku, dozvíte se více o tom, jak Thumbtack funguje pro poskytovatele služeb a jak se rozhodnout, zda je to pro vás to správné vhodné. ThumbTack vydělává peníze tím, že nabíjí poskytovatele služeb, aby našli potenciální zákazníky a kontaktovali zákazníky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Platíte Thumbtack před nebo po

Po dokončení vaší platby ukážeme v rozhovoru s tímto profesionálem potvrzení platby a také vám pošleme potvrzení. Plaťte Prof pouze poté, co jste se dohodli na částce platby. Bezpečný a spolehlivý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody Thumbtack

Běžné stížnosti na používání Thumbtack.com. Je Thumbtack stále dobrá platforma pro použití v roce 2023 Pojďme se podívat na některé z běžných stížností. Stížnosti na používání Thumbtack pro generování olova zahrnují vysoké náklady na olovo, nízké míry uzavření a neschopnost zacílit na konkrétní zákazníky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Účtuje ThumbTack měsíční poplatek

Navíc nemusíte platit poplatek za předplatné měsíčně. Musíte však zvážit několik nákladů na linii. Například musíte zaplatit poplatek za každý olovo Thumbtack vám pomůže generovat. Platforma vám účtuje kolem 1 $.50 Když vás potenciální zákazník kontaktuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Thumbtack

Jako dodavatel je zdarma uvést své služby na ThumbTack. Za to, za co platíte, jsou „kredity“, které utratíte za získání nových potenciálních zákazníků prostřednictvím webu. Pokud zákazník vidí váš profil a rozhodne se s vámi komunikovat, musíte utratit kredity. Kredity stojí 1 $.50, nebo méně, pokud si koupíte hromadně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než se na ThumbTack dostanete

Platby prováděné prostřednictvím platby ThumbTack jsou vloženy přímo na váš bankovní účet automaticky, obvykle do tří až čtyř pracovních dnů. Nebo se rozhodněte, že je okamžitě uloží a dostávejte své prostředky do 30 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik lidé dělají na Thumbtack

Průměrný plat palec se pohybuje od přibližně 45 000 USD ročně pro správce do 216 000 USD ročně pro vědce pro vyšší údaje. Průměrné hodinové odměny Thumbtack se pohybuje od přibližně 12 $.23 za hodinu pro manažera recepce na 19 $.12 za hodinu pro bezpečnostní specialistu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik peněz můžete vydělat na Thumbtack

Nejvyšší placené pracovní místa v Thumbtack

Hodnost Pracovní pozice Hodinová sazba
1 Inženýrský manažer 95 $.02
2 Vedení infrastruktury 76 $.63
3 Hlavní operátor 75 $.16
4 Řešení architekt 71 $.20

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to platit za vodiče ThumbTack

Pokud zákazník má na vaše podnikání hodnotu více než 100 USD, pak by to stálo za to. Mějte na paměti, že tato čísla jsou velmi hypotetická. Skutečné náklady na olovo a blízké sazby se budou lišit podle průmyslu a úrovně úsilí, které investujete do Thumbtack.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zpráva Thumbtack pro IRS

Formuláře jsou podány u americké služby Internal Revenue Service (IRS) a v případě potřeby státní daňové oddělení. Pokud jste od zákazníků na Thumbtack vydělali 600 nebo více $, obdržíte typ 1099 formuláře s názvem 1099-k.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si vydělat na živobytí

Ano, ThumbTack generuje více než 30 000 vedení denně. Ne všechny vedení se proměňují v práci a možná budete muset vyladit svůj profil nebo upravit své ceny tak, aby soutěžily na platformě, ale spousta profesionálů byla úspěšná na Thumbtack.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit daně v Thumbtack

Formuláře jsou podány u americké služby Internal Revenue Service (IRS) a v případě potřeby státní daňové oddělení. Pokud jste od zákazníků na Thumbtack vydělali 600 nebo více $, obdržíte typ 1099 formuláře s názvem 1099-k.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Platí Thumbtack dobře

ThumbTack platí v průměru 116 458 $ ročně nebo 55 $.99 za hodinu. ThumbTack platí nejnižší výdělečnice 75 000 $ ročně, zatímco 10 nejlepších je zaplaceno přes 180 000 $. Oddělení, ve kterém pracujete, může mít dopad také na váš plat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik platí Thumbtack

Průměrný plat palec se pohybuje od přibližně 45 000 USD ročně pro správce do 216 000 USD ročně pro vědce pro vyšší údaje. Průměrné hodinové odměny Thumbtack se pohybuje od přibližně 12 $.23 za hodinu pro manažera recepce na 19 $.12 za hodinu pro bezpečnostní specialistu.

[/WPRemark]

Previous Post
Se puede confiar en malwarefox?
Next Post
Jak dešifruji soubory na svém notebooku?