15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co banky přijímají kartu Discover?

souhrn

V tomto článku budeme diskutovat o přijetí karty Discover, používáme je na bankomatech, bankách, které je přijímají a kde nejsou přijímány. Prozkoumáme také důvody omezeného přijetí karty Discover Card a také zodpovíme různé otázky týkající se objevování využití karty.

Klíčové body

  1. Objevte karty jsou přijímány na celostátní úrovni o 99% míst, která berou kreditní karty a také přijímány ve více než 200 zemích.
  2. Můžete si vybírat hotovost z vašeho účtu Discover Crediat Card pomocí bankomatu, pokud jste nastavili pin s vydavatelem kreditní karty.
  3. Objevte držitelé karet mohou najít a vybírat hotovost z více než 415 000 bankomatů, včetně bankomatů bez příplatků prostřednictvím sítí AllPoint® nebo MoneyPass®.
  4. Wells Fargo přijímá objevovací karty pro transakce v rámci svých obchodních služeb.
  5. Costco, velkoobchodní skladová klub, nepřijímá karty Discover a má exkluzivní partnerství s Visa pro transakce kreditní karty.
  6. Omezená přijetí Card Discover Card je způsobeno jejím modelem vydavatele přímého spotřebitele, který se nespoléhá na bankovní partnerství, jako je Visa nebo MasterCard.
  7. Svou kartu Discover můžete použít u bankomatů Chase pro výběry hotovosti a další transakce.
  8. AllPoint Network poskytuje bezplatný přístup k více než 55 000 bankomatů a přístup k síti je k dispozici prostřednictvím vašeho poskytovatele finančních služeb.
  9. Objevte držitelé debetních karet mohou vybírat peníze bez poplatků za více než 60 000 bankomatů Allpoint® a MoneyPass®.
  10. Na Chase Batts lze použít hotovostní zálohu z kreditní karty Discover, ale je důležité zvážit další možnosti z důvodu potenciálních poplatků.

Otázky a odpovědi

  1. Kde jsou přijímány karty?
  2. Objevte karty jsou přijímány na celostátní úrovni a ve více než 200 zemích.

  3. Mohu použít svou kartu Discover v jakémkoli bankomatu?
  4. Ano, svou kartu Discover můžete použít na bankomatech po nastavení PIN s vydavatelem kreditní karty.

  5. Co bankomaty objevují použití banky?
  6. Objevte držitele karet mají přístup k hotovosti z více než 415 000 bankomatů, včetně bankomatů bez příplatek prostřednictvím sítí AllPoint® nebo MoneyPass®.

  7. Dělá Wells Fargo Access Discover Card?
  8. Ano, Wells Fargo přijímá objevovací karty pro transakce prováděné prostřednictvím jejich obchodních služeb.

  9. Kde není objeven kredit nepřijímán?
  10. Objevte kreditní karty nejsou přijímány v Costco, které má exkluzivní partnerství s Visa.

  11. Proč není karta Discovers široce přijímána?
  12. Omezená přijetí Discover je způsobeno jeho modelem vydavatele přímého spotřebitele, který se liší od Visa a MasterCard.

  13. Mohu použít svou kartu Discover na Chase Atm?
  14. Objevte držitelé karet mohou své karty používat na Chase Batts pro různé transakce.

  15. Které bankomaty neúčtují poplatek?
  16. AllPoint Network poskytuje bezplatný přístup k více než 55 000 bankomatů a přístup k této síti je k dispozici prostřednictvím vašeho poskytovatele finančních služeb.

  17. Mohu použít svou kartu Discover na Atm Chase?
  18. Objevte držitele karet mohou používat své karty na Chase Batts pro transakce, ale je důležité zvážit potenciální poplatky.

  19. Kde mohu vybrat peníze z mé debetní karty Discover?
  20. Objevte držitelé debetních karet mohou vybírat peníze bez poplatků za více než 60 000 bankomatů Allpoint® a MoneyPass®.

Jaké banky přijímají kartu Discover?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou přijímány karty

Discover je přijímán na celostátní úrovni o 99% míst, která berou kreditní karty1, a také přijímány ve více než 200 zemích.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít kartu Discover v jakémkoli bankomatu

ATM: Můžete vybrat hotovost z účtu kreditní karty pomocí bankomatu. Musíte však nastavit pin s vydavatelem kreditní karty. Pomocí možnosti PIN a Cash Advance můžete svou kreditní kartu vložit do jakéhokoli kvalifikačního bankomatu pro okamžitě přístup k prostředkům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co bankomaty objevují použití banky

Vyhledejte a vybírejte hotovost z více než 415 000 bankomatů (s přístupem k více než 60 000 bankomatů bez příplatek prostřednictvím sítí AllPoint® nebo MoneyPass®) pomocí vašeho objevovacího kreditního nebo debetního karty. Některé bankomaty mají omezené hodiny a/nebo omezený přístup.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá Wells Fargo Access Discover Card

Pokud používáte služby Wells Fargo Merchant Serchant s vkladovým účtem Wells Fargo, získáte finanční prostředky od Transakcí Visa®, MasterCard®, Discover® Network a American Express®, jakmile příští pracovní den.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde není objeven kredit nepřijímán

Kde je Discover Card nepřijata, jeden z největších maloobchodníků, kde nejsou přijímány karty Discover, je Costco, velkoobchodní skladová klub. Společnost Costco má exkluzivní partnerství s Visa, aby přijala pouze vízové ​​kreditní karty výměnou za nižší sazbu obchodníka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není karta Discovers široce přijímána

Proč není Discover tak široce přijímán jako Visa nebo MasterCard Discover je přímým emitentem spotřebitele, což znamená, že nespolupracuje s bankami, které pomáhají propagovat a distribuovat její produkty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít kartu Discover na Chase Atm

To může minimalizovat množství úroků, které narůstají z vašeho rovnováhy. Všimněte si, že pokud používáte bankomat k jednoduše zkontrolujte svůj zůstatek nebo zaplatíte účet, nebude to mít dopad na vaše kreditní skóre. Takže vás zajímá "Můžete použít kreditní kartu v bankomatu" odpověď je ano.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který bankomat neúčtuje poplatek

AllPoint vám dává svobodu získat peníze, jak chcete, bez poplatků za příplatek ATM, za více než 55 000 pohodlně umístěných bankomatů. A nyní vám bankomaty s možností AllPoint+ vkladu pomáhají načíst hotovost na zúčastněné účty. Jako spotřebitel získáte přístup do sítě AllPoint prostřednictvím svého poskytovatele finančních služeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svou kartu Discover na Atm Chase

Takže vás zajímá "Můžete použít kreditní kartu v bankomatu" odpověď je ano. Pokrok v hotovosti z kreditní karty může být krátkodobou opravou, když máte nedostatek hotovosti, ale existují i ​​jiné možnosti, které je třeba zvážit také. Chase Sapphire je oficiálním partnerem mistrovství PGA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde mohu vybrat peníze z debetní karty Discover

Následující způsoby můžete vybírat peníze z vašeho debetního účtu Discover Cashback: výběry hotovosti bez poplatků na více než 60 000 bankomatech AllPoint® a MoneyPass®.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svou kartu Discover na Atm Chase

Takže vás zajímá "Můžete použít kreditní kartu v bankomatu" odpověď je ano. Pokrok v hotovosti z kreditní karty může být krátkodobou opravou, když máte nedostatek hotovosti, ale existují i ​​jiné možnosti, které je třeba zvážit také. Chase Sapphire je oficiálním partnerem mistrovství PGA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přijímá Chase Discover Card

Chase PaysEch ​​vám umožňuje přijímat karty MasterCard, Visa, American Express®, Discover®, Diners Club® / Carte Blanche® a JCB. Přestože můžeme podporovat všechny typy kreditních karet, máme možnost přímo financovat obchodníky pro MasterCard, Visa, Diners Club/Carte Blanche a JCB.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nikdo nepřijme kartu Discover

Discover je emitentem s přímým spotřebitelem, což znamená, že nesplňuje partnerství s bankami, které pomáhají propagovat a distribuovat její produkty. Je zde asi jeden sedmý počet objemových karet jako karty víza, takže obchodníci nemusí mít tolik motivace k jejich přijetí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč lidé nepřijímají kartu Discover

Obchodníci platí více

Může být žádným překvapením, že důvodem, proč se mnoho obchodníků odhlásí při přijímání Discover Card (a American Express, je o spodním řádku o spodním řádku. Karta Discover je také jako American Express v tom, že oba účtují o něco více, aby majitelé ukládali, aby přijali své karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do benzínových stanic vezměte kartu Discover

Většina hlavních čerpacích stanic přijímá kreditní karty

Ve většině hlavních řetězců plynové stanice můžete použít svou kreditní kartu-ať už je to z víza, mastercard, American Express nebo Discover. Pozoruhodnou výjimkou je ARCO. ARCO vám umožňuje pouze platit za plyn pomocí debetní karty nebo hotovosti – ne vaší kreditní karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je vízum nebo objevte více přijímané

Vízum, jedním z největších rozdílů, které najdete, je, že Discover je vydavatel kreditní karty a síť karet, zatímco Visa je pouze síť. Visa je také více přijímáno a má více doplňkových výhod a více karet na výběr.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Discover Card spojená s Chase Bank

Karta Discover je spojena s Discover Bank, divizí Discover Financial Services (DFS).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Objevuje poplatky za úhradu

Objevte vám nikdy účtování poplatku za používání bankomatu; Majitel bankomatu mimo sítě Allpoint® a MoneyPass® však může účtovat poplatek. Pomocí své debetní karty plaťte za nákupy, ať jste kdekoli viděli symboly Discover®, Pulse® nebo Diners Club International®.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které banky nepobírají poplatky

Nejlepší kontrola bez poplatku Celkově: Kapitál One 360® Kontrola účtu.Runner-up: ALLY HACE HOCESING HOCKCE ACTOR.Nejlepší pro odměny: Objevte debetní účet Cashback.Nejlepší pro bankomaty mimo síť: Účet Alliant Credit Union s vysokou mírou.Nejlepší pro studenty: Chase College Checking℠ účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo nepřijímá kartu Discover

Kde je Discover Card nepřijata, jeden z největších maloobchodníků, kde nejsou přijímány karty Discover, je Costco, velkoobchodní skladová klub. Společnost Costco má exkluzivní partnerství s Visa, aby přijala pouze vízové ​​kreditní karty výměnou za nižší sazbu obchodníka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč má karta Discover Card špatnou pověst

Discover je společnost pro lidi, kteří plánují cestovat do zahraničí. Někteří obchodníci si také myslí, že Discover je špatná kreditní karta, protože často účtuje vysoké poplatky za přijetí karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Amazon nepřijímá Discover

Mezi aktuálně přijímané kreditní karty patří Visa, MasterCard, Discover, American Express, Diners Club a JCB. Amazonka.Karta Com Store je k dispozici pro použití s ​​vybranými obchodníky. Za určitých okolností můžete být omezeni na používání kreditních karet Visa a MasterCard.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Discover Card tak těžké získat

Nedávné úvěrové dotazy

Vysoký počet úvěrových žádostí z vás také dělá riskantnějšího žadatele. Pokud jste nedávno požádali o více kreditních karet nebo půjček.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je přijímána karta Discover na Walmart

Vytvořte Walmart.Účet com, nebo se přihlaste k vašemu stávajícímu účtu. Vyberte Přidat metody plateb a zadejte podrobnosti o kartě Discover. Souhlasíte s podmínkami, postupujte podle pokynů k ověření správného nastavení a vytvořte pin Walmart.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jaké místo nepřijímá objevovací kartu

Kde je Discover Card nepřijata, jeden z největších maloobchodníků, kde nejsou přijímány karty Discover, je Costco, velkoobchodní skladová klub. Společnost Costco má exkluzivní partnerství s Visa, aby přijala pouze vízové ​​kreditní karty výměnou za nižší sazbu obchodníka.

[/WPRemark]

Previous Post
Que son sociales protegidos en el Reino Unido?
Next Post
Co je tonikum, které pijí v Peter Pan?