15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co se stalo s Calypso v Pirates of the Caribbean?

Co se stalo s Calypso v Pirátech z Karibiku?

Co se stalo s Calypso a Davy Jonesem

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Calypso a Davy Jones: Rozzuřená bohyně Calypso shromáždila vodu oceánu kolem sebe v obří víře. A právě v té bitvě bylo propíchnuto srdce Davy Jonesové a on zemřel, konečně svobodný po celou věčnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Věděla Tia Dalma, že je Calypso: Tia Dalma vypráví skupině příběh Davy Jones a Calypso, ale neodhaluje její identitu. Zatímco hladila svůj medailon, připomíná, že Jones byl kdysi lidský. Později se ukáže, že Tia Dalma je Calypso, vázaná do lidské formy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co říká Calypso, když je osvobozena: „Malfaiteur en Tombeau, Crochir L’Esplanade, Dans L’Ed d’l’au!„Fráze Calypso křičí, když je osvobozena od svých pouta, zhruba překládá na„ napříč všemi moři!”

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Calypso v Pirátech z Karibiku poté, co byla osvobozena: Poté, co byla osvobozena od svých lidských pouta, křičela Calypso do svého rodného jazyka, zdánlivě jako urážky na piráty, ale ve skutečnosti to bylo zaklínadlo, než explodovala ven ve sprše krabů. Duch Calypso, nyní konečně zdarma, zmizel ve vzduchu, i když její vliv na události nebyl ukončen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zradil Davy Jones Calypso: Poté, co je Calypso osvobozen, odhalí, že ji Jones zradil. Uteče, odmítá pomáhat buď piráty nebo Jonesovi. Její zuřivost vytváří monstrózní maelstrom. Holanďan a perla vstoupí do něj a bitva.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Věděl, kdo ji zradil: Okamžiky předtím, než byla propuštěna, se Calypso konečně dozvěděla, kdo vyzval bratrský soud, aby ji zachytil před celými těmi lety: Will Turner informoval ji o zradě Davy Jonesové.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byl Calypso prokletý: Společnost Calypso byla zarmoucena zprávou a vysvětlila Percymu, že byla prokleté, aby navždy zůstala na Ogygii, protože podporovala svého otce v první válce Titan. Je také prokletá, aby se hrdinové umyli na svém ostrově, zraněni nebo zraněni, aby se uzdravila.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Calypso stal kraby: Jako bohyně pohanu byla Calypso schopna mít mnoho podob. Ale protože krab byl připsán jako její symbol, zejména piráti, vybrala si tuto formu. Když byla Tia Dalma přeměněna zpět na Calypso, vyrostla na desetinásobek své normální velikosti a narazila na palubu černé perly jako tisíce malých krabů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Calypso dal Jackovi sklenici špíny: Aby ho chránila před Davy Jonesem, dává Jackovi sklenici špíny, aby byl vždy blízko země – a bezpečnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Byli milovníci Davy Jones a Calypso: Davy Jones, smrtelný skotský pirát a velký námořník, se zamilovali do Calypso, mořské bohyně. Svědila mu úkol převodit duše těch, kteří zemřeli na moři do dalšího světa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Miloval Calypso opravdu Davy Jones: Přestože byl Calypso zamilovaný do mladého námořníka jménem Davy Jones. A tuto lásku odměnila tím, že dali Davy Jonesovi létající Holanďan a obvinila ho z posvátného úkolu sbírat všechny chudé duše, které zemřely na moři, a převádět je do světů za nimi.

[/WPRemark]
Co se stalo s Calypso v Pirátech z Karibiku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Calypso a Davy Jonesem

Rozzuřená bohyně Calypso shromáždila vodu oceánu kolem sebe v obří víře. A právě v té bitvě bylo propíchnuto srdce Davy Jonesové a on zemřel, konečně svobodný po celou věčnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Věděla Tia Dalma, že je Calypso

Tia Dalma vypráví skupině příběh Davy Jones a Calypso, ale neodhaluje její identitu. Zatímco hladila svůj medailon, připomíná, že Jones byl kdysi lidský. Později se ukáže, že Tia Dalma je Calypso, vázaná do lidské formy.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co říká Calypso, když je osvobozena

"Malfaiteur en Tombeau, Crochir L’Esplanade, Dans l’ed d’l’au!", fráze Calypso křičí, když je osvobozena od svých pouta, zhruba se překládá "Na celém moře najděte cestu k tomu, kdo mě neoprávněně zachránil!"
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Calypso v Pirátech z Karibiku poté, co byla osvobozena

Poté, co byla osvobozena od svých lidských pouta, křičela Calypso do svého rodného jazyka, zdánlivě jako urážky na piráty, ale ve skutečnosti to bylo zaklínadlo, než explodovala ven ve sprše krabů. Duch Calypso, nyní konečně zdarma, zmizel ve vzduchu, i když její vliv na události nebyl ukončen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zradil Davy Jones Calypso

Poté, co je Calypso osvobozen, odhalí, že ji Jones zradil. Uteče, odmítá pomáhat buď piráty nebo Jonesovi. Její zuřivost vytváří monstrózní maelstrom. Holanďan a perla vstoupí do něj a bitva.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Věděl Calypso, kdo ji zradil

Okamžiky předtím, než byla propuštěna, se Calypso konečně dozvěděla, kdo vyzval bratrský soud, aby ji zachytil před celými těmi lety: Will Turner informoval ji o zradě Davy Jonesové.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byl Calypso prokletý

Společnost Calypso byla zarmoucena zprávou a vysvětlila Percymu, že byla prokleté, aby navždy zůstala na Ogygii, protože podporovala svého otce v první válce Titan. Je také prokletá, aby se hrdinové umyli na svém ostrově, zraněni nebo zraněni, aby se uzdravila.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Calypso stal kraby

Jako bohyně pohanu byla Calypso schopna mít mnoho podob. Ale protože krab byl připsán jako její symbol, zejména piráti, vybrala si tuto formu. Když byla Tia Dalma přeměněna zpět na Calypso, vyrostla na desetinásobek své normální velikosti a narazila na palubu černé perly jako tisíce malých krabů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Calypso dal Jackovi sklenici špíny

Aby ho chránila před Davy Jonesem, dává Jackovi sklenici špíny, aby byl poblíž země – a bezpečí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Byli milovníci Davy Jones a Calypso

Davy Jones, smrtelný skotský pirát a velký námořník, se zamilovali do Calypso, mořské bohyně. Svědila mu úkol převodit duše těch, kteří zemřeli na moři do dalšího světa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Skutečně miloval Calypso Davy Jones

Přestože byl Calypso zamilovaný do mladého námořníka jménem Davy Jones. A tuto lásku odměnila tím, že dali Davy Jonesovi létající Holanďan a obvinila ho z posvátného úkolu sbírat všechny chudé duše, které zemřely na moři, a převádět je do světů za nimi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S kým Calypso skončí

Calypso se do něj tolik zamilovala, že navzdory jeho odmítnutí jejích nabídek naděje a sváděla Odysseus. Nakonec z něj udělala svého milence. Bydleli spolu sedm let ve svém dechberoucí jeskyni a podle Hesiodu dokonce Calypso dokonce porodila dvě děti: nevolnosti a nešťastné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na co se Calypso změnilo

Tia Dalma je tajně Calypso uvězněná v lidské podobě

Třetí film v seriálu ukazuje, že Tia Dalma je vlastně mořská bohyně Calypso, vázaná na lidskou podobu, když její aféra s Davy Jonesem skončila svou zradou jejího pirátského lordů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Tia Dalma ústa černá

Zuby byly protetické zuby, které se právě přilepí a ven. Jo, a také jsem musel naplnit ústa zeleninovým barvivem před každým.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Udělal Calypso Curse Davy Jones

Jones konfrontuje Calypso, zamčený v brigské černé perelce. Oba bývalí milenci diskutují o Calypsoově zradě a Jonesově kletbě. Calypso dočasně zvedá kletbu a umožňuje mu, aby byl krátce vidět ve své původní lidské podobě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidí Leo někdy Calypso znovu

Leo je ve svých pocitech a chybí Calypso. Pracuje na plánu vrátit se do Ogygie, ale než ji může provést, je smrtelně zraněn v bitvě s Gaea. Leo je vzkříšen jeho mechanickým drakem, Festus a používá Odysseusův navigační nástroj Astrolabe k návratu do Ogygia. Leo a Calypso sdílejí upřímné setkání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo zabil Calypso

Podle Hyginuse se Calypso zabila kvůli své lásce k Odysseusovi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Tia Dalma dala Jackovi špínu

Sklenice špíny byla skleněná nádoba plná špíny, která byla Tia Dalma dána kapitánovi Jackovi Sparrowovi jako formu ochrany proti Davy Jonesovi při hledání hrudníku mrtvého muže ve snaze vyrovnat svůj dluh s Jonesem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S kým piper McLean skončí

Piper je řecká polobohová dcera Aphrodite a Tristan McLean a v současné době je hlavním poradcem kabiny Aphrodite. V současné době chodí s Jasonem Gracem, synem Jupiteru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s Leo a Calypso po zkouškách Apolla

Leo je vzkříšen jeho mechanickým drakem, Festus a používá Odysseusův navigační nástroj Astrolabe k návratu do Ogygia. Leo a Calypso sdílejí upřímné setkání. Calypso se vzdává své nesmrtelnosti a magických schopností, aby se připojila k Leovi v lidském světě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je spálena tvář Calypso

Před první hrou zkroucenou kovovou hrou byl Calypso normální muž a šel jiným jménem. Téměř zemřel na autonehodu, která zabila jeho manželku a dceru Krista, ale jeho tvář byla znetvořena z popálenin a on se zničil.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč má Tia Dalma černé zuby

Zuby byly protetické zuby, které se právě přilepí a ven. Jo, a také jsem musel naplnit ústa zeleninovým barvivem před každým.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je uvnitř nádoby špíny

Poté, co Jack odkryl hruď mrtvého muže, umístil srdce Davy Jonese do své nádoby špíny, aby ji skryl před svými společníky. James Norrington však objevil srdce a vzal ho ze sklenice a nenechala uvnitř nic jiného než špína uvnitř.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Piper McLean poté, co Jason zemře

Neřekne jí a končí úkol a oni se vracejí domů. Někdy později se Piper rozpadne s Jasonem kvůli pocitu, že jejich vztah na ně přinutil Hera a její matka a chce žít pro sebe, i když později poté, co zemře, Piper uvádí, že ho stále miluje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Piper McLean Pansexual

Ukázalo se, že Piper je lesbička- což znamená, že nemá žádné pocity pro chlapce. Během hoo však vidíme, jak se Piper líbí Jasona.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuáles son las desventajas de vivir en Texas??
Next Post
Jak dlouho trvají bezpečnostní světla LED?