15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tul în interior: tipuri, sfaturi, fotografii

În etapa finală a renovării, camera este saturată de elemente decorative. În acest moment, un confort și o căldură deosebite se adaugă camerei. Tulul din interior are o importanță cheie. Este important să luați în considerare mulți factori diferiți pentru a face alegerea corectă..

tul deschis de bumbac în interiorul camerei de zi

Tul frumos în interior

Alegerea tul în sală: tendințe și noutăți

Mulți oameni își petrec o parte semnificativă a timpului în camera de zi. Acesta este un loc pentru primirea oaspeților sau petrecerea serilor confortabile în compania membrilor familiei. Tulul creează o atmosferă potrivită, umple spațiul cu căldură.

Designul capătă note din ce în ce mai îndrăznețe. Acest lucru vă permite să extindeți selecția și să o alegeți pe cea care se potrivește cu orice interior. Combinația de aerisire cu densitatea perdelelor arată grozav.

Nu numai că soluțiile de proiectare devin din ce în ce mai mari, dar și gama de culori se extinde. Alegând un tul strălucitor, trebuie să faceți accente pe măsură. Perne potrivite, rame foto. Acest lucru va ajuta la realizarea unei imagini holistice în interior..

frumos tul de mătase în interiorul bucătăriei

Tul în interiorul camerei

tul lurex strălucitor în interiorul coridorului

Design bucatarie cu tul

Minimalismul este în tendință

Acesta constă în absența tuturor tipurilor de piloți, numeroase articole și utilizarea accesoriilor inutile. Minimalismul este despre funcționalitate, nu despre decor. Tulul într-un astfel de interior trebuie cumpărat dens, care protejează de lumină. Dar, în același timp, este ușor și abia sesizabil. Tonurile sunt alese astfel încât fereastra să nu se precipite în ochi și să nu devină un punct luminos. Un semn distinctiv al minimalismului este utilizarea liniilor clare și drepte. Aplicarea diferitelor lungimi este permisă.

tul din poliester strălucitor în interiorul camerei

Tul alb în interior

Tipărirea Batik și a fotografiilor

Batik de tul sau cu imprimare foto poate fi realizat la comandă sau cumpărat gata făcut. Pentru a evita deranjarea modelului, este necesar să se excludă aspectul pliurilor. Dar pentru imprimarea foto a cerului sau a mării, formarea lor este permisă, ceea ce vă permite să măriți volumul.

Mai ales cu un model, este achiziționat pentru ferestrele orientate spre partea însorită. Acest lucru creează un amurg în cameră, întunecându-l ușor. Potrivit pentru adepții noutăților și soluțiilor non-standard din interior. Pernele incluse în set sunt potrivite cu imaginea selectată pentru originalitate.

tul de poliester usor in interiorul cresei

Tul alb în interior

frumos tul din bumbac în interiorul dormitorului

Tul auriu în interior

Tipuri de tul pe ferestre: cum să alegeți opțiunea

Piața oferă o gamă largă de texturi, modele, culori. Atunci când alegeți un material specific, se recomandă să vă bazați pe calitate, nuanța necesară și să țineți cont de posibilitatea diferitelor texturi de a transmite lumina în felul lor..

Specificații

Vizualizări

Materialul folosit

mătase;

bumbac;

din viscoză;

din lurex;

poliester;

fire de poliester și polipropilenă.

Densitate și textură

Netedă și netedă

Vedere în grilă

Modelat (creează o imagine a dantelei fără greutate)

Nuanțe și desen

Monocromatic

Multicolor

Cu desene de diferite dimensiuni și modele

Un produs multicomponent este capabil să-și păstreze perfect forma, rareori se murdărește, tolerează perfect spălarea și își păstrează atractivitatea vizuală pentru o lungă perioadă de timp.

tul deschis de mătase în interiorul holului

Tul ondulat în interior

Este important să luați în considerare tipul de fire care sunt incluse în material. O singură bucată constă dintr-un singur tip de țesătură. Multicomponentele se disting prin combinația lor în compoziția mai multor materiale.

Perdelele realizate din țesături naturale au un cost mai mare și nu sunt potrivite pentru spălarea frecventă. Dar sunt ecologice.

Textura este un parametru important. Unele sclipesc și curg în lumina soarelui, altele creează un amurg plăcut.

Un produs cu imagine va deveni accentul principal. Atunci când faceți o alegere, nu uitați să o combinați cu interiorul general, încadrându-vă armonios în el. Acest lucru ajută la adăugarea de personalitate și originalitate perdelelor și încăperii în sine..

frumos tul lurex în interiorul sufrageriei

Frumos tul alb în interior

tul de bumbac luminos în interiorul camerei

Tul frumos în interiorul camerei

Tul până la pervaz: o soluție practică

Există diferite lungimi și forme. Arcuri pentru a încadra fereastra, care curge ca margele sau jaluzele. Opțiunea clasică este lungimea perdelei până la pervaz. Acest lucru îi permite să se murdărească mai puțin din cauza lipsei de contact cu podeaua. Dacă spațiul este limitat, această lungime se va potrivi perfect condițiilor create. Modelul lung reduce vizual dimensiunea camerei. Iar cel aerisit, cu lungimea până la pervaz, creează efectul de spațiu. Cu o varietate de metode de fixare și adăugând panglici și agrafe, puteți schimba compoziția.

tul lurex ușor în interiorul bucătăriei

Design cameră Tulle

Joacă cu lumina

Tulul arată bine cu perdelele din țesătură groasă. Acest lucru vă permite să modificați nivelul de iluminare, să adăugați diverse efecte vizuale, atunci când combinați țesături și texturi. Este permisă combinarea jaluzelelor și tulului.

 1. Nuanțe de tandrețe și bucurie.

  Ferestrele orientate spre partea întunecată trebuie să adauge lumină prin utilizarea unei palete calde pastelate. Pentru o cameră luminoasă, este mai bine să cumpărați tul de piersici, care poate domoli oarecum razele soarelui..

 2. Se amestecă din paleta de culori.

  Un produs deschis la culoare este perfect pentru combinație cu perdele întunecate. Soluția este considerată universală și va rămâne relevantă și la modă pentru mulți ani. Combinarea diferitelor nuanțe va obține un efect unic. Este necesar să se ia în considerare designul general și armonia culorilor între ele..

 3. Tul întunecat în stil romantic.

  Dacă ferestrele sunt situate pe partea de sud, este permisă diminuarea ușoară a luminii folosind perdele cu densitate ridicată într-o zonă rece. Acest lucru vă permite să obțineți un amurg romantic..

tul de mătase strălucitor în interiorul coridorului

Design elegant de cameră cu tul

frumos tul din poliester în interiorul grădiniței

Tul frumos alb în interiorul camerei

Decorarea ferestrelor cu tul: selectăm tul pentru stilul interiorului

Este important să realizați o combinație a acestuia cu restul interiorului. Recomandările vă vor ajuta să aduceți acest lucru la viață..

 1. Minimalism. Nu își pierde relevanța pentru o lungă perioadă de timp. Un produs simplu pare banal și plictisitor doar la prima vedere. Adăugați o combinație bună de culori, imagini și va transforma aspectul general.
 2. Perdele după tipul de fire și mărgele. O soluție câștigătoare pentru orice spațiu. Tulul este similar extern cu jaluzelele. Diferența constă în ușurința, textura vizuală și capacitatea de a juca în lumină..
 3. Combinație cu jaluzele. Se poate părea că ambele produse nu sunt conectate între ele. De fapt, puteți obține combinații reușite plasând jaluzele pe fereastră și încadrându-l cu o arcadă din țesătură ușoară..
 4. Pentru baroc sau rococo, este potrivită construcția unei perdele cu mai multe straturi folosind diverse texturi. Arată luxuriant și scump..
 5. Camerele moderne și de înaltă tehnologie sunt potrivite pentru modele transparente și imagini geometrice. Adăugați accesorii pentru fire metalice. Acest lucru va oferi designului o strălucire..
 6. Perdele cu o imagine de dimensiuni mari li se aplică. Un model luminos ajută la mărirea vizuală a spațiului. Este mai bine să alegeți această opțiune pentru camere cu ferestre mici..
 7. Pentru creșă, cumpărați perdele cu imagini de complot. De asemenea, se potrivesc tul colorat cu modele frumoase situate pe el. Cu siguranță ar trebui să-ți arăți imaginația atunci când alegi acest element..

frumos tul lurex în interiorul holului

Înfășurați tul în interior

Tul de sufragerie

Atunci când alegeți camera de zi, luați în considerare nuanțele perdelelor. Produsele solide și ușoare sunt potrivite pentru luminoase sau cu imagini. Obțineți rigoare alegând o textură mată.

Perdelele pot acționa ca un element independent al interiorului. Dacă ferestrele sunt orientate spre nord, camera nu are lumină. Perdelele vor fi de prisos și vor reduce doar iluminarea. Este suficient să atârnați doar tul. Dressy se va potrivi, creând o atmosferă frumoasă și confortabilă.

Atunci când combinați o fereastră cu o ieșire la balcon, se recomandă achiziționarea de țesături asimetrice decorate cu dantele frumoase. Tulle va fi un ajutor excelent în deghizarea radiatorului situat sub pervazul ferestrei. Dacă este acoperit cu panouri speciale, atunci nu este necesar să cumpărați o versiune pe podea. Un model scurt va decora camera, îndeplinind un rol decorativ.

tul de bumbac luminos în interiorul dormitorului

Design cameră Tulle

tul deschis de mătase în interiorul creșei

Tul alb în interior

frumos tul din poliester în interiorul camerei

Tul alb în interior

Pentru ferestre distanțate, cumpărați un singur set de perdele. Pentru a ascunde partiția, este plasată o țesătură lungă, iar pe deschidere pot fi așezate perdele scurte. Pervazul ferestrei nu va fi închis, ceea ce vă va permite să așezați flori pe el.

Dacă deschiderea ferestrei este mare, ocupând o suprafață semnificativă a peretelui, nu ar trebui să o cortinați complet. Aproape transparent va fi, perdelele sunt așezate pe laturi, frumos legate.

tul din poliester deschis la interiorul dormitorului

Tul alb în designul camerei

Tul pentru dormitor

Voalul și organza sunt cele mai des utilizate pentru dormitor. Acesta din urmă este o fibră transparentă cu efect aerisit. Potrivit pentru combinație cu perdele. Voalul este o țesătură moale, translucidă. Poate fi folosit ca decor independent.

Alegerea dormitorului depinde de ideile dvs. despre cum ar trebui să arate această cameră. Un produs cu o imagine frumoasă sau inserții guipure vă va ajuta să adăugați solemnitate. Dar atunci asigurați-vă că alegeți perdele într-un stil clasic, altfel va ieși prea colorat. În prezent, este la modă să decorați cu perdele care acoperă cornișa..

Iluminarea trebuie luată în considerare. Se recomandă să cumpărați țesături mai întunecate, mai deschise și mai deschise. Perdelele groase sunt potrivite pentru camere ușoare și spațioase.

frumos tul din poliester in interiorul sufrageriei

Tul în interiorul camerei

tul deschis de bumbac în interiorul camerei

Design frumos de cameră cu tul

Marginile finisate subliniază compoziția întruchipată. Se creează apariția undelor. Dacă lățimea produsului nu permite acest efect, puteți prelucra marginile cu panglică de dantelă care se potrivește cu stilul și tonul perdelelor..

Dimensiunea pânzei este un parametru la fel de important. Lățimea optimă este o dimensiune care este cel puțin de două ori lungimea streașinii. Acest lucru creează falduri frumoase care adaugă volum compoziției. Distanța dintre țesătură și podea trebuie să fie de cel puțin doi centimetri. Piesele scurte nu sunt folosite în dormitor. Sunt mai potrivite pentru bucătărie sau creșă. Acest lucru se datorează faptului că reduc vizual înălțimea tavanului. Într-o cameră spațioasă, deschiderea va arăta disproporționată. Dacă dormitorul are un balcon, atunci perdelele ar trebui să acopere complet totul.

S-a observat deja despre decorarea ferestrelor în creșă. Alegeți modele cu imagini amuzante. Pot fi descriși eroi ai desene animate sau basme. Nu exagerați cu schema de culori. Prea luminos provoacă oboseală rapidă la copil..

Modelele monocromatice sau cu elemente geometrice realizate pe ele sunt potrivite pentru camera băiatului. Fetelor le este mai bine să cumpere tul roz sau în culori pastelate, pe care există volane și bibelouri..

frumos tul de mătase în interiorul holului

Tul elegant în interior

Perdele și tul pentru bucătărie – ușor de curățat, frumoase în interior

Majoritatea bucătăriilor nu sunt spațioase. Rețineți că întregul spațiu va fi folosit la maxim, iar iluminarea principală este lumina naturală..

Lungimea trebuie aleasă până la pervazul ferestrei. Modelul pe lungimea podelei va interfera cu utilizarea funcțională a bucătăriei..

O perdea de fereastră de bucătărie ar trebui:

 1. să fie simplu și ușor de curățat;
 2. lăsați să intre suficientă lumină solară;
 3. se potrivesc pe deplin cu culoarea și stilul general.

Modelul selectat are nu numai o funcție decorativă, ci și una practică. Prin urmare, pe lângă ușurință și aerisire, ar trebui să ascundă prezența oricăror defecte la finisare..

tul din poliester strălucitor în interiorul bucătăriei

Amenajare cameră cu tul gri

frumos tul din bumbac în interiorul creșei

Design frumos de cameră cu tul

Următoarele tipuri de tul pentru bucătărie sunt cele mai frecvente:

 1. produsele cu ornamente florale sunt potrivite pentru stilul clasic;
 2. stilul oriental va fi completat de tul realizat cu fire metalice;
 3. pentru minimalism, alegeți opțiuni cu modele geometrice;
 4. barocul sau rococo completează perfect modelul, combinat cu dantelă și guipure.

Culoare solidă sau model

Tulul luminos solid este o soluție versatilă pentru a trăi în orice stil. Paleta de culori este variată. Puteți alege un model pentru orice interior. Produsele cu imagini și imprimare foto sunt, de asemenea, populare. Fiecare dintre ele are propriile sale caracteristici..

 1. Țesătura solidă este potrivită pentru camere mici sau completează perdelele luminoase.
 2. Cu dantelă, umplu atmosfera cu o atmosferă de lux și bogăție;
 3. Cu un model, sunt capabili să adauge vioiciune, devenind accentul principal.

tul deschis de mătase în interiorul sufrageriei

Amenajare cameră cu tul roz

tul de mătase strălucitor în interiorul dormitorului

Tul bej în interior

tul deschis de bumbac în interiorul bucătăriei

Amenajare cameră cu tul alb

Perdele și draperii

Pentru a crea un stil la modă, consultați tabelul.

Metoda de creare

Descriere

Tradiţional

Perdelele trebuie așezate de fiecare parte, tul este atârnat mai aproape de deschiderea ferestrei

Solo

Fereastra este decorată doar cu o țesătură transparentă, decorată cu falduri și draperii. În plus, se folosesc agrafe de păr și lambrequins

Modern

Tulul este atârnat peste perdele groase.

Abordați-vă alegerea în mod responsabil. Este important să ții cont de toate, de la dimensiunile spațiului până la stilul general..

Video: plasă din tul masiv în interior

50 de fotografii cu idei de amenajare a camerei cu tul:

tul deschis de bumbac în interiorul imaginii de pe hol frumos tul lurex în interiorul unei fotografii pentru bebeluși tul de mătase strălucitor în interiorul imaginii din bucătărie tul din poliester ușor în interiorul camerei foto frumos tul de mătase în interiorul camerei fotografie tul din poliester strălucitor în interiorul imaginii coridorului tul din bumbac luminos în interiorul imaginii din camera de zi frumos tul lurex în interiorul bucătăriei fotografie tul deschis de mătase în interiorul imaginii dormitorului tul din poliester ușor în interiorul camerei de zi fotografie tul de bumbac luminos în interiorul coridorului fotografie frumos tul lurex în interiorul imaginii de pe hol frumos tul lurex în interiorul tabloului unui copil tul din poliester strălucitor în interiorul camerei fotografie tul de bumbac deschis în interiorul coridorului fotografie tul de mătase strălucitor în interiorul tabloului unui copil frumos tul din bumbac în interiorul camerei foto tul lurex deschis în interiorul imaginii din camera de zi tul de mătase strălucitor în interiorul imaginii de pe hol tul din poliester ușor în interiorul camerei fotografie frumos tul din bumbac în interiorul imaginii din bucătărie frumos tul de mătase în interiorul camerei de zi fotografie tul lurex deschis în interiorul imaginii coridorului tul lurex deschis în interiorul imaginii de pe hol tul de bumbac luminos în interiorul bucătăriei fotografie frumos tul din poliester în interiorul tabloului unui copil tul de mătase strălucitor în interiorul camerei foto tul de bumbac deschis în interiorul imaginii camerei tul deschis de mătase în interiorul imaginii coridorului frumos tul din poliester în interiorul camerei de zi fotografie tul lurex strălucitor în interiorul imaginii din bucătărie frumos tul din poliester în interiorul camerei foto tul de bumbac luminos în interiorul imaginii de pe hol tul deschis de mătase în interiorul camerei de zi fotografie tul deschis de mătase în interiorul imaginii de pe hol tul luminos lurex în interiorul bucătăriei fotografie tul de bumbac luminos în interiorul imaginii camerei frumos tul de mătase în interiorul imaginii coridorului tul deschis de bumbac în interiorul fotografiei unui copil tul de poliester ușor în interiorul fotografiei unui copil tul luminos lurex în imaginea interioară a dormitorului frumos tul din poliester în interiorul imaginii din bucătărie tul de mătase strălucitor în interiorul coridorului fotografie tul lurex deschis în interiorul imaginii camerei frumos tul din bumbac în interiorul holului fotografie frumos tul din bumbac în interiorul imaginii din camera de zi tul din poliester ușor în interiorul holului fotografie tul lurex luminos în interiorul camerei de zi fotografie frumos tul de mătase în interiorul tabloului unui copil tul lurex deschis în interiorul camerei fotografie

Previous Post
DIY julkransidéer
Next Post
اختيار الستائر لغرفة النوم: 75 فكرة تصميم